img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

חיתוכיות ריבה ופירורים

אוקטובר 10, 2018 | 41 תגובות

img

41 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2018 בשעה 17:42

יש אפשרות להמיר את החמאה לשמן קוקס ועם כן מה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2018 at 9:24 pm

יש אפשרות להמיר לשמן קוקוס מוקשה, לא נוזלי. 120-130 גר.

השב
User Avatar
גל אבני
ינואר 16, 2021 at 6:52 pm

האם אבקת שקדים זה לחילופין יכול להיות קמח שקדים?

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2018 בשעה 19:32

יקירה האם את אופה בטורבו או רגיל? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2018 at 6:47 pm

תמיד בתכנית תנור רגילה

השב
User Avatar
תהילה אטינגר
מרץ 25, 2021 at 12:32 pm

היי קרן ראשית אני פשוט מאוהבת המתכונים שלך ממש!!! רציתי לשאול אני ממש מחפשת מתכון של העוגה הנ"ל כשרה לפסח מה אני יכולה להשים במקום קמח תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 7:02 pm

זה בצק פריך, קצת טריקי... אפשר לנסות קמח כשר לפסח, אבל לא ניסיתי ואני לא יודעת להגדי בודאות שייצא טוב

השב
User Avatar
ivrit
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2018 בשעה 11:46

חמותי ולא חמתי חמתי = כעסי חמותי = אמא של בעלי

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2018 at 2:53 pm

תודה על ההערה

השב
User Avatar
רחלי בליצר
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2019 בשעה 13:10

נוסטלגיה במיטבה. אנסה את המתכון שלך, הגיע הזמן לשנות...הנוסטלגית שלי היא תמיד מריבת תות ומעל מרנג והרבה אגוזי פקאן באמצע. שנה נפלאה! ופורה בעוד המון מתכונים מנצחים

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2019 at 6:49 am

שלך נשמעת מעולה! תשלחי לי פעם את המתכון חג שמייח יקרה

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
מאי 12, 2020 בשעה 12:10

וואווו הכנתי את הכל מקמח כוסמין ותחליף סוכר סטיביה. יצא מצויין פלוס פלוס!!!!! תודה רבה!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2020 at 12:24 pm

שמחה ממש לשמוע ותודה על השיתוף!

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2020 בשעה 12:24

היי היי, אשמח לדעת אם אפשר להמיר את החלב לחלב שקדים/שיבולת שועל והאם אפשרלהכין את הבצק גם ללא מיקסר (יש לי רק ידני :)) תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2020 at 12:28 pm

חלב שקדים או כל חלב זה אחלה ואיי בעיה להכין בידיים

השב
User Avatar
לירון
מאי 19, 2024 at 6:02 pm

האם אפשר במקום ריבה להכין עם תמרים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2024 at 10:26 pm

בטח

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 14:16

מו-של-מות

השב
User Avatar
ויוי
יולי 17, 2021 at 11:31 am

יצא לי מהמם אבל הריבה לאחר קירור העוגה עדיין נוזלית מעט מה עושים

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2021 at 3:28 pm

מקרר

השב
User Avatar
רעות מלטר
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2020 בשעה 08:47

המרצים כוס קמח אחת לקנח מלא. יצא מושלם

השב
User Avatar
עינבר
אפריל 27, 2021 at 7:08 pm

אפשר נטורינה לגרסה פרווה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2021 at 6:20 am

אפשר

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2020 בשעה 12:56

היי,באיזה שלב מוסיפים את התמצית וניל?

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
מאי 17, 2023 בשעה 22:50

אפשר להקפיא אולי?

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2023 בשעה 21:09

מה כמות הריבה שצריך לכיסוי הבצק?

השב
User Avatar
ריני
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2024 בשעה 20:04

היי קרן המקסימה, האם ניתן להקפיא את החיתוכיות ריבה לאחר אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:23 pm

בטח

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2024 בשעה 16:03

קרן שלום, אינני צופה בטלוויזיה וגיליתי את האתר שלך לפני זמן מה. את עושה דברים מהממים, אבל אני נחרדת בכל פעם מחדש מכמויות הסוכר במתכון. ממש אין צורך. אני תמיד מורידה את כמויות הסוכר בחצי ואפילו יותר ועדיין יוצא מתוק וטעים.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2024 at 7:06 am

הפחתה של סוכר בעוגות ומאפים מניבה תוצאה של עוגות נמוכות דחוסות וקצת חיוורות כנל לגבי עוגיות ובצק פריך מי שמוריד זו זכותו אבל המתכונים ניתנים כאן במיטבם במקסימום שלהם. קרן

השב
User Avatar
יוליה
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2024 בשעה 11:55

אפשר במקום חלב מיץ לימון למשל? או מים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2024 at 1:53 pm

כן מים אחלה

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2024 בשעה 08:29

היי, אפשר להחליף את הריבה בשוקולד?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:37 pm

בטח

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2024 בשעה 20:55

האם אפשר להכין ידנית ללא מעבד מזון?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 23, 2024 at 4:13 pm

כן בטח, בקערה גדולה עם הידיים

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2025 בשעה 21:21

האם אפשר שמן קנולה במקום חמאה או שפוגע בטעם .. מרקם ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2025 at 3:39 pm

יפגע בטעם ובמרקם לא ממליצה להחליף

השב
User Avatar
מלי ארבל
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2025 בשעה 21:21

האם אפשר שמן קנולה במקום חמאה או שפוגע בטעם .. מרקם ?

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2025 בשעה 21:25

הי, אפשר להמיר לשמן קנולה ? תודה רבה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img