img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שוקולד

בראוניז שוקולד מושלמים (וגם גרסה ללא גלוטן)

יולי 23, 2015 | 237 תגובות

img

237 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
דניה
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2016 בשעה 18:02

קרן, האתר שלך מקסים והולם בדיוק את סגנון הצילום שלך. גאה בך ומבטיחה לבקר באופן קבוע. נשיקות

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 6, 2016 at 6:15 pm

דניוש אהובה, היתה לי מורה טובה:-) שמחה שאת פה

השב
User Avatar
הדס
יולי 25, 2024 at 9:44 pm

יש מצב לשלב פה שוקולד בלונדי איכשהו?

השב
User Avatar
מלי בן הרוש
ינואר 8, 2022 at 3:14 pm

בפסח אני מכינה מתכון מאד דומה ו תחליף לקמח זה אינסטנט פודינג שוקולד/וניל. זה התאים גם פה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2022 at 2:53 pm

לא ניסיתי אבל יש לך את הגרסה ללא גלוטן בתחתית הפוסט

השב
User Avatar
טופז נוימן
ספטמבר 26, 2023 at 11:44 am

היי קרן , אם אני רוצה במקום החמאה להמיר בחמאת בוטנים האם ניתן? מה היחס שהיית עושה?

השב
User Avatar
מיכל
נובמבר 1, 2025 at 3:46 pm

יש תחליף לסוכר?

השב
User Avatar
דינה
ינואר 9, 2023 at 6:35 pm

יש גרסת פרווה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2023 at 4:15 pm

שמן קוקוס או נטורינה/מחמאה במקום חמאה

השב
User Avatar
אפרת
אפריל 25, 2024 at 8:22 pm

אפשרי עם קמח תופח לפסח במקום קמח תפוחי אדמה? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2024 at 12:40 pm

בראוניז לא מכינים בעקרון עם אבקת אפיהי כי זה הופך אותם לעוגת שוקולד

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
מאי 13, 2016 בשעה 16:11

נראים מעולים! יש דרך להפוך לפרווה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2016 at 11:38 pm

אפשר להמיר חמאה בשמן קוקוס 160 גרם שזה 3/4 כוס שמן קוקוס+כף

השב
User Avatar
בתאל
ינואר 27, 2021 at 10:38 am

יש אלטרנטיבה שהיא לא שמן קוקוס אבל כן שיהיה פרווה?

השב
User Avatar
לי
מרץ 30, 2021 at 1:02 pm

הי שאלה...רשום 3/4 כוס קמח ושזה 100 גרם...אז זה לא לפי כוס מדידה אלא עדיף לפי גרמים? כי במתכונים שונים רשום כוס ומתכונים שונים בגרמים ולכן כדי לדייק אשמח לדעת מה הכי נכון... כי למשל בכוס סוכר זה 200 גרם.תודה

השב
User Avatar
דינה סיבוני
ינואר 10, 2023 at 3:52 pm

שמן רגיל אפשרי??

השב
User Avatar
עינת
אוקטובר 26, 2019 at 11:35 pm

מתכון נפלא ואתר משגע, עושה כיף גדול לקרוא את הפוסטים ולהתמוגג מהצילומים. תודה! איך את מאחסנת את הבראוניז למשך הלילה? בהנחה שלמחרת הוא נטרף...

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 27, 2019 at 5:49 am

תודה רבה עינת, שימחת אותי מאוד את הבראוניז אפשר להעביר לקופסא אטומה ולשמור בטמפרטורת החדר

השב
User Avatar
רינה
מרץ 16, 2020 at 12:00 pm

אין צורך באבקת אפיה ,או סודה לשתיה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2020 at 12:02 pm

אין צורך

השב
User Avatar
יסמין
מאי 12, 2020 at 4:06 pm

לדעתך יילך עם ממרח לוטוס? לשפוך מעל התערובת לפני כניסה לתנור?

השב
User Avatar
שירן
ינואר 6, 2021 at 11:26 am

היי באיזה ביצים להשתמש לארג או מדיום?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 1:15 pm

לארג

השב
User Avatar
רויטל אורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2016 בשעה 12:24

הי. באיזה שוקולד חלב או מריר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2016 at 12:28 pm

שוקולד מריר

השב
User Avatar
סיגלית
יולי 25, 2020 at 8:12 am

מה אחוז מוצקי הקקאו בשוקולד המריר שאת משתמשת בו?

השב
User Avatar
סולומון לבנה
אוגוסט 10, 2020 at 6:17 pm

בראוניז מושלם!! עשיתי עם קמח שקדים וקורנפלור. הכי טעים!!!

השב
User Avatar
חגית
מרץ 30, 2021 at 3:00 pm

הי, תודה על מתכונים מצוינים! האם ניתן להמיר את כל הקמח בקונפלור?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2021 at 3:20 pm

לא ניסיתי יש מצב שיעבוד

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2016 בשעה 08:03

אפשר כתובת לקנייה של השוקולד?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2016 at 8:10 am

בטח, אני קונה אצל מלמד בשוק לוינסקי ברחוב לוינסקי 55 זה יוצא כמעט על הפינה עם רחוב החלוצים, יש לו עוד מלא דברים שווים.

השב
User Avatar
שמואל
יולי 8, 2020 at 11:51 am

אפשר להמיר את החמאה במחמאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2020 at 2:53 pm

תמיד

השב
User Avatar
איילת
פברואר 25, 2022 at 10:40 pm

האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

השב
User Avatar
אור
יולי 8, 2020 at 12:19 pm

היי:) מחכה כל כך לנסות את המתכון! נראה מדהים ובדיוק בסיגנון שאני אוהבת! האם אפשר להוסיף קוביות של קינדרים לתערובת? ואם כן, האם אני צריכה להוריד מכמות השוקולד?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2020 at 2:53 pm

אפשר להוסיף, זה יהיה קצת יותר שוקולד ומושחת לא הייתי מורידה מהבלילה

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2016 בשעה 08:04

היי קרן מתחברת מאוד לכל המתכונים שאת שולחת. האם ניתן להשתמש בשמן קנולה ולא קוקוס שיהיה פרווה או שזה הופך אותה כבר עוגת שוקלד?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2016 at 8:17 am

תודה ענת! השימוש בשמן קנולה יניב תוצאה אחרת לחלוטין שאינה בראוניז לכן כדי להגיע למרקם בראוניזי שכזה משתמשים בתחליפים כמו שמן קוקוס או מרגרינה בלבד, אל תוותרי הם נורא טעימים:-) בהצלחה!

השב
User Avatar
לילך
דצמבר 4, 2019 at 4:47 pm

היי אין אבקת אפיה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 4, 2019 at 5:27 pm

אין

השב
User Avatar
גילי
פברואר 17, 2021 at 7:02 pm

היי, יש אפשרות להפחית את כמות הסוכר בלי לפגוע בבראוניז? אם כן בכמה? תודה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 10:29 pm

אין אופציה כזו, כל הפחתה מהכמות המקורית תפגום במרקם המושלם שלהן

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2017 בשעה 12:23

שלום קרן המקסימה!! האם אין צורך באבקת אפייה? תודה רבה ונשיקות!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2017 at 12:33 pm

הי נועם , אין צורך ;-)

השב
User Avatar
גל
אוקטובר 17, 2020 at 8:28 pm

היי! אפשרי גם עם קמח תופח?

השב
User Avatar
לירון
אפריל 10, 2020 at 5:36 pm

אך אפשר לעשות את הבראוני הזה ללא ביצים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2020 at 6:54 pm

בחיים לא ניסתי אבל אפשר להמיר ב 1/4 כוס טחינה גולמית, או חמאת בוטנים או רסק תפוחים

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
מאי 3, 2017 בשעה 19:43

הי קרן תודה על המתכונים הנהדרים אחד אחד רציתי לשאול אם את מתכוונת להוציא ספר בקרוב? ושוב תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2017 at 11:33 am

שמחה שאהבת סיגל, מקוה מאוד שחלום הספר יתממש יום אחד ובקרוב:-)

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2017 בשעה 21:56

באמת הכי טעים! והכנתי כבר המון גרסאות של בראוניז. אימצתי!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 16, 2017 at 5:15 pm

תודה:-)

השב
User Avatar
רבקה
מרץ 2, 2024 at 8:55 pm

יש דרך לקשט את העוגה מלמעלה? ככה שתיהיה עוגת יומולדת..

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2024 at 2:29 pm

כן פשוט שוקולד מומס עם שמנת כציפוי

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2017 בשעה 12:32

היי , יש לי חמישה שלבים בתנור ממש גדול , הראשון והשני במרחק קטן אחד מהשני ממש למעלה השלב השלישי במרחק יותר גדול מהם הוא באמצע ואז שוב מרחק גדול יותר לרביעי והחמישי שהם ממש למטה, באיזה שלב כדאי לשים את העוגה? והאם התשובה היא גם לגבי המתכון של העוגת בראוניז העגולה עם המייפל והאבקת קקאו שמפוזרת למעלה מאתר מאקו ממרץ השנה ? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2017 at 3:15 pm

אין לי נסיון עם תנורים כאלו, אני אופה תמיד בשליש התחתון של התנור, את צריכה לבדוק איזה מהשלבים יושב באמצע למטה. זה תקף לגבי כל עוגה שאני מכינה אלא אם כן נכתב במפורש אחרת .

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2017 בשעה 11:21

היי קרן, האם אפשר להוסיף לבלילה אגוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2017 at 1:08 pm

ברורררררר זה יהיה נהדר

השב
User Avatar
דור
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2017 בשעה 17:34

היי, הכנתי את הבראוניז והם יצאו ממש טעימים! לשוקולד ולחמאה הוספתי אצבעות קינדר ואפיתי את הבראוניז 20 דקות (לא טורבו) אבל כשהוצאתי אותם, גם אחרי שהצטננו הם היו ממש רכים מבפנים. ניסיתי להמשיך את האפייה שלהם והם עדיין מאוד רכים מבפנים שאפילו לא מצליחים לחתוך לריבועים. יכול להיות שזה שהוספתי את הקינדר הרס? ושאולי צריך יותר זמן בתנור? חוץ מזה הם טעימים ממש!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2017 at 5:58 pm

הי דור, נשמע מעולה עם קינדר! להבא פשוט לאפות מעט יותר, יש הבדל בין חום תנורים וייתכן שאצלך בתנור זה לוקח מעט יותר זמן, ממליצה לנסות שוב והפעם להוסיף עוד חמש דקות, זה שווה את זה :-)

השב
User Avatar
דור
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2017 בשעה 18:03

תודה רבה, כמובן שאנסה :) וזה בסדר פשוט להוסיף קינדר ל200 גרם שוקולד מריר או שכדאי להפחית מהשוקולד מריר ולהוסיף קינדר בכמות של מה שהפחתתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2017 at 10:55 pm

אני לא יודעת כמה קינדר הוספת למתכון ויתכן שזו הסיבה שהבראוניז נאפו פחות אצלך, אבל אם מדובר במעט קינדר אז עוד כמה דקות אמורות לעשות את העבודה

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2018 בשעה 17:59

הי קרן האם את יודעת מדוע מתקבלת השדה הסדוקה למעלה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2018 at 8:38 pm

האם הכוונה לסדקים? זה כל היופי של הבראוניז! תוצאה של הקצפת הביצים עם הסוכר לפני האפיה

השב
User Avatar
מיכאל
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2018 בשעה 07:34

היי:) כשאת מתכוונת לשוקולד איכותי זה אומר נניח עם 60% מוצקי קקאו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2018 at 9:21 am

הי מיכאל, אני משתמשת בדרכ בשוקולד 56% עד 60%, אז כן:-)

השב
User Avatar
נועה כהן
אוקטובר 15, 2021 at 4:30 pm

היי קרן מתכון טעים אבל מדוע יוצא לי מרקם רך לבראוניז?

השב
User Avatar
אילנה חלפון
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2018 בשעה 10:49

מה עושים עם בראוניז שנאפו מספר דקות יתר על המידה ונשארו רכים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2018 at 10:52 am

לא ככ הבנתי, הם נאפו יותר מדי או שהם רכים מבפנים? בראוניז אמורים להיות רכים מבפנים אבל לא נוזליים.

השב
User Avatar
ליאורה
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2018 בשעה 13:12

היי, ראיתי במתכון אחר אפשרות להכין כדורי חמאת בוטנים, להקפיאם ולהוסיפם לתערובת לפני ההכנסה לתנור ליצירת ביסי חמאת בוטנים. האם זה אפשרי כשלב נוסף במתכון הזה גם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2018 at 2:04 pm

בהחלט

השב
User Avatar
ליאורה
אפריל 27, 2018 at 2:21 pm

תודה רבה, הלכתי רק על אגוזים. בדיוק נכנסה לתנור :)

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מאי 5, 2018 בשעה 13:11

היי קרן אין לי מספיק חמאה…… יש אפשרות למשהו אחר או שמן?! אשמח שתעני במהרה זה די דחוף!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2018 at 3:43 pm

אני מניחה שכבר הסתדרת ? לא כתבת כמה חמאה יש לפי זה אוכל להמליץ במה להמיר

השב
User Avatar
DANIEL HARUSH
starstarstarstarstar
מאי 9, 2018 בשעה 01:18

האם יש אפשרות לאפות אותם כמאפינסים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2018 at 5:18 am

פחות מתאים, מרקם הבראוניז משאר רך יחסית וזה לא ככ יתאים במאפינס

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
מאי 23, 2018 בשעה 14:57

שלום הבראוני נראים מעולים! אלה אם אשים שוקולד מריר 1 ושוקולד חלב 1 זה יהרוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2018 at 3:16 pm

יהרוס זה לא, זה ייצא מעט שונה, אבל נראה לי שגם טעים

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
מאי 23, 2018 בשעה 15:24

שלום הבראוניז נראים מעולה!! אני רוצה להכין עכו אבל יש לי 1 שוקולד מריר ואחד חלב .. את חושבת שיצא טוב גם כך?

השב
User Avatar
מירי
ינואר 24, 2023 at 7:35 am

הטמפרטורה בתנור?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2023 at 4:24 pm

כתוב 180

השב
User Avatar
ירדנה
starstarstarstarstar
מאי 29, 2018 בשעה 13:20

היי קרן, הבראוניז אכן מושלמים !!!! תודה רבה !

השב
User Avatar
Chedva
יוני 7, 2023 at 12:00 am

רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום החמאה ואם כן כמה ?? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2023 at 5:53 pm

פחות מתאים לבראוניז שמן קנולה נסי שמן קוקוס 80% מסך החמאה

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
יוני 15, 2018 בשעה 16:11

היי מתכון מעולה! העוגה טעימה בטירוף! אבל קרה לי משהו מוזר, אפיתי ואפיתי והשכבה העליונה התייצבה מהר אבל העוגה נשארה ממש רטובה ונוזלית מבפנים. אפיתי חצי שעה יותר מהמתכון וזה טיפה התייצב ועדיין לח יחסית לבראוניז. יש לך מושג למה? שמתי 2/3 כוס שמן קוקוס וטיפה שמן קנולה(כמה כפות). ואפיתי בתבנית 26 על 32. כל השאר עשיתי בדיוק לפי המתכון. 180°, חום עליון תחתון בלי טורבו.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2018 at 6:30 pm

אני מניחה שזה מההחלפות של החמאה בשמן ושמן קוקוס, למה בעתם החלפת? אם זה יש ביצים אז המתכון אינו טבעוני ואז אין לזה ככ משמעות..

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
יוני 15, 2018 בשעה 19:06

גם מסיבה בריאותית וגם כדי שיהיה פרווה ולא חלבי.. אני ממירה בהרבה מתכונים ויוצא מצויין, ושמעתי שגם בבראוניז אז ניסיתי. אולי לא הייתי צריכה להוסיף גם שמן רגיל. בכל מקרה חתכתי והשארתי אותה בתנור הכבוי והסגור לכמה דקות ויצא מושלם!!! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2018 at 7:20 pm

שמחה לשמוע:-)

השב
User Avatar
נעמה
אפריל 10, 2020 at 2:25 pm

הי קרן,יש אפשרות להכין את הבראוניז לפסח עם קמח מצה במקום קמח רגיל?או שעדיף ללכת על הגרסה ללא גלוטן. והאם יש תחליף לקורנפלור לאשכנזים שלא אוכלים קטניות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2020 at 3:11 pm

קמח מצה יניב תוצאה קצת כבדה אפשר קמח שקדים אפשר קמח תפוחי אדמה

השב
User Avatar
אלמוג
מאי 18, 2021 at 1:10 am

לא שיניתי :) אבל בסהכ עוגה טעימה לא מצטערת שהבנתי

השב
User Avatar
אידן
starstarstarstarstar
יוני 21, 2018 בשעה 17:44

היי קרן, יצא טעים להפליא אבל לא אפוי מספיק במרכז. האם את אופה בטורבו? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2018 at 6:29 pm

נשמע שאצלך בתנור הם זקוקים לכמה דק נוספות ואז יהיו גם אפויים מספיק במרכז. אני אף פעם לא אופה בטורבו.

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
יוני 28, 2018 בשעה 23:32

אפשר להכין את הבראוניז בתבנית 24*24 או לחלופין להגדיל כמויות? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2018 at 6:40 am

אפשר להכין בתבנית 24 מלבנית, ייתכן ויייצאו טיפה נמוכים וזמן האפייה שלהם מעט יתקצר אז שימי לב.

השב
User Avatar
סיוון
starstarstarstarstar
יולי 5, 2018 בשעה 11:47

היי, מה הגודל של הביצים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 5, 2018 at 1:32 pm

גודל L

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2018 בשעה 21:24

יצא מהמם! הוספת אגוזי מלך משדרגת עוד קצת אבל המתכון טעים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2018 at 9:46 pm

יאמי אגוזים! אם הילדים שלי לא היו מטילים וטו הייתי גם מוסיפה

השב
User Avatar
hey
דצמבר 25, 2023 at 3:09 pm

על איזה מצב את אופה בתנור? ובטורבו או לא טורבו?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:08 pm

עליון תחתון

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2018 בשעה 17:22

היי קרן, יצא יאמי! האם צאיך לשמור במקרר לאחר מכן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 29, 2018 at 6:32 pm

שמחה שאהבת. אין צורך לשמור במקרר

השב
User Avatar
הילה
אפריל 10, 2020 at 9:23 pm

היי קרן חג שמח... יש אפשרות לשים רק קונפלור ללא קמח תפוחי אדמה? דרך אגב מה ההבדל במרקם בין קונפלור לקמח תפוחי אדמה? מב לדעתך תצא התוצאה הסופית? על כל האגוזים למינהם ישנו וטו על ידי הילדים‍♀️ תודה רבה ושבת שלום

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2020 at 9:43 pm

הי אין בעיה להשתמש רק בקורנפלור 1/2 כוס

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2018 בשעה 21:56

הכנתי אתמול בגרסה נטולת גלוטן. החלפתי את הקמח בחצי כוס שקדים טחונים + רבע כוס קמח אורז. יצא מ ש ו ב ח ! תודה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2018 at 6:13 am

אני חייבת לנסות ! מעולם לא עבדתי עם קמח אורז. תודה על העדכון חג שמח קרן

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2018 בשעה 01:13

בראוניז מושלמים! הכנתי אתמול לארוחת ערב וכולם התלהבו. תודה על המתכון, שמרתי במועדפים

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2018 at 11:13 am

שמחה לשמוע גם אצלינו זה הפייבוריט

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2018 בשעה 10:45

היי, יש אפשרות להוריד בכמות הסוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2018 at 1:43 pm

אפשר ברבע כוס לא יותר מזה

השב
User Avatar
לידור
אוגוסט 20, 2021 at 1:51 pm

דבר ראשון את אלוםה והמתכונים שלך אהובים עליי במיוחד!! הכנתי,ויצא לי ממש יבש,תוכלי לכוון אןתי היכן טעיתי.עשיתי בדיוק לפי המתכון עם המרה של חמאה לנטורינה. כל מה שהכנתי מהספר או האתר הצליח עד היום;) תודה על הכל!!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2021 at 5:00 pm

אפייה ארוכה מדי או שהורדת בכמות החמאה/סןכר נטורינה או מחמאה לא מזיקים לבראוניז

השב
User Avatar
Orly
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2019 בשעה 17:12

הי. ניסיתי יוצא נפלא. ממליצה בחום על חצי כןס סוכר בלבד. עדיין יוצא מוש.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2019 at 2:00 am

תודה על השיתוף :-)

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2019 בשעה 18:09

היי, האם אפשר להחליף בסוכר חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 12, 2019 at 6:54 pm

אפשרי

השב
User Avatar
שלומית
ספטמבר 16, 2019 at 1:47 am

תודה רבה על התשובה! אין כמו המתכונים שלך. יצא מעולה.

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2019 בשעה 07:51

היי קרן :) האם אפשרי להוסיף אגוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2019 at 7:55 am

בטח

השב
User Avatar
רוסיטה
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2019 בשעה 17:06

היי קרן, שמעתי רבות עליך (מהשכונה ובכלל.. אני גם תושבת עג'מי) וניסיתי את הבראוניז האלו שבהחלט נראים מבטיחים!! הקפדתי על השלבים והכמויות כפי שמצויין ויצאה לי עיסה.. החלק העליון אכן התקשה אך הפנים יצא נימוח מדי.. השארתי אותם בתנור מעבר ל20 דק' לראות אולי התערובת תתקשה מעט.. אך לא:( יש לך אולי ניחוש מה הסיבה? תודה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2019 at 9:13 pm

הי רוסיטה, תמיד שמחה להכיר שכנים חדשים יש לפעמים הבדלי חום בין תנורים ואצלך בתנור זמן האפייה לא הספיק אפשר להבא :(ואני ממש ממליצה לנסות שוב) לנסות לאפות בחום מעט גבוה יותר לנעוץ קיסם במרכז התבנית ולוודא שהוא יוצא עם פירורים לחים עליו ולא רטוב לגמרי, ואם כן לאפות יותר זמן . הם חלומיים . בהצלחה!

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2020 בשעה 10:32

היי קרן נראה מעולה!!! ממש עכשיו כבר אצלי בתנור… מחכה שיצא :) יש לי שאלה - כשאני שמה נייר אפייה הוא לא ״נדבק״ לתבנית והוא קצת בעייתי. כלומר הור לא יציב וכשאני שופכת את הבלילה פנימה הוא זז קצת וככה הבראוניז לא מקבל את הצורה של התבנית - אלא של הנייר אפייה. מה אפשר לעשות??

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2020 at 10:42 am

לשמן את התבנית בספריי שמן לפני שאת מניחה נייר אפייה, זה ידביק אותו לתבנית והוא יהיה יציב

השב
User Avatar
ניצן
אפריל 23, 2024 at 12:51 pm

היי קרן המתכון נראה מעולה! בגרסה הכשרה לפסח אני רואה בתמונה שיצאה לך מלמעלה שכבה פריכה שהתקשתה, אני לצערי לא מצליחה להגיע לתוצאה הזאת, והשכבה יוצאת רכה לחלוטין. הייתי שמחה להבין במה זה תלוי? מה לעשות אחרת?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2024 at 5:48 pm

זה תלוי בסוג הקמח, ובכמות הסוכר, אני לא יודעת להגיד בדיוק איך יצא בדיוק ככה כשהכנתי מזמן אבל לא להוריד בסוכר אם זה משהו שאת עושה

השב
User Avatar
מיתר
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2020 בשעה 20:42

אפשר להכין עם קורנפלור במקום קמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2020 at 8:57 pm

ערבוב של קמח תפוחי אדמה וקורנפלור, בדיוק מחר מכינה כזה לבלוג

השב
User Avatar
מיתר
אפריל 9, 2020 at 8:58 pm

מהמם! חצי חצי?

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2020 בשעה 14:30

קרן כתבה למעלה (בסוף המתכון): שימו לב. ***להכנת בראוניז ללא גלוטן המירו את הקמח ב 1/2 כוס (55 גר׳) קמח תפוחי אדמה ו 1/4 כוס (35 גר׳) אבקת קורנפלור. (אם אין לכם קמח תפוחי אדמה המירו אותו בקמח שקדים ואל תוותרו על הקורנפלור)*** קרן יקרה, גיליתי אותך בזכות השהייה בבית וחייבת לציין שאת מעבירה את כל המידע בצורה מדויקת ומובנת להפליא.כיף לי לעקוב אחרייך ולגלות עוד מתכונים טובים ומשובחים! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2020 at 3:12 pm

עדי תודה רבה! שמחה שאת פה

השב
User Avatar
עדי
יולי 24, 2020 at 9:32 pm

היי קרן, אין לי מיקסר :/ האם אפשר להכין ללא הקצפה? תודה

השב
User Avatar
יפית
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2020 בשעה 20:24

הי, במידה ואין לי מערבל.. אפשר להשתמש בקערה רגילה ולערבב?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2020 at 8:42 pm

בטח, לטרוף טוב טוב את הביצים שיגיעו למרקם קצת תפוח וצהבהב בהיר

השב
User Avatar
Gal
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2020 בשעה 04:01

היי אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2020 at 7:45 am

מלא? אפשר, אולי המרקם יצא טיפה כבד יותר אבל לגמרי אפשרי

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2020 בשעה 08:56

היי נראה מעולה. מה אפשר לשים במקום קורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 12, 2020 at 10:39 am

קמח תפא

השב
User Avatar
אפרת פרנקנשטיין
ספטמבר 13, 2024 at 3:03 pm

היי קרן, שרופה על המתכונים שלך! האם יש אפשרות להכין רק עם שוקולד חלב בלי מריר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2024 at 9:14 am

זה לא ייצא בראוניז זה ייצא עוגת שוקולד פשוטה

השב
User Avatar
הגר
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2020 בשעה 10:18

היי קרן, במידה וארצה לעשות חצי כמות, ניתן פשוט להשתמש בחצי מהכמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 12, 2020 at 10:38 am

כן

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2020 בשעה 09:17

הי קרן :) הכנתי בגירסת הפסח והטעם מושלם, הבראוניז הכי טעימים שיצא לי להכין עד כה. הבעיה היחידה רק שיצאו נימוחים מדי מבפנים (אפיתי קצת יותר זמן בתנור). לפעם הבאה - האם אחרי שהבראוניז מתקררים יהיה אפשר להחזיר לתנור לעוד סשן של אפייה? בכל מקרה מתכון מוש :) תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2020 at 9:34 am

אי אפשר להחזיר לאפייה מה שכבר יצא מהתנור והתקרר כתבת שאפית יותר מדי זמן אז לא ככ הבנתי למה רצית להחזיר לאפייה..

השב
User Avatar
מירב
אפריל 15, 2020 at 9:39 am

התכוונתי שאפיתי יותר זמן ממה שכתבת במתכון ועדיין יצאו רכים מאוד בפנים... אוקיי תודה!

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2020 בשעה 09:51

אכן.. התנור שלי בדרך כלל צריך יותר זמן. בהחלט תהיה פעם הבאה ;)

השב
User Avatar
אירה
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2020 בשעה 17:08

היי קרן, אני רוצה להכין את הבראוניז אבל יש לי ביצים M האם להוסיף עוד ביצה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2020 at 5:22 pm

כן

השב
User Avatar
אדי
starstarstarstarstar
מאי 18, 2020 בשעה 11:29

היי קרן, הבראוניז נראים מצוין! רציתי לשאול, האם זה סבבה להקפיא את הבראוניז אם אני רוצה להאריך את חייהם...? או שעדיף פשוט במקרר? תודה רבה לך :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 3:33 pm

הקפאה מעולה

השב
User Avatar
Dikla Yinon
starstarstarstarstar
יוני 7, 2020 בשעה 18:07

היי קרן האם ניתן להשתמש באבקת קקאו במקום השוקולד? ואם כן באיזה כמות? תודה על המתכונים המושלמים ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2020 at 11:37 pm

הי לא ניתן להמיר את כמות השוקולד שבמתכון לקקאו

השב
User Avatar
אופיר אוסט
starstarstarstarstar
יולי 21, 2020 בשעה 15:39

היי קרן :) אפשרי להכין את הבלילה / הכל בתבנית ולאפות יום למחר מפאת לחץ של זמן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2020 at 4:06 pm

לא אפשרי בכלל

השב
User Avatar
סינטיה
starstarstarstarstar
יולי 30, 2020 בשעה 16:23

יצאה מושלם!!!!! תודה :-)

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2020 בשעה 17:14

היי :) אין צורך באבקת אפייה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2020 at 5:16 pm

בראוניז אופים ללא אבקת אפייה

השב
User Avatar
שיר
ספטמבר 28, 2020 at 5:17 pm

אחלה, תודה!

השב
User Avatar
יונתי
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2020 בשעה 18:00

היי קרן, מתכון מדהים ! יש לי שאלה, הבראוניז עצמו יוצא נורא טעים, אבל אני לא מצליחה לגרום למעלה להיות קריספי וקשה כמו בתמונה. יש לך רעיון למה זה יכול להיות קשור ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2020 at 8:00 pm

את מורידה בכמות הסוכר ?

השב
User Avatar
יונתי
אוקטובר 4, 2020 at 8:08 pm

כן שמתי חצי... מניחה שזאת הבעיה ? :)

השב
User Avatar
עלמה
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 16:59

היי קרן, יש אפשרות להוסיף אספרסו? (אבא שלי מבקש) אם כן, איך?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 10:41 pm

אפשר כשממיסים את החמאה והשוקולד להוסיף פנימה כף מחוזקת של אספרסו

השב
User Avatar
מאיה יוגב
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2020 בשעה 23:12

היי! האם אפשר להוסיף שוקולד לבן (מרוסקים, כמו שוקולד צ'יפס)? אם כן- האם צריך לשנות משהו במתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2020 at 6:26 am

אפשר להוסיף ואולי מעט להוסיף זמן אפייה של דקה שתיים

השב
User Avatar
Shov
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 18:13

הכנתי עם שמן וגם יצא מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 7:53 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 20:25

עשיתי, יצאה כבדה וחסר מעט מתיקות וקקאו (לא ראיתי שכתוב במתכון).. חוץ מזה היא אחלה ואת כותבת מדהים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 8:27 pm

בראוניז כבדה ? נראה לי שהשתבש לך משהו בהכנה האם שינית משהו במצרכים ? אין מצב שזה כבד ושחסרה מתיקות

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
יולי 22, 2021 בשעה 23:21

העוגה היסטריתת!! תודה רבה על כל המתכונים בזכותך יש להו עוגה לשבת:))

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2021 at 12:20 am

תודה!

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
אוגוסט 4, 2021 בשעה 08:56

היי! הכנתי ויצא מושלם אבלללל בלי הציפוי הפריך הזה למעלה. יודעת איך אפשר לגרום לזה לקרות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 4, 2021 at 10:40 am

הפחתת בכמות הסוכר ?

השב
User Avatar
נעמי
אוגוסט 4, 2021 at 11:20 am

וואלה, עירבבתי בין חום ללבן, אולי זה זה? תודה :)נע

השב
User Avatar
דנית
starstarstarstarstar
אוגוסט 7, 2021 בשעה 19:03

האם יעבוד עם סןכר קוקוס במקום סוכר רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 8, 2021 at 11:13 am

לצערי לא מספיק למודת נסיון עם סוכר קוקוס, פחות מחבבת אותו

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2021 בשעה 16:41

היי קרן, התערובת אמורה להיות משחתית? כשהכנתי אותה היא לא הייתה נוזלית כמו עוגה רגילה, היה צריך לשטח אותה..

השב
User Avatar
חן
ינואר 10, 2024 at 1:02 pm

היי אשמח לדעת אם יש חשיבות לטמפרטורה של הביצים? מקרר או חדר . בנוסף בתמונה הנייר אפיה רק על התחתית האם לשים על כל התבנית? האם ממשיכים את הערבוב אחרי הביצים של השוקולד ואחר כך הקמח בעזרת המיקסר או ערבוב ידני?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:36 pm

אין בעיה להשתמש בביצים מהמקרר או בטמפרטורת החדר זה לא משנה נייר אפייה על התחתית או כל התבנית גם זה לא משנה אני שמה על הכל כדי לחלץ אותם בקלות את הקמח אפשר עם המיקסר או ידנית ובכל מקרה לערבוב קצר יחסית רק עד שהבלילה אחידה ולא יותר

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2021 בשעה 09:05

מתכון פצצה!!! תודה קרן! יוצא מושלם כל פעם מחדש!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 7, 2021 at 6:48 am

איך אני שמחה.

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2021 בשעה 08:35

הי, יש אפשרות להכין את הבלילה מראש, ולהכניס אותה לתנור שעה-שעתיים אחרי שהוכנה? אם כן, עד שהיא נכנסת לתנור צריך לשמור אותה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2021 at 4:38 pm

לא ממליצה להכין את הבלילה מראש

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2021 בשעה 23:39

הי קרן,ראיתי כבר ששאלו לגבי זמני אפייה..אבל זה חוזר על עצמו,תמיד רושמים 20-25 דקות,אפיתי 30 דקות באמצע התנור ואי אפשר לחתוך במרכז העוגה מרוב שהיא רכה. יכול להיות שאת אופה 20 דקות בטורבו?? הגיוני לאפות (לא טורבו) 40 דקות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2021 at 1:35 pm

לכולנו תנורים שונים ואולי שלך חלש במיוחד.... בדרכ 20-25 דקות לבראוניז זה מעולה, אחרת הם הופכים לעוגת שוקולד רגילה ייתכן ובאמת אצלך בתנור משהו עובד פחות חזק

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2022 בשעה 14:47

הייי אם יש לי רק שוקולד חלב להפחית בכמות הסוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2022 at 2:54 pm

לא הייתי מכינה בראוניז עם שוקולד חלב, אולי לערבב עם מריר

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2022 בשעה 11:05

היי, הכנתי את גרסת הללא גלוטן עם קמח שקדים במקום קמח תפוחי אדמה + קורנפלור. הורדתי ל 150 גרם חמאה. יצא מצוין!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2022 at 7:49 am

תודה סיגל

השב
User Avatar
דנית
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2022 בשעה 17:30

האם אפשר להוסיף קקאו לחיזוק הטעם השוקולדי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2022 at 7:51 am

קקאו מייבש את הבלילה אז לא הייתי מוסיפה יותר מכף

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2022 בשעה 01:37

היי יש לי שוקולד 100 אחוז, אפשר להשתמש בו במקום? היית מוסיפה סוכר לתערובת או משהו במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2022 at 8:15 pm

אפשר להשתמש כמו שהוא בלי תוספות

השב
User Avatar
מור
אוגוסט 13, 2022 at 4:24 pm

מתכון מעולה, שמרתי :) תודה

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
מאי 1, 2022 בשעה 21:24

מעולה!!

השב
User Avatar
אלישבע
starstarstarstarstar
יולי 12, 2022 בשעה 21:00

איפה ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2022 at 11:36 am

למטה בסוף המתכון

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2022 בשעה 09:45

הכנתי את הגרסה ללא גלוטן עם קמח שקדים וקורנפלור. יצא מאוד טעים אבל עם שכבה עבה ולבנה של חמאה בתחתית, שחתכתי ובעצם הרסה את הבראוניז

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2022 at 6:56 pm

משהו התפקשש לך והתפרק בבלילה כי זה לא אמור לקרות גם בללא גלוטן

השב
User Avatar
רוני כהן
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2023 בשעה 22:45

מעדכנת שהכנתי עם קמח שקדים וקורנפרול, חוסל!!! אפיתי עד שהמרכז עדיין רוטט ומיד הקפאתי- המרקם המושלם! תודה על מתכון פשוט ובין הטעימים שטעמתי

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2023 בשעה 14:06

אפשר להוסיף אגוזי מלך? אם כן לבלילה או לשים מעל לפני כניסה לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2023 at 7:24 am

לפזר מעל

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2024 בשעה 13:33

הי ותודה רבה, למען הצליאקים, החלפתי את הקמח הרגיל בקמח שקדים וקורנפלור. השתמשתי ב 55 גרם קמח שקדים והכל יצא ממש ממש נוזלי. יכול להיות שלא הבנתי טוב? הייתי צריכה לשים 100 גרם קמח שקדים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:34 am

כן ההמרה לקמח שקדים לא תמיד אפשרית עדיך להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו קמח תמי ודומיו ביחס של 1:1

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2024 בשעה 17:48

היי קרן נראה מדהים! אפשר להכין גם בלי מיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2024 at 1:52 pm

תמיד

השב
User Avatar
ליאת
מאי 24, 2024 at 10:38 am

היי. אפשרי רק שוקולד חלב?

השב
User Avatar
דורית
אוקטובר 1, 2024 at 7:40 am

תודה שאלה אחרי עשרים דקות הקיסם יצא רטוב הוספתי עוד שמונה דקות..כל כמה דקות בדקתי עד שנהיו גרגירים רטובים על הקיסם אבל.. אין את המרקם הקריספי מלמעלה כמו שיש בתמונות ..מה עשיתי לא נכון?

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2024 בשעה 07:40

תודה שאלה אחרי עשרים דקות הקיסם יצא רטוב הוספתי עוד שמונה דקות..כל כמה דקות בדקתי עד שנהיו גרגירים רטובים על הקיסם אבל.. אין את המרקם הקריספי מלמעלה כמו שיש בתמונות ..מה עשיתי לא נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:40 pm

הורדת בכמות הסוכר?

השב
User Avatar
חנה קלמי
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2024 בשעה 08:42

אני רוצה להירשם לעדכון מתכונים

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2024 at 8:51 am

יש כפתור בדף הבית, שם מכניסים את המייל שלך ותוכלי לקבל קבוע עדכונים מהאתר

השב
User Avatar
אסנת
אוקטובר 24, 2025 at 12:38 am

היי.. עשיתי את העוגה והיא יצאה פשוט מעולה!! רק דבר אחד לא הסתדר לי-החלק העליון שלה זה שמאוד אופייני לעוגת בראוניז יצא לי רגיל באותו צבע של העוגה ולא בהיר יותר קצת מבוקע . איך עושים שזה ייצא ככה?

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2025 בשעה 09:25

האם ניתן להחליף את הסוכר לתחליף סוכר (שיתאים לסכרתיים)? אחד לאחד?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2025 at 10:03 am

כן אי עובדת עם סווטינגו ממירה 1:1

השב
User Avatar
חדווה ברק
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2025 בשעה 16:06

הי קרן! נצמדתי למתכון, עוגה אליפות!!! תודההההה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img