img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

בלונדיז חמאה חומה ושוקולד צ'יפס

מרץ 21, 2016 | 21 תגובות

img

21 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
fanny
starstarstarstarstar
מאי 19, 2016 בשעה 10:03

וואו וואו כמה זה טעים!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2016 at 10:05 am

כייף!

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
מאי 28, 2016 בשעה 22:36

שוטטתי להנאתי בבלוג החדש (והמהמם!) ונתקלתי בזה. אז - א. בלונדיז זה החיים ב. ד"ש לבת שלך :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2016 at 11:42 pm

גדולה! איזה כייף שאת פה, הבת שלי ממש תשמח!

השב
User Avatar
Sara
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2016 בשעה 14:05

תודה לך נהנתי ממבחר המירשמים הכל ניראה טעים האפיה שלך מזכירה לי את האפיה של אימי...

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2016 at 9:14 am

איזה כייף לשמוע :-)

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2016 בשעה 20:10

הכנתי את העוגה, ויצא בתנור שכבה של חמאה רותחת ונוזלית. זה לא יותר מדי חמאה ? ואפילו הורדתי איזה 25 גרם..

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2016 at 10:24 pm

מצטערת לשמוע עמית, זה לא כמות החמאה אני לא יודעת מה השתבש בדרך, אמנם סיכוי קלוש אבל לעיתים החמאה מקולקלת וזה יכול לקרות

השב
User Avatar
אוראל
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2018 בשעה 12:20

היי מדהימה, אם ברצוני להקפיא את המסה בתבנית ולאחר מכן לחתןך ואז לאפות, זה בסדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2018 at 2:55 pm

לא חושבת שזה יעבוד, למה בעצם להקפיא ואז לחתוך ולאפות ולא לאפות ואז לחתוך?

השב
User Avatar
אוראל
דצמבר 10, 2018 at 2:58 pm

החיתוך יהיה יותר נח והתוצאה תצא יותר אחידה, לא?

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2019 בשעה 08:05

היי:) ניתן להמיר את החמאה לשמן ולהפוך לפרווה? או שלא יצא טוב?

השב
User Avatar
מיכל .פ.
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2019 בשעה 08:04

אפשר לוותר על הברנדי :)?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2019 at 9:18 am

אפשר אין בעיה

השב
User Avatar
גל שוהם
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 21:01

יצא טעים בטירוף, תודה! מה שכן נראה שזה יצא יותר דחוס משלך, כאילו בכלל לא תפח, מזל שבמתכון הזה זה איכשהו מסתדר. מה נראה לך שהייתי יכולה לעשות טוב יותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 9:31 pm

בלונדיז לא אמורים לתפוח כלל

השב
User Avatar
צליל
starstarstarstarstar
מרץ 8, 2021 בשעה 21:55

היוש! שאלה לי- יכול להיות שיש טעות בכמות הסוכר? 400 גרם נשמע ממש המון תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 9, 2021 at 6:57 am

ככה זה עם בלונדיז

השב
User Avatar
ארבל
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2024 בשעה 22:59

נראה מעולהה! יש דרך להפןך את זה ל-ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:42 pm

להשתמש בקמח ללא גלוטן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img