img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

מלאווח ביתי ממכר

אוקטובר 21, 2021 | 57 תגובות

img

57 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אלכסנדרה
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 13:49

הי קרן, תודה על עוד מתכון מפנק (: באיזה קמחים חוץ מרגיל ניתן להשתמש?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2021 at 7:07 am

קמח כוסמין לבן אני מאמינה שיהיה מצויין

השב
User Avatar
דליה
אוגוסט 26, 2022 at 6:08 pm

ואם מקפיאים - צריך להפשיר לפני הטיגון, או מיד לשים במחבת כמו במלווח רגיל?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2022 at 2:23 pm

לא צריך להפשיר לפני טיגון

השב
User Avatar
משה
ספטמבר 26, 2022 at 6:30 pm

שנה טובה אפשר להתפיח ליליה במקרר? תודה

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 16:24

אפשר להמיר את החמאה בשמן קנולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2021 at 8:14 pm

לא ניסיתי אני מאמינה שכן

השב
User Avatar
מיכל בן נר
אוקטובר 22, 2021 at 1:21 pm

נראה לי כדאי בשמן קוקוס כי הוא מתפקד קצת כמו חמאה

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 17:40

וואו מה זה המתכונים האלה כל מתכון נראה כל כך שווה בדיוק חשבתי לקנות מלאווח ואז חשבתי שמלא מרגרינה והמתכון שלך נראה פצצה רצה להכין

השב
User Avatar
שירה צמח
אוקטובר 21, 2021 at 7:35 pm

זה לא יותר בריא... (-;

השב
User Avatar
אוסי
נובמבר 14, 2024 at 10:01 pm

מרגרינה זה הרבה יותר גרוע מחמאה לא שחמאה בריא אבל אין גרוע כמו מרגרינה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2021 at 7:10 am

קמח כוסמין לבן אני מאמינה שיהיה מצויין

השב
User Avatar
Gal
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 17:51

נראה מושלם! אפשר לדעת את כמות השמרים בגרם בבקשה? וגם, חושבת שיעבוד עם שמן במקום חמאה/מרגרינה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2021 at 8:16 pm

5 גר שמרים ואני מניחה שאפשר עם שמן לא ניסיתי

השב
User Avatar
דן
אוקטובר 22, 2021 at 1:59 pm

היי. תוכלי להסתכל שוב על הכמויות של המים? כתוב 1.5 עד 2.5 כוסות מים אבל במ"ל רשמת 250 שזה כוס... תודה (:

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2021 at 7:32 am

תוקן תודה

השב
User Avatar
לידור
אוקטובר 31, 2021 at 4:29 pm

היי קרן,כרגיל חייבת לנסות כל מתכון שלך:) הבצק אמור לצאת נוזלי מעט?שמתי כוס וחצי מים.וקמח כוסמין לבן

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 18:21

נראה מדהים! כל המתכונים שלך מצוינים, האם אפשר למרוח שמן במקום חמאה/מרגרינה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2021 at 8:14 pm

לא ניסיתי אני מאמינה שכן

השב
User Avatar
לידור
אוקטובר 19, 2024 at 2:15 pm

הכנתי, יוצא טעם של מופלטה

השב
User Avatar
שירה צמח
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 19:41

אני מכינה משהו דומה, אבל מקצרת תהליכים. במקום לקפל את הבצק עם חמאה, אני משטחת אותו ומטגנת בחמאה. וגם מוסיפה חבסודה (קצח) לבצק.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2021 at 8:19 pm

תודה שירה על הטיפ

השב
User Avatar
סער
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 19:44

מה רלוונטי שהמטפלת הייתה ערביה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2021 at 8:14 pm

שהאוכל היה אוכל ערבי מדהים!!!!!!

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 21:28

תודה קרן..מה אפשר כדי שיהיה פרווה??

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2021 at 10:01 pm

ממש כתוב למטה בפוסט

השב
User Avatar
סער
אוקטובר 21, 2021 at 10:50 pm

אה, ואני כבר חשבתי ברוח האחדות והאחווה..אוכל ערבי מדהים גם זה חדש.

השב
User Avatar
T
אוקטובר 22, 2021 at 6:58 am

מה נסגר איתך??? אם אין לך משהו טוב להגיד אל תגידי בכלל. כמעט כל מה שאנחנו אוכלים ואוהבים זה אוכל ערבי והוא מעדן. מה הבעיה עם זה? זה בלוג אוכל לא הטפת מוסר.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2021 at 7:15 am

האמת שאני גרה ביפו המון שנים וזה חלק מהחיים שלי החיים המשותפים, והבלוג הוא יומן אישי שלי אמנם ציבורי אבל לגמרי כנה, ואני מאוד אשמח להשאיר פוליטיקה וחוסר פרגון בחוץ.

השב
User Avatar
משה
ספטמבר 26, 2022 at 6:32 pm

שנה טובה אפשר להתפיח ליליה במקרר? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2022 at 7:11 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
הודיה
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2021 בשעה 11:08

שלום האם אפשר לטגן לפני שבת ולחמם על הפלטה בשבת בבוקר ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2021 at 11:37 pm

בהחלט

השב
User Avatar
מיכל בן נר
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2021 בשעה 13:22

שמע פצצה שומרת לי לנסות

השב
User Avatar
עודד
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2021 בשעה 18:12

והשאלה הנצחית (לעצלנים…): אפשר לעשות את ההתפחה הראשונה לילה במקרר? שיהיה אפשר להכין בבוקר לכדורים ויהיה מוכן לארוחת בוקר של שבת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2021 at 11:35 pm

ברוררר

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2021 בשעה 21:13

מנסה את מזלי לדעתך יעבוד עם מולינו ירוק? (קמח ללא גלוטן) אגב את המתכון של העוגה עם החלב המרועז עשיתי עם קמח ללא גלוטן יצא מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2021 at 9:20 pm

אני חושבת שאפשר לנסות ומקסימום לא יצליח

השב
User Avatar
שמיר יוחאי
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2021 בשעה 07:28

כך לא מכינים מלאווח. במלאווח לא שמים שמרים . הכנת הבצק לא כך

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2021 at 5:39 am

יש המון מתכונים ודרכים להכין, זו אחת מהן אני בטוחה שגם המלוואח שלך מעולה

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2021 בשעה 20:49

הכנתי את המלאווח עם קמח כוסמין 70% ויצא מושלם!!!! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2021 at 5:58 am

תודה חגית

השב
User Avatar
רוחמה
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2021 בשעה 08:52

בוקר טוב:) כמה זמן מראש את מוציאה את החמאה כדי שהיא תהיה רכה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2021 at 4:03 pm

זה ממש תלוי במזג האויר, לי תמיד יש חמאה רכה על השיש, ובקיץ זה קורה ממש מהר

השב
User Avatar
לירז
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2021 בשעה 20:11

היי קרן, עשיתי את כל מה שכתוב במתכון ממש המדוייק, הבצק יצא מושלם הכל היה מעולה אבל כשטיגנתי קיבלתי כמו פיתות כאלה ולא מלאווח, מה לדעתך עשיתי לא בסדר?? בלי קשר יש לך מתכונים מדהימים, תודה!

השב
User Avatar
עודד כהן
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2023 בשעה 13:35

היי קרן! מתכון מצוין כרגיל! אני רוצה לציין שאני שונא ערבים ואני חושב שאין משהו טוב שהם יכולים לעשות!!

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
ינואר 16, 2023 בשעה 02:07

הכנתי אתמול למשפחה שלי והייתה הסכמה פה אחד שזה יותר טעים מקנוי (=מחמאה אדירה אצלינו בבית). תודה על המתכון!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2023 at 5:16 pm

יאאאא תודה שירה

השב
User Avatar
חנה ארמל
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2024 בשעה 17:09

היי אז כמה מים צריך להוסיף בסוף ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2024 at 7:26 am

תתחילי מכוס וחצי ואם הבצק יבש תוסיפי עוד עד שהוא אלסטי וגמיש ומעט מאוד דביק

השב
User Avatar
זכית
starstarstarstarstar
יוני 11, 2024 בשעה 10:37

תודהעל המתכון אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2024 at 11:28 am

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img