img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

חלה רכה בטירוף מקמח פיצה

דצמבר 24, 2019 | 236 תגובות

img

236 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2019 בשעה 10:43

מה הוספת לשומשום ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2019 at 10:48 am

גרעיני חמניה או דלעת הוספתי גם במתכון

השב
User Avatar
Iris Bar
דצמבר 24, 2019 at 11:35 am

מעולה תנוסה בסופ״ש בארוחת חברות

השב
User Avatar
אביחי גלדצהלר
ספטמבר 17, 2020 at 8:23 pm

אפשר להתפיח במקרר ללילה?

השב
User Avatar
אסנת
מרץ 4, 2021 at 11:28 am

עם מתפיחים במקרר ללילה מתי מכניסים למקרר אחרי הפעולה הראשונה רק ?

השב
User Avatar
אליסה
פברואר 2, 2022 at 4:35 pm

היי אפשר גם עם קמח רגיל ??

השב
User Avatar
Ruth Carmi
דצמבר 26, 2019 at 3:14 pm

הי קרן אם אשתמש בשיטה של הטבלת החלה במים אבל בלי השומשום והגרעינים (שלצערי לא חביבים על הילדות שלי) עדיין יצא קראסט מהמם כמו בתמונה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 3:16 pm

חושבת שכן, אין סיבה שלא

השב
User Avatar
עידו
יולי 17, 2020 at 2:44 pm

היי קרן! ממש עכשיו שמתי את הבצק להתפחה אז אולי אספיק לתפוס אותך בזמן. האם הטבילה של החלות הסוף במים היא פשוט פעולה שמחליפה את מריחת הביצה? מה ההבדל בין למרוח ביצה ועליה לשים את השומשום לבין להרטיב במים ואז לשים שומשום? פעם ראשונה שאופה חלות! מקווה שיצא טעים כמו שזה נראה ונשמע:) תודה רבה

השב
User Avatar
Clara
ינואר 12, 2021 at 10:21 am

היי בוקר טוב אפשר ללוש בלי מיקסר רק בידיים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2021 at 12:17 pm

תמיד!

השב
User Avatar
נטע
דצמבר 23, 2021 at 3:12 pm

רציתי לומר לך תודה רבה על כל המתכונים המיוחדים והמעולים שאת משתפת. כל מתכון יוצא מדהים. תודה רבה רבה♥️

השב
User Avatar
פנינית
אפריל 1, 2022 at 10:35 am

קרן אגם האחת והיחידה , נהנת להכין כל מתכון שלך. תודה לך ❤

השב
User Avatar
סיון נסים
מרץ 8, 2024 at 6:49 pm

החלות יצאו וווואוווווו!!! הוספתי רק צימוקים, כאלה רכות, אוויריות, תודה!!! כל מתכון שלך יוצא מושלם, ותמיד שואלים אותי, זה גם המתכון של קרן אגם? :)))

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:24 pm

כייף לשמוע סיון תודה!

השב
User Avatar
Tehila
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2019 בשעה 09:21

אפשר במקום שתי חלות גדולות להכין 4 קטנות? ובמידה וכן, כמה זמן לאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2019 at 10:37 am

בטח שאפשר זמן האפייה מתקצר תתחילי לבדוק אחרי 15-20 דקות

השב
User Avatar
Daniel Moyal
אוקטובר 12, 2020 at 7:31 pm

היי קרן, האם אפשר לשים את הבצק במקרר 24 ש׳? והאם יש צורך להתפיח את הבצק טרם ההכנסה למקרר?

השב
User Avatar
Tehila
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2019 בשעה 11:53

תודה!

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2019 בשעה 18:40

מה הכמות לשמרים טריים

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2019 at 8:12 pm

2 כפות שמרים יבשים=50 גר שמרים טריים (קוביה או שקית )

השב
User Avatar
אילנית
דצמבר 28, 2019 at 8:44 am

תודה רבה! חייבת לציין שאני אופה הרבה חלות אבל הכנתי את שלך עם כול הטיפים והחלות שלך יצאו הכי טובות!!! לא צילמתי כי לא הספקתי טרפו הכול!

השב
User Avatar
רמה
ספטמבר 19, 2021 at 11:25 pm

יצא פשוט מעולה אחת חוסלה בערב שישי והשניה למחרת כשהפשרתי מהקפאה וחיממתי מעט. קרן, תודה רבה על המתכון הנפלא אחרי כל כך הרבה מתכונים שניסיתי זאת לגמרי האחת שלי.

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2021 at 6:55 am

שמחה לשמוע רמה תודה

השב
User Avatar
איריס
אוקטובר 15, 2021 at 2:13 pm

מתכון מעולה . חלה סופנית . נעשו גם לחמניות ויטרפו בשניה וחצי. אלופה

השב
User Avatar
אנה
פברואר 24, 2022 at 9:06 am

יש הבדל עם אני עושה את החלה עם קמח פיצה או אם קמח לבן רגיל?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 10:34 am

שניהם אחלה קמח פיצה עדיף

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2019 בשעה 18:54

איך את עושה את הקליעה המהמממת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2019 at 8:11 pm

יש לינק בפוסט לאינסטוש שלי שם יש בהיילייטס את הקליעה

השב
User Avatar
טלי
דצמבר 25, 2019 at 10:26 pm

קצת פזיז מצידי (אך אופייני), לא ראיתי שכבר ציינת בפוסט. נראה מדהים כמו כל האתר. בהחלט ינוסה בקרוב. תודה רבה!

השב
User Avatar
גלית
אוקטובר 9, 2020 at 2:56 pm

יש אפשרות לשלוח לינק אחר ? אין לי אינסטוש

השב
User Avatar
חני רפאל
דצמבר 29, 2019 at 11:37 pm

היי אשמח לדעת איזה קמח בדיוק השתמשת? יש הרבה חברות פשוט לקמח פיצה על מה את ממליצה

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2019 at 7:02 am

עובדת לרוב עם הקמחים של הטחנות הגדולות של א״י את יכולה להזמין גם מהאתר שלהם און ליין זה נח. בהצלחה

השב
User Avatar
מיטל
מרץ 5, 2021 at 3:32 pm

וואו!!!! יצא מעולללללה!!!!

השב
User Avatar
גלית
מרץ 6, 2021 at 11:25 am

היי קרן, אני אופה מתחילה עם ניסיון מסוים באפיה :-), רוצה להכין את החלה הזו. האם אפשר עם שמן קנולה במקום שמן זית? ועוד שאלה, בפעם הקודמת החלה יצאה לי טיפה לא אפויה בפנים, בנקודות מסוימות, זה אומר שהחום גבוה מדי? כי בחוץ היא היתה שחומה ויפה. אפיתי על 190 מעלות. תודה, גלית

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2019 בשעה 22:27

איזה קמח אפשר במקום קמח פיצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 7:10 am

קמח לבן רגיל, קמח חלה, קמח לחם

השב
User Avatar
גם קרן
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2019 בשעה 06:30

היי קרן! קודם כל, המתכונים שלך מעולים אחד אחד! יש בעיה להכין את הבצק ערב מראש ולהתפיח התפחה ראשונה עד הבוקר במקרר? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 7:13 am

ברור שאפשר! תודה על המחמאות אני הכי שמחה לשמוע

השב
User Avatar
קרן
דצמבר 26, 2019 at 7:28 am

תודה רבה!

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2019 בשעה 10:08

היי קרן, הטבילה עושה רושם של סטארטאפ... אפשר להשתמש ב "קמח קסם"?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 2:44 pm

תודה! בטח אין בעיה עם קמח קסם

השב
User Avatar
אורנה טימן
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2019 בשעה 12:41

שתהיי בריאה... אני רעבה רק לראות את התמונות... חייבת לנסות את זה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 2:44 pm

כדאי! תודה

השב
User Avatar
גלי
מאי 15, 2020 at 1:14 pm

הי קרן על איזה אופציה את אופה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 3:16 pm

עליון תחתון

השב
User Avatar
Shir
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2019 בשעה 10:18

שלום קרן. האם מדובר על כף מלח.. או כפית מלח? ( יש סתירה בין מה שכתוב במרכיבים לעומת תגובתך לשאלה בקשר להמרה לחלה מתוקה) תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2019 at 10:44 am

כף מלח התגובה קשורה להמרה לחלה מתוקה ולא למתכון עצמו.

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2020 בשעה 09:08

למה יוצא לי חלה כבדה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2020 at 9:17 am

האם שינית משהו במרכיבים? אם לא אז אולי לא לשת מספיק את הבצק או שלא נתת זמני התפחה כמו שצריך

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2020 בשעה 13:21

יש הרבה מתכוני חלות עם ביצה בבצק, מהניסיון שלך בלי ביצה יוצא יותר אוורירי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2020 at 1:32 pm

כל המתכונים טובים וקצת שונים ממליצה לנסות גם את זה

השב
User Avatar
רונה
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2020 בשעה 12:50

נראה מהמם! שאלה לגבי הרטבת החלה: במידה ואני לא רוצה לשים שומשום, יש צורך להבריש בביצה על מנת שהחלה תצא שזופה ומבריקה? או שהמים גם יעשו את העבודה? תודה מראש!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2020 at 3:00 pm

עדיף במקרה זה למרוח בביצה

השב
User Avatar
דולב
ינואר 14, 2021 at 8:59 pm

היי קרן, האם אני יכולה להשתמש בקמח שמרים לפיצה של אוסם? ואז מן הסתם אני לא צריכה לשים שמרים יבשים נכון? תודה רבה!!

השב
User Avatar
שני
אפריל 23, 2021 at 7:26 am

החלה יצאה מושלם! לאחר נסיונות רבים של 8 שנות נשואים, הגיע הרגע, בו בעלי אמר, שזו החלה הכי טעימה שאכל מימיו. תודה❤

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:51 am

הכי משמחת תודה

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2020 בשעה 16:15

את חושבת שאפשר להכין אותה מקמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2020 at 4:21 pm

ברור

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2020 בשעה 11:07

היי קרן המהממת, אם אני רוצה להכין את הבצק יום לפני האפייה... להכין אותו וישר להכניס למקרר או לתת לו לתפוח בחוץ ואז להכניס?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2020 at 11:18 am

להכין ולהכניס ישר להתפחה איטית במקרר:-)

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2020 בשעה 11:20

קרן, את מפגיזה לאחרונה מתכונים אחד אחד. איכשהו פיספתי את זאת, אבל הכנתי אותה ביום שישי. החלה שהכי קורבה לחלת ויז'שניץ שיצאה תחת ידי. מאוד נהננו. תודה רבה..מחכה תמיד לניוזלטר ממך. מתי אוזני המן?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2020 at 6:10 pm

משמח מאוד! אזני המן בקרוב ממש

השב
User Avatar
נטלי
ינואר 12, 2024 at 7:54 am

היי קרן, האם אפשר לעשות בחלק מהבצק עוגת שמרים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2024 at 2:50 pm

זה בצק שפחות מתאים לעוגה כי בבצקים של עוגות יש ביצים חמאה וחלב אבל זה לא אומר שאי אפשר ושזה לא ייצא טעים

השב
User Avatar
מיכל וקסלר
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2020 בשעה 17:22

היי קרן,תודה רבה,נהנית מהמתכונים..מה עושים שבזמן האפיה הצמות נפתחות וזה כל כך מתסכל ..

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2020 at 5:44 pm

בדרך כלל זה נובע מהתפחה שניה קצרה מדי או רצועות חלה הדוקות מדי

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2020 בשעה 00:14

היי קרן :) נהנית ממך פה ובאינסטגרם, שאלה לגבי הסוכר- 1/2 כוס זה לא הרבה מדי? אני אוהבת שהחלות יחסית מלוחות..

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 24, 2020 at 7:26 am

ממש לא הרבה לטעמי ולא יוצאות מתוקות . הסוכר מוסיף להן למרקם אבל את יכולה לשחק קצת עם הכמויות ולהוריד מהסוכר קצת להעלות במלח, לא יקרה כלום

השב
User Avatar
ליעד
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2020 בשעה 12:31

היי קרן, המתכון אליפות! מכינה עכשיו שוב בפעם השנייה. תודה רבה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2020 בשעה 13:06

היי, בימים טרופים אלו לא הצלחנו להתארגן על קמח פיצה. הצלחתי למצוא קמח שמרים לפיצה במקום. השאלה מה עדיף במצב כזה? להשתמש בקמח שמרים לפיצה או בקמח לבן+שמרים? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2020 at 3:10 pm

קמח שמרים לפיצה זה מעולה

השב
User Avatar
רותם
מרץ 28, 2020 at 1:58 pm

בטעות הוספתי בקמח שמרים לפיצה גם שמרים.. עד כמה זה נורא ?

השב
User Avatar
לריסה
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2020 בשעה 21:54

היי קרן, האם יש הבדל בין אפית לחם עם קמח רגיל או קמח פיצה או כל מיני קמחים שמיוחדים למאפה מסוים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2020 at 10:36 pm

כן הקמחים שמיועדים למאפי שמרים כמו קמח לחם/קמח פיצה/קמח חלה הם קמחים ייעודים לבצקי שמרים ומכילים בין היתר יותר גלוטן שחיוני לבצק שמרים

השב
User Avatar
צחי
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2020 בשעה 05:30

היי קרן, החלה נראית מדהים ואני רוצה להכין לשישי הקרוב, אבל חושש שהקיטשן אייד הקטן שלי לא יהיה מסוגל להתמודד עם 1 קג׳ של קמח. האם ניתן לעשות חצי מתכון רק לחלה אחת? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2020 at 6:39 am

בטח, אין בעיה

השב
User Avatar
קרן
נובמבר 30, 2023 at 8:50 pm

יצאו מעולות, רכות מאד

השב
User Avatar
יפית
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2020 בשעה 20:55

היי קרן, הכנתי אותה ואוו..טעים טעים השתמשתי ב30 אחוז קמח מלא והשאר לבן. שאלה לי: כשהכנתי רצועות לחלה , היו ברצועות מין קרעים קטנים כאלו. מה עשיתי לא בסדר,?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2020 at 10:09 pm

קרעים אחרי אפייה? בין הרצועות? לרוב נובע או מקליעה הדוקה מדי או מחוסר זמן בהתפחה

השב
User Avatar
מורן מגן
מרץ 5, 2021 at 10:02 pm

בא לי להכין סנדוויצ’ים מהילה הזאת. כמה חלות אישיות יצאו מאת?

השב
User Avatar
עופרית
מאי 1, 2020 at 4:10 pm

היי, ניתן להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף מעט גלוטן?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 11:48 pm

לא עובדת עם גלוטן חיצוני אבל אני מניחה שכן, למרות שהיא תצא מעולה גם מקמח לבן רגיל

השב
User Avatar
צחי
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2020 בשעה 09:33

קרן, הכנתי את החלה. אכן אוורירית וטעימה אבל.. החלה לא קיבלה צבע אחיד ב35-40 דקות אפייה והקראסט למעלה הפך קשה ויבש מדי לטעמי. מה את חושבת שיכולה להיות הסיבה? אני מניח שכל תנור מתנהג אחרת אז את חושבת שאולי פעם הבאה 180 מעלות? בנוסף לא אפיתי בטורבו כי קראתי באיזה מקום שזה לא טוב לשמרים, דעתך? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2020 at 10:44 am

נסה להוריד טמפרטורה ולהפוך את התבנית במהלך האפייה יש תנורים שבהם החום לא אחיד ואז יש צורך להפוך את התבנית לצד שני

השב
User Avatar
אלונה
אפריל 25, 2020 at 1:04 pm

הי קרן, מכינה אותה בפעם השלישית!! מתלבטת, טורבו או 2 פסים, איך לאפות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 25, 2020 at 2:09 pm

לא אופה בטורבו אבל אין בעיה

השב
User Avatar
דקלה
אוגוסט 31, 2023 at 6:53 am

היי קרן, תודה על מתכונים מדהימים! עשיתי את החלה פעמים, בשתיהן היא יצאה טעימה בטירוף, אבל בפעם הראשונה היא יצאה עם קרסט משגע ורכה מבפנים. בפעם השניה, חלה טעימה ורכה אבל ללא קרסט בכלל. בשני המקרים שמתי את החלה תחת הברז. אשמח לשמוע את עצתך איך אקבל שוב את הקרסט המהמם. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2023 at 9:54 am

אולי הורדת בסוכר? או הקמח היה שונה נסי להגביר חום תנור בהתחלה לפחות בשביל הקראסט

השב
User Avatar
Oshrat Carmiel
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2020 בשעה 19:05

הי קרן האנתי שבוע שעבר מקמח רגיל ויצא מושלם. הכנתי שוב היום ובדיעבד שמתי לב ששכחתי מלח... מעבר לטעם היה קשה לעצב אותה . את יודעת למה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 7:10 pm

או שלא היו מספיק נוזלים או שלא לשת מספיק זמן . צריך לתת המון מנוחה לגלוטן במקרה כזה

השב
User Avatar
אלכסנדרה
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 11:42

אני רוצה להכין חלה אחת בסיר ג'חנון ואחת בקליעה כמו במתכון, האם צריך לאפות אחת אחת בתנור או אפשר ביחד? ואם אופים אחת אחת צריך לעשות משהו לחלה שממתינה לאפיה ? תודה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 1:02 pm

תראי במתכון של חלת הג׳חנון שם יש את כל התשובות למה ששאלת

השב
User Avatar
איילתהשחר Ayelet
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 21:56

טוב אז נגיד בפעם באלף שהמתכונים שלך פשוטים זורמים וטעימים ! כיף ענקי לאפות בפשטות ושזה עוד יוצא מוצלח .... שאלה - אנחנו לא מחובבי השומשום ..לדעתך אםשר לשלב ? האם להרטיב החלה בסוף וגם לשים ביצה/ סילאן ? או שמספיק רק מים ? או רק ביצה? תודה ושבת נפלאה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 11:39 pm

תודה איילת, אפשר לקמח ואז לוותר על המים או ביצה וגם לוותר על המים או להשאיר מים ומשהו אחר מעל כמו פרג או גרעינים

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 08:35

הי קרן, תודה על המתכון המעולה. רוצה לנסות להכין עם קמח כוסמין מלא. חושבת שיעבוד? וגם, אפשר להחליף סוכר בדבש? אם כן, כמה לשים? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 2:50 pm

אפשר סוכר בדבש אבל אז הבצק ייצא דביק מעט קחי בחשבון 1/3 כוס אין בעיה קמח מלא להוסיף קצת נוזלים

השב
User Avatar
שירן
אוקטובר 21, 2020 at 8:07 pm

היי, אני הכנתי את המתכון כלחמניות כמה פעמים ויצאו פשוט מושלמות, כל המתכונים שלך מדהימים :)

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2020 at 10:05 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
מאי 21, 2020 בשעה 19:17

מתכון מושלם! יותר טוב ממאפייה!

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
מאי 22, 2020 בשעה 12:52

קרן המהממת, שאלה אולי קצת מצחיקה אבל האם קריטי לכסות בניילון נצמד או שאם לקערה יש מכסה ומכסעם מעל במגבת זה גם עושה את העבודה? תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים והאינסטגרם שלך מושלם :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 2:47 pm

לא ניסיתי אף פעם בלי למען האמת, אם זו קערה סגורה הרמטית עם מכסה אין בעיה נראה לי

השב
User Avatar
עמית
מאי 24, 2020 at 1:31 pm

טוב אז מעדכנת שעשיתי בלי ניילון נצמד (לקערה שלי יש מכסה ועליו שמתי מגבת - הבצק תפח יפה מאוד) וזה יצא מעולה. מילותיו של בעלי - החלה הכי טעימה שטעמתי בחיי. תודה על מתכון מצויין :)

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
מאי 22, 2020 בשעה 16:39

היי קרן, כשמכינים כמות גדולה משתיים ואופים בנגלות, תמיד האחרונה כבר נראית עייפה ופחות יפה ואוורירית מהאחרות, מה היית ממליצה לעשות עם ההתפחות כשמכינים כמות גדולה? לחלק את הבצק וממש להתפיח לפי האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 5:00 pm

מקרר

השב
User Avatar
Shimrit
נובמבר 10, 2023 at 2:01 pm

היי לא הבנתי את השלב עם המים? שמים את החלה בקערה גדולה עם מים מכניסים ומוציאם פעם אחת? זה לא הורס את הבצק? ואם מץחת לברז מחזיקים אוץה ביד? אם תוכלי לפרט על השלב עם המים בבקשה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2023 at 9:07 am

אחרי קליעה טובלים את החלה משני הצדדים בזריזות ומוציאים אני רוחצת בברז קצת כמו שמחזיקים תינוק באמבטיה

השב
User Avatar
laura
starstarstarstarstar
מאי 30, 2020 בשעה 19:25

קרן, זה מתכון כל כך מדויק וכל כך תענוג, להכין, לאכול, כל כך פשוט שפשוט קשה מאוד לפספס.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2020 at 9:14 pm

תודה אהובה מקסים מה שכתבת

השב
User Avatar
חופית
starstarstarstarstar
יוני 7, 2020 בשעה 22:20

הי קרן, אפשר להמיר חלק מהקמח לקמח כוסמין 70%? באיזה יחס? וכמה מים אצטרך להוסיף? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2020 at 11:36 pm

אפשר להמיר עד מחצית מכמות הקמח ולהוסיף כמה כפות מים לפי הצורך

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
יוני 12, 2020 בשעה 20:17

ערב טוב קרן המדהימה רציתי לומר לך שכייף לעקוב אחרייך , בקשר למתכון רשום לאפות את החלות על 200 מעלות האם בטורבו ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2020 at 9:08 pm

לא בטורבו , חום עליון תחתון

השב
User Avatar
שני
אפריל 9, 2021 at 9:08 am

לאפות בטורבו?

השב
User Avatar
קרן
ינואר 22, 2021 at 5:13 pm

לא היה לי קמח לפיצה רק קמח שמרים לפיצה והבצק יצא לי ממש דביק... מה עשיתי לא בסדר שאדע לפעם הבאה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2021 at 10:22 pm

אין שום הבדל בקמח, הוספת יותר מדי נוזלים, להוסיף קמח ולייצב בחזרה את הבצק

השב
User Avatar
Orit Goldberg
starstarstarstarstar
יוני 17, 2020 בשעה 16:06

היי קרן... דבר ראשון שתדעי שאני מתה על המתכונים שלך!!! כל כך ברורים ופשוטים להכנה קציתי לשאול כמה חלות יוצאות לך מקילו קמח? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2020 at 9:44 pm

תודה רבה! 2 ממש גדולות או 3 בינוניות גדולות

השב
User Avatar
זוהר
starstarstarstarstar
יוני 18, 2020 בשעה 17:16

קרן אמאלה את מדהימה והמתכונים שלך וואו! החלה יצאה מ-ט-ו-ר-פ-ת, יותר טעימה מקנויה וגם יפיפיה. תודה תודה תודה לך!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2020 at 5:24 pm

איזה משמח זוהר תודה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יוני 25, 2020 בשעה 13:56

היי קרן! קודם כל רוצה להגיד לך שמכינה כל הזמן את החלות שלך, וזו מקמח פיצה היא פשוט אליפות. האם אפשרי להשאיר את הבצק בלילה כתפיחה ולאפות למחרת? אם כן לכמה זמן? תודה

השב
User Avatar
יעל
יוני 25, 2020 at 1:57 pm

להשאיר לתפיחה במקרר *

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2020 at 4:09 pm

תודה יעל, אפשר להתפיח במקרר לילה שלם אין בעיה גם עד 24 שעות

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
יולי 18, 2020 בשעה 23:08

קרן תודה רבה על מתכון אליפות, מעתה אלו החלות שלי לשבת יצא פשוט מושלם, כל מתכון שלך פשוט יותר טוב מהשני אלופה מהממת❤

השב
User Avatar
יוסי
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 18:54

הי קרן רציתי לשאול למה לא צריך להתפיח פעמיים לפני הקליעה כמו בהרבה חלות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2020 at 10:21 pm

יש התפחה של הכדורים ושר להתפיח שוב אם רוצים אין בעיה

השב
User Avatar
חוה
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 06:55

קרן, המתכון נראה נהדר ואני מצפה בקוצר רוח לנסות! שאלה- האם סוכר חום יתאים במתכון או שיש סיבה ספציפית להשתמש הסוכר לבן? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 7:21 am

אין בעיה ואפשר להשתמש בסוכר חום

השב
User Avatar
עומר
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 11:40

היי קרן , מכינה את החלה באופן קבוע, והיא מדהימה!! רציתי לדעת אם אני רוצה לעשות את ההתפחה הראשונה במקרר, כמה שעות בערך? והאם להוציא קצת לפני החלוקה לכדורים להתפחה השנייה? תודה :)

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2020 בשעה 13:25

היי קרן:) יש לך רעיונות לטופינג נוספים מיוחדים לחלה? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2020 at 6:54 pm

כל מה שאוהבים הולך

השב
User Avatar
מירה
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2020 בשעה 08:10

שלום, מחפשת חלה רכה ונתקלתי בחלה שלך... אודה להבהרה : לא ממש הבנתי- חדש לי לחלוטין מכניסים כל חלה לקערה גדולה מלאה מים וטובלים אותה - ממש את כל החלה במים? לכמה זמן? הבצק לא מתפרק /נעשה "מושי "ורטוב? זה פטנט שיכול לעבוד על כל בצק של לחם?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2020 at 8:25 am

טבילה קלה מכל צד ומגלגלים בשומשום יוצא מדהים

השב
User Avatar
אביחי גלדצהלר
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2020 בשעה 14:52

היי קרן, עשיתי את המתכון בדיוק כמו שכתוב, לפני כמה ימים יצא מצוין, והיום לא תפח לי משום מה. יש לך מושג מה יכולה להיות הבעיה? בהתפחה הראשונה הבצק תפח אבל לא הרבה, ואחר כך גם בהתפחות וגם בתנור הוא לא תפח בכלל.

השב
User Avatar
אביחי גלדצהלר
ספטמבר 21, 2020 at 3:14 pm

אוקיי לא רק שזה לא תפח, זה גם לא קיבל צבע, הבצק לא כל כך נאפה (נשאר דביק), וזה מלוח בטירוף. אני מקווה שלא שמתי מלח במקום סוכר חחחח

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2020 at 9:11 pm

נראה לי שענית לעצמך

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 16:17

היי קרן! אפשר להשאיר את הבצק ללילה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 10:42 pm

בטח, רק תוציאי שעה לפני שימוש

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2020 בשעה 16:54

היי קרן מה קורה? מתכון מהממם! יש אפשרות להחליף לקמח פוקאצה במקום רצח פיצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 7:33 am

ברור

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2020 בשעה 12:46

היי קרן, מתה על המתכונים שלך! הכנתי כמה פעמים את החלה המנצחת הזו, אבל הפעם אין לי זמן לשתי ההתפחות. אפשר להתפיח את ההתפחה הראשונה בלילה במקרר? אם כן-כמות השמרים צריכה להיות קטנה יותר? או שאולי פשוט אפשר לקצר את זמן ההתפחה המקורי? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2020 at 3:39 pm

אין בעיה לילה במקרר זה יייצא אחלה להוריד את השמרים בחצי כפית

השב
User Avatar
אורי בן דוד
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2020 בשעה 22:24

היי קרן אולי אספיק לתפוס אותך... ממש רוצה לנסות להכין את החלה אבל להמיר אותה למתוקה. יש לך עצה מה אפשר למרוח עליה אחרי האפייה במקום השמן זית?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2020 at 8:45 am

סירופ סוכר

השב
User Avatar
ענבר
אפריל 30, 2023 at 9:18 pm

היי קרן אם אני רוצה חלה אחת ולא שתיים אפשר פשוט לחתוך את הכמות לחצי? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2023 at 6:56 am

כן בטח

השב
User Avatar
בתאל
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2020 בשעה 16:48

בהתחלה שרק הכרתי אותך, הייתי בוחרת את המתכונים לפי התגובות בבלוג. היום, אין לי ספק שכל מתכון פה משובח והחלטתי לעשות את החלות האלו (אני תמיד מכינה את החלה המקומחת) אז לדעתי אין פה מספיק תגובות על החלה המטורפת הזאת!! יצאו מושלם!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2020 at 5:37 pm

איזה מהממת את תודה!

השב
User Avatar
Shiri
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2020 בשעה 05:33

חג שמח אני מכינה את החלות, וזו הפעם ביחידה, שהחלות ברמת צרחות רציתי לדעת בבקשה, משקל של כל כדור, בחלוקה הכל נכון לגבי חלה ביתית ולא מושלמת...העיקר, טעימה, עם הלב שלי בפניםאבל עדיין בשביל הידע הכללי, אשמח לגעת בבקשה תודה ושבת שלום

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 12, 2020 at 6:22 am

תודה בדרכ כל כדור סביב 150-200 גר

השב
User Avatar
ifat
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2020 בשעה 13:20

תודה על מתכונים ברורים וטעימים , אוהבת ונהנת מאוד לעקוב אחריך...אני מכינה את החלה בכל יום שישי באופן קבוע , רציתי לבדוק איתך מה אפשר להכין מהבצק שנותר לי חוץ מחלה

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2020 בשעה 14:03

תודה רבה על מתכונים ברורים וטעימים .... אני נהנת מאוד לעקוב אחריך רציתי לבדוק איתך ברשותך נותר לי בצק ...מה ניתן להכין מהבצק הזה חוץ מחלה ?

השב
User Avatar
ifat
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2020 בשעה 14:30

תודה רבה על מתכונים ברורים וטעימים , נהנת מאוד לעקוב אחריך ... אשמח לדעת מה ניתן להכין עם הבצק הזה שנותר לי תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2020 at 3:36 pm

לחמניות, פיצה, בייגלה ירושלמי

השב
User Avatar
עודד
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2021 בשעה 23:15

שאלות של תמימות אדירה, ושל מי שעושה את צעדיו הראשונים במטבח - אני יכול להכין את נמתכון הזה בלישה ביד? בלי מיקסר? ועוד שאלת צעירות - ״לעטוף את הבצק בניילון״, הכוונה לעטוף את הכדור? איך הוא יתפח בלי אוויר? אנא עזרתך לאב לשלוש שמנסה לשפר בידוד שהפך לסגר

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 12:11 am

הי עודד לישה ידנית אחלה, 8 דק רצופות עד שהבצק חלק וגמיש להכניס לקערה משומנת ולכסות את הקערה בניילון. בהצלחה

השב
User Avatar
Oded Givony
ינואר 14, 2021 at 5:47 pm

תשמעי - יצא מ ד ה י ם! עכשיו אני רוצה גם להכין פיצה, להשתמש בבצק הזה או שיש המלצה אחרת?

השב
User Avatar
דולב
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2021 בשעה 18:49

קרן אהובה בפעם הראשונה יצא לי מושלם !!והפעם אני לא יודעת מה קרה אבל הבצק לא מספיק תפח.. הוא היה בחדר עם חימום ושמיכות, מה הסיבה שזה יכול לקרות?

השב
User Avatar
יעלה
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 18:37

שאלה קצת תמימה אבל אפשרי להכין בלישה ידנית (המיקסר התקלקל...)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 7:53 pm

בהחלט לישה של 10 דק רצופות

השב
User Avatar
נטלי Atias
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2021 בשעה 17:18

היי, אפיה בטורבו? או?תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2021 at 5:35 pm

לא אופה בטורבו

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2021 בשעה 11:04

היי האם אפשר לערבב בין קמח פיצה להתפחה קצרה - עד שעתיים לבין קמח פיצה להצפחה ארוכה של לילה ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2021 at 2:32 pm

לא הבנתי מה השאלה סורי, קמח פיצה יש רק אחד לא?

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2021 בשעה 15:14

יצא מושששששלם!!!!! איזו אליפות! יותר טובה בעיניי אפילו מויז׳ניץ...

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2021 בשעה 20:01

קרן אלופה, שבוע שעבר הכנתי את החלות עם קמח פיצה רגיל ויצא מהמםםםם.... אבל רציתי לשאול אם אוכל השבוע לעשות אותן עם קמח רענניס פיצה? או שבגלל שזקוק ליותר שעות התפחה לפי הרשום באריזה בגלל סוג הקמח, לוותר?

השב
User Avatar
ליבי
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2021 בשעה 10:25

הי קרן, אני רוצה להכין כמות כפולה בשביל שאוכל לעשות הפרשת חלה, אני יודעת שלשנות כמויות לפעמים יש שינוים. אני יכולה פשוט להכפיל את הכמות הרשומה כאן? או לשנות משהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2021 at 4:51 pm

אין בעיה להכפיל במתכון

השב
User Avatar
ליבי
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2021 בשעה 10:29

ועוד שאלה אחת... האם זו חלה מתאימה לפיזור מלמעלה של בצל מטוגן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2021 at 4:50 pm

כן

השב
User Avatar
שני
אפריל 23, 2021 at 3:18 pm

הכנתי היום שוב...יותר טוב מהפעם הראשונה.. תקשיבי, השם יברך אותך. פשוט מושלם!! אני בהלם שזה יצא מהידיים שלי! תודה רבה יקרה ושבת שלום!

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2021 at 8:48 am

ודה רה שני מקסימה!

השב
User Avatar
אורי בן דוד
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2021 בשעה 11:04

היי קרן בוקר טוב . רציתי לשאול אם אני רוצה להמיר את החלה לילה מתוקה במה אני יכולה להחליף את מריחת השמן זית בסוף על מנת לקבל קראסט טוב אך לא מלוח

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2021 at 6:38 pm

ביצה לפני אפייה ושומשום וכלום אחרי

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2021 בשעה 15:27

כדי להפוך את החלה לטיפה יותר מתוקה האם אפשר להוסיף קצת דבש? אם כן כמה והאם לשנות אתה הציפוי של העוגה לפני האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 7:00 am

אפשר להוסיף 1/3 כוס דבש ולהוריד קצת מים בציפוי עדיף להבריש בביצה ואחרי אפייה לערבב מים רותחים עם דבש ולהבריש

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2021 בשעה 17:53

היי קרן, תודה רבה על המתכון! האם ניתן לעשות את ההתפחה האחרונה (כשהחלטת כבר קלועות) במהלך הלילה במקרר? ובבוקר לאפות

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2021 at 11:11 pm

זה אפשרי אבל פחות מומלץ מחשש שזה יותר מדי זמן

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2021 בשעה 21:28

היי מתכון מושלם. עושה אותו הרבה. יש לך עצה מה לעשות אם שכחתי לשים מלח והבצק כבר עטוף בשמן ועבר להתפחה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2021 at 2:14 pm

להוציא מ התפחה ולהוסיף מלח

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2021 בשעה 15:15

רציתי לומר לך תודה רבה על כל המתכונים המיוחדים והמעולים שאת משתפת. כל מתכון יוצא מדהים. תודה רבה רבה♥️

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2021 at 8:21 am

תודה!

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2022 בשעה 17:42

היי קרן אם אני מתפיחה במקרר, מתי אני צריכה לתת לבצק לנוח בחוץ אחרי שהוצאתי מהמקרר? מה סדר הדברים אחרי ההתפחה במקרר ללילה .. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2022 at 8:34 pm

אחרי מקרר תחלקי לכדורים ותני להם לתפוח שוב בחוץ 40-45 דק ואז לקלוע חלה ולהתפיח שוב

השב
User Avatar
לירון
פברואר 3, 2022 at 8:51 pm

תודה רבה ❤️

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2022 בשעה 09:31

שלום אני לא מסתדרת עם המידות והמשקלים. לקחתי כוס מידה ומדדתי את הסוכר: 100 גר' יצא פחות מחצי כוס. באותה כוס מידה מדדתי את השמן: 50 גרם שמן זית יצא יותר מרבע כוס. הרי משקל סגולי של שמן וסוכר שונים זה מזה. אבל עכשיו לא יודעת לפי מה ללכת במתכון, לפי המשקל או לפי הנפח? ככלל אני תמיד מעדיפה משקלים, אין מקום לטעות... אודה להכוונה משקל של

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2022 at 9:48 am

הכל ממש מדוייק אולי את לא משתמשת בכוס הנכונה, בכל אופן בין אם את מחליטה לעבוד לפי כוסות או לפי גרמים הכל מדוייק במתכון

השב
User Avatar
דאה לב
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2022 בשעה 18:14

תודה, מתכון נהדר, יצאו לי שתי חלות ענקיות, לא מצליחה להעביר תמונה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2022 at 11:20 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
יוני 3, 2022 בשעה 07:10

אפשר במקום קמח פיצה קמח מניטובה לבן?

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2022 בשעה 17:15

יצא מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2022 at 5:55 pm

שמחה לשמוע שבת שלום

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2022 בשעה 19:37

הי קרן, האם זה המתכון לחלה משתי רצועות? אם לא אשמח אם תפני אותי לשם המתכון המתאים. ♥️♥️♥️

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2022 בשעה 19:56

היי קרן, האם ניתן ןהשתמש בקמח רימצ'ינטה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2022 at 9:52 pm

חלקית

השב
User Avatar
דקלה
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2022 בשעה 21:44

הי קרן, תודה על המתכונים המעולים שלך, שכל בני הבית נהנים מהם! רציתי לשאול לגבי החלה, האם אפשרי להכין את הבצק ולהתפיח לילה במקרר? אם כן בצאתו מהמקרר אפשר לעבוד בו מייד? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2022 at 7:08 am

בטח שאפשר לילה במקרר,ואז אני ממליצה לתת לבצק לעמוד איזה 1/2 שעה לפני עבודה

השב
User Avatar
איזבלה
נובמבר 16, 2023 at 10:43 pm

הי קרן, אני מכינה חלות לפי מתכון זה כבר יותר משנה, ויוצא מעולה וטעים. אבל בזמן אחרון התחילו להופיע לי קרעים בזמן ההתפחה השניה. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2023 at 4:05 pm

אולי התפחת יתר?

השב
User Avatar
אבישג
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2022 בשעה 00:23

היי קרן, קלעתי את החלות , לא טבלתי אותם במים , ולאחר התפחה של שעתיים על השיש כשהן כבר תפחו בגלל אילוצי זמן הכנסתי למקרר למשך הלילה מכוסות. האם זה עדיין בסדר? להכניס אותן לאפייה ישר מהמקרר או לתת להן זמן בטמפרטורת החדר לפני? את ממליצה עדיין לטבול אותן במים? תודה! ☺️

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2022 בשעה 11:04

הי קרן תודה על מתכונים נפלאים• לא ראיתי אם כבר ענית על זה אז שואלת - אני רוצה להתפיח ולהכין את הכל היום אבל רק לאפות מחר בבוקר- להכניס את החלות הקלועות למקרר ? זה אפשרי? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2022 at 6:08 pm

אני פחות אוהבת להשאיר חלב קלועה כל הלילה במקרר אבל אם זה יקרה מאוחר יותר ומחר מוקדם בבוקר תאפי אני מניחה שזה יהיה בסדר

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2022 בשעה 17:31

מתכון מעולה. הכנתי אתמול אחרי כמה נפילות שהורידו לי את הביטחון עם חלות.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2022 at 6:01 pm

איזה משמח!

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2023 בשעה 20:42

אפיתי היום עם קמח רגיל. יצא נהדר. תודה

השב
User Avatar
טירנה אלוני
starstarstarstarstar
יולי 6, 2023 בשעה 19:58

הי, אפשר להכין את הבצק הערב , לשים במקרר ומחר להוציא ולהתפיח בחוץ? לחסוך זמן…

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2023 at 5:36 am

הבצק ייתפח במקרר אין צורך להתפיח שוב

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
מרץ 23, 2024 בשעה 23:07

אם מכינים יום מראש - באיזה שלב להכניס למקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2024 at 7:22 am

ללוש בצק ולהכניס למקרר להתפחה

השב
User Avatar
Shimritkoren
starstarstarstarstar
מאי 31, 2024 בשעה 16:33

אני מכינה את החלה קבוע והיא ממש טעימה תודה! רק דבר אחד היא נרטבת לאחר האפייה מלמטה, ניסיתי להוציא את נייר האפייה בתום האפייה, כיסיתי במגבת ועדיין רטובה אני צריכה להפעיל תנור לפני האוכל ולאפות את הצד הלח. אני תוהה אם זה בגלל שאני מרטיבה אותה במים מלמטה כמו שרשמת אולי עדיף לשים מים רק מלמעלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2024 at 7:52 am

אני מרטיבה את החלות בברז וזה לא קורה נסי להעביר אותה לרשת צינון אחרי תנור ולא להשאיר בתבנית

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2024 בשעה 11:38

היי היום אני פעם ראשונה מנסה את החלות שלך שתי שאלות: 1. לחלה מתוקה קראתי להוסיף חצי כוס מים למים שטובלים את החלה-כמה כמות מים לשים לטבילת החלה? 2. יש לך שיטה מומלצת לקליעת החלה? תודה ושבת שלום

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img