img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

חלות טחינה

פברואר 24, 2022 | 37 תגובות

img

37 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
Mor Falach
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2022 בשעה 13:23

היי למה לא בביצה מעל?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 2:58 pm

לא חייבים למרוח ביצה על חלות אני משתמשת המון במים

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2022 בשעה 14:43

הי קרן, אם רוצים להכין רק מ500 גר. קמח, איך יתר הכמויות משתנות? האם זה אפשרי בכלל לחלק?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 2:57 pm

לחלק הכל בחצי

השב
User Avatar
ענבר
פברואר 24, 2022 at 7:47 pm

רוצה להכין מ100% כוסמין מלא. אפשרי? מה השינויים?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 8:22 pm

הי ענבר יש לך נסיון עם עבודה עם קמחים מלאים ? אני בעד אבל קמח מלא שורש יותר נוזלים לישה והתפחה ואם אלו לא ייעשו כמו שצריך החלות עלולות לצאת מאכזבות אז אם אין נסיון אני ממליצה להמיר 1/3 כמות בלבד והשאר קמח לבן, להוסיף כמה כפות מים לבצק

השב
User Avatar
עטיה רונית
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2022 בשעה 16:35

היי קרן אפשר להכניס למקרר יום לפני

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 8:25 pm

אין בעיה להתפיח את הבצק לילה במקרר

השב
User Avatar
בת-שחר לגמן
פברואר 25, 2022 at 10:15 am

7 שעות מקרר מספיקות?

השב
User Avatar
דורית
פברואר 24, 2022 at 11:13 pm

האם אפשר להקפיא אחרי אפייה? הטעם אותו דבר אחרי הפשרה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2022 at 7:16 am

אם מקפיאים טרי מפשירים לאא ומחממים מעט

השב
User Avatar
רויטל
מרץ 31, 2022 at 12:38 pm

הי, החלות האלה פשוט פצצה. הפעם הכנתי לחמניות והבצק היה רך ומתמסר אבל הלחמניות כאילו נמסו או במקום לחמניות קשר יצאו עגולות מוזרות. למה קורית התופעה הזאת? מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך... חחח תשוב תודה על מתכונים מדהימים!!!!

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2022 בשעה 18:22

אם מקמחים את החלות מלמעלה ולא שמים מים עליהן, האם יצא קראסט? איך יצאו? בתודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 8:24 pm

יוצא מעולה עם קראסט

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2022 בשעה 18:59

יש טעם של טחינה לחלה? או שזה משפיע רק על המרקם?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 26, 2022 at 9:41 am

מרקם בלבד

השב
User Avatar
ענת
מאי 24, 2024 at 11:52 pm

מאז שהכנתי פעם ראשונה לפני שלושה שבועות, לא חושבת על מתכון אחר ומכינה גם באמצע השבוע לחמניות רכות וטעימות בטירוף. תודה על המתכון

השב
User Avatar
Reut
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2022 בשעה 12:57

יצא משולם! הטחינה באמת משדרגת!! ובזכות הסרטון שלך ביוטיוב הצלחתי סוף סוף לקלוע מארבע רצועות

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 6, 2022 at 3:33 pm

אלופה

השב
User Avatar
דיאנה
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2022 בשעה 16:52

במידה ומתפיחים לילה במקרר צריך להפחית בכמות השמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 24, 2022 at 8:19 pm

אם זה רק לילה אין צורך לשנות כלום

השב
User Avatar
דיק
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2022 בשעה 16:59

האם צריך להפחית בכמות השמרים במידה ומתפיחים ללילה במקרר? כמה שעות הבצק יכול להמתין?

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
מרץ 31, 2022 בשעה 20:43

איך יודעים כמה מים להוסיף? במתכונים אחרים הזכרת שבצק שנפרד מהדפנות אבל דפוק לתחתית הוא טוב, האם גם פה זה ככה?

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2022 בשעה 13:15

האם אפשר להקפיא את הבצק? באיזה שלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2022 at 3:07 pm

אחרי התפחה ראשונה או אחרי עיצוב לחלות

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2022 בשעה 12:31

זו פעם ראשונה שהצלחתי להכין חלות, והן יצאו משו משו, הרבה בזכות מתכון מדוייק וסרטון המסביר את כל השלבים איך לקלוע. אין ספק שהאהבה שלך למאפים מדבקת ויוצאת מהמסך.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2022 at 3:16 pm

וזה כל כך משמח ומחמיא! תודה ורד

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2022 בשעה 02:39

היי קרן, החלות ממש ממש טעימות !!! תודה על מתכון נהדר !!!! ואם רוצים שהן יהיו יותר מתוקות כמה סוכר להוסיף? ועוד שאלה : אם מכינים חצי כמות - ורוצה לקלוע חלה מארבע קרצועות, על כמה כל כדור לשקול?

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
יולי 28, 2023 בשעה 15:01

היי אפשר לעשות עם הבצק הזה עוגות שמרים גם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2023 at 4:51 pm

לא מתאים

השב
User Avatar
גליה
דצמבר 7, 2023 at 1:15 pm

היי קרן אפשר לעשות עם חצי מהבצק הזה לחמניות ממולאות בבשר? סוג הבצק יתאים?

השב
User Avatar
גליה
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2023 בשעה 16:11

היי קרן האם הבצק מתאים גם ללחמניות ממולאות בשר? כדי לא לעשות שני בצקים שונים ?

השב
User Avatar
גליה
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2023 בשעה 17:02

היי קרן האם ניתן להכין על הבצק הזה גם לחמניות ממולאות? כדי לא להכין שני בצקים שונים

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2023 at 7:52 am

בטח

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אוגוסט 7, 2025 בשעה 19:05

האם אפשר להמיר את הטחינה לטחינה משומשום מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 8, 2025 at 2:27 pm

כן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img