img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

חיתוכיות אלפחורס עם ריבת חלב ומרנג אגוזים

יוני 20, 2020 | 42 תגובות

img

42 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
יוני 20, 2020 בשעה 21:59

היי, לאן מוסיפים את גרידת הלימון? לבצק או למרנג? האם אפשר לוותר על הקוקוס והאגוזים לגמרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 20, 2020 at 10:35 pm

טעות שלי, אין לימון במתכון

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
יוני 21, 2020 בשעה 11:26

במה אפשר להמיר את הריבת חלב כדי להפוך לפרווה? ממרח לוטוס יתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2020 at 1:51 pm

בטח, גם שוקולד ממרח פרווה או ריבה מכל סוג

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
יוני 21, 2020 בשעה 17:13

לא שמתי אגוזים אבל פיזרתי מלמעלה קצת קוקוס קלוי. יצא מדהים!! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2020 at 10:29 pm

מעולה

השב
User Avatar
עדי
אוגוסט 16, 2020 at 5:37 am

אפשר להשתמש עם 100 גרם חמאה, לא חייב 200 יוצא אששש

השב
User Avatar
שירי
יוני 16, 2021 at 2:05 am

תודה על העדכון!! אני לא אוהבת לשים הרבה חמאה

השב
User Avatar
מאיה
נובמבר 25, 2023 at 4:26 pm

עוגה מעולה ומיוחדת!!! גרפה המון מחמאות! קרן, מתכון מדויק, תודה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
יוני 23, 2020 בשעה 09:06

היי קרן, אתמול ראיתי את המתכון וישר רצתי להכין... יצא טעייים מאאאד! במקום אגוזים שמתי חצי כוס פאקן שבור. אין על המתכונים שלך, ברורים, מיוחדים ותמיד מצליחים :) מאז שהכרתי את האתר הזה והמתכונים מצליחים כ"כ בדיוק כמו שמתואר במתכון- אני פשוט משתפת כל מי שאני מכירה... תודה וחודש טוב.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2020 at 11:05 am

המון תודה על זה רוני

השב
User Avatar
פריאל
יוני 24, 2020 at 7:35 am

איך אפשר לקרוא לזה אלפחורס.... אני ארגנטינאית... מודע שלא חובבת אלפחורס בגלל המתיקות... אבל זה!!!!!! ממממממממששששששש לא אלפחורס.....

השב
User Avatar
איריס טל
starstarstarstarstar
יוני 25, 2020 בשעה 06:18

במה אפשר להחליף את האגוזים הטחונים? אפשר שקדים טחונים באותה מידה ( כוס) ? או אולי כוס קוקוס נוספת?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2020 at 10:35 am

שקדים או קוקוס מה שתבחרי יבוא טוב

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
יולי 3, 2020 בשעה 11:17

יעבוד גם עם נוטלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 3, 2020 at 2:48 pm

בטח

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
יולי 10, 2020 בשעה 10:31

וואו! עוגה מצוינת! הכנתי עם מעט קוקוס כי פחות אוהבים וזה התחסל במהירות. גם הקטנים מאוד אהבו. תודה!

השב
User Avatar
טל בן טולילה
starstarstarstarstar
יולי 18, 2020 בשעה 19:41

עד כמה נורא להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין מלא/ קמח מלא ? נגמר לי הקמח

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2020 at 12:24 pm

לא נורא בכלל

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2020 בשעה 22:58

היי טפשר לוותר על הקוקוס? לא אוהבים אצלי... גם לא אגוזים למיניהם..

השב
User Avatar
סמדר
אוקטובר 7, 2020 at 11:00 pm

באיחור ראיתי שיש התייחסות לשאלה שלי בפוסט... תודה בכל מקרה

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2021 בשעה 13:10

שלום קרן האתר כייף וממש נוח. שאלה יש לי קמח דורום - רימצ'ינטה הוא יכול להתאים לחיתוכיות במקרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2021 at 3:23 pm

מחצית מכמות הקמח,כן

השב
User Avatar
רוית
starstarstarstarstar
ספטמבר 19, 2021 בשעה 22:34

יש אפשרות למרוח ממרח 100 אחוז פיסטוק ללא סוכר במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2021 at 11:03 pm

לא יודעת להגיד איך ייצא

השב
User Avatar
עדי
דצמבר 3, 2022 at 9:03 am

אפשר למרוח את החלבונים על העוגה מיד שהיא יוצאת מהתנור? זה לא ממיס אותם?

השב
User Avatar
גבי
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2022 בשעה 18:12

מישהו ניסה להכין עם קמח ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2022 at 12:31 pm

אין בעיה להכין

השב
User Avatar
רומי
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2022 בשעה 17:52

הי,העוגה טעימה אבל התחתית יצאה לי די יבשה..יש הסבר לזה? תודה רבה רבה

השב
User Avatar
מירה פלג
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2022 בשעה 11:15

האם אפשר לשמור במקרר ובפריזר??

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2022 at 12:01 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
רמונה
מאי 12, 2024 at 10:08 pm

אני הכנתי כמה פעמים עם קמח ללא גלוטן משחקת עם הקמחים ...בעיקר חצי ללא גלוטן ( מולינו) רבע שקדים או טף ורבע סורגוד אבל כל פעם משחקת אם מה שיש בבית

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:22 pm

תודה רמונה

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2023 בשעה 12:16

מעולההההההה

השב
User Avatar
איילה
starstarstarstarstar
נובמבר 15, 2023 בשעה 16:30

יש מצב שיש סרטון להכנת העוגה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2023 at 10:36 am

יש כאן https://www.instagram.com/reel/CzoQFK1oXjO/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

השב
User Avatar
Rony
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2024 בשעה 00:28

איך אפשר להפחית את כמות הסוכר? הכנתי ויצא מעולה אבל מתוק מידי… האם כדאי להפחית מהבצק? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2024 at 3:52 pm

מעט כן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img