עוגות שוקולדעוגיותפסח

בראוניז שוקולד מושלמים (וגם גרסה ללא גלוטן)

יולי 23, 2015 110 Comments

למתכון הזה אתם לגמרי הולכים להתמכר

אחרי לא מעט נסיונות להכין בראוניז שיהיו מושלמים עבורי ועבור הילדים, נראה לי שהצלחתי!

כיוון שאני מאלו שאוהבים את הבראוניז שלהם לא מאוד פאדג׳יים

עם טעם עדין ולא מרוכז מדי של מרירות השוקולד, כשהכנתי את הגרסא הזו,

המאוד פשוטה יחסית, שדורשת מעט מאוד מרכיבים וזמן עבודה ברוטו קצר ממש

הבנתי שאלו הבראוניז הקבועים שלנו מעתה בבית.

הם רכים ומעט אוריריים, קלים בפה ועושים חשק לעוד ועוד.

ראו הוזהרתם.

השימוש בשוקולד מריר איכותי חשוב מאוד בעיני בהכנת בראוניז ובכלל,

ואני ממליצה לקנות שוקולד איכותי, שניתן להשיג בחנויות המתמחות באפיה.

(אני קונה בשוק לינסקי שוקולד מעולה במחיר נמוך מכל שוקולד שקונים בסופר מרקט)

עלים

בראוניז שוקולד/ תבנית מרובעת 22*22 או מלבנית 27*20

(ויש גם גרסה מעולה ללא גלוטן למטה)

מצרכים

200 גרם חמאה

200 גרם שוקולד צ'יפס מריר או שוקולד מריר קצוץ

 כוס ( 200 גרם) סוכר לבן

4 ביצים

1/2 כפית תמצית וניל

3/4 כוס קמח  לבן רגיל (100 גרם)

1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות

מרפדים תבנית מרובעת  בנייר אפיה

בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה

בקערת המערבל מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה בערך כ 3 דקות

מוסיפים תמצית וניל

מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה, מוסיפים מלח

ומנפים פנימה את הקמח

מערבבים מעט רק עד לקבלת תערובת אחידה

מעבירים את התערובת לתבנית ואופים כ 20 דקות עד שקיסם המוחדר לאמצע התבנית

יוצא עם פירורים לחים עליו. הבראוניז מוכנים כאשר החלק העליון שלהם נראה מוכן

אך בפנים הם עדיין מעט רכים . מוציאים ומצננים לחלוטין

* זמן האפיה בבראוניז חשוב ביותר-אם מפספסים ואופים אותם קצת יותר ממה שנדרש

הם הופכים בקלות מבראוניז לעוגת שוקולד רגילה, שימו לב.

***להכנת בראוניז ללא גלוטן המירו את הקמח ב 1/2 כוס (55 גר׳) קמח תפוחי אדמה ו 1/4 כוס (35 גר׳) אבקת

קורנפלור. (אם אין לכם קמח תפוחי אדמה המירו אותו בקמח שקדים ואל תוותרו על הקורנפלור)***

בראוניז ללא גלוטן

בראוניז ללא גלוטן

_MG_0282

_MG_1933

Print Friendly, PDF & Email

110 Comments

דניה מרץ 6, 2016 at 6:02 pm

קרן, האתר שלך מקסים והולם בדיוק את סגנון הצילום שלך. גאה בך ומבטיחה לבקר באופן קבוע. נשיקות

Reply
קרן אגם מרץ 6, 2016 at 6:15 pm

דניוש אהובה, היתה לי מורה טובה:-) שמחה שאת פה

Reply
שני מאי 13, 2016 at 4:11 pm

נראים מעולים!
יש דרך להפוך לפרווה?
תודה!

Reply
קרן אגם מאי 13, 2016 at 11:38 pm

אפשר להמיר חמאה בשמן קוקוס
160 גרם שזה 3/4 כוס שמן קוקוס+כף

Reply
עינת אוקטובר 26, 2019 at 11:35 pm

מתכון נפלא ואתר משגע, עושה כיף גדול לקרוא את הפוסטים ולהתמוגג מהצילומים. תודה!
איך את מאחסנת את הבראוניז למשך הלילה? בהנחה שלמחרת הוא נטרף…

Reply
קרן אגם אוקטובר 27, 2019 at 5:49 am

תודה רבה עינת, שימחת אותי מאוד
את הבראוניז אפשר להעביר לקופסא אטומה ולשמור בטמפרטורת החדר

Reply
רינה מרץ 16, 2020 at 12:00 pm

אין צורך באבקת אפיה ,או סודה לשתיה ?

Reply
קרן אגם מרץ 16, 2020 at 12:02 pm

אין צורך

Reply
יסמין מאי 12, 2020 at 4:06 pm

לדעתך יילך עם ממרח לוטוס? לשפוך מעל התערובת לפני כניסה לתנור?

Reply
קרן אגם מאי 12, 2020 at 4:42 pm

אפשרי בהחלט

Reply
רויטל אורן אוקטובר 9, 2016 at 12:24 pm

הי. באיזה שוקולד חלב או מריר?

Reply
קרן אגם אוקטובר 9, 2016 at 12:28 pm

שוקולד מריר

Reply
אילנה נובמבר 13, 2016 at 8:03 am

אפשר כתובת לקנייה של השוקולד?

Reply
קרן אגם נובמבר 13, 2016 at 8:10 am

בטח, אני קונה אצל מלמד בשוק לוינסקי ברחוב לוינסקי 55
זה יוצא כמעט על הפינה עם רחוב החלוצים, יש לו עוד מלא דברים שווים.

Reply
ענת נובמבר 13, 2016 at 8:04 am

היי קרן מתחברת מאוד לכל המתכונים שאת שולחת. האם ניתן להשתמש בשמן קנולה ולא קוקוס שיהיה פרווה או שזה הופך אותה כבר עוגת שוקלד?

Reply
קרן אגם נובמבר 13, 2016 at 8:17 am

תודה ענת!
השימוש בשמן קנולה יניב תוצאה אחרת לחלוטין שאינה בראוניז
לכן כדי להגיע למרקם בראוניזי שכזה משתמשים בתחליפים כמו שמן קוקוס או מרגרינה בלבד, אל תוותרי הם נורא טעימים:-)
בהצלחה!

Reply
לילך דצמבר 4, 2019 at 4:47 pm

היי
אין אבקת אפיה?

Reply
קרן אגם דצמבר 4, 2019 at 5:27 pm

אין

Reply
נועם פברואר 14, 2017 at 12:23 pm

שלום קרן המקסימה!!
האם אין צורך באבקת אפייה?

תודה רבה ונשיקות!

Reply
קרן אגם פברואר 14, 2017 at 12:33 pm

הי נועם , אין צורך 😉

Reply
לירון אפריל 10, 2020 at 5:36 pm

אך אפשר לעשות את הבראוני הזה ללא ביצים?

Reply
קרן אגם אפריל 10, 2020 at 6:54 pm

בחיים לא ניסתי אבל אפשר להמיר ב 1/4 כוס טחינה גולמית, או חמאת בוטנים או רסק תפוחים

Reply
סיגל מאי 3, 2017 at 7:43 pm

הי קרן
תודה על המתכונים הנהדרים אחד אחד
רציתי לשאול אם את מתכוונת להוציא ספר בקרוב?
ושוב תודה

Reply
קרן אגם מאי 4, 2017 at 11:33 am

שמחה שאהבת סיגל, מקוה מאוד שחלום הספר יתממש יום אחד ובקרוב:-)

Reply
איילת ספטמבר 15, 2017 at 9:56 pm

באמת הכי טעים! והכנתי כבר המון גרסאות של בראוניז. אימצתי!

Reply
קרן אגם ספטמבר 16, 2017 at 5:15 pm

תודה:-)

Reply
נטלי ספטמבר 28, 2017 at 12:32 pm

היי , יש לי חמישה שלבים בתנור ממש גדול , הראשון והשני במרחק קטן אחד מהשני ממש למעלה השלב השלישי במרחק יותר גדול מהם הוא באמצע ואז שוב מרחק גדול יותר לרביעי והחמישי שהם ממש למטה, באיזה שלב כדאי לשים את העוגה? והאם התשובה היא גם לגבי המתכון של העוגת בראוניז העגולה עם המייפל והאבקת קקאו שמפוזרת למעלה מאתר מאקו ממרץ השנה ?
תודה רבה

Reply
קרן אגם ספטמבר 28, 2017 at 3:15 pm

אין לי נסיון עם תנורים כאלו, אני אופה תמיד בשליש התחתון של התנור, את צריכה לבדוק איזה מהשלבים יושב באמצע למטה.
זה תקף לגבי כל עוגה שאני מכינה אלא אם כן נכתב במפורש אחרת .

Reply
אסנת דצמבר 26, 2017 at 11:21 am

היי קרן, האם אפשר להוסיף לבלילה אגוזים?

Reply
קרן אגם דצמבר 26, 2017 at 1:08 pm

ברורררררר זה יהיה נהדר

Reply
דור דצמבר 29, 2017 at 5:34 pm

היי, הכנתי את הבראוניז והם יצאו ממש טעימים!
לשוקולד ולחמאה הוספתי אצבעות קינדר ואפיתי את הבראוניז 20 דקות (לא טורבו) אבל כשהוצאתי אותם, גם אחרי שהצטננו הם היו ממש רכים מבפנים.
ניסיתי להמשיך את האפייה שלהם והם עדיין מאוד רכים מבפנים שאפילו לא מצליחים לחתוך לריבועים.
יכול להיות שזה שהוספתי את הקינדר הרס? ושאולי צריך יותר זמן בתנור?
חוץ מזה הם טעימים ממש!!

Reply
קרן אגם דצמבר 29, 2017 at 5:58 pm

הי דור, נשמע מעולה עם קינדר!
להבא פשוט לאפות מעט יותר, יש הבדל בין חום תנורים וייתכן שאצלך בתנור זה לוקח מעט יותר זמן,
ממליצה לנסות שוב והפעם להוסיף עוד חמש דקות, זה שווה את זה 🙂

Reply
דור דצמבר 29, 2017 at 6:03 pm

תודה רבה, כמובן שאנסה 🙂
וזה בסדר פשוט להוסיף קינדר ל200 גרם שוקולד מריר או שכדאי להפחית מהשוקולד מריר ולהוסיף קינדר בכמות של מה שהפחתתי?

Reply
קרן אגם דצמבר 29, 2017 at 10:55 pm

אני לא יודעת כמה קינדר הוספת למתכון ויתכן שזו הסיבה שהבראוניז נאפו פחות אצלך, אבל אם מדובר במעט קינדר
אז עוד כמה דקות אמורות לעשות את העבודה

Reply
אושרת ינואר 11, 2018 at 5:59 pm

הי קרן
האם את יודעת מדוע מתקבלת השדה הסדוקה למעלה ?

Reply
קרן אגם ינואר 11, 2018 at 8:38 pm

האם הכוונה לסדקים? זה כל היופי של הבראוניז!
תוצאה של הקצפת הביצים עם הסוכר לפני האפיה

Reply
מיכאל ינואר 26, 2018 at 7:34 am

היי:) כשאת מתכוונת לשוקולד איכותי זה אומר נניח עם 60% מוצקי קקאו?

Reply
קרן אגם ינואר 26, 2018 at 9:21 am

הי מיכאל, אני משתמשת בדרכ בשוקולד 56% עד 60%, אז כן:-)

Reply
אילנה חלפון אפריל 21, 2018 at 10:49 am

מה עושים עם בראוניז שנאפו מספר דקות יתר על המידה ונשארו רכים

Reply
קרן אגם אפריל 21, 2018 at 10:52 am

לא ככ הבנתי, הם נאפו יותר מדי או שהם רכים מבפנים?
בראוניז אמורים להיות רכים מבפנים אבל לא נוזליים.

Reply
ליאורה אפריל 27, 2018 at 1:12 pm

היי, ראיתי במתכון אחר אפשרות להכין כדורי חמאת בוטנים, להקפיאם ולהוסיפם לתערובת לפני ההכנסה לתנור ליצירת ביסי חמאת בוטנים.
האם זה אפשרי כשלב נוסף במתכון הזה גם?

Reply
קרן אגם אפריל 27, 2018 at 2:04 pm

בהחלט

Reply
ליאורה אפריל 27, 2018 at 2:21 pm

תודה רבה, הלכתי רק על אגוזים.
בדיוק נכנסה לתנור 🙂

Reply
ענת מאי 5, 2018 at 1:11 pm

היי קרן אין לי מספיק חמאה…… יש אפשרות למשהו אחר או שמן?! אשמח שתעני במהרה זה די דחוף!

Reply
קרן אגם מאי 5, 2018 at 3:43 pm

אני מניחה שכבר הסתדרת ?
לא כתבת כמה חמאה יש לפי זה אוכל להמליץ במה להמיר

Reply
DANIEL HARUSH מאי 9, 2018 at 1:18 am

האם יש אפשרות לאפות אותם כמאפינסים?

Reply
קרן אגם מאי 9, 2018 at 5:18 am

פחות מתאים, מרקם הבראוניז משאר רך יחסית וזה לא ככ יתאים במאפינס

Reply
ענבל מאי 23, 2018 at 2:57 pm

שלום הבראוני נראים מעולים! אלה אם אשים שוקולד מריר 1 ושוקולד חלב 1 זה יהרוס?

Reply
קרן אגם מאי 23, 2018 at 3:16 pm

יהרוס זה לא, זה ייצא מעט שונה, אבל נראה לי שגם טעים

Reply
ענבל מאי 23, 2018 at 3:24 pm

שלום הבראוניז נראים מעולה!! אני רוצה להכין עכו אבל יש לי 1 שוקולד מריר ואחד חלב .. את חושבת שיצא טוב גם כך?

Reply
ירדנה מאי 29, 2018 at 1:20 pm

היי קרן, הבראוניז אכן מושלמים !!!! תודה רבה !

Reply
שני יוני 15, 2018 at 4:11 pm

היי מתכון מעולה! העוגה טעימה בטירוף!
אבל קרה לי משהו מוזר, אפיתי ואפיתי והשכבה העליונה התייצבה מהר אבל העוגה נשארה ממש רטובה ונוזלית מבפנים. אפיתי חצי שעה יותר מהמתכון וזה טיפה התייצב ועדיין לח יחסית לבראוניז. יש לך מושג למה? שמתי 2/3 כוס שמן קוקוס וטיפה שמן קנולה(כמה כפות). ואפיתי בתבנית 26 על 32. כל השאר עשיתי בדיוק לפי המתכון. 180°, חום עליון תחתון בלי טורבו.

Reply
קרן אגם יוני 15, 2018 at 6:30 pm

אני מניחה שזה מההחלפות של החמאה בשמן ושמן קוקוס, למה בעתם החלפת? אם זה יש ביצים אז המתכון אינו טבעוני ואז אין לזה ככ משמעות..

Reply
שני יוני 15, 2018 at 7:06 pm

גם מסיבה בריאותית וגם כדי שיהיה פרווה ולא חלבי.. אני ממירה בהרבה מתכונים ויוצא מצויין, ושמעתי שגם בבראוניז אז ניסיתי. אולי לא הייתי צריכה להוסיף גם שמן רגיל.
בכל מקרה חתכתי והשארתי אותה בתנור הכבוי והסגור לכמה דקות ויצא מושלם!!! תודה!

Reply
קרן אגם יוני 15, 2018 at 7:20 pm

שמחה לשמוע:-)

Reply
נעמה אפריל 10, 2020 at 2:25 pm

הי קרן,יש אפשרות להכין את הבראוניז לפסח עם קמח מצה במקום קמח רגיל?או שעדיף ללכת על הגרסה ללא גלוטן.
והאם יש תחליף לקורנפלור לאשכנזים שלא אוכלים קטניות?

Reply
קרן אגם אפריל 10, 2020 at 3:11 pm

קמח מצה יניב תוצאה קצת כבדה
אפשר קמח שקדים
אפשר קמח תפוחי אדמה

Reply
אידן יוני 21, 2018 at 5:44 pm

היי קרן,
יצא טעים להפליא אבל לא אפוי מספיק במרכז. האם את אופה בטורבו? תודה

Reply
קרן אגם יוני 21, 2018 at 6:29 pm

נשמע שאצלך בתנור הם זקוקים לכמה דק נוספות ואז יהיו גם אפויים מספיק במרכז.
אני אף פעם לא אופה בטורבו.

Reply
ענת יוני 28, 2018 at 11:32 pm

אפשר להכין את הבראוניז בתבנית 24*24 או לחלופין להגדיל כמויות? תודה.

Reply
קרן אגם יוני 29, 2018 at 6:40 am

אפשר להכין בתבנית 24 מלבנית, ייתכן ויייצאו טיפה נמוכים וזמן האפייה שלהם מעט יתקצר אז שימי לב.

Reply
סיוון יולי 5, 2018 at 11:47 am

היי, מה הגודל של הביצים?

Reply
קרן אגם יולי 5, 2018 at 1:32 pm

גודל L

Reply
רותי אוגוסט 2, 2018 at 9:24 pm

יצא מהמם! הוספת אגוזי מלך משדרגת עוד קצת אבל המתכון טעים

Reply
קרן אגם אוגוסט 2, 2018 at 9:46 pm

יאמי אגוזים!
אם הילדים שלי לא היו מטילים וטו הייתי גם מוסיפה

Reply
ענבל אוגוסט 29, 2018 at 5:22 pm

היי קרן,
יצא יאמי! האם צאיך לשמור במקרר לאחר מכן?

Reply
קרן אגם אוגוסט 29, 2018 at 6:32 pm

שמחה שאהבת. אין צורך לשמור במקרר

Reply
הילה אפריל 10, 2020 at 9:23 pm

היי קרן חג שמח…
יש אפשרות לשים רק קונפלור ללא קמח תפוחי אדמה? דרך אגב מה ההבדל במרקם בין קונפלור לקמח תפוחי אדמה? מב לדעתך תצא התוצאה הסופית? על כל האגוזים למינהם ישנו וטו על ידי הילדים‍♀️
תודה רבה ושבת שלום

Reply
קרן אגם אפריל 10, 2020 at 9:43 pm

הי
אין בעיה להשתמש רק בקורנפלור 1/2 כוס

Reply
טלי ספטמבר 24, 2018 at 9:56 pm

הכנתי אתמול בגרסה נטולת גלוטן. החלפתי את הקמח בחצי כוס שקדים טחונים + רבע כוס קמח אורז.
יצא מ ש ו ב ח !
תודה (:

Reply
קרן אגם ספטמבר 25, 2018 at 6:13 am

אני חייבת לנסות !
מעולם לא עבדתי עם קמח אורז.
תודה על העדכון
חג שמח
קרן

Reply
רונית ספטמבר 30, 2018 at 1:13 am

בראוניז מושלמים! הכנתי אתמול לארוחת ערב וכולם התלהבו.
תודה על המתכון, שמרתי במועדפים

Reply
קרן אגם ספטמבר 30, 2018 at 11:13 am

שמחה לשמוע גם אצלינו זה הפייבוריט

Reply
סיון אוקטובר 5, 2018 at 10:45 am

היי, יש אפשרות להוריד בכמות הסוכר?

Reply
קרן אגם אוקטובר 5, 2018 at 1:43 pm

אפשר ברבע כוס לא יותר מזה

Reply
Orly פברואר 14, 2019 at 5:12 pm

הי. ניסיתי יוצא נפלא. ממליצה בחום על חצי כןס סוכר בלבד. עדיין יוצא מוש.

Reply
קרן אגם פברואר 15, 2019 at 2:00 am

תודה על השיתוף 🙂

Reply
שלומית ספטמבר 12, 2019 at 6:09 pm

היי, האם אפשר להחליף בסוכר חום?

Reply
קרן אגם ספטמבר 12, 2019 at 6:54 pm

אפשרי

Reply
שלומית ספטמבר 16, 2019 at 1:47 am

תודה רבה על התשובה! אין כמו המתכונים שלך. יצא מעולה.

Reply
ניצן נובמבר 11, 2019 at 7:51 am

היי קרן 🙂 האם אפשרי להוסיף אגוזים?

Reply
קרן אגם נובמבר 11, 2019 at 7:55 am

בטח

Reply
רוסיטה דצמבר 10, 2019 at 5:06 pm

היי קרן, שמעתי רבות עליך (מהשכונה ובכלל.. אני גם תושבת עג'מי) וניסיתי את הבראוניז האלו שבהחלט נראים מבטיחים!!
הקפדתי על השלבים והכמויות כפי שמצויין ויצאה לי עיסה.. החלק העליון אכן התקשה אך הפנים יצא נימוח מדי.. השארתי אותם בתנור מעבר ל20 דק' לראות אולי התערובת תתקשה מעט.. אך לא:(

יש לך אולי ניחוש מה הסיבה?

תודה!!!

Reply
קרן אגם דצמבר 10, 2019 at 9:13 pm

הי רוסיטה, תמיד שמחה להכיר שכנים חדשים
יש לפעמים הבדלי חום בין תנורים
ואצלך בתנור זמן האפייה לא הספיק
אפשר להבא :(ואני ממש ממליצה לנסות שוב)
לנסות לאפות בחום מעט גבוה יותר
לנעוץ קיסם במרכז התבנית ולוודא שהוא יוצא עם פירורים לחים עליו ולא רטוב לגמרי, ואם כן לאפות יותר זמן . הם חלומיים . בהצלחה!

Reply
אביב ינואר 5, 2020 at 10:32 am

היי קרן נראה מעולה!!! ממש עכשיו כבר אצלי בתנור… מחכה שיצא 🙂
יש לי שאלה – כשאני שמה נייר אפייה הוא לא ״נדבק״ לתבנית והוא קצת בעייתי. כלומר הור לא יציב וכשאני שופכת את הבלילה פנימה הוא זז קצת וככה הבראוניז לא מקבל את הצורה של התבנית – אלא של הנייר אפייה. מה אפשר לעשות??

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2020 at 10:42 am

לשמן את התבנית בספריי שמן לפני שאת מניחה נייר אפייה, זה ידביק אותו לתבנית והוא יהיה יציב

Reply
מיתר אפריל 9, 2020 at 8:42 pm

אפשר להכין עם קורנפלור במקום קמח?

Reply
קרן אגם אפריל 9, 2020 at 8:57 pm

ערבוב של קמח תפוחי אדמה וקורנפלור, בדיוק מחר מכינה כזה לבלוג

Reply
מיתר אפריל 9, 2020 at 8:58 pm

מהמם! חצי חצי?

Reply
עדי אפריל 10, 2020 at 2:30 pm

קרן כתבה למעלה (בסוף המתכון):

שימו לב.
***להכנת בראוניז ללא גלוטן המירו את הקמח ב 1/2 כוס (55 גר׳) קמח תפוחי אדמה ו 1/4 כוס (35 גר׳) אבקת
קורנפלור. (אם אין לכם קמח תפוחי אדמה המירו אותו בקמח שקדים ואל תוותרו על הקורנפלור)***

קרן יקרה, גיליתי אותך בזכות השהייה בבית וחייבת לציין שאת מעבירה את כל המידע בצורה מדויקת ומובנת להפליא.כיף לי לעקוב אחרייך ולגלות עוד מתכונים טובים ומשובחים! תודה

Reply
קרן אגם אפריל 10, 2020 at 3:12 pm

עדי תודה רבה! שמחה שאת פה

Reply
יפית אפריל 10, 2020 at 8:24 pm

הי, במידה ואין לי מערבל.. אפשר להשתמש בקערה רגילה ולערבב?

Reply
קרן אגם אפריל 10, 2020 at 8:42 pm

בטח, לטרוף טוב טוב את הביצים שיגיעו למרקם קצת תפוח וצהבהב בהיר

Reply
Gal אפריל 11, 2020 at 4:01 am

היי
אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין?

Reply
קרן אגם אפריל 11, 2020 at 7:45 am

מלא?
אפשר, אולי המרקם יצא טיפה כבד יותר אבל לגמרי אפשרי

Reply
שקד אפריל 12, 2020 at 8:56 am

היי
נראה מעולה.
מה אפשר לשים במקום קורנפלור?

Reply
קרן אגם אפריל 12, 2020 at 10:39 am

קמח תפא

Reply
הגר אפריל 12, 2020 at 10:18 am

היי קרן,
במידה וארצה לעשות חצי כמות, ניתן פשוט להשתמש בחצי מהכמויות?

Reply
קרן אגם אפריל 12, 2020 at 10:38 am

כן

Reply
מירב אפריל 15, 2020 at 9:17 am

הי קרן 🙂 הכנתי בגירסת הפסח והטעם מושלם, הבראוניז הכי טעימים שיצא לי להכין עד כה. הבעיה היחידה רק שיצאו נימוחים מדי מבפנים (אפיתי קצת יותר זמן בתנור). לפעם הבאה – האם אחרי שהבראוניז מתקררים יהיה אפשר להחזיר לתנור לעוד סשן של אפייה?
בכל מקרה מתכון מוש 🙂 תודה!

Reply
קרן אגם אפריל 15, 2020 at 9:34 am

אי אפשר להחזיר לאפייה מה שכבר יצא מהתנור והתקרר
כתבת שאפית יותר מדי זמן אז לא ככ הבנתי למה רצית להחזיר לאפייה..

Reply
מירב אפריל 15, 2020 at 9:39 am

התכוונתי שאפיתי יותר זמן ממה שכתבת במתכון ועדיין יצאו רכים מאוד בפנים… אוקיי תודה!

Reply
קרן אגם אפריל 15, 2020 at 9:47 am

אההה אוקיי עכשיו ברור, אז לאפות עוד להבא כמה שצריך, יש הבדלים בין תנורים זה נורמלי לגמרי

Reply
מירב אפריל 15, 2020 at 9:51 am

אכן.. התנור שלי בדרך כלל צריך יותר זמן. בהחלט תהיה פעם הבאה 😉

Reply
אירה אפריל 28, 2020 at 5:08 pm

היי קרן,
אני רוצה להכין את הבראוניז אבל יש לי ביצים M האם להוסיף עוד ביצה?
תודה

Reply
קרן אגם אפריל 28, 2020 at 5:22 pm

כן

Reply
אדי מאי 18, 2020 at 11:29 am

היי קרן, הבראוניז נראים מצוין!
רציתי לשאול, האם זה סבבה להקפיא את הבראוניז אם אני רוצה להאריך את חייהם…? או שעדיף פשוט במקרר?
תודה רבה לך 🙂

Reply
קרן אגם מאי 18, 2020 at 3:33 pm

הקפאה מעולה

Reply
Dikla Yinon יוני 7, 2020 at 6:07 pm

היי קרן
האם ניתן להשתמש באבקת קקאו במקום השוקולד?
ואם כן באיזה כמות?
תודה על המתכונים המושלמים ❤️

Reply
קרן אגם יוני 7, 2020 at 11:37 pm

הי
לא ניתן להמיר את כמות השוקולד שבמתכון לקקאו

Reply

Leave a Comment