טבעונילחמים ומאפיםמאפים ללא לישה

ג׳בטות כפריות מבצק ללא לישה או : לחם בקופסא

דצמבר 17, 2023 160 Comments

השבת אירחתי את ההורים שלי בבית, הזמנתי אותם לקפה,אבל הם הגיעו לקראת הצהריים, שתו קפה והבנתי שהם מצפים לאכול משהו בקרוב.

אז הבנתי את הרמז, הכנתי מהר בצק ללא לישה, העמדתי מרק פטריות וגריסים של אימוש על האש, והוכחתי לעצמי שוב, שהכי כייף

ספונטנית, לארח בקטנה, לא חייבים שולחן מטורף עמוס. הספיק לנו מרק שהוא כמו ארוחה, לחם מדהים שיצא חם חם מהתנור,

וחמאה טובה ליד. ז׳אנר הבצקים לא לישה הוא גאוני, והמטרה שלי תמיד להראות לכם עוד ועוד מאפים שווים שאתם יכולים להכין ממנו,

והפעם אפילו בלי להתפיח חצי יום.

לסרטון עם שלבי הכנה בוידאו לחצו כאן
לסרטון הדגמה לקליעה קצת שונה של הג׳בטות לחצו כאן

ג׳בטות כפריות מבצק ללא לישה או לחם בקופסא/ 4 ג׳בטות בינוניות

שניה לפני שמתחילים תקראו את שתי האופציות שלי להכנה! לפעמים אני מכינה את הלחם באותו יום ולפעמים שמאירה אותו לילה 

אופציה ראשונה

מצרכים למתכון:

3.5 כוסות (500 גר׳) קמח לחם/פיצה/חלה כפרי או קמח לבן רגיל

3/4 כפית (3 גר׳) שמרים יבשים

כף סוכר חום כהה (אם אין אפשר להמיר בדבש, סילאן או סוכר חום רגיל)

כפית מלח דק

כוס וחצי או כוס ושלושת רבעי (350-400 מ״ל )מי ברז חמימים

עוד מעט קמח לקימוח

אופן ההכנה:

בקופסת פלסטיק מערבבים קמח עם שמרים יבשים מלח וסוכר חום, מוסיפים את הנוזלים, תתחילו מחצי כמות ואז תוסיפו לאט לאט

עוד ועוד, ומערבבים בעזרת כף עץ. אין צורך לערבב הרבה הבצק אמור להיות נוזלי.

מקמחים מעט את הבצק מעל או את החלק הפנימי של מכסה הקופסא, וסוגרים את הקופסא

מתפיחים כשעה שעה ורבע בטמפרטורת החדר.

לאחר שעה ממלאים קערה קטנה במים, טובלים את האצבעות ומקפלים את הבצק, תופסים פינה ומקפלים פנימה לאמצע, וחוזרים על הפעולה

עם כל הבצק.

מקמחים מעט מעל וסוגרים שו את הקופסא לחתי שעה נוספת.

מחממים תנור ל 230 מעלות, ומרפדים תתבנית תנור בנייר אפייה ומקמחים היטב.

מקמחים היטב משטח עבודה שאפשר גם לחתוך עליו (אני מקמחת קרש חיתוך גדול)

הופכים את הקופסא עם הבצק ללא המכסה על המשטח המקומח , ומקמחים את החלק העליון של הבצק היטב.

בבעזרת הידיים ממש מעט משטחים למלבן.

בעזרת קלף מתכת או סכין מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים.

מעבירים את ריבועי הבצק בעדינות לתבנית האפייה.שומרים על רווחים קטנים ביניהם.

מקמחים מעט שוב את הג׳בטות למראה כפרי, הכי טוב עם מסננת.

אופים כ 15-20 דק׳ עד שהג׳בטות זהובות למראה.

מגישים חםםםםם

אופציה שניה:

מצרכים למתכון:

4 כוסות (560 גר׳) קמח לחם/פיצה/חלה כפרי או קמח לבן רגיל

1/2 כפית (3 גר׳) שמרים יבשים

2 כפות  סוכר חום כהה (אם אין אפשר להמיר בדבש, סילאן או סוכר חום רגיל)

2 כפיות עם בטן מלח דק

1.5-2.5 כוסות  (360-480 מ״ל )מי ברז חמימים

עוד מעט קמח לקימוח

אופן ההכנה:

בקופסת פלסטיק מערבבים קמח עם שמרים יבשים מלח וסוכר חום, מוסיפים את הנוזלים, תתחילו מחצי כמות ואז תוסיפו לאט לאט

עוד ועוד, ומערבבים בעזרת כף עץ. אין צורך לערבב הרבה הבצק אמור להיות נוזלי.

סוגרים את הקופסא מתפיחים כשעה שעה ורבע בטמפרטורת החדר.

לאחר שעה ממלאים קערה קטנה במים, טובלים את האצבעות ומקפלים את הבצק, תופסים פינה ומקפלים פנימה לאמצע, וחוזרים על הפעולה

עם כל הבצק. סוגרים את המכסה של הקופסא ומשאירים את הבצק לילה על השיש, בחורף. אם קיץ וחם תכניסו למקרר.

בבוקר, עושים לבצק שוב קיפולים, ומשאירים אותו לעמוד שעה בקופסא סגורה. אם הבצק שלכם היה במקרר תנו לו קיפול ושעתיים בטמפרטורת החדר.

מחממים תנור ל 250 מעלות, מניחים תבנית קטנה ריקה  בתחתית התנור, מרפדים תתבנית תנור בנייר אפייה ומקמחים היטב.

מקמחים היטב משטח עבודה שאפשר גם לחתוך עליו (אני מקמחת קרש חיתוך גדול)

הופכים את הקופסא עם הבצק ללא המכסה על המשטח המקומח , ומקמחים את החלק העליון של הבצק היטב.

בבעזרת הידיים ממש מעט משטחים למלבן.

בעזרת קלף מתכת או סכין מחלקים את הבצק לכמה חלקים שתרצו, אפשר מחלק להכין ג׳בטות אפשר להכין בגטים אפשר להכין לחם טוויסט

כמו בתמונה פה למטה, אפשר הכל.

מעבירים את ריבועי הבצק בעדינות לתבנית האפייה.שומרים על רווחים קטנים ביניהם.

מקמחים מעט שוב את הג׳בטות למראה כפרי, הכי טוב עם מסננת.

אופים כ 20-25  דק׳ עד שהג׳בטות זהובות למראה.

מגישים חםםםםם

**ניתן להמיר לקמחים מלאים, הכי חשוב לראות שהבצק נוזלי.

160 Comments

חן קלמר דצמבר 17, 2023 at 2:47 pm

קרן אפשר להכין עם קמח כוסמין לבן?

Reply
שירלי דצמבר 19, 2023 at 9:55 am

הכנתי עם קמח מלא 80 יצא טעים ברמות.מתכון קל ומוצלח ביותר.תודה רבה

Reply
קרן אגם דצמבר 19, 2023 at 6:06 pm

תודה שירלי

Reply
אלינור דצמבר 19, 2023 at 10:47 pm

היסטרי!
עפה על כל מתכון שלך

Reply
קרן אגם דצמבר 21, 2023 at 6:49 am

תודההננ

לי-את ינואר 29, 2024 at 11:08 am

היי קרן
תודה על מתכונים מושלמים
שאלה קטנה – בעצם שתיים… באופציה השנייה מצוין לשים תבנית קטנה ריקה בתחתית התנור. לשם מה? לא צריך לשים בה מים? ולמה באופציה הראשונה אין בה צורך?
תודה מראש.

קרן אגם ינואר 31, 2024 at 2:20 pm

מוזגים אליה מים רק כשמכניסים את הלחמים לתנור ועצם המפגש בין התבנית החמה והמים נוצרים אדים שטובים לאפיית הלחם

מיכל דצמבר 24, 2023 at 6:35 pm

היי קרן תודה רבה על מתכונים אליפותאפשרי להכפיל את הכמות ולהכניס 2 מגשים בו זמנית?

Reply
קרן אגם דצמבר 26, 2023 at 4:09 pm

עדיף לא לאפות במקביל אפשר להכפיל ולהכין תבנית תבנית

Reply
דנית ינואר 2, 2024 at 8:21 am

אני עשיתי 2 מגשים, שמצתי על טורבו על 10 מעלות פחות, ובאמצע האפיה החלפתי מיקום בין שניהם. יצא פצצה,
בנוסף גם זילפתי שמן זית מעל הפרנות במגש אחד… יצא יותר קריספי!!!

קרן אלופה!!!

Reply
קרן אגם ינואר 3, 2024 at 5:47 pm

נשמע אליפות

ליהי ינואר 17, 2024 at 10:09 pm

הי אפשר עם קמח כוסמין מלא?

Reply
קרן אגם ינואר 20, 2024 at 8:59 am

אפשר וצריך להוסיף יותר מים ולהוסיף קיפול

Reply
נעה פברואר 20, 2024 at 1:18 pm

אפשר להכין עם קמח מלא או שילוב של קמח לבן וקמח מלא?
כמות המים תהייה אותו דבר?

Reply
קרן אגם פברואר 20, 2024 at 2:01 pm

אפשר לשלב קמחים אין בעיה, ולהוסיף יותר נוזלים במידת הצורך. יש סרטונים שבהם רואים את מרקם הבצק שאמור להתקבל לאחר הוספת הנוזלים

Reply
מיכל מרץ 18, 2024 at 8:54 pm

היי קרן הכנתי את הורסיה הראשונה והיה מושששששששלם. שאלה לי באופציה השניה יש 2 כפיות מלח ובראשונה רק אחת למרות שהכמות של הקמח לא גדולה פי 2. האם זה נכון ?

Reply
טלי יולי 23, 2024 at 10:24 pm

הכנתי כבר כמה פעמים עם כוסמין לבן ויצא נדיר

Reply
ניבה יולי 28, 2024 at 10:56 am

וואוו מטורףףףףף. טעים ברמות!!
תודה קרן

Reply
מלי דצמבר 17, 2023 at 5:15 pm

תקשיבי מתכון מעולה תודה רבה רבה❤️

Reply
קרן אגם דצמבר 18, 2023 at 7:02 am

תודה מלי

Reply
מיכל פברואר 16, 2024 at 2:54 pm

שאלה בבקשה.. למה אופציה ראשונה 230 מעלות והשניה 250 ?

Reply
גלית הכהן טולדנו פברואר 20, 2024 at 9:21 pm

הי קרן יקרה ואלופה, ציינת במתכון של הג'בטות יש להניח תבנית בתחתית התנור ללא מים ? או ים מים..תודה

Reply
קרן אגם פברואר 22, 2024 at 3:29 pm

להניח תבנית ריקה שתתחמם עם התנור וכשמכניסים את הג׳בטות למלא אותה במים

Reply
אסתי פברואר 1, 2024 at 7:39 pm

הי קרן,
כמה זמן מקסימום ניתן להשאיר בחורף בחוץ?
ואם במקרר?
בכל מקרה חשוב לקפל שוב כשעה- שעתיים לפני הכנה?

Reply
קרן אגם פברואר 1, 2024 at 10:09 pm

כמו שכתבתי
לילה מחוץ למקרר או במקרר אם זה ליותר זמן
הקיפול לפני חשוב. כן, אז זה לא משנה אם זה שעה לפני או שלוש שעות לפני רק שיהיו לפחות שני קיפולים בדרך

Reply
שירה יולי 6, 2024 at 9:49 pm

כמה זמן יכול להיות במקרר??

Reply
דבורה אפריל 2, 2024 at 8:33 am

קרן האלופה בזכותך נמשיך לאכול גלוטן בכייף. אין על המתכונים שלך. אללופה

Reply
קרן אגם אפריל 2, 2024 at 2:50 pm

תןדה דבורה

Reply
אורית דצמבר 17, 2023 at 6:46 pm

הי קרן, אפשר להכין ולהתפיח לילה במקרר?

Reply
דילי דצמבר 18, 2023 at 10:08 am

מצטרפת לשאלה – האם אפשר להתפיח יותר ממה שצויין במתכון? ואיפה (בחוץ/מקרר) אם אני מכינה בבוקר ורוצה לאפות בערב..

Reply
גיתית פברואר 22, 2024 at 8:42 pm

שלום ותודה על מתכון נהדר. אני רוצה להכין 2 קילו…ואין לי קוספא…מה האפשרויות??

Reply
קרן אגם פברואר 24, 2024 at 9:45 am

קערה מכוסה בניילון

Reply
דילי דצמבר 18, 2023 at 12:32 pm

מצטרפת לשאלה-האם אפשר להתפיח יותר מהזמן שמצויין במתכון? בחוץ או במקרר? (במידה וארצה להכין בבוקר ולאפות בערב)

Reply
קרן אגם דצמבר 18, 2023 at 6:59 pm

כן בטח, אפשר במקרר עד 24 שעות

Reply
דיקי דצמבר 24, 2023 at 2:13 pm

אפשר לעשות על זה פיצה? אם כן , האם כדאי לחלק עדיין ל 4 או שאפשר לפחות ?

Reply
קרן אגם דצמבר 26, 2023 at 4:09 pm

אפשר לפחות מקוה שייצא טוב

לירון ינואר 13, 2024 at 7:28 pm

הכנו פעמיים השבוע. נטרף! מתכון מדהים!

Reply
קרן אגם ינואר 17, 2024 at 7:26 am

שמחה לשמוע

Reply
נילי ינואר 21, 2024 at 11:42 am

הי, האם הכרחי לאפות עם תבנית מים מתחת, כמו שהראית בסרטון?

Reply
קרן אגם ינואר 22, 2024 at 11:47 am

חשוב בשביל הקראסט אבל לא חובה

Reply
שונית דצמבר 17, 2023 at 7:22 pm

ומה עם המתכון למרק של אימוש?…

Reply
נועה דצמבר 17, 2023 at 9:26 pm

מצטרפת לבקשה!
תודה על המתכון ללחמניות, נראה מעולה

Reply
קרן אגם דצמבר 18, 2023 at 7:02 am

מקוה שיעלה היום או מחר המרק

Reply
בתיוש דצמבר 17, 2023 at 9:31 pm

היוש קרן
אפשרי בקופסאת זכוכית או שפלסטיק בלבד ?

Reply
קרן אגם דצמבר 18, 2023 at 7:01 am

זכוכית אחלה

Reply
שרה ינואר 14, 2024 at 1:12 pm

אפשר להוסיף זיתים או לצפות בגרעינים?

Reply
קרן אגם ינואר 17, 2024 at 7:25 am

בטח שאפשר

Reply
מירה ספטמבר 28, 2024 at 2:44 pm

היי, תודה על המתכון הכנתי היום והן ממש עכשיו בתנור. איך שומרים עליהן עד מחר? קופסא סגורה במקרר או בחוץ?

Reply
קרן אגם ספטמבר 28, 2024 at 9:32 pm

בחוץ. תהיי חייבת לחמם לפני הגשה הן יאבדו מהטריות

Reply
Tammy דצמבר 17, 2023 at 11:21 pm

את מסבירה ניפלא. מחר אנסה לאפות את הג'בטה שלך.
תודה

Reply
לילי דצמבר 26, 2023 at 6:57 pm

ניסיתי פעמיים וזה יוצא לי דחוס וכבד.. מה אני עושה לא נכון?

Reply
קרן אגם דצמבר 28, 2023 at 7:19 am

אולי לא הוספת מספיק מים לבצק מלכתחילה, הוא אמור להיות מעט נוזלי

Reply
אביגיל יוני 27, 2024 at 1:37 am

הי קרן,
יש לך מתכון לבצק ללא לישה לפי כמות של קילו קמח (אני משתמשת בד"כ בקמח 80% מקווה שזה בסדר)? להכפיל את הכמויות של האופציה הראשונה? או שאת יכולה להפנות אותי למתכון אחר שמבוסס על קילו קמח?
ועוד שאלה מסקרנות – למה דווקא כף עץ?
תודה!

Reply
קרן אגם יוני 28, 2024 at 4:11 pm

להכפיל כמויות אין בעיה לעבוד עם כף אחרת

Reply
מורן דצמבר 19, 2023 at 10:07 am

איך שומרים על טריות של הג׳בטוח אחרי שמוכנות?

Reply
קרן אגם דצמבר 19, 2023 at 6:06 pm

עוטפים טוב טוב בניילון ומחממים לפני הגשה

Reply
מיכל מרץ 1, 2024 at 10:31 am

כל מתכון ליגה אין כמוך קרן תודה

Reply
עדי דצמבר 19, 2023 at 12:56 pm

הי קרן אהובה, קמח פוקצ'ה שזה מה שיש לי עכשיו גם תופס?

Reply
קרן אגם דצמבר 19, 2023 at 6:05 pm

מה זה תופסססססס, רצוי !

Reply
מיכל מרץ 1, 2024 at 10:32 am

כל מתכון ליגה אין כמוך קרן תודה

Reply
קרן אגם מרץ 2, 2024 at 6:43 am

תודה מיכל

Reply
מתן דצמבר 19, 2023 at 2:06 pm

בתנור ביתי באיזה גובה למקם את הגבטות והאם לאפות עם טורבו או בלי?
תודה

Reply
קרן אגם דצמבר 19, 2023 at 6:05 pm

אפשר באמצע ולא בטורבו
חום עליון תחתון

Reply
חן פברואר 5, 2024 at 6:13 pm

הי קרן, האם אפשר להמיר לקמחים מלאים? משהו משתנה במתכון אם כן?

Reply
קרן אגם פברואר 6, 2024 at 8:01 am

כתוב למטה

Reply
אוריה ינואר 25, 2024 at 1:03 pm

היי קרן! הגנתי כבר פעמיים וכולם עפו על הלחמים שיצאו! תודה על מתכונים מושלמים!
שאלה לי, אפשר להכין את הבצק בלילה להשאיר על השיש (כי קר ממש עכשיו) ואז בבוקר לאפות?

Reply
קרן אגם ינואר 25, 2024 at 6:42 pm

בטח

Reply
רון דצמבר 19, 2023 at 2:29 pm

קרן ואו איזה מתכון!!!!

Reply
קרן אגם דצמבר 19, 2023 at 6:05 pm

כייף לי:-)

Reply
לימור דצמבר 19, 2023 at 3:19 pm

אני בהלם שכל מתכון שלך יוצא מושלם.
אפיתי כמה מאפים שלך והכל פשוט להכנה וכל
כך טעים.
תודה רבה 🙂

Reply
קרן אגם דצמבר 19, 2023 at 6:04 pm

תודהההההה

Reply
Yael דצמבר 20, 2023 at 5:16 pm

יצא שלמות גב'טןת רכות סופר טעימות וכמובן שהכנתי לצהריים גם את המרק . תודה

Reply
קרן אגם דצמבר 20, 2023 at 5:26 pm

שמחה לשמוע

Reply
עופרה ארוך אוקטובר 23, 2024 at 11:37 am

היי קרן, האם גם באופציה א צריך לשים קערה עם מים בתנור?
תודה!

Reply
קרן אגם אוקטובר 23, 2024 at 8:59 pm

רצוי

Reply
Gila דצמבר 21, 2023 at 6:40 am

היי קרן. נראה מושלם. מה שנשאר ניתן להקפיא ולחמם שוב?

Reply
קרן אגם דצמבר 21, 2023 at 6:48 am

בטח שאפשר

Reply
אילה כספי דצמבר 21, 2023 at 6:22 pm

הי קרן
יש אפשרות להכין את הבצק עם מחמצת במקום שמרים יבשים?

Reply
קרן אגם דצמבר 26, 2023 at 4:16 pm

מניחה שכן אבל אין לי מושג מה הכמות הנכונה אני לא עובדת עם מחמצות

Reply
בטי ינואר 13, 2024 at 3:24 pm

אפשר לחלק ליותר מ4 ולעצב ללחמניות גבטה לכריכים?והכנתי פעם אחת והן יצאו שטוחות וענקיות וטעימות למות.עכשיו שמתי שוב להתפחה.מקווה שאקבל תשובה

Reply
קרן אגם ינואר 17, 2024 at 7:26 am

הי בטי
קצת באיחור אבל את יכולה בעקרון להכין מה שבא לך מהבצק הזה הוא נהדר

Reply
רויטל דצמבר 21, 2023 at 2:15 pm

בס"ד

יצא וואאאוווו
מכינה עכשיו נגלה רביעית, שיהיה מספיק לשתי סעודות שבת.
תודה רבה

Reply
קרן אגם דצמבר 26, 2023 at 4:17 pm

תודה רויטל

Reply
איילה אוקטובר 25, 2024 at 7:41 pm

היי, בדרך כלל הכנתי את האופציה הראשונה, עכשיו הולכת על השניה. איך יש כזה הבדל בטמפרטורת האפיה ובזמן האפיה?
האופציה השניה גם בטמפרטורה גבוהה יותר וגם זמן אפיה ארוך יותר. אכן כך?

Reply
Dd דצמבר 21, 2023 at 4:09 pm

יצא מדהיםםם
תודה רבה

Reply
קרן אגם דצמבר 26, 2023 at 4:17 pm

תודה

Reply
דורית דצמבר 21, 2023 at 8:05 pm

הי קרן, יצא פשוט מושלם. כמובן שהכנתי גם את המרק.

Reply
קרן אגם דצמבר 26, 2023 at 4:16 pm

תודה

Reply
שירה דצמבר 22, 2023 at 3:37 pm

יצא מושלם
איך שומרים ומגישים למחר בבוקר?

Reply
צביה ינואר 16, 2024 at 6:16 pm

קרן יקרה
מכינה כל כמה ערבים וכמובן שעליתי במשקל חחח טעיםםם אחרי שמתקרר כבר לא קריספי אשמח לדעת מדוע?

Reply
קרן אגם ינואר 17, 2024 at 7:31 am

כדי לקבל מרקם קריספי יותר לאורך זמן עדיף להתפיח את הבצק לילה על השיש
מכינים בצק
אחרי שעה מקפלים
משאירים סגור לילה
בבוקר מקפלים ואז אחרי שעה אופים
בהצלחה

Reply
יריב דצמבר 23, 2023 at 10:18 am

כמו תמיד, מתכון מנצח.
אחלה קופסת פלסטיק, איפה אפשר למצוא כאלה?

Reply
קנגברי ליאת דצמבר 23, 2023 at 1:29 pm

יצא מעלף , מתכון מעולה
תודה קרן

Reply
רויטל מאי 22, 2024 at 9:23 am

הכנתי והוספתי זיתי קליטה. יצא מדהים!!! תודה!

Reply
נילי דצמבר 24, 2023 at 7:59 am

הי קרן, אני לא נוהגת להגיב אבל המתכון כל כך פשוט וכל כך טעים שפשוט חייבת להודות לך . פינה של נחמה בימים לא קלים כלל. תודה רבה !

Reply
קרן אגם דצמבר 26, 2023 at 4:10 pm

תודה רבההה

Reply
מיכאלה ינואר 18, 2024 at 1:08 am

אפשר עם שמרים טריים אם כן כמה גרם?

Reply
קרן אגם ינואר 20, 2024 at 8:59 am

מכפילים פי 1.5

Reply
דיקי דצמבר 24, 2023 at 2:13 pm

אפשר לעשות על זה פיצה? אם כן , האם כדאי לחלק עדיין ל 4 או שאפשר לפחות ?

Reply
אורלי בן הרוש דצמבר 25, 2023 at 10:02 am

היי, אפשר לעשות מתכון של ק״ג קמח ופשוט להכפיל כמויות?

Reply
קרן אגם דצמבר 26, 2023 at 4:08 pm

בטח

Reply
דנישאל דצמבר 30, 2023 at 1:58 pm

אם מכינים בטחון , לאיזה טמפרטורה צריך להגיע ?
אם אין קופסת פלסטיק, אפשר במגש סגור בנידון נצמד ?

Reply
קרן אגם דצמבר 30, 2023 at 10:48 pm

אפדר גם בקערה אין בעיה
בטאבון בחום גבוהה זה ייקח 1/2ֶדקה דקה

Reply
רינת דצמבר 30, 2023 at 7:26 pm

יצאו פשוט ג׳בטות מ ו ש ל מ ו ת !! וואו!
תודה

Reply
Eti דצמבר 30, 2023 at 8:31 pm

יצאו 4 ג'בטות נפלאות רכות מלאות בועיות אוויר,
קל להכנה, מתנשנש בטירוף, פעם הבאה אנסה לעצב אותן קצת יותר יפה.

Reply
קרן אגם דצמבר 30, 2023 at 10:43 pm

תודה אתי

Reply
כוכי סגל דצמבר 31, 2023 at 11:33 am

אלופה. הכנתי כבר פעמיים ומחוסל מהר. אני מכינה ומקפיאה בשקיות ואקום . היום לראשונה שלחתי את הבן שלי עם סנדוויץ מג'בטה שאני אני אני אפיתי, זה נדיר. תודה עלייך.

Reply
קרן אגם דצמבר 31, 2023 at 12:37 pm

שמחה לשמוע כוכי

Reply
טלי עינת ינואר 8, 2024 at 9:24 am

היי קרן, אפשר להכין מקמח כוסמין מלא? צריך להוסיף עוד מים?

Reply
קרן אגם ינואר 8, 2024 at 11:39 am

אפשר בטח, להויסף עד שיש בצק דביק

Reply
טלי עינת ינואר 8, 2024 at 12:13 pm

תודה רבה

Reply
מיכל ינואר 8, 2024 at 6:48 pm

יצא טעים ברמות

Reply
קרן אגם ינואר 10, 2024 at 5:43 pm

תודה מיכל

Reply
ריקי ברוך ינואר 9, 2024 at 11:09 am

יצא לי מושלם איזה כייף, עשיתי מקמח לבן

Reply
קרן אגם ינואר 10, 2024 at 5:41 pm

שמחה לשמוע

Reply
לואיז ינואר 13, 2024 at 11:37 pm

היי קרן, בסרטון אני רואה שהכנסת קערית מים לתנור מה שאינו מצויין במתכון. האם יש צורך להכניס קערית עם מים לתנור הביתי?

Reply
אני ינואר 14, 2024 at 6:20 pm

היי,
שמים את כל החומרים היבשים ביחד?
(חשבתי שאי אפשר שהמלח והשמרים יגעו אחד בשני..)
תודה!

Reply
קרן אגם ינואר 17, 2024 at 7:25 am

כן אין בעיה לשים את כולם יחד . אני לא מפרידה
בטח לא שמרים יבשים

Reply
יוספה ינואר 29, 2024 at 5:30 pm

מדוע באופציה השניה יש פחות שמרים ויותר קמח? זה בכוונה? איך זה משפיע על התוצאה? עד כה עשיתי תמיד את האופציה הראשונה ויצאו מעולה, תודה

Reply
קרן אגם ינואר 30, 2024 at 9:43 pm

שתי האופציות מצויינות

Reply
לולו פברואר 16, 2024 at 1:08 pm

הי קרן, הכנתי את אופציה א' ועפתי לחלל! אבל כשהכנתי את אופציה ב' (כי רציתי להכין בבוקר, אחרי לילה במקרר) יצאה פחות מוצלחת. האם גן את אופציה א' ניתן להשאיר במקרר להתפחת לילה?

Reply
קרן אגם פברואר 17, 2024 at 9:30 am

בטח שאפשר

לואיז ינואר 15, 2024 at 6:53 pm

היי קרן, בסרטון מופיעה קערת מים בתנור, ובמתכון לא ציינת זאת. האם צריך קערית מים בתנור ביתי בזמן האפיה?

Reply
natalie ינואר 18, 2024 at 10:30 pm

קרן צריך לנשק לך את הידיים ואת הרגליים אחרי מתכון כזה מושלם!
הכנתי היום למשפחה ולאורחים שהגיעו וקיבלתי מלא מחמאות.
פעם ראשונה שאופה לחם וזה יוצא כמו במאפייה. תודה רבה אין כמוך

Reply
קרן אגם ינואר 20, 2024 at 8:57 am

תודהההה

Reply
הילה ינואר 20, 2024 at 3:40 pm

גם זה, כמו כל המתכונים שלך, מדהים!
מאז הקורונה אני עוקבת אחריך ומנסה את המתכונים שלך, והם פשוט משובחים.
החזרת לי את האמון והאהבה לאפיית שמרים.
מלכה!

Reply
נטלי ינואר 20, 2024 at 10:39 pm

היי קרן, באיזה שלב אפשר לשים את התוספת של הזיתים או משהו אחר?
בשלב ההתפחה הראשונית?
או לפני שמכניסה לתנור?

Reply
קרן אגם ינואר 21, 2024 at 10:17 am

בשלב הראשוני

Reply
יהודית גלעד ינואר 22, 2024 at 5:07 pm

קרן, תודה על המתכון. האם אפשר להכין כלחם אחד? יש לי למשל תבנית עגולה עמוקה יחסית ממתכת (עם ציפוי אמייל). חשבתי להכין פשוט עגול כזה. מה את חושבת?

Reply
סופיה ינואר 24, 2024 at 3:58 pm

מתכון מושלם ! עשיתי פעם ראשונה והצליח לי !

Reply
קרן אגם ינואר 25, 2024 at 6:44 pm

שמחה לשמוע

Reply
ענת רז ינואר 31, 2024 at 8:05 pm

היי קרן,
האם אפשר למלא בצק בגבינות?

Reply
קרן אגם פברואר 1, 2024 at 2:10 pm

כן בטח, אני מעלה מתכון כזה ממולא השבת

Reply
Yonit פברואר 2, 2024 at 2:10 pm

יצא מושלם!!
נגמר עוד לפני ארוחת הערב…!

Reply
קרן אגם פברואר 2, 2024 at 2:57 pm

שמחה לשמוע

Reply
אסנת פברואר 4, 2024 at 9:22 am

הכנתי היום בבוקר. איזה ריח אמאל'ה…תודה רבה על המתכון יצא חלומי

Reply
קרן אגם פברואר 4, 2024 at 8:42 pm

תודה אסנת

Reply
אפרת פברואר 15, 2024 at 10:31 am

נראה מדהים.
התפחת לילה = כמה שעות התפחה ראשונה, לכל הפחות?
תודה!

Reply
קרן אגם פברואר 15, 2024 at 4:19 pm

אפשר שש שבע שעות ואפשר עד 48 שעות במקרר

Reply
אפרת פברואר 15, 2024 at 10:34 am

סליחה.. טעיתי בשאלה.
התכוונתי לשאול כמה שעות מינימום, דורשת התפחת הלילה. אחרי ההתפחה הראשונה של השעה ורבע.
תודה

Reply
דליה פברואר 18, 2024 at 12:50 pm

אחרי תגובה שנמאס לי מאפיית לחמים, ראיתי את המתכון הזה וחזר לי החשק. הכנתי ויצא הכי מוצלח שעשיתי עד היום. פשוט נפלא.תודה קרן!

Reply
קרן אגם פברואר 19, 2024 at 4:34 pm

תודה דליה

Reply
שלומית פברואר 18, 2024 at 8:15 pm

וואהוו וואהווו!! מושלם!!!
עשיתי ניסיון ועכשיו אתחיל לשדרג אותו.. חגיגה. תודה עליך

Reply
קרן אגם פברואר 19, 2024 at 4:33 pm

תודה שלומית

Reply
רון פברואר 29, 2024 at 1:03 pm

מה שמכעיס באמת זה שכל מתכון שלך מעולה, מה שאומר שעכשיו הילדים לא יודעים אם הם מעדיפים את הבגט, או את הלחמניות האלו או את החלה את זה. מה יהיה? 🙂
תודה רבה!!!

Reply
קרן אגם מרץ 2, 2024 at 6:46 am

תודההההה

Reply
מלי אפריל 10, 2024 at 8:29 pm

מתכון מעולה מעולה
יכול להיות שזה ארך אצלי הרבה יותר זמן ?
משהו כמו 40 דק ..

Reply
קרן אגם אפריל 14, 2024 at 10:03 am

יש הבדלים בין תנורים הכל אפשרי

Reply
ליאל לוי מאי 22, 2024 at 3:23 pm

היי קרן האם הבצק מתאים פיצה בטאבון?

Reply
קרן אגם מאי 24, 2024 at 6:54 am

מאמינה שכן

Reply
אורלי יוני 10, 2024 at 5:14 pm

היי, אפשר להכין את הלחם כבסיס לפיצה? אם כן, האם יש צורך לאפות (חצי אפייה ) לפני הוספת הרוטב והגבינה?

Reply
קרן אגם יוני 11, 2024 at 11:26 am

אפשר כבסיס לפיצה לא נראה לי שיש צורך לאפות קודם

Reply
ענבל יוני 11, 2024 at 7:41 am

יש הבדל בטעם בין אופציה א׳ לאופציה ב׳?

Reply
קרן אגם יוני 11, 2024 at 11:28 am

לא

Reply
ניבה יולי 28, 2024 at 10:52 am

וואוו מטורףףףףף
עפים על זה פה. קל להכנה וטעים ברמות. תודה קרן

Reply
קרן אגם יולי 28, 2024 at 5:29 pm

תודההה

Reply
מיכל אוקטובר 11, 2024 at 1:12 pm

היי קרן
הכנתי את הבצק, הוא יצא דביק אבל לא נוזלי, ניסיתי לראות בסרטון את המרקם ולא הצלחתי, הוספתי את כל כמות המים 400 מיל, יש מצב שהייתי צריכה להוסיף עוד מים?
תודה

Reply
קרן אגם אוקטובר 12, 2024 at 1:06 pm

אם הבצק צריך עוד מים אז פשו טמוסיפים לא לפחד

Reply
ליעד אוקטובר 29, 2024 at 1:06 pm

הכנתי פעם ראשונה ויצא לי ממש טעים. אוורירי וקריספי. תבורכי מפי עליון פי מליון!
איך שימחת אותי. עכשיו אני יכולה להאמין בעצמי שאפשר להכין מתכונים בצורה פשוטה

Reply
רחל אוקטובר 29, 2024 at 5:31 pm

קרנונה קרנונה מה יהיה פעם חמישית מכינה וואוו של מתכון גפטות שמנמנות החתן שלי חזר ממילואים הכנתי ואמר אחרי לבנון כיף בפריז אני את שלי עשיתי ובזכותך אהובה תודה

Reply

Leave a Comment