img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

גאלט תפוחים/פירות שיש במקרר

מאי 4, 2017 | 27 תגובות

img

27 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2019 בשעה 19:23

הכנתי ויצא מושלם! תודה רבה! נהנית כל כך מהבלוג המקסים שלך. נעמי :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2019 at 2:19 pm

משמח מאוד נעמי תודה

השב
User Avatar
אורטל ישראל
ספטמבר 7, 2021 at 1:49 pm

היי, שאלה בנוגע לאפייה של פאי ללא בישול מוקדם של הפרי. אפיתי את הפאי ונוצרו המון נוזלים שהפירות הגירו. האם לתת זמן אפייה נוסף? או שהנוזלים כבר הפכו לסירופ ויסמיכו כאשר אוציא את המאפה להתקרר?

השב
User Avatar
Iris
starstarstarstarstar
יולי 16, 2020 בשעה 13:54

תודה רבה ! את חושבת שאפשר להקפיא ולחמם שוב לפני הארוע?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2020 at 2:04 pm

בטח

השב
User Avatar
osnat
starstarstarstarstar
יולי 20, 2020 בשעה 15:26

מה אפשר במקום הריבת משמשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2020 at 4:34 pm

כל ריבה אחרת אן שרם שקדים אפשר גם רק חמאה וקצת מייפל

השב
User Avatar
יאנה
יולי 22, 2020 at 7:06 pm

הי, לא הצלחתי לקפל את הבצק. הוא היה יותר מדי רך....נמס

השב
User Avatar
osnat
starstarstarstarstar
יולי 20, 2020 בשעה 17:10

תודה רבה !

השב
User Avatar
קרן טרבלסי
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2020 בשעה 18:12

היי קרן, הבצק נהדר ובאמת בא להכין אותו בלי סוף , שאלה- הכנתי כמו שכתבת ויוצא מעדן.. רציתי לנסות גם במקום ריבה קרם שקדים נראה לך שייך? ואם כן האם יש לך מתכון לקרן שקדים. ואיזה פרי היית משלבת? תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2020 at 9:59 pm

קרם שקדים זה מעולה ואין לי מתכון כזה בבלוג עדיין

השב
User Avatar
רחלי
נובמבר 11, 2020 at 9:19 am

היי. אם עושים עם שזיפים חייב לבשל אותם לפני? ואיזה כמות של שזיפים בערך? רחלי

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2020 at 10:04 am

לא צריך לבשל תלוי בגודל השזיפים מניחה שסביב 4-5

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2020 בשעה 15:02

הייי:) אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 5:46 pm

כן סביב 80 גר שמן קוקוס

השב
User Avatar
אלי אמדו
starstarstarstarstar
נובמבר 2, 2020 בשעה 23:40

בחיאת, איך הופכים את זה ללא גלוטן? רוצה להכין את שלך!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2020 at 12:09 pm

קמח ללא גלוטן במקום קמח רגיל :-)

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2021 בשעה 19:25

אין לי מעבד מזון, יש מיקסר.. אותו אופן הכנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2021 at 8:45 am

אפשר עם וו גיטרה, חמאה רכה וסוכר ואז להוסיף קמח

השב
User Avatar
עדימאיה
starstarstarstarstar
יולי 15, 2022 בשעה 13:56

היי קרן, מתה על המתכון הזה!! קל וטעים להפליא. לגרסה טבעונית למה היית ממירה את החמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2022 at 7:15 pm

נטורינה

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2022 בשעה 14:31

היי קרן, המתכונים שלך מדהימים! כדי להפוך את העוגה לפרווה, אפשר להשתמש בבצק בשמן קוקוס? אם כן, אז כמה? ובמילוי אפשר לוותר החמאה ולשים את הפירות? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2022 at 3:17 pm

הי שירה אפשר שמן קוקוס בבצק יותר שונה אבל לא אמורה להיות בעיה אפשר לוותר על החמאה בפירות

השב
User Avatar
אורית
פברואר 14, 2024 at 2:52 pm

הי האם מתאים גם תותים במקום תפוחי עץ? ואם כן אז מה במקום ריבת מישמש?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img