img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחם לבן כמו בארומה (אבל יותר טוב!)

יוני 14, 2021 | 130 תגובות

img

129 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
irit
starstarstarstarstar
יוני 14, 2021 בשעה 13:52

אשמח להיות מנוייה ולהיות ממתכונים שווים

השב
User Avatar
לילך ברלין
ינואר 8, 2022 at 7:47 pm

היי הכנתי את הלחם יצא מהתנור מהמם הוצאתי מהתבנית והוא פשוט צנח ממש וכל האוויר יצא, היה לבן לגמרי בצדדים כמעט לא אפוי שלמעלה היה מוכן לחלוטין... יש סיבה למה זה קרה? תבנית ללחם שאפיתי איתה הרבה פעמים

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2022 at 2:55 pm

אולי לא הספיק לו הזמן

השב
User Avatar
שרית
מרץ 4, 2024 at 7:38 pm

היי קרן, אפיתי את הלחם בשתי תבניות אינגלישקייק, יצא מושלם מושלם.. והניחוחות בבית משגעים. תודה רבה רבה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 14, 2021 בשעה 13:55

רכשתי את התבנית, מחכה להכין!! שאלה לגבי שימוש בקמח מלא: לא הבנתי כל כך את ההסבר.. אם אני רוצה להשתמש בקמח כוסמין מלא - מה כמות הקמחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 14, 2021 at 8:19 pm

אותה כמות קמח וקצת יותר מים

השב
User Avatar
יעל
יוני 14, 2021 at 10:24 pm

מה זמן האפייה בתבנית אינגליש?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 8:23 am

לבדוק אחרי 45 דק

השב
User Avatar
ליאת סוארי
אוגוסט 1, 2022 at 9:51 am

האם צריך את המכסה של התבנית?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 1, 2022 at 12:59 pm

לא בשימוש בלחם הזה

השב
User Avatar
ליז
starstarstarstarstar
יוני 14, 2021 בשעה 18:55

מושלם ! המתכון הוא לכיכר אחת ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 14, 2021 at 8:19 pm

כן

השב
User Avatar
מיכל כליפה
יוני 15, 2021 at 6:43 pm

אם אופים באינגליש קייק רב פעמית, יספיק לשתי תבניות?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 10:01 pm

כן

השב
User Avatar
הילה שליש
יוני 24, 2021 at 5:36 pm

אפשר לאפות בתבנית סיליקון שיש לה טבעת קשיחה ליציבות בחלק העליון?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2021 at 11:31 pm

לא מכירה מניחה שכן

השב
User Avatar
Merav Chaimovits
starstarstarstarstar
יוני 14, 2021 בשעה 21:31

הי קרן, אחלה מתכון, כבר הכנתי ויצא מהמם :) אבל התקשיתי לחלץ מהתבנית ( חצי כמות בתבנית אינגליש). כדי שאדע לפעם הבאה.. הייתי אמורה לשמן את התבנית לפני שקימחתי? או סתם תבנית מעפנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 8:27 am

כנראה שהתבנית, כי תבנית איכותית מספיק לקמח מעט, אפשר להניח נייר אפייה

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
יוני 14, 2021 בשעה 21:40

היי, תודה על מתכונים מושלמים!!! שאלונת קטנה - לשמן את התבנית או לקמח אותה? מה עדיף? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 8:28 am

אני מעדיפה לקמח

השב
User Avatar
Neta
יוני 21, 2021 at 8:18 pm

קרן, מה הסיבה שהלחם יוצא אפוי מבחוץ אך לא אפוי מפנים?

השב
User Avatar
זוהר
יולי 18, 2021 at 6:36 pm

שאלה קצת מוזרה מקווה שתדעי לענות.. אפשר להכין את הלחם הזה בסיר פויקה לחם? או שיש לך מתכון מתאים ללחם שאפשר להכין בסיר הזה?( האפייה על גחלים כמובן.. כמו פויקה) תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2021 at 10:10 pm

אין לי מושג כי אין לי מספיק נסיון עם פויקה

השב
User Avatar
רחלי דובינובסקי
ספטמבר 6, 2021 at 9:02 am

יש לי משפר אפייה האם כדאי להוסיף? אם כן מה הכמות למתכון הזה?

השב
User Avatar
צליל
מרץ 1, 2024 at 12:53 pm

יש אפשרות לוותר על הטחינה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2024 at 6:43 am

ברור

השב
User Avatar
Sivan Aniv
starstarstarstarstar
יוני 14, 2021 בשעה 21:49

הי!! נראה אמאל׳ה. המים שמוסיפים לתבנית הרותחת רותחים? או מי ברז?

השב
User Avatar
נ
יוני 16, 2021 at 11:44 am

קרן שלום מתה על המתכונים שלך את אופה ללא המכסה של תבנית הקסטן ? תודה נעמה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2021 at 12:06 pm

במקרה של הלחם הזה ללא מכסה כן

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2021 at 7:33 pm

ללא

השב
User Avatar
אופיר
starstarstarstarstar
יוני 15, 2021 בשעה 00:19

קרן מה הכוונה ב ״מחממים תנור ל 200 מעלות, ומניחים בתחתית התנור תבנית ריקה שתתחמם״ האם אני אמורה להניח עליה אחר כך את התבנית של הלחם? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 8:26 am

זו תבנית נוספת, לא זו שמכינים בה את הלחם, שיושבת בתחתית התור ואיה מכניסים מים מהברז, והמגע של המים עם תבנית רותחת מייצר אדים

השב
User Avatar
איריס
אוגוסט 18, 2022 at 12:08 pm

כמה מים את שמה בתבנית לאדום. האם את מוציאה אותה במהלך האפייה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2022 at 9:02 pm

מוזגת כןס לא מוציאים באמצע האפייה

השב
User Avatar
Ifat Gvili
starstarstarstarstar
יוני 15, 2021 בשעה 06:56

אפשר לדעת היכן קנית את התבנית ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 8:22 am

האם קראת את ההקדמה ?

השב
User Avatar
אילית
starstarstarstarstar
יוני 15, 2021 בשעה 10:37

היי קרן מה יכול להחליף את הטחינה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 4:38 pm

עוד 2 כפות שמן

השב
User Avatar
לימור סטון
starstarstarstarstar
יוני 15, 2021 בשעה 14:23

היי ! משום מה הדפנות יצאו בהירות מאוד והחלק העליון כמו שצריך... השתמשתי בפיירקס שקופה ללחם... מה יכול לגרום לזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 4:36 pm

התבנית פחות מתאימה

השב
User Avatar
נורית
יוני 16, 2021 at 11:22 am

הי קרן לשאלתה של לימור , אני אופה על אבן ואוהבת להוציא מהתבנית את הלחם לאחר 20 דקות בערך (כשהוא כבר יציב) ולהניח עליה את הלחם עד סוף האפיה . בקשר לאדים יש לי תבנית קבועה בתחתית התנור האם המים הראשונים שמייצרים מכה של אדים ונגמרים , מספיקים לכל זמן האפיה. הולכת היום לאפות 1/2 כמות.

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2021 at 7:33 pm

תודה נורית

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
יוני 15, 2021 בשעה 15:05

הכנתי את נלחם ויצא מושלם!!! קריספי מבחות ורך וטעים מבפנים. תודה לך ❤

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 4:33 pm

שמחה לשמוע רחלי תודה

השב
User Avatar
קורל
ספטמבר 20, 2021 at 8:10 pm

היי קרן התנור על טורבו או על חום עליון ותחתון?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2021 at 8:12 am

עליון תחתון

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
יוני 16, 2021 בשעה 00:25

הי קרן, המתכון נראה ממש מעולה, אפשר לשאול באיזה מיקסר את משתמשת להכנת לחמים ? מתכוונת לקנות מיקסר ותוהה מה מתאים יותר ללחמים, קיצ'נייד? או קיימיקס? או המלצה אחרת לחלוטין ? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2021 at 11:18 am

הי תודה אני עובדת עם מיקסר של דאבו ממליצה ממש על דגם 6230

השב
User Avatar
אבישג
starstarstarstarstar
יוני 16, 2021 בשעה 09:32

היי קרן ! הלחם נראה מדהים! שאלה בנוגע לזמן התפחה- כמה שעות מקסימום להתפיח במקרר התפחה ראשונה? תודה !(:

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2021 at 11:14 am

אפשר עד 24

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
יוני 17, 2021 בשעה 10:25

האם אפשר להשתמש בטחינה גולמית מלאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2021 at 3:27 pm

כן

השב
User Avatar
עדי
דצמבר 30, 2023 at 10:43 am

אפיתי היום בפעם הראשונה. את הבצק הכנתי אמש והוא נח במקרר כל הלילה. חלקתי את הבצק לשני חלקים אפיתי בשתי תבניות מאורכות, אחת מהן עשוייה פיירקס. יצא מדהים! איזה כיף לפתוח את שבת בבוקר עם פרוסות לחם לבן טרי מרוחות בחמאה.

השב
User Avatar
אלמוג דימנט
starstarstarstarstar
יוני 18, 2021 בשעה 07:27

היי, יש למ תבנית קסטן 10" (25 ס"מ), האם התבנית תהיה טובה לכמות בצק או שצריך לעשות איזה שינוי בכמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2021 at 7:42 am

3/4 כמות בצק ומהשאר תכיני חלה קטנה

השב
User Avatar
חווה
starstarstarstarstar
יוני 19, 2021 בשעה 08:55

התנור על 200 מעלות טורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 19, 2021 at 7:11 pm

לא בטורבו

השב
User Avatar
Neta
starstarstarstarstar
יוני 21, 2021 בשעה 20:20

קרן תודה על מתכונים משובחים! מה הסיבה שהלחם יצא לי אפוי מבחוץ אך לא אפוי מפנים? תודה ! נטע

השב
User Avatar
ש
starstarstarstarstar
יוני 22, 2021 בשעה 10:23

היי קרן, האם אפשר להתפיח כמה שעות במקרר במקום על השיש ( הכוונה לא לכל הלילה כמו שרשמת במתכון). נניח ל5-6 שעות ואז להמשיך להתפחה שנייה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2021 at 11:22 am

בטח

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
יוני 22, 2021 בשעה 14:37

יצא טעים ממש ממש!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2021 at 5:50 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
יוני 22, 2021 בשעה 16:36

יקירה,רוצה לשאול מדוע החלק העליון "שזוף" והחלק התחתון נשאר בהיר? מה עשיתי לא טוב

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2021 at 5:50 pm

זה קורה ומשתנה לפי תבניות ולפי תנור מה שאני ממליצה לעשות לכל מי שקרה לו (אוסיף גם בפוסט) להוציא את הלחם מהתנור ומיד מהתבנית ואם לבן אז להחזיר לרשת של התנור בלי תבנית הלחם ולאפות עוד 10 דק זה ישחים

השב
User Avatar
Natalie
יולי 22, 2021 at 7:35 am

כשאני פורסת הלחם קצת מתפורר, מה הסיבה או מה עשיתי לא נכון? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2021 at 12:24 am

לא יודעת בדיוק להגיד אולי הבצק היה קצת יבש

השב
User Avatar
‫שחר משה‬‎
starstarstarstarstar
יוני 23, 2021 בשעה 14:48

היי לחמם תנור 200 מעלות עם טורבו או בלי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2021 at 11:43 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
יפה אביב
starstarstarstarstar
יוני 27, 2021 בשעה 10:31

הכנתי ויצא מושלם! השתמשתי בתבנית שהמלצת עליה :) הלחם עדיין יצא לבן לגמרי, ממליצה 10-15 דקות לפני סיום האפייה להוציא את הלחם מהתבנית ולהמשיך לאפות

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2021 at 8:04 pm

תודה יפה

השב
User Avatar
דיינה
starstarstarstarstar
יולי 5, 2021 בשעה 09:59

הי האם ניתן לעשות את הלחם עם מחמצת שאור? איך לעשות את ההחלפה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 11:44 am

אין לי נסיון עם מחמצות אבל אני מניחה שכן

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יולי 6, 2021 בשעה 17:33

נראה מעולה! אפשר להכין בתבנית חד פעמית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 8:27 pm

אפשר אבל יש מצב שתצטרכי לאפות אותו ללא התבנית עוד קצת על רשת התנור בסיום הזמן שלו

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
יולי 8, 2021 בשעה 12:11

הי את התבנית עם הלחם שמים בתוך התבנית עם המים?או על רשת מעל? שאלה נוספת, קודם שמים את המים ואחכ את הלחם בתנור או הפוך? נ.ב המתכונים שלך מעולים אחד אחד !!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2021 at 8:41 pm

את התבנית עם הלחם על רשת התבנית עם המים יושבת בתחתית התנור מכיניסים את הלחם ומוזגים מים לתבנית שלמטה וסוגרים

השב
User Avatar
אסתי
starstarstarstarstar
יולי 18, 2021 בשעה 16:40

היי קרן הכנתי את הבצק. וכבר לאחר חצי שעה הוא הגיע לגובה של הניילון והוא חוסם אותו להמשיך לעלות.. האם ככה זה אמור להיות? תודה

השב
User Avatar
יגאל ורדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2021 בשעה 15:11

היי שלום קרן! למתכון של הלחם כמו בארומה, אפשר בלי הטחינה הגולמית? אני חושש שלילדים לא יהיה טעים עם הטעם של הטחינה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2021 at 7:49 pm

הועם לא מורגש תאמין לי שאם זה עבר את הילדים שלי זה בטוח אפשר לוותר בגדול ואז להוסיף יותר מים

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2021 בשעה 07:54

היי, ניסיתי את המתכון והבצק הריח והרגיש נפלא. ואז אחרי התפחה שניה ולפני האפיה הבצק צנח, והלחם נאפה כך ויצא נמוך (מעט מתחת לגובה התבנית, ולא מעל), דחוס ופירורי. מה השתבש לי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 22, 2021 at 8:20 pm

אולי התפחת יתר

השב
User Avatar
אלדר
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2021 בשעה 07:45

אין מידע לגבי הברשת הלחם טרם הכנסתו לאפייה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2021 at 7:49 am

כשתהנור חם, והלחם תפח, בעזרת מסננת מקמחים אותו מעט בחלקו העליון.

השב
User Avatar
אלדר
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2021 בשעה 07:46

שאלה מה בנושא הברשת הלחם טרם אפייה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2021 at 7:49 am

כשתהנור חם, והלחם תפח, בעזרת מסננת מקמחים אותו מעט בחלקו העליון.

השב
User Avatar
תמר
נובמבר 10, 2021 at 9:03 pm

הי,אין צורך לשמן את התבנית? ומתי משתמשים במכסה?

השב
User Avatar
מירי להמן
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2021 בשעה 10:50

יצא לי לחם מושלם! וואו! לא האמנתי שאני עשיתי את זה.תודה רבה על המתכונים המושלמים שלך!

השב
User Avatar
אבישג
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2021 בשעה 11:27

מסתבר שהתבנית שלי גדולה יותר..האם זה יצא טוב בכל מקרה? התבנית שלי של קילו

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2021 at 8:18 pm

כן ייצא אולי טיפה פחות גבוהה אבל אחלה

השב
User Avatar
גד
ינואר 26, 2024 at 2:57 pm

אחלה מתכון, אחלה בצק. חסר רק תמונות של התהליך.

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2024 at 4:21 pm

תודה גד

השב
User Avatar
Varda
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2022 בשעה 17:51

הלחם יצא מ ע ו ל ה !!! כ"כ טעים

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2022 at 7:09 pm

תודה !

השב
User Avatar
עוז
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2022 בשעה 16:16

היי, הלחם נשרף לי מלמעלה לאחר 40 דק אפייה ויוצא לבן מהצדדים. אולי כדאי לאפות 30 דקות שהוא יפה ושחום ואז להוציא לרשת לעוד 15 דקות? אופה על 200 מעלות באמצע התנור חום עליון ותחתון

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2022 at 7:19 am

יש הבדלים בין תנורים ותבניות, ייתכן ואצלך זה מה שהיה צריך לעשות

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2022 בשעה 23:06

יצא לי טעים אמנם אבל מאוד מתפורר?? מדוע?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 1, 2022 at 8:26 am

אולי היו חסרים נוזלים לבצק

השב
User Avatar
Tami
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2022 בשעה 12:47

קרן פעם שניה שאני מכינה, אנחנו מכורים ללחמי מחמצת אבל הלחם הזה פשוט מופלא והמתכון מדוייק לחלוטין! ממש תודה על ההנאה שהסבת לנו:)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2022 at 12:47 pm

יאאאא תודה תמי

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
מאי 19, 2022 בשעה 00:43

היי קרן, יחסית חדשה כאן והמתכונים נראים פשוט נדירים. עשיתי היום את המתכון הזה לראשונה (אחת שאופה הרבה) והבצק יצא נדיר במיוחד, יש לי תבנית לחם של 450 ג אז חילקתי בחצי . העניין הוא שהלחם תפח באפייה בצורה ממש ניכרת, הרבה מעבר לגובה התבנית. השאלה אם אמור להיות כך? הוצאתי אותו לאחר 30 דקות כדי להעביר לרשת אבל הוא בפנים היה עוד בצקי אז הוא פשוט צנח ולא היה דרך לתקן, כך שלא יצא לי להנות מהתוצאה הסופית.השאלה שלי היא אם זה תקין שתופח עד כדי כך , ואן הפנים של התבנית הוא טפלון אם זה בסדר או שפחות מוליך חום ואז זה יאפה יותר לאט . תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2022 at 8:31 am

זה ממש תלוי תבנית אם זה קורה מוציאים מהתבנית וממשיכים לאפות ללא

השב
User Avatar
ניר
starstarstarstarstar
יוני 9, 2022 בשעה 17:41

מתכון מעולה ומדויק, שיחקת אותה :)

השב
User Avatar
ניר
יוני 9, 2022 at 8:32 pm

אגב עשיתי את זה עם מחמצת בשילוב קמח והשהייה של 9 שעות בחוץ וזה יוצא מעולה

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
יוני 22, 2022 בשעה 21:12

יצא מושלם, תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2022 at 10:22 am

תודה חיה

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
יולי 4, 2022 בשעה 10:42

היי, רציתי לשאול האם עדיף על טורבו או חום עליון תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2022 at 4:41 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
יולי 25, 2022 בשעה 18:22

האם אפשר לאפות ישירות על משטח נירוסטה מחומם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 25, 2022 at 6:43 pm

מה הכוונה משטח נירוסטה מחומם ? סורי לא הבנתי למה הכוונה

השב
User Avatar
מיקי
starstarstarstarstar
יולי 26, 2022 בשעה 14:54

האם ניתן להחליף שמרים יבשים בשימרית?

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2022 בשעה 00:21

אפיתי בתבנית אינגליש קייק יחסית גדולה וגבוהה, כמעט כמו במידות שרשמת, יצא לבן בצדדים אחרי שחילצתי מהתבנית, החזרתי לתנור לעוד רבע שעה ולא היה שינוי בצדדים, אבל נאפה עוד מלמעלה. לאחר החיתוך ראיתי שהחלק התחתון של הלחם היה עדיין קצת בצקי. צריך לאפות על טורבו? או שיש סיבה אחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2022 at 6:55 am

הי אנה לדעתי התבנית שלך היתה קטנה מדי ולכן הלחם לאא נאפה טוב והיה צריך אקסטרה זמן

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2023 בשעה 08:52

הי קרן איך 5ני בודקתשהלחם מוכן מבפנים? יש לי מד חום עם חוט תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2023 at 5:36 pm

אני אף פעם לא בןדקת מבפנים אני שמה טיימר ו מוודאה שהלחם שלום כמו שצריך

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2023 בשעה 10:35

אפיתי היום בפעם הראשונה. את הבצק הכנתי אמש והוא נח במקרר כל הלילה. חלקתי את הבצק לשני חלקים אפיתי בשתי תבניות מאורכות, אחת מהן עשוייה פיירקס. יצא מדהים! איזה כיף לפתוח את שבת בבוקר עם פרוסות לחם לבן טרי מרוחות בחמאה.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2023 at 10:46 pm

שמחה לשמוע עדי, תודה

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2024 בשעה 18:24

היי קרן, במידה ואני רוצה להשתמש במכסה כדי שהלחם יצא מרובע. כמה מכמות הבצק הסופית להכניס לתבנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2024 at 9:35 pm

זה ממש תלוי בגודל התבנית שלך, יש המון סוגים וגדלים של תבניות ללחם קסטן

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2024 בשעה 19:34

אם אני מעוניין להשתמש במכסה התבנית כדי שהלחם יהיה מרובע, בכמה מהמסה של הבצק להשתמש?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2024 at 9:36 pm

יש המון גדלים של תבניות קסטן אז תלוי בגודל התבנית

השב
User Avatar
ליאור
מרץ 20, 2024 at 8:14 am

13 אינץ׳ אורך ו 4 אינץ רוכב

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2024 בשעה 16:56

תבנית קסטן באורך 13 אינץ וברוחב/גובהה 4 אינץ

השב
User Avatar
נסים
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2024 בשעה 16:04

הלחם נראה מדהים רציתי לשאול האם אפשר לעשות באופה לחם ובאיזה תוכנית (אני עכשיו רוצה לקנות אןפה לחם האם תוכלי להמליץ לי על מכשיר מסויים תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2024 at 8:44 am

לא נראה לי שתהיה בעיה לאפות אותו באופ הלחם אב...אני לא מכירה אופה לחם אז לא יודעת להמליץ ...

השב
User Avatar
גיא
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2025 בשעה 20:57

יצא מושלם תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2025 at 5:05 pm

תודה גיא

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img