img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

חתכות בייגלה ירושלמי

יוני 8, 2022 | 59 תגובות

img

59 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
יוני 8, 2022 בשעה 19:24

שוב מתכון מטורף בסטייל קרן את אלופה אני רק שאלה קטנה איך לבצק לילה במקרר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2022 at 7:24 am

לילה במקרר זה תמיד אחלה

השב
User Avatar
ענבל
פברואר 12, 2023 at 4:41 pm

אמלהההההה איזה בצק מושלם תודה אלופה אחת

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
יוני 8, 2022 בשעה 23:58

היי קרן תודה על כול המתכונים המדהימים שלך! יש לך מתכון כזה רק שהוא היי מחמצת ? תודה וחופשה נעימה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2022 at 7:23 am

תודה טליה, אין לי מתכונים עם מחמצת. את יכולה כמובן להשתמש במחמצת למתכון במקום שמרים אבל אני לא יודעת את היחסים

השב
User Avatar
בלנדר לינוי
starstarstarstarstar
יוני 9, 2022 בשעה 07:12

אפשר להכין עם קמח שמרים של אסם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2022 at 7:22 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
ציפי
יוני 9, 2022 at 10:33 am

תודה נראה נהדר. הולכת להכין. אפשר לאפות עם קמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
רבקה
starstarstarstarstar
יוני 9, 2022 בשעה 11:53

היי, נראה מעולה!! אפשר לעשות עם חצי קילו קמח? איך להתאים את הכמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2022 at 1:17 pm

לחלק הכל לחצי

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
יוני 9, 2022 בשעה 12:32

וווואוווו!!!!!!!! יצא מוווושלם!!! תודה מהמממת!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2022 at 1:16 pm

איזה כייף תודה

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
יוני 9, 2022 בשעה 19:15

אין בעיה לשים את המלח ביחד עם השמרים והסוכר?

השב
User Avatar
איילת
יוני 11, 2022 at 5:55 pm

קרן, הייתי חייבת לעצור לרגע רק כדי להגיד לך שאת גאון! הכנתי עכשיו את הבייגלים האלו והם יצאו מושלמים וטעימים, והם מצטרפים לשורה של מתכונים שלך שניסיתי, והכל פשוט וואוו! כל המתכונים שלך מדויקים, טעימים ושווים!!! תודה!!!!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2022 at 9:57 pm

את מההמת

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
יוני 9, 2022 בשעה 20:18

אין העיה לערבב את הקמח ביחד עם השמרים והסוכר? המלח לא הורג את השמרים?

השב
User Avatar
מורן
יוני 10, 2022 at 7:05 am

כשאת מערבבת שמרים טריים עם מלח אז עוברים מים מהשמרים למלח וזה הורג אותם אבל זה לוקח זמן. ועם שמרים יבשים אין בעיה בכלל כי הם לא לחים.

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
יוני 10, 2022 בשעה 07:01

עם שמרים יבשים אין בעיה. מלח לא מערבבים עם שמרים טריים.

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
יוני 10, 2022 בשעה 14:38

אפשר עם קמח לבן רגיל או קמח כוסמין לבן

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2022 at 7:27 pm

כן

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
יוני 10, 2022 בשעה 18:47

רוצה להגיד לך שטעים רצח אי אפשר להפסיק לאכל אותם

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2022 at 7:28 pm

תודה נעמי!

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
יוני 11, 2022 בשעה 08:12

היי קרן, האם ניתן להפחית את כמות הסוכר? ישפיע על הבצק? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2022 at 2:53 pm

ישפיע כן, אז להפחית מעט

השב
User Avatar
Carmela
starstarstarstarstar
יוני 11, 2022 בשעה 09:52

הכנתי! יצאו בדיוק כמו בתמונה, וכל כך טעימים. רעיון גאוני!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2022 at 2:54 pm

תודה כרמלה

השב
User Avatar
סיון
יוני 15, 2022 at 9:40 am

אפשר להכין את הבצק ללא מיקסר?

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
יוני 11, 2022 בשעה 12:35

קרן, זה פשוט טעים בטרוףףףף, אי אפשר להפסיק לאכול מזה!!!! מתכון ליגה! תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2022 at 2:52 pm

תודההה הכי כייף לי כשטעים לכם

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
יוני 11, 2022 בשעה 17:02

עשית לנו חשק אז הכנו. יצא טעים וקריספי. המון תודה על המתכונים.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2022 at 9:57 pm

תודה רותי

השב
User Avatar
אלינור אליאס
starstarstarstarstar
יוני 12, 2022 בשעה 13:28

רעיון מהמם את לא מפסיקה להפתיע בהחלט אנסה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 13, 2022 at 12:34 pm

תודה אלינור

השב
User Avatar
מיכל
ינואר 25, 2025 at 8:43 am

מתכון מושששששלפם !!! אין מילים

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2025 at 8:46 am

איזה כיייף

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
יוני 25, 2022 בשעה 23:11

מה המשקל של כל בייגלה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2022 בשעה 11:48

היי קרן, הכנתי והיה פשוט מושלם! רציתי לשאול האם אפשר להקפיא את הבצק בשלב מסוים ואז להפשיר לפני הכנה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2022 at 10:54 pm

אפשר להקפיא אצ הבצק לאחר התפחה ראשונה

השב
User Avatar
רוני
אוגוסט 17, 2022 at 4:17 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
עידית
starstarstarstarstar
אוגוסט 23, 2022 בשעה 15:17

היי קרן, באיזו תוכנית של התנור אופים? תודה

השב
User Avatar
דפנה אמיר
starstarstarstarstar
ספטמבר 14, 2022 בשעה 11:30

הי יקרה האם אפשר להכין ולהקפיא או עדיף להקפיא לפני אפייה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2022 at 5:54 pm

אפשר להכין ולהקפיא כשהם עוד טריים

השב
User Avatar
עידית
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2022 בשעה 14:05

פשוט מושלם! לאחרונה התוודעתי לאתר שלך וכל מתכון מנצח מעכשיו והלאה את הגורו שלי בענייני מאפים תודה את נפלאה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2022 at 4:15 pm

תודה עידית

השב
User Avatar
Kety
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2022 בשעה 18:38

מאז שראיתי אצל אחותי עשיתי לא מעט פעמים כל פעם יוצא לי מעולה גם קצרתי מחמאות בעבודה שהבאתי וכמובן כולם הכינו גם כן ממש תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2022 at 1:37 pm

תודה רבה קטי שמחה לשמוע

השב
User Avatar
מורג
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2023 בשעה 13:48

איך מאחסנים וכמה זמן הם נשמרים טריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2023 at 7:38 pm

אפשר להכניס לשקית ניילון ולחמם למחרת

השב
User Avatar
מורג
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2023 בשעה 14:06

במילה אחת- וואו!! אכלתי 3 איך שיצא מהתנור (:

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2023 at 11:18 pm

שמחה שאהבת

השב
User Avatar
ניר
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2023 בשעה 10:43

בגדול אנחנו ממש אוהבים את המתכון הזה! כבר רצים עליו תקופה ארוכה! אז קודם כל תודה רבה! הייתי רוצה להכין את הבצק היום ולאפות מחר בבוקר. כמה זמן התפחה צריך במקרר? והאם קודם להתפיח קצת בטמפ׳ החדר? האם להוציא את הבצק מראש מהמקרר לפני האפייה? מחפש טיפים (-:

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 24, 2023 at 5:09 pm

אין בעיה להתפיח מראש במקרר אין צורך להתפיח בחןץ , מקרר להרבה שעות יעשה את העבודה מוציאים מהמקרר ועובדים עם הבצק

השב
User Avatar
Tal
starstarstarstarstar
ספטמבר 16, 2024 בשעה 23:50

המתכון נראה זהה לחלה מבצק פיצה (שמככבת אצלנו בכל יום שישי!), מה ההבדל בין המתכונים? שאין התפחה שנייה? תודה! טל

השב
User Avatar
אריאלה
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2024 בשעה 09:13

קרן שלום, יש לך מתכון נפלא לעוגת תפוחים שמרים שהכנתי ויצא מושלם. משום מה המתכון נעלם ואינני מצליחה למצוא אותו. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2024 at 5:14 pm

וא במדור שלי במאקו https://www.mako.co.il/food-weekend/keren_baking_for_sabbath/Recipe-aa7a4ae78aa2291026.htm

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img