img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מאפים ללא לישה

ג׳בטות כפריות מבצק ללא לישה או : לחם בקופסא

דצמבר 17, 2023 | 184 תגובות

img

184 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
חן קלמר
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2023 בשעה 14:47

קרן אפשר להכין עם קמח כוסמין לבן?

השב
User Avatar
שירלי
דצמבר 19, 2023 at 9:55 am

הכנתי עם קמח מלא 80 יצא טעים ברמות.מתכון קל ומוצלח ביותר.תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2023 at 6:06 pm

תודה שירלי

השב
User Avatar
מיכל
דצמבר 24, 2023 at 6:35 pm

היי קרן תודה רבה על מתכונים אליפותאפשרי להכפיל את הכמות ולהכניס 2 מגשים בו זמנית?

השב
User Avatar
ליהי
ינואר 17, 2024 at 10:09 pm

הי אפשר עם קמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
נעה
פברואר 20, 2024 at 1:18 pm

אפשר להכין עם קמח מלא או שילוב של קמח לבן וקמח מלא? כמות המים תהייה אותו דבר?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2024 at 2:01 pm

אפשר לשלב קמחים אין בעיה, ולהוסיף יותר נוזלים במידת הצורך. יש סרטונים שבהם רואים את מרקם הבצק שאמור להתקבל לאחר הוספת הנוזלים

השב
User Avatar
מיכל
מרץ 18, 2024 at 8:54 pm

היי קרן הכנתי את הורסיה הראשונה והיה מושששששששלם. שאלה לי באופציה השניה יש 2 כפיות מלח ובראשונה רק אחת למרות שהכמות של הקמח לא גדולה פי 2. האם זה נכון ?

השב
User Avatar
טלי
יולי 23, 2024 at 10:24 pm

הכנתי כבר כמה פעמים עם כוסמין לבן ויצא נדיר

השב
User Avatar
ניבה
יולי 28, 2024 at 10:56 am

וואוו מטורףףףףף. טעים ברמות!! תודה קרן

השב
User Avatar
לינה
אוגוסט 28, 2025 at 5:59 am

היי קרן,מה החשיבות של קופסא מפלסטיק עם מכסה? אפשר להשתמש בקערה בקבוק/נירוסטה וניילון נצמד?

השב
User Avatar
דליה
פברואר 7, 2025 at 11:43 am

יצא מעולה מקמח כוסמין לבן מתכון מסוכן

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2023 בשעה 17:15

תקשיבי מתכון מעולה תודה רבה רבה❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2023 at 7:02 am

תודה מלי

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 16, 2024 at 2:54 pm

שאלה בבקשה.. למה אופציה ראשונה 230 מעלות והשניה 250 ?

השב
User Avatar
גלית הכהן טולדנו
פברואר 20, 2024 at 9:21 pm

הי קרן יקרה ואלופה, ציינת במתכון של הג'בטות יש להניח תבנית בתחתית התנור ללא מים ? או ים מים..תודה

השב
User Avatar
אסתי
פברואר 1, 2024 at 7:39 pm

הי קרן, כמה זמן מקסימום ניתן להשאיר בחורף בחוץ? ואם במקרר? בכל מקרה חשוב לקפל שוב כשעה- שעתיים לפני הכנה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2024 at 10:09 pm

כמו שכתבתי לילה מחוץ למקרר או במקרר אם זה ליותר זמן הקיפול לפני חשוב. כן, אז זה לא משנה אם זה שעה לפני או שלוש שעות לפני רק שיהיו לפחות שני קיפולים בדרך

השב
User Avatar
שירה
יולי 6, 2024 at 9:49 pm

כמה זמן יכול להיות במקרר??

השב
User Avatar
דבורה
אפריל 2, 2024 at 8:33 am

קרן האלופה בזכותך נמשיך לאכול גלוטן בכייף. אין על המתכונים שלך. אללופה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2024 at 2:50 pm

תןדה דבורה

השב
User Avatar
הילי
דצמבר 13, 2024 at 7:07 pm

הי קרן . רוצה להכין... במתכון לא רשום להשים מים בתבנית שבתחתית התנור רק מגש ובתגובות את אומרת להשים מים בתבנית... להשים או לא להשים מים בתבנית...? אני חשבתי שהתבנית בתחתית התנור נועדה להתחמם ולהכניס את הג'בטות על התבנית שהתחממה...

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2024 at 8:41 am

הי הילי התבנית למטה מתחממת עם התנור וכשמכניסים לתנור את המאפים מוזגים מים לתבנית שלמטה ליצירת אדים לא חובה אך מוסיף

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2023 בשעה 18:46

הי קרן, אפשר להכין ולהתפיח לילה במקרר?

השב
User Avatar
דילי
דצמבר 18, 2023 at 10:08 am

מצטרפת לשאלה - האם אפשר להתפיח יותר ממה שצויין במתכון? ואיפה (בחוץ/מקרר) אם אני מכינה בבוקר ורוצה לאפות בערב..

השב
User Avatar
גיתית
פברואר 22, 2024 at 8:42 pm

שלום ותודה על מתכון נהדר. אני רוצה להכין 2 קילו...ואין לי קוספא...מה האפשרויות??

השב
User Avatar
דילי
דצמבר 18, 2023 at 12:32 pm

מצטרפת לשאלה-האם אפשר להתפיח יותר מהזמן שמצויין במתכון? בחוץ או במקרר? (במידה וארצה להכין בבוקר ולאפות בערב)

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2023 at 6:59 pm

כן בטח, אפשר במקרר עד 24 שעות

השב
User Avatar
לירון
ינואר 13, 2024 at 7:28 pm

הכנו פעמיים השבוע. נטרף! מתכון מדהים!

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:26 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
נילי
ינואר 21, 2024 at 11:42 am

הי, האם הכרחי לאפות עם תבנית מים מתחת, כמו שהראית בסרטון?

השב
User Avatar
שונית
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2023 בשעה 19:22

ומה עם המתכון למרק של אימוש?…

השב
User Avatar
נועה
דצמבר 17, 2023 at 9:26 pm

מצטרפת לבקשה! תודה על המתכון ללחמניות, נראה מעולה

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2023 at 7:02 am

מקוה שיעלה היום או מחר המרק

השב
User Avatar
בתיוש
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2023 בשעה 21:31

היוש קרן אפשרי בקופסאת זכוכית או שפלסטיק בלבד ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2023 at 7:01 am

זכוכית אחלה

השב
User Avatar
שרה
ינואר 14, 2024 at 1:12 pm

אפשר להוסיף זיתים או לצפות בגרעינים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:25 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
אפי
אוקטובר 15, 2025 at 8:06 am

הי קרן, תודה על המתכון המושלם. רציתי לשאול שאלה כללית לגבי ג'בטה מבצק ללא לישה. יש מתכון בו את שמה מים קרים מהמקרר ובמתכון הזה מי ברז חמימים. במתכון האחר דבש ובמתכון הזה סוכר. מה ההבדלים בתוצאה? תודה רבה

השב
User Avatar
מירה
ספטמבר 28, 2024 at 2:44 pm

היי, תודה על המתכון הכנתי היום והן ממש עכשיו בתנור. איך שומרים עליהן עד מחר? קופסא סגורה במקרר או בחוץ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:32 pm

בחוץ. תהיי חייבת לחמם לפני הגשה הן יאבדו מהטריות

השב
User Avatar
Tammy
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2023 בשעה 23:21

את מסבירה ניפלא. מחר אנסה לאפות את הג'בטה שלך. תודה

השב
User Avatar
לילי
דצמבר 26, 2023 at 6:57 pm

ניסיתי פעמיים וזה יוצא לי דחוס וכבד.. מה אני עושה לא נכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2023 at 7:19 am

אולי לא הוספת מספיק מים לבצק מלכתחילה, הוא אמור להיות מעט נוזלי

השב
User Avatar
אביגיל
יוני 27, 2024 at 1:37 am

הי קרן, יש לך מתכון לבצק ללא לישה לפי כמות של קילו קמח (אני משתמשת בד"כ בקמח 80% מקווה שזה בסדר)? להכפיל את הכמויות של האופציה הראשונה? או שאת יכולה להפנות אותי למתכון אחר שמבוסס על קילו קמח? ועוד שאלה מסקרנות - למה דווקא כף עץ? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2024 at 4:11 pm

להכפיל כמויות אין בעיה לעבוד עם כף אחרת

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2023 בשעה 10:07

איך שומרים על טריות של הג׳בטוח אחרי שמוכנות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2023 at 6:06 pm

עוטפים טוב טוב בניילון ומחממים לפני הגשה

השב
User Avatar
מיכל
מרץ 1, 2024 at 10:31 am

כל מתכון ליגה אין כמוך קרן תודה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2023 בשעה 12:56

הי קרן אהובה, קמח פוקצ'ה שזה מה שיש לי עכשיו גם תופס?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2023 at 6:05 pm

מה זה תופסססססס, רצוי !

השב
User Avatar
מיכל
מרץ 1, 2024 at 10:32 am

כל מתכון ליגה אין כמוך קרן תודה

השב
User Avatar
מתן
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2023 בשעה 14:06

בתנור ביתי באיזה גובה למקם את הגבטות והאם לאפות עם טורבו או בלי? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2023 at 6:05 pm

אפשר באמצע ולא בטורבו חום עליון תחתון

השב
User Avatar
חן
פברואר 5, 2024 at 6:13 pm

הי קרן, האם אפשר להמיר לקמחים מלאים? משהו משתנה במתכון אם כן?

השב
User Avatar
אוריה
ינואר 25, 2024 at 1:03 pm

היי קרן! הגנתי כבר פעמיים וכולם עפו על הלחמים שיצאו! תודה על מתכונים מושלמים! שאלה לי, אפשר להכין את הבצק בלילה להשאיר על השיש (כי קר ממש עכשיו) ואז בבוקר לאפות?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2024 at 6:42 pm

בטח

השב
User Avatar
רון
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2023 בשעה 14:29

קרן ואו איזה מתכון!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2023 at 6:05 pm

כייף לי:-)

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2023 בשעה 15:19

אני בהלם שכל מתכון שלך יוצא מושלם. אפיתי כמה מאפים שלך והכל פשוט להכנה וכל כך טעים. תודה רבה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2023 at 6:04 pm

תודהההההה

השב
User Avatar
Yael
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2023 בשעה 17:16

יצא שלמות גב'טןת רכות סופר טעימות וכמובן שהכנתי לצהריים גם את המרק . תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2023 at 5:26 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
עופרה ארוך
אוקטובר 23, 2024 at 11:37 am

היי קרן, האם גם באופציה א צריך לשים קערה עם מים בתנור? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2024 at 8:59 pm

רצוי

השב
User Avatar
Gila
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2023 בשעה 06:40

היי קרן. נראה מושלם. מה שנשאר ניתן להקפיא ולחמם שוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 21, 2023 at 6:48 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
אילה כספי
דצמבר 21, 2023 at 6:22 pm

הי קרן יש אפשרות להכין את הבצק עם מחמצת במקום שמרים יבשים?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:16 pm

מניחה שכן אבל אין לי מושג מה הכמות הנכונה אני לא עובדת עם מחמצות

השב
User Avatar
בטי
ינואר 13, 2024 at 3:24 pm

אפשר לחלק ליותר מ4 ולעצב ללחמניות גבטה לכריכים?והכנתי פעם אחת והן יצאו שטוחות וענקיות וטעימות למות.עכשיו שמתי שוב להתפחה.מקווה שאקבל תשובה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:26 am

הי בטי קצת באיחור אבל את יכולה בעקרון להכין מה שבא לך מהבצק הזה הוא נהדר

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2023 בשעה 14:15

בס"ד יצא וואאאוווו מכינה עכשיו נגלה רביעית, שיהיה מספיק לשתי סעודות שבת. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:17 pm

תודה רויטל

השב
User Avatar
איילה
אוקטובר 25, 2024 at 7:41 pm

היי, בדרך כלל הכנתי את האופציה הראשונה, עכשיו הולכת על השניה. איך יש כזה הבדל בטמפרטורת האפיה ובזמן האפיה? האופציה השניה גם בטמפרטורה גבוהה יותר וגם זמן אפיה ארוך יותר. אכן כך?

השב
User Avatar
Dd
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2023 בשעה 16:09

יצא מדהיםםם תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:17 pm

תודה

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2023 בשעה 20:05

הי קרן, יצא פשוט מושלם. כמובן שהכנתי גם את המרק.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:16 pm

תודה

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2023 בשעה 15:37

יצא מושלם איך שומרים ומגישים למחר בבוקר?

השב
User Avatar
צביה
ינואר 16, 2024 at 6:16 pm

קרן יקרה מכינה כל כמה ערבים וכמובן שעליתי במשקל חחח טעיםםם אחרי שמתקרר כבר לא קריספי אשמח לדעת מדוע?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:31 am

כדי לקבל מרקם קריספי יותר לאורך זמן עדיף להתפיח את הבצק לילה על השיש מכינים בצק אחרי שעה מקפלים משאירים סגור לילה בבוקר מקפלים ואז אחרי שעה אופים בהצלחה

השב
User Avatar
יריב
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2023 בשעה 10:18

כמו תמיד, מתכון מנצח. אחלה קופסת פלסטיק, איפה אפשר למצוא כאלה?

השב
User Avatar
יעל
פברואר 6, 2025 at 3:07 pm

היי קרן, באיזה שלה מוסיפים זיתים

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2025 at 10:25 pm

עם הקמח

השב
User Avatar
קנגברי ליאת
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2023 בשעה 13:29

יצא מעלף , מתכון מעולה תודה קרן

השב
User Avatar
רויטל
מאי 22, 2024 at 9:23 am

הכנתי והוספתי זיתי קליטה. יצא מדהים!!! תודה!

השב
User Avatar
אפרת
דצמבר 28, 2024 at 4:28 pm

אפשר להחליף את השמרים במחמצת? אם כן כמה על 500 גר קמח? משהו ישתנה במתכון מבחינת זמן התפחה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2024 at 2:46 pm

אני לא מבינה במחמצות

השב
User Avatar
נילי
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2023 בשעה 07:59

הי קרן, אני לא נוהגת להגיב אבל המתכון כל כך פשוט וכל כך טעים שפשוט חייבת להודות לך . פינה של נחמה בימים לא קלים כלל. תודה רבה !

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:10 pm

תודה רבההה

השב
User Avatar
מיכאלה
ינואר 18, 2024 at 1:08 am

אפשר עם שמרים טריים אם כן כמה גרם?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2024 at 8:59 am

מכפילים פי 1.5

השב
User Avatar
דיקי
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2023 בשעה 14:13

אפשר לעשות על זה פיצה? אם כן , האם כדאי לחלק עדיין ל 4 או שאפשר לפחות ?

השב
User Avatar
אורלי בן הרוש
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2023 בשעה 10:02

היי, אפשר לעשות מתכון של ק״ג קמח ופשוט להכפיל כמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:08 pm

בטח

השב
User Avatar
דנישאל
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2023 בשעה 13:58

אם מכינים בטחון , לאיזה טמפרטורה צריך להגיע ? אם אין קופסת פלסטיק, אפשר במגש סגור בנידון נצמד ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2023 at 10:48 pm

אפדר גם בקערה אין בעיה בטאבון בחום גבוהה זה ייקח 1/2ֶדקה דקה

השב
User Avatar
רינת
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2023 בשעה 19:26

יצאו פשוט ג׳בטות מ ו ש ל מ ו ת !! וואו! תודה

השב
User Avatar
Eti
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2023 בשעה 20:31

יצאו 4 ג'בטות נפלאות רכות מלאות בועיות אוויר, קל להכנה, מתנשנש בטירוף, פעם הבאה אנסה לעצב אותן קצת יותר יפה.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2023 at 10:43 pm

תודה אתי

השב
User Avatar
כוכי סגל
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2023 בשעה 11:33

אלופה. הכנתי כבר פעמיים ומחוסל מהר. אני מכינה ומקפיאה בשקיות ואקום . היום לראשונה שלחתי את הבן שלי עם סנדוויץ מג'בטה שאני אני אני אפיתי, זה נדיר. תודה עלייך.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2023 at 12:37 pm

שמחה לשמוע כוכי

השב
User Avatar
טלי עינת
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2024 בשעה 09:24

היי קרן, אפשר להכין מקמח כוסמין מלא? צריך להוסיף עוד מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2024 at 11:39 am

אפשר בטח, להויסף עד שיש בצק דביק

השב
User Avatar
טלי עינת
ינואר 8, 2024 at 12:13 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2024 בשעה 18:48

יצא טעים ברמות

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:43 pm

תודה מיכל

השב
User Avatar
ריקי ברוך
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2024 בשעה 11:09

יצא לי מושלם איזה כייף, עשיתי מקמח לבן

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:41 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
לואיז
ינואר 13, 2024 at 11:37 pm

היי קרן, בסרטון אני רואה שהכנסת קערית מים לתנור מה שאינו מצויין במתכון. האם יש צורך להכניס קערית עם מים לתנור הביתי?

השב
User Avatar
אני
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2024 בשעה 18:20

היי, שמים את כל החומרים היבשים ביחד? (חשבתי שאי אפשר שהמלח והשמרים יגעו אחד בשני..) תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:25 am

כן אין בעיה לשים את כולם יחד . אני לא מפרידה בטח לא שמרים יבשים

השב
User Avatar
יוספה
ינואר 29, 2024 at 5:30 pm

מדוע באופציה השניה יש פחות שמרים ויותר קמח? זה בכוונה? איך זה משפיע על התוצאה? עד כה עשיתי תמיד את האופציה הראשונה ויצאו מעולה, תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2024 at 9:43 pm

שתי האופציות מצויינות

השב
User Avatar
לואיז
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2024 בשעה 18:53

היי קרן, בסרטון מופיעה קערת מים בתנור, ובמתכון לא ציינת זאת. האם צריך קערית מים בתנור ביתי בזמן האפיה?

השב
User Avatar
natalie
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2024 בשעה 22:30

קרן צריך לנשק לך את הידיים ואת הרגליים אחרי מתכון כזה מושלם! הכנתי היום למשפחה ולאורחים שהגיעו וקיבלתי מלא מחמאות. פעם ראשונה שאופה לחם וזה יוצא כמו במאפייה. תודה רבה אין כמוך

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2024 at 8:57 am

תודהההה

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2024 בשעה 15:40

גם זה, כמו כל המתכונים שלך, מדהים! מאז הקורונה אני עוקבת אחריך ומנסה את המתכונים שלך, והם פשוט משובחים. החזרת לי את האמון והאהבה לאפיית שמרים. מלכה!

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2024 בשעה 22:39

היי קרן, באיזה שלב אפשר לשים את התוספת של הזיתים או משהו אחר? בשלב ההתפחה הראשונית? או לפני שמכניסה לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2024 at 10:17 am

בשלב הראשוני

השב
User Avatar
יהודית גלעד
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2024 בשעה 17:07

קרן, תודה על המתכון. האם אפשר להכין כלחם אחד? יש לי למשל תבנית עגולה עמוקה יחסית ממתכת (עם ציפוי אמייל). חשבתי להכין פשוט עגול כזה. מה את חושבת?

השב
User Avatar
סופיה
ינואר 24, 2024 at 3:58 pm

מתכון מושלם ! עשיתי פעם ראשונה והצליח לי !

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2024 at 6:44 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
ענת רז
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2024 בשעה 20:05

היי קרן, האם אפשר למלא בצק בגבינות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2024 at 2:10 pm

כן בטח, אני מעלה מתכון כזה ממולא השבת

השב
User Avatar
Yonit
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2024 בשעה 14:10

יצא מושלם!! נגמר עוד לפני ארוחת הערב…!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2024 at 2:57 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2024 בשעה 09:22

הכנתי היום בבוקר. איזה ריח אמאל'ה...תודה רבה על המתכון יצא חלומי

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:42 pm

תודה אסנת

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2024 בשעה 10:31

נראה מדהים. התפחת לילה = כמה שעות התפחה ראשונה, לכל הפחות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2024 at 4:19 pm

אפשר שש שבע שעות ואפשר עד 48 שעות במקרר

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2024 בשעה 10:34

סליחה.. טעיתי בשאלה. התכוונתי לשאול כמה שעות מינימום, דורשת התפחת הלילה. אחרי ההתפחה הראשונה של השעה ורבע. תודה

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2024 בשעה 12:50

אחרי תגובה שנמאס לי מאפיית לחמים, ראיתי את המתכון הזה וחזר לי החשק. הכנתי ויצא הכי מוצלח שעשיתי עד היום. פשוט נפלא.תודה קרן!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2024 at 4:34 pm

תודה דליה

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2024 בשעה 20:15

וואהוו וואהווו!! מושלם!!! עשיתי ניסיון ועכשיו אתחיל לשדרג אותו.. חגיגה. תודה עליך

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2024 at 4:33 pm

תודה שלומית

השב
User Avatar
רון
starstarstarstarstar
פברואר 29, 2024 בשעה 13:03

מה שמכעיס באמת זה שכל מתכון שלך מעולה, מה שאומר שעכשיו הילדים לא יודעים אם הם מעדיפים את הבגט, או את הלחמניות האלו או את החלה את זה. מה יהיה? :-) תודה רבה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2024 at 6:46 am

תודההההה

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2024 בשעה 20:29

מתכון מעולה מעולה יכול להיות שזה ארך אצלי הרבה יותר זמן ? משהו כמו 40 דק ..

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2024 at 10:03 am

יש הבדלים בין תנורים הכל אפשרי

השב
User Avatar
ליאל לוי
starstarstarstarstar
מאי 22, 2024 בשעה 15:23

היי קרן האם הבצק מתאים פיצה בטאבון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2024 at 6:54 am

מאמינה שכן

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
יוני 10, 2024 בשעה 17:14

היי, אפשר להכין את הלחם כבסיס לפיצה? אם כן, האם יש צורך לאפות (חצי אפייה ) לפני הוספת הרוטב והגבינה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2024 at 11:26 am

אפשר כבסיס לפיצה לא נראה לי שיש צורך לאפות קודם

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
יוני 11, 2024 בשעה 07:41

יש הבדל בטעם בין אופציה א׳ לאופציה ב׳?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2024 at 11:28 am

לא

השב
User Avatar
ניבה
starstarstarstarstar
יולי 28, 2024 בשעה 10:52

וואוו מטורףףףףף עפים על זה פה. קל להכנה וטעים ברמות. תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2024 at 5:29 pm

תודההה

השב
User Avatar
מיכל
אוקטובר 11, 2024 at 1:12 pm

היי קרן הכנתי את הבצק, הוא יצא דביק אבל לא נוזלי, ניסיתי לראות בסרטון את המרקם ולא הצלחתי, הוספתי את כל כמות המים 400 מיל, יש מצב שהייתי צריכה להוסיף עוד מים? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:06 pm

אם הבצק צריך עוד מים אז פשו טמוסיפים לא לפחד

השב
User Avatar
ליעד
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2024 בשעה 13:06

הכנתי פעם ראשונה ויצא לי ממש טעים. אוורירי וקריספי. תבורכי מפי עליון פי מליון! איך שימחת אותי. עכשיו אני יכולה להאמין בעצמי שאפשר להכין מתכונים בצורה פשוטה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2024 at 11:31 pm

איזה כייף לשמוע ליעד

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2024 בשעה 17:31

קרנונה קרנונה מה יהיה פעם חמישית מכינה וואוו של מתכון גפטות שמנמנות החתן שלי חזר ממילואים הכנתי ואמר אחרי לבנון כיף בפריז אני את שלי עשיתי ובזכותך אהובה תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2024 at 11:30 pm

איזה כייף! הכי פינוק

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2024 בשעה 19:26

הי קרן, באיזה בצק נקבל גבטות מהממות יותר ? בקמח לחם או קמח פיצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2024 at 3:59 pm

שתי האופציות מוש

השב
User Avatar
רותי רוזלי
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2024 בשעה 16:24

הי קרן. מתכון מעולה. הכנתי היום, חצי כמות הכנתי כמו פיצות קטנות , והיתר רגיל. הצטערתי שלא הכנתי כמות כפולה. נטרף ברגע. מתכון קל, שלבים ברורים להכנה, תוצאות מדהימות. תודה, תודה, תודה !!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2024 at 3:21 pm

תודה רותי

השב
User Avatar
שושי שוורץ
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2025 בשעה 10:40

קרן היי כשאפיתי בחום הגבוה הזה 220-230 מעלות המאפים נאפו בחוץ ונשארו לא אפויים בפנים. מה עשיתי לא טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2025 at 3:30 pm

היו צריכות עוד זמן, אולי התנור שלך חזק קצת יותר מרגיל. נסי להוריד מעלות ל 200-210 ולאפות יותר זמן

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2025 בשעה 11:24

שלום הכנתי את האופציה הראשונה ונאלצת לאפות רק בערב. האם לשמור במקרר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2025 at 3:58 pm

כן

השב
User Avatar
מירב לוי
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2025 בשעה 09:14

מאוהבת במתכון הזה ורציתי לשאול האם אפשרי להשתמש בקמח ללא גלוטן ואם כן איזה מומלץ ומה ההתאמות הנדרשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2025 at 9:59 pm

עובד אחרת לבמאי אז אין לי איך לעזור אין לי נסיון איתם ככ בגבטןת

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img