חגיםמתכוני פרווהמתכונים כלליעוגיותפסח

נקניק שוקולד בשני צבעים לפסח

מרץ 27, 2025 2 Comments

אם יש משהו שתשמחו לשמח איתו את בני הבית בחג הזה  ,זה נקניק שוקולד!

זה הנשנוש והפינוק הכי טעים שיש, ואני פשוט מאוהבת בו. אני הכנתי שני גלילים וחשבתי לעצמי שהם יישארו עד החג

אבל לא נראה כרגע שהם עומדים לשרוד, או לפחות מה שנשאר מהם

השילוב של הריבת חלב והשוקלד מדהים, בעיניי זה לא מתוק מדי, והיופי של החיבור של שני הצבעים יוצר באמת נקניק יפיפה

ואגב, סתם אם תהיתם, אין שום זכר לכך שהנקניק עשוי מעוגיות יין לפסח, הטעם הוא אותו טעם של נקניק נוסטלגי טעים

לסרטון עם שלבי הכנה בוידאו לחצו כאן

נקניק שוקולד בשני צבעים לפסח/ 2 נקניקים

(גרסת לא פסח למטה)

מצרכים למתכון: 

500 גר עוגיות יין

420 מ״ל שמנת להקצפה

3 כפות ממרח שוקולד

3 כפות ממרח ריבת חלב

1/2 כוס קוקוס

אופן ההכנה:

מעבירים את העוגיות לשקית ובעזרת מערוך או פטיש שניצלים מוערכים לפירורים לא דקים מדי

מחלקים בין שתי קערות

לכל קערה מוסיפים 210 מ״ל שמנת להקצפה. מחממים מעט את הממרחים במיקרו רק כדי שיתערבבו בקלות תיזהרו לא להמיס אותם מדי!

לקערה אחת מוסיפים ממרח שוקולד לקערה השניה ממרח ריבת חלב

מערבבים היטב עד שהמסה אחידה

פורסים ניילון נצמד על משטח נח לעבודה, ומעבירים מחצית מהבלילה של השוקולד כפס ארוך, במקביל לפס הזה מייצרים עוד פס של

בלילת הריבת חלב, עוברים עם כף על שתי הבלילות קצת ליישר

סוגרים עם הניילון הנצמד לגליל, ומגלגלים אותו קצת הלוך חזור כדי להוציא אויר בבלילות ואחד אותן.

סוגרים את הניילון הנמצד בצדדים כמו סוכריה ומעבירים למקפיא לפחות לארבע שעות

מפזרים קוקוס בצלחת רחבה, מוציאים את הגליגלים מהמקפיא מסירים את הניילון ומגלגלים את הגליגלים בקוקוס לציפוי מלא

פורסים לפרוסות דקות ומגישים או שומרים במקרא או במקפיא

זה נשנוש הכי טעים שיש לילדים בחג.

**לא בפסח ממירים עוגיות יין בפתי בר

**לפרווה משתמשים בשוקולד השחר פרווה ובריבת חלב פרווה, להשיג ברשתות השיווק ובשמנת צימחית או קרם קוקוס

2 Comments

Rotem Michaeli אפריל 10, 2025 at 7:23 pm

איזה ריבת חלב יש שהשרה לפסח? לא מצאתי

Reply
קרן אגם אפריל 12, 2025 at 9:52 am

בחנויות שמתמחות באפייה בדרכ יש

Reply

Leave a Comment