img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

בייגלס מקמח קמוט

פברואר 23, 2020 | 21 תגובות

img

21 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
בעז
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2020 בשעה 18:37

איפוא אפשר לקנות בייגלה כל כך מיוחדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2020 at 8:32 pm

הי בעז אני לא מוכרת בייגלה אבל אתה מוזמן לנסות להכין

השב
User Avatar
אסתי טירר
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2020 בשעה 18:09

היי יקירה, מהיום שפירסמת את המתכון הזה אני מחפשת בנרות קמח קמוט ולא מוצאת בשום מקום. יש לך אולי המלצה איפה ניתן למצוא אותו באזור ת"א? תודה וים של בריאות

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2020 at 8:30 am

הי אסתי, אכן יש מחסור בקמח קמוט, ממה שהבנתי יהיה ניתן להשיגו מיד אחרי חופשת הפסח

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2020 בשעה 12:27

אפשר להחליף את קמח הקמוט הקמח רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2020 at 3:11 pm

כן בטח

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2020 בשעה 09:53

בייגלה מושלמים! החלפתי את הדבש היקר בקרמל שאליו הוספתי מים רותחים תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2020 at 11:28 am

נשמע מעולה! תודה

השב
User Avatar
ניצן קימלמן קטייפה
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2020 בשעה 08:46

כתבת שמן זית ובמתכון שמן קנולה....האם זה משנה? כמומכן האם ניתן להחליף את הדבש? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2020 at 9:45 am

טעות, למרות זה לא משנה שמן קנולה או זית, ואפשר להמיר דבש בסוכר חום או בסילאן באותה הכמות

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
מאי 3, 2020 בשעה 20:41

היי במידה ואני מחליפה את הקמחים עדיין יש צורך בהתפחה לילית או שזה רק לצורך הקמח קמוט? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 8:45 pm

אין בעיב לוותר על התפחה לילית

השב
User Avatar
אלכסנדרה
starstarstarstarstar
מאי 12, 2020 בשעה 07:01

הי קרן (: תודה על המתכונים המהממים! האם ניתן להשתמש בקמח מניטובה במקום קמוט? ובאיזה יחס? (עדיין יש חוסר בקמוט בשוק)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2020 at 7:19 am

בהחלט מניטובה הולך

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יולי 15, 2020 בשעה 11:06

הי, אפשר להשתמש בקמח לבן וקמח מלא במקום הקמחים שציינת? ואם כן הכמויות אותו הדבר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2020 at 12:51 pm

כן אין בעיה אותו דבר

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2021 בשעה 17:43

הגעתי למתכון הזה רק עכשיו, אחרי חודשים רבים של הנאה גדולה מהמתכונים שלך...לא יודעת איך הוא הסתתר לי עד עכשיו! פנינה אמיתית!

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2021 בשעה 17:28

היי! הכל פה כל כך מהמם איזו השראה... האם ניסית פעם להחליף את השמרים במחמצת? ואם כן אותה צורת הכנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2021 at 6:51 pm

הי, לא ניסיתי לא עובדת עם מחמצות לצערי לא יודעת להמליץ

השב
User Avatar
Anat Friedman
starstarstarstarstar
יוני 12, 2021 בשעה 08:55

הי קרן, רוצה להכין לחמניות קמוט קטנות של 60 גרם מהמתכון שלך. מה המשמעות של שלב הבישול, האם הוא הכרחי? והאם אפשר לבשל גם את כדורי הלחמנייה הקטנים? תודה על המתכון ועל נדיבות האינסופית ותודה מראש על תשובתך… שבת שלום

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2021 at 7:00 pm

בישול זו שיטה ספיציפית לבייגלס ופרעצלס, אבל היא לא חובה. את יכולה בהחלט לבשל גם ככדורים או לוותר על הבישול וללכת ישר על אפייה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img