img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

המעמולים של נינט

אוגוסט 12, 2021 | 49 תגובות

img

49 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
שירה בוטביקה
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 15:24

בלוג מושלם!!! בדיוק מחכה לספר שלך שהזמנתי❤️❤️ אם אין את הכפות איך אפשר לעשות צורות מעניינות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2021 at 9:36 pm

פשוט לגלגל לעיגול :-)

השב
User Avatar
ליאת
מאי 11, 2024 at 6:49 pm

הי הכנתי, ובאפייה הצורה נמחקה, אולי אפיתי יותר מידי?

השב
User Avatar
רויטל
יולי 31, 2025 at 5:30 am

אצלנו מכינים רק עם סולת . ואפשר לקרוץ עם מצבט מעמול שקונים בשוק לווינסקי.

השב
User Avatar
ליאת
אוגוסט 14, 2021 at 1:42 pm

משאירים את החלק היפה יותר שעתיד להיות למעלה עבה יותר, קונים מצבט לעוגיות וצובטים קלות כדי ליצור את הצורות ביד חופשית

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 16:19

היי, זה נראה מושלםםם! אפשר משהו במקום סולת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2021 at 9:43 pm

קמח

השב
User Avatar
עדי שפירא
נובמבר 18, 2024 at 3:08 pm

אפשר להחליף את החמאה בנטורינה או מחמאה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:22 pm

בטח

השב
User Avatar
מרב
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 18:07

ושאלה הפוכה לשאלה הקודמת, איך מכינים רק עם סולת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2021 at 9:36 pm

לא יודעת אם יש מתכון רק עם סולת זה נוראאאא כבד

השב
User Avatar
הילה
ספטמבר 29, 2024 at 9:50 am

הי הכנתי עכשיו את הבצק והוא מאוד רך עוד מלפני שהוספתי מים. עברתי שוב על המרכיבים שלו לוודא שלא החסרתי…. הגיוני? הכנסתי למקרר מבלי להוסיף מים. נראה לך בעייתי?

השב
User Avatar
בת שבע זלצמן
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 18:17

האם אפשר ממרח שוקולד או קקאו במקום ממרח תמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2021 at 9:36 pm

אפשר מה שאוהבים

השב
User Avatar
אביה
ספטמבר 9, 2021 at 6:17 pm

מאיפה אפשר לרכוש את הכפות

השב
User Avatar
חוי
מאי 7, 2024 at 12:04 am

אם רוצים פרווה,מה לשים במקום חמאה? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2024 at 9:49 am

מחמאה/נטורינה

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 20:38

איפה אפשר לקנות תבניות למעמולים?

השב
User Avatar
דידי
אוגוסט 12, 2021 at 9:21 pm

בשוק בעכו. יש שפע של דוגמאות במחירים מצחיקים וזולים. ולא-לא מפלסטיק אלא עץ עבודת יד.

השב
User Avatar
גל
ספטמבר 8, 2021 at 7:43 am

היי, יש גרסה טבעונית?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2021 at 9:39 pm

בפתיח של הפוסט יש לינק לרכישה

השב
User Avatar
עדן
אוגוסט 13, 2021 at 11:27 am

היי קרן, במקום מי זהר אפשר מי ורדים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2021 at 6:40 pm

כן

השב
User Avatar
אלון
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 21:51

היי יצא לי בצק מאוד דביק מה לעשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2021 at 6:26 pm

להוסיף קמח

השב
User Avatar
Ifat
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 23:45

אפשר להכין עם קמח מניטובה לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2021 at 6:26 pm

בטח

השב
User Avatar
אלי
אוגוסט 15, 2021 at 2:10 am

1. כדאי לתבל התמרים בציפורן, זנגביל, מוסקט, הל. בלי התיבול המעמול יוצא קצת חסר חיים (סתם מתוק). 2. המחיר של כפות העץ - שערורייתי ! אפשר לקנוט מצבט ב-10 ₪, ואפשר להשתמש עם הקצה ההפוך של אטב כביסה מפלסטיק ( תחשבו לבד איך......)

השב
User Avatar
ליאור
אוגוסט 23, 2024 at 5:30 pm

היוש❤️אפשר להמיר את הקמח בקמח כוסמין?מה היחס?כמויות?

השב
User Avatar
ארכאן
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2021 בשעה 17:07

כן יש ואני מכינה כל הזמן ובמיוחד בחגים. מלוי תמרים ואגוזים .. ,(לא ממרח) או אגוזים עם קינמון וסוכר וכף מי ורדים. המתכון:_ ק"ג סולת 2 מרגרינה טריה כף מי ורדים 100 גרם שמנת חמוצה מערבבים בידים כל החומרים .. ומשאירים את הבלילה ללילה שלם במקרר. למחרת מתחלים להכין את המעמול וזה יוצא נהדר. אופים בתנור בחום 180 ..העוגיות נשארות בצבע לבן.. ואחר כך מפזרים עליהם אבקת סוכר

השב
User Avatar
Hanan Telhami
starstarstarstarstar
אוגוסט 15, 2021 בשעה 12:13

מה המתכון ל 1 ק״ג קמח ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 15, 2021 at 7:17 pm

מכפילים כמויות

השב
User Avatar
רחלה
אוגוסט 18, 2021 at 6:44 pm

לפעמים הבצק נידבק למעצב עוגיות הזה, ניתן לקמח מעט לפני ששמים את העוגיה לעיצוב.

השב
User Avatar
עידית
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2021 בשעה 20:15

יעבוד גם בצורת רולדה, עם חיתוך אחרי האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2021 at 6:55 am

מניחה שכן לא ניסיתי

השב
User Avatar
אופיר
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2021 בשעה 10:15

היי, בלוג נהדר, הזמנתי וכבר קיבלתי את הספר החדש שלך, והוא מעולה! חובה. רציתי לשאול איזה עוגה מופיעה על שער הספר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2021 at 2:40 pm

תודה אופיר טורט שיש של פעם

השב
User Avatar
אחת
אוגוסט 18, 2021 at 6:47 pm

לזמינו את המעצב מעלי אקספרס, לדעתי כותבים עובש לעוגיות, לא הבנתי ןמה עובש, אבל כך הם מכנים את הדברים האלה.....

השב
User Avatar
רביד
מאי 11, 2024 at 4:11 am

מתכון נפלא. לגבי העצוב, הוא נעלם אחריי האפיה. מה הסיבה? תודה!

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2021 בשעה 18:22

היי, מה אפשר לשים במקום חמאה? השתמשתי במחמאה של שמרית ואי אפשר היה לעבוד עם הבצק למרות ששמתי במקרר והוספתי הרבה קמח תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2021 at 8:49 pm

מחמאה או נטורינה בלבד

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2021 בשעה 16:43

הצד אמור לצאת ממש דביק נוזלי? ) עשיתי לפי המתכון(

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2021 at 5:06 pm

לא מאוד אולי חסר לך קמח אפשר להוסיף ולצנן במקרר את העיסה

השב
User Avatar
ורד חניה
אוקטובר 15, 2021 at 1:05 pm

הי.. הכנתי את המתכון לא הוספתי מים כי ממש לא היה צורך לבצק, לא יודעת אם ככה למה עוד נוזלים.. העוגיה מושלמת רק מתפרקת ממש

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img