img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

חלות פרג מארבע רצועות

פברואר 16, 2021 | 39 תגובות

img

39 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
יניר אסייג
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2021 בשעה 13:23

מלכה!!! איזה מושלם זה נראה! מחכה כבר לשישי להכין!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2021 at 8:33 pm

תודהההה

השב
User Avatar
יעל לוי פרי
פברואר 20, 2021 at 3:18 am

מדוע את מורחת שמן זית עם מלח עם הוצאת החלות מהתנור?

השב
User Avatar
Liel
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2021 בשעה 15:00

היי קרן , האם אפשר להכין את החלות עם קמח כוסמין 70% ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2021 at 8:33 pm

ברור

השב
User Avatar
Ilana Danilowitz
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2021 בשעה 16:33

I live in the US and am wondering if the recipe would work with the flour and yeast available in the States. You can write back in עברית. תודה רבה, אילנה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2021 at 8:45 pm

ברור שיעבוד

השב
User Avatar
ת
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2021 בשעה 20:27

יואוווווווווווווווו, זה נראה שלמות!!!!!!!!! ואוווווף נהדר.. מה זה אומר לקמח מעל? מה זה נותן הקימוח?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 6:24 am

נותן סגירה יפה לחלות חפשי בבלוג חלה מקומחת תראי שם

השב
User Avatar
אבי
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2021 בשעה 12:08

יש מצב למתכון דומה אבל עם קמח כוסמין מלא 100%? כי כמות המים משתנה, זמן בטפחה ומאמינה שעוד גמה שברים בכלל מתכונים עם גדנים מלאים

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 18, 2021 at 2:00 pm

להוסיף לפחות רבע שליש מים, ולתת לבצק 2 התפחות בקערה, אחכ כדורים לפחות 30 דק אחכ רצועות לחלה 15 דקות ואז חלות התפחה של שעה בהצלחה

השב
User Avatar
ברוריה
פברואר 25, 2021 at 12:39 pm

האם אפשרי להשתמש בשמרים טריים, אם כן כמה כפות?

השב
User Avatar
rufindiv
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2021 בשעה 14:58

היי, אם אני מורידה את הפרג אני צריכה לשנות כמויות במים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 18, 2021 at 3:47 pm

לא ממש

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 10:07

אפשר להכין גם בלי הפרג?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:36 pm

כן בטח

השב
User Avatar
ענת שוורץ
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 18:16

קרן האם אפשר להחליף בקמח ללא גלוטן? נראה נהדר.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 7:52 pm

מניחה שכן אבל אין לי נסיון איתם

השב
User Avatar
מוטי
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 22:06

נראה מדהים. מת על פרג :)

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2021 בשעה 08:51

קרן ,שבת שלום שאלה לגבי האפיה עצמה..בתנור אפיה ביתי ורגיל , היכן למקם את התבנית ? האם לאפות בטורבו ? תודה על מתכונים מעולים ופשוטים

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2021 at 8:51 am

אמצע התנור לא בטורבו

השב
User Avatar
לי שקד
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2021 בשעה 20:30

האם מניסיונך, עדיף להתפיח לילה במקרר או להכין טרי לאחר שעתיים התפחה בטמפ החדר? כי בימים אילו יחסית קר ולוקח יחסית זמן לתפוח..תודה

השב
User Avatar
ברוריה
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2021 בשעה 12:23

האם אפשרי להשתמש בשמרים טריים משקית?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2021 at 6:56 pm

אין בעיה למהיר לשמרים טריים, כף שמרים יבשים שווה 25 טריים בהצלחה

השב
User Avatar
לי שקד
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2021 בשעה 17:03

וואו יצאו מדהים מדהים מדהים!!! תודה רבה לך אלופה

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
יולי 24, 2021 בשעה 14:02

ניסיתי ויצא מדהיםםם! החלה הכי טובה שיצא לי להכין תודה על עוד מתכון מושלם

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2021 at 4:58 pm

שמחה ממש לשמוע תודה

השב
User Avatar
אבישג
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2021 בשעה 17:21

היי קרן, יש סיבה לכך שהבצק יוצא לי קשה? אולי עושה משהו לא נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2021 at 6:29 am

אולי את לא מוסיפה לו מספיק מים בלישה

השב
User Avatar
ליהיא
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2022 בשעה 18:11

יש אפשרות להפוך את הבסיס לחלה מתוקה? כמה סוכר לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2022 at 2:23 pm

להשלים לכוס סוכר

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
ספטמבר 16, 2022 בשעה 12:12

אפשר להכין את הבצק ולהקפיא לשבוע? באיזה שלב כדאי להכניס להקפאה אם כן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 16, 2022 at 2:38 pm

אחרי התפחה ראשונה אפשר

השב
User Avatar
‫שני
אוקטובר 3, 2022 at 10:29 pm

טוב..גם כאן אשאל.. אם אני רוצה 2 קילו, פשוט להכפיל כמויות?

השב
User Avatar
פאני
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2023 בשעה 18:21

היי קרן רוצה להכין אבל מבחינת זמנים יש אפשרות שיהיה במקרר יותר מלילה נניח עוד 3-4 שעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2023 at 9:31 am

בטח עד 24 שעות

השב
User Avatar
מיקי וילד
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2023 בשעה 07:09

הי, הכנתי חלות אישיות לחיילים והיה שוססס.תודה. למה הכוונה לזרוק את הבצק למקרר ללילה- יש מגבלת שעות? אפשרי להכין בבוקר ואיהצ לעבוד איתו ? ואו אם יוצא לי יומיים במקרר כי לא הספקתי זה גם עדין בסדר? תודה

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2023 בשעה 14:10

החלות יצאו מעולות, תודה! כבר פעמיים שהכנתי מתכונים שלך לחלות והן לא תפחו בכלל מהרגע שקלעתי אותן, נשארו בדיוק אותו הדבר למרות שנתתי להן 45 דקות (בבית חמים). אנסה גם את הטריק של 30 מעלות, אבל חוץ מזה למה הן לא תופחות? יכול להיות שפשוט באמת צריכות הרבה יותר זמן?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img