img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחם סודה אירי

אוגוסט 17, 2021 | 42 תגובות

img

42 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
זיוית
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2021 בשעה 10:16

היי, אפשר לשלב בין קמח לבן לקמח מלא במתכון? ואם כן אז מה הכמות? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2021 at 2:40 pm

כתוב למטה בהערות

השב
User Avatar
אפרת ברק
אוגוסט 17, 2021 at 4:36 pm

הולכת להכין....

השב
User Avatar
הדר
אוקטובר 2, 2021 at 11:53 am

מאיפה התבנית המהממת?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2021 at 11:55 am

סולתם קינג גורג

השב
User Avatar
ליאה
דצמבר 20, 2021 at 8:26 pm

הכנתי הערב. שילבתי בין קמח חיטה מלא (2.5 כוסות) וקמח סמולינה (כוס). זה מה שהיה בבית…. הוספנו גבינות, ירקות חתוכים וחביתה, חמאה וריבה לקינוח. היה מצוין.

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2021 at 9:00 pm

נשמע מוש

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2021 בשעה 10:21

יעבוד טוב אם נקפיא את הלחם ומההקפאה נעביר במצנם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2021 at 2:39 pm

בעקרון כן אבל אני ממליצה לפרוס אותו קודם שכן זה לחם קצת מתפורר

השב
User Avatar
עדי
אוגוסט 17, 2021 at 2:44 pm

מה עם קמח שיבולת שועל וחלב שיבולת שועל? יעשו את העבודה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2021 at 7:10 pm

לא מספיק מנוסה עם הקמח הזה כדי להגיד בודאות

השב
User Avatar
אל
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2021 בשעה 13:41

היי קרן :) אפשר להמיר רק את הכוסמין הלבן ללבן רגיל ולשלב עם הכוסמין המלא ? או שלא מומלץ ? תודה !

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2021 at 2:38 pm

כל שילוב יעבוד

השב
User Avatar
אמילי
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2021 בשעה 14:40

הי, המתכון נראה מעולה. האם ניתן אולי לעשות שילוב של קמח קוקוס וקמח שקדים על מנת שיתאים לתזונה קטוגנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2021 at 7:10 pm

מניחה שאפשרי אבל לא מספיק מנוסה בגרסה הזו כדי להגיד בודאות

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2021 בשעה 06:56

אפשר משהו אחר במקום פרג ואגוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2021 at 8:01 am

בסוף וסט למטה השקעתי בפירוט מה אפשר ומומלץ

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2021 בשעה 06:57

שלום! אפשר להמיר את העבודה לשתייה אבקת אפייה? ואם כן באיזו כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2021 at 8:00 am

לא יעבוד סורי

השב
User Avatar
ניב אלפא
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2021 בשעה 11:03

איך אפשר להפוך את המתכון ללא גלוטן וללא חלב? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2021 at 1:39 pm

כתוב למטה המרות

השב
User Avatar
שאלות קיטבג זה פה
ספטמבר 13, 2021 at 7:06 pm

או שמחפשים בגוגל: לחם ללא גלוטן וללא חלב.

השב
User Avatar
בת-אל
נובמבר 5, 2022 at 10:42 am

נראה מעולה! אפשרי בלי דבש בכלל לנמנעים מסוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2022 at 3:00 pm

חייבים קצת ממתיק אפילו אחר

השב
User Avatar
מיה דואניס
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2021 בשעה 17:49

אפשר להמיר ריוויון ביוגורט רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 21, 2021 at 7:03 am

בתחתית הפוסט למטה תמצאי את כל ההמרות

השב
User Avatar
‪Ofer Bedrick‬‏
starstarstarstarstar
אוגוסט 23, 2021 בשעה 08:24

שלום רב במתכון לחם סודה אירי בכמות הסודה לשתיה לא ברור האם שתי כפיות או שתי כפות רשום 2 כפית בתודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 23, 2021 at 11:26 am

שתי כפיות מיד אתקן תודה

השב
User Avatar
אליעזר לובלינר
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2021 בשעה 21:05

בהמרות לגרסה טבעונית מופיע חלב שלא מופיע במתכון עצמו ????

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2021 at 7:42 am

הכוונה להמיר את הריוויון , תיקנתי עכשיו

השב
User Avatar
תמר מרציאנו
אוקטובר 31, 2024 at 6:17 pm

הי תודה על כל המתכונים והפירוטים בא לי לנסות אפשר לוותר לגמרי על התוספות? רוצה להכין ללא גלוטן וללא אגוזים ופרג זה יעבוד? בתחתית הפוסט שאפשר לשנות ולגוון אבל לא לגמרי הבנתי אם אפשר לוותר לגמרי תודה ושבת שלום

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2024 at 6:30 pm

אני ממש לא יודעת איך הקלחם הזה יוצא ללא גלוטן ממליצה לחפש מתכון ייעודי

השב
User Avatar
גילי זולטי
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2021 בשעה 09:24

לחם מושלם מושלם

השב
User Avatar
גיליז
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2021 בשעה 09:25

לחם מושלם מושלם

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2022 בשעה 22:35

תודה קרן! אכלתי כזה השבוע אצל חברה וחיפשתי מתכון פרווה ומזל שמצאתי את האתר שלך!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2022 at 12:45 pm

תודה עדי בהצלחה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2022 בשעה 14:20

האם ניתן להמיר לקמח טף?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2022 at 7:43 pm

לא מתאים

השב
User Avatar
רואס
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2022 בשעה 13:35

הלחם הכי טעים שאכלתי,הקפאתי פרוס מחממת ומתענגת.תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2022 at 1:38 pm

כמה שאני שמחה

השב
User Avatar
יולנטה
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2024 בשעה 16:21

מאוד רגישה לטעם של סודה לשתיה. במה אפשר להמיר אותה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2024 at 2:10 pm

זה לחם סודה אני ממליצה להכין לחם אחר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img