img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

גאלט משמשים וקרם שקדים מעלף

יוני 23, 2021 | 68 תגובות

img

68 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
צליל
starstarstarstarstar
יוני 23, 2021 בשעה 13:34

יש אופציה להחליף את הפרי בכלל? לשים מעלה משהו אחר שהוא לא פרי? או לעשות את הטארט כמו שהוא ללא פרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2021 at 11:43 pm

אפשר ללא פרי

השב
User Avatar
ענבר
יוני 24, 2021 at 9:29 pm

נראה מושלם! אני רוצה להכין את זה מחר בתבנית פאי שייראה קצת יותר מסודר, אפשרי?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2021 at 8:08 am

בטח

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
יוני 23, 2021 בשעה 16:28

הי קרן ,אני מעצבת תכשיטים, יפים... שאני צורפת. בא לך שיתוף פעולה קטן? אשמח ממש. תודה אורית וולף 052-2653672

השב
User Avatar
מאיה
יוני 10, 2024 at 2:01 pm

היי קרן, עברו 25 דק אבל הבצק אפילו לא התחיל להשחים והכל נראה רחוק ממוכנות. הגיוני? הפעלתי לעוד 10 דק, איזו כבר ברירה יש לי :) אבל תהיתי למה זה קרה. לרוב התנור שלי תואם אורך אפיה מומלץ במתכונים

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2024 at 9:23 am

לא יודע. למה קרה ומקוה שבכל זאת יצא אחלה

השב
User Avatar
איילת ניזרי
starstarstarstarstar
יוני 23, 2021 בשעה 17:11

לאחרונה התחלתי לעקוב אחרייך הינך אישה מלאת שמחה וחיים הגאלט נראה מושלם וקל מאוד האם אפשר להוסיף גם שקדים טחונים לבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2021 at 11:44 pm

תודה רבה איילת בהחלט שקדים בבצק יתקבלו בברכה

השב
User Avatar
בלה
starstarstarstarstar
יוני 23, 2021 בשעה 21:50

נראה מהמם. אפשר להכין את הקרם ערב לפני ובבוקר להכין את הבצק ולאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2021 at 11:42 pm

כן אפשר להכין את הקרם מראש ולשמור במקרר

השב
User Avatar
Frida
starstarstarstarstar
יוני 23, 2021 בשעה 22:54

היי, איך מטבענים את הגאלט המדהים הזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2021 at 11:42 pm

האמת שאין לי מושג איך יעבוד מטובען אני מניחה ששילוב של שמן קוקוס ואיזה שהוא תחליף ביצה

השב
User Avatar
דקלה
starstarstarstarstar
יוני 24, 2021 בשעה 06:41

הי, מה זה מחית וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2021 at 6:58 am

הנה כאן https://www.mayster-shop.co.il/items/3227482?gclid=CjwKCAjwt8uGBhBAEiwAayu_9R1sgJHAgWaL7V2YsAyDn0SVSo0UZQZIuUGduxXrL3FGv-QtCQSJ3xoCE5YQAvD_BwE ואפשר לגשת ללשונית המזווה בבלוג יש שם לינק וקוד הנחה

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
יוני 24, 2021 בשעה 16:45

היי, יש אפשרות להחליף מחית וניל בתמצית וניל? אם כן כמה לשים מהתמצית? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2021 at 8:09 am

אותה כמות

השב
User Avatar
נונה
starstarstarstarstar
יוני 25, 2021 בשעה 14:10

נתחיל מזה שאין מצב שאני אופה או מבשלת או עושה משהו עם משמשים ודובדבנים! העונה קצרה ממש וצריך לנצל אותם באכילה כמו שהם חחח! אבל, עשית לי חשק, ראיתי את הסרטון ודווקה אתמול קניתי המון. אז החלטתי להקריב עשרה לטובת הגלאט! זה באמת כמו שאת אומרת אמאלה! יצא פשוט מטורף, גם הקרם שקדים משתלב מדהים עם משמשים. תודה קרן וסופש נפלא!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2021 at 7:03 pm

תודה נונה שימחת ממש

השב
User Avatar
ארז
יוני 26, 2021 at 6:22 pm

היי קרן - באיזה קמח ניתן להשתמש שהוא ללא גלוטן לדעתך? מה היית ממליצה? המון תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2021 at 8:07 pm

אין לי נסיון עם קמחים ללא גלוטן מספיק כדי להמליץ

השב
User Avatar
איריס
יוני 13, 2024 at 7:42 am

יש ברשת בצק לטארט מקמח שקדים

השב
User Avatar
מאי
יוני 28, 2022 at 1:14 pm

אפשר לדעתך להכין בתבנית פאי 24? או שהיא תהיה עמוקה מדי בשביל להכיל את הכמות?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2022 at 4:19 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
nurit davidson
starstarstarstarstar
יוני 26, 2021 בשעה 09:37

העוגה נראית מצויין. הכנתי ובאפייה הכל נפתח וקרם השקדים יצא החוצה. כדאי היה אולי לקרר את הכל לפני הכניסה לאפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 26, 2021 at 5:16 pm

אצלי זה לא קרה ולא ציננתי אבל יש מצב שזה היה עוזר אולי אצלך, אז אפשר להבא לצנן ולהקפיד לא לרדד את הבצק דק מדי

השב
User Avatar
נאוה
starstarstarstarstar
יוני 26, 2021 בשעה 14:49

היי, מה גודל התבנית? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 26, 2021 at 5:15 pm

תבנית תנור סטנדרטית

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
יוני 26, 2021 בשעה 20:45

אפיתי אתמול, יצא מעולה! אי אפשר להפסיק לאכול ממנה. תודה רבה! * בתנור שלי זמן האפיה מעט ארוך יותר

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2021 at 8:05 pm

תודה נועה

השב
User Avatar
Nelly
starstarstarstarstar
יולי 22, 2021 בשעה 21:37

העוגה יוצאת טעימה ביותר רעננה חמוץ מתוק פשוט מושלם! תודה על עוד מתכון נפלא

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2021 at 12:21 am

תודה נלי

השב
User Avatar
Noa Erel
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2021 בשעה 11:05

לדעתך אפשר להחליף את המשמישים בשזיפים או אגסים? עשיתי עם מישמישים יצא מעולה!! אבל עכשיו לא העונה. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2021 at 5:18 pm

בטח

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2021 בשעה 14:15

היי רציתי לדעת האם אפשר להכין עם קמח כוסמין בהיר תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2021 at 11:14 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
אורטל
יוני 1, 2022 at 6:55 pm

אפשר עם דובדבנים ?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2022 at 8:14 pm

דובדבנים אחלה

השב
User Avatar
מירה שמואל
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2021 בשעה 12:46

אפשר עם תאנים ומעל א. סוכר

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2021 at 12:51 pm

כן

השב
User Avatar
keren
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2022 בשעה 09:52

היי קרן, אם אני רוצה להפוך את הבצק לטבעוני, במה כדאי להחליף את החמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2022 at 6:18 am

נטורינה או מחמאה

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2022 בשעה 12:28

הי אפשר במקום חמאה נוטרינה ???

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2022 at 6:17 am

בוודאי שאפשר

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
מרץ 31, 2022 בשעה 19:32

אפשר לעשות בעוגות אישיות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2022 at 2:01 pm

בוודאי

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
מאי 11, 2022 בשעה 18:19

שלום קרן, המתכונים שלך נהדרים! ומתכננת בקרוב לגלות שגם המתכון הזה נפלא כמו האחרים:) האם אפשר במקום שקדים טחונים להשתמש בממרח שקדים קנוי (100% טבעי)? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2022 at 7:58 pm

הי, ממרח שקדים לא נותן את אותו האפקט אז אני ממליצה ממש לחכות עד שיהיו לך שקדים טחונים ואז להכין את הקרם .

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
יוני 4, 2022 בשעה 09:13

מתכון לפנתאון! פעם הכנתי עם תותי עץ, פעם עם נקטרינות…וכל פעם יצא וואו. תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2022 at 12:58 pm

תודה גל משמח לשמוע

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
יוני 17, 2022 בשעה 10:59

היי קרן, אפשרי להכין את הכל ולהמתין קצת לפני הכניסה לתנור? רוצה לאפות לפני הגשה.. או שעדיף מראש? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2022 at 5:52 pm

אפשר אין בעיה במקרר

השב
User Avatar
מוריה
starstarstarstarstar
יוני 20, 2022 בשעה 13:03

הכנתי ויצא מדהים תודה רבה!

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
יוני 24, 2022 בשעה 14:58

היי קרן. פעם שניה שאני מכינה את העוגה (ממש טעימה) אבל גם הפעם כל הקרם שקדים נוזל החוצה. כאילו הבצק לא מספיק חזק כדי להחזיק את התוכן. לא רידדתי דק מידי בכוונה. יש לך רעיון לשיפור? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2022 at 3:28 pm

מוזר ממש אבל אולי את ממלאה יןתר מדי קרם שקדים או שהוא ממש נוזלי אצלך נסי לייצב את הקרם במקרר ואם לא מתייצב להוסיף שקדים

השב
User Avatar
ניצן
יוני 30, 2022 at 8:06 pm

מחכה לעונת המשמשים רק כדי להכין את הטארט שלך! אין מתכון שלך שהכנתי ולא הצליח! אז תודה!

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
יולי 1, 2022 בשעה 10:56

הי קרן אני מכינה את הטארט כבר פעם שנייה והבצק לא מחזיק לי את הקרם שקדים והכל נוזל לצדדים למה זה קורה? והאם האפייה צריכה להיות על טורבו או רגיל? אציין שבטעם הוא ממש טעים אבל כל המראה נהרס לי …

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2022 at 1:05 pm

ממליצה לצנן את הבצק קודם, ולא להתפתות למרוח יותר מדי מלית, אולי אצלך זה הרבה מדי, אפשר גם לצנן עוד את הטארט לפני אפייה במקרר או במקפיא כשהוא כבר מעוצב, ואז לאפות

השב
User Avatar
טניה א
starstarstarstarstar
יולי 5, 2024 בשעה 13:35

החל משנת 2021 מאז שפרסמת את המתכון רק ממתינה לעונת המשמשים . מכינה עוגה עד שמשמשים נגמרים . זה יצאה מושלם בדיוק לפי מתכון שלך (לא ניסיתי לשנות דברים ) . למען אמת גם עם נקטרינה/שזיף/תפוח עץ זה יצאה טעים , אבל לא מגיע לרמה של משמשים !!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2024 at 8:58 am

איזה משמחת את

השב
User Avatar
טניה א
starstarstarstarstar
יולי 5, 2024 בשעה 13:37

החל משנת 2021 מאז שפרסמת את המתכון רק ממתינה לעונת המשמשים . מכינה עוגה עד שמשמשים נגמרים . זה יצאה מושלם בדיוק לפי מתכון שלך (לא ניסיתי לשנות דברים ) . למען אמת גם עם נקטרינה/שזיף/תפוח עץ זה יצאה טעים , אבל לא מגיע לרמה של משמשים !!!

השב
User Avatar
טניה איידלמן
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2024 בשעה 12:52

בא לי להכין אותו עם תאנה . יש לך המלצה מה כדאי לשנות ? או ללכת בדיוק לפי מתכון הזה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2024 at 4:17 pm

אותו הדבר

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
יוני 29, 2025 בשעה 12:45

הי, איך עובר הקפאה והפשרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2025 at 3:58 pm

עובר טוב! לעטוף היטב

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img