img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

מיני אלפחורס של ויטל

אוגוסט 16, 2020 | 52 תגובות

img

52 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
רז
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2020 בשעה 16:47

חלום שלי לפגוש אותך ולהסביר לך כמה את מדהימה!! כי לא נראה לי שאת יודעת את זה.. את דמות להשראה, תמיד רואה את הטוב ואת החן בכל דבר (שזה משהו שרובינו לרוב שוכחים). תמשיכי במלאכה המדהימה שלך כי מצליח לך ובענק!! מעבר לאופה פצצה את אישה מדהימה וללא ספק משפיעה על היום יום של כל מי שעוקב אחרייך! קרן אוהבים אותךךךךךך❤️❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2020 at 4:57 pm

תודה רז זה מרגש אותי ממש התגובה שלך .

השב
User Avatar
לירון
אוגוסט 3, 2021 at 11:56 am

היי קרן, כמה זה 10 גרם אבקת אפיה? בערך כף? תודה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2021 at 6:17 pm

כפית אבקת אפייה = 5 גר

השב
User Avatar
עירית הנסון
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2020 בשעה 19:10

יאאאא... באת לי בזמן. הגדול ביקש אותן ואני תמיד שמחה לנסות מתכון חדש. כמה אהבת חינם יש בך וזה מקסים שאת מפיצה אותה לכל עבר. תבורכי ועכשיו אני אהיה קצת מעצבנת ואשאל אם ניתן להחליף חלק מהקורנפלור בקמח תפוחי אדמה... ? נשאר לי קמח תפוחי אדמה ותהיתי אם ניתן לשלב אותו (רק שיגמר כבר :) )

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2020 at 7:21 pm

תודה עירית לא ניסיתי עם קמח תפוחי אדמה מאמינה שייצא טוב ולא בדיוק אותו הדבר

השב
User Avatar
ויקי
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2020 בשעה 20:12

היי קרן, כל מתכון שלך יוצא מדהים!!! יש אפשרות להחליף קמח למשהו אחר שיהיה ללא גלוטן

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2020 at 6:25 am

לא ניסיתי קמח ללא גלוטן שווה לנסות

השב
User Avatar
ויטל לוי
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2020 בשעה 20:35

את הכי מהממת שיש!! הטוב לב שלך זה משהו נדיר במיוחד בתקופה הזו כיף לי שזכיתי בך

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2020 at 6:25 am

באהבה

השב
User Avatar
סיון
מרץ 8, 2021 at 10:28 am

הי קרן, מושלם כתמיד. שאלה— חצי כמות, 2 חלמונים L. כדאי להוסיף עוד חמאה/שמן? תודה!!

השב
User Avatar
מעיין
אוגוסט 17, 2020 at 2:46 pm

היי קרן, במידה ויש לי ביצים גודל m, הכמויות משתנות? תודה רבה, המתכונים שלך מעולים!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2020 at 4:28 pm

כן רצוי להוסיף חלמון אחד

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2020 בשעה 15:59

היי קרן, האם אפשר להכין את הבצק במיקסר עם וו גיטרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2020 at 4:28 pm

בהחלט

השב
User Avatar
נוני
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2020 בשעה 15:12

טוב יש בך משהו מיוחד כזה, שעושה צמרמורת של נעים בגב כשקוראים אותך. אמת חמודה ואמיתית שקופצת עליך מהכתב ופשוט עושה טוב בלב. כיף אמיתי לקרוא אותך. אוהבים אותך קרן! כמו שכתב כבר מישהו קודם... אבל לגמרי

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2020 at 5:02 pm

וואו נוני זה מרגש לקרוא מה שכתבת! המון תודה

השב
User Avatar
אסתי
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2020 בשעה 15:18

מתכון מעולה, תודה. הכנתי חצי כמות כניסיון... עם שני חלמונים מביצים בגודל מדיום. כל השאר נשקל חצי בדיוק. יצאו מדהים. יפהפיות. פעם ראשונה שאני מצליחה אלפחורס עם קורצן. עד היום כשכבר עשיתי זה היה בצורה אחרת... חייבת לציין שהסרטונים שלך נהדרים. מאד עוזרים לי להבין... מהממת. תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2020 at 5:02 pm

תודה אסתי שמחה לשמוע

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2020 בשעה 01:26

היי קרן, למצב פרווה, מה במקום חמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 7:20 am

לא ניסיתי עם שמן קוקוס אבל מרגרינה/נטורינה יעבוד מעולה

השב
User Avatar
עדי
אוגוסט 20, 2020 at 1:01 am

תודה

השב
User Avatar
מריאלה
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2020 בשעה 02:14

נהדר,אני מוסיפה לבצק גם קצת גרד לימון,זה ממש משדרג! תנסו

השב
User Avatar
לורי
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2020 בשעה 18:03

תודה על המתכון. ניסתי להכין והבצק יצא לי מידי פירורי. לא התאחד מספיק. מה את ממליצה לעשות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 8:21 pm

כמה כפות שמן

השב
User Avatar
לורי
אוגוסט 19, 2020 at 11:15 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
רינת
מאי 10, 2022 at 11:32 pm

נראה מעולה! עשיתי היום את הבצק ואז צצו כמה דברים ולא יכולתי להמשיך אז הכנסתי את הבצק למקפיא. 2 שאלות. כשאני מוציאה מהמקפיא צריך לתת להם זמן להפשיר? כמה? במקרר? בחוץ? ושאלה שניה, הקפאתי את הבצק בכמה גלילים עם קוטר יחסית קטן. אני יכולה פשוט לחתוך בעובי המתאים וזהו או שעדיף בכל מקרה לרדד ולקרוץ? תודה רבה רבה!

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 11:58

היי קרן, האם העוגיות מתקלקלות אחרי 4 ימים במקרר או שפשוט מאבדות טריות? עברו כבר 4 ימים מאז שהכנתי אותן והו עדיין טעימות למות.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 12:05 pm

איזה כייף לשמוע! הן בהחלט לא מתקלקלות אבל אני לא לוקחת אחריות אף פעם

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 16:09

היי קרן, האם אפשרי לעשות עם וו לישה במקום בידיים? או שמא עדיף וו גיטרה? תודה רבה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 10:51 pm

וו גיטרה בלבד

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 21:35

ההקדמה, המתכון את מושלם כתמיד ❤️ העלית באינסטגרם מתכון לחלבונים שנשארו ולא מצאתי, יש מצב שתוכלי להפנות אותי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 10:34 pm

תודה עדי, חפשי בבלוג עוגיות אמרטי

השב
User Avatar
אסתי ברזניק
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2020 בשעה 15:18

קראתי את התגובות.מאד רוצה להיתנסות במתכונים שלך.

השב
User Avatar
אתי
ספטמבר 27, 2020 at 5:46 pm

אמאאא איזה מושלמות יצאו !!!!!

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2020 בשעה 18:25

היי קרן, אשמח לדעת באיזו ריבת חלב השתמשת? של איזו חברה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2020 at 9:40 pm

מזמינה מהמזווה המתוק

השב
User Avatar
Dikla Rozner
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 16:25

כמה שאת מקסימה ומרגשת.... אין מילים...❤️ ובכללי מאוהבת בבלוג שלך ובאינסטוש, והסטוריס שלך עושים לי טוב על הלב בזכותך בחלת אני מעבירה את הזמן בנעימים באפייה ממבחר המתכונים המהממים... הבעיה היחידה שנחת האפייה ניכר גם בקילוגרמים ... חחח

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2020 at 5:30 pm

תודה דיקלה איזה כייף

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 23:27

היי קרן היקרה, האם יש אפשרות לשים משהו אחר במקום הקורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2020 at 6:34 am

קמח תפוחי אדמה , או להכין עוגיה אחרת שכן אלפחורס לגמרי מבוססות על קורנפלור

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2020 בשעה 09:21

תודה רבה

השב
User Avatar
מוריה
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2020 בשעה 10:02

היי נראה מעולה:) אפשר להקפיא את העוגיות אחרי ההכנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2020 at 2:42 pm

כן בטח

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2021 בשעה 20:54

יצא מושלם מתכון מעולה...

השב
User Avatar
Ortal
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 17:28

היי קרן, האם ניתן להכין את האלפחורס בגרסה כשרה לפסח? להמיר קמח לבן בקמח מצה/ קמח תופח כשר לפסח (ולהוריד אבקת אפיה כמובן)/ קמח תפ״א/ קמח קוקוס/ תירס ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 7:00 pm

יש מצב שיעבוד עם קמח לפסח שנמכר בחנויות אבל לא ניסיתי אז לא יודעת בוודאות

השב
User Avatar
Ortal
מרץ 25, 2021 at 7:46 pm

אלפי תודות חג שמח

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2023 בשעה 12:59

היי קרן המתכונים שלך מדהימים ממש! בעקבות התגובות כאן למה צריך להוסיף שמן לבצק אם משתמשים בחמאה? והאם אפשר להמיר את הקמח הרגיל הקמח כוסמין? תודה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img