img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חנוכה

סופגניות ביס יוגורט זריזות בציפוי סוכר וקינמון

נובמבר 27, 2019 | 67 תגובות

img

67 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2019 בשעה 14:15

אפשר בלי ברנדי? במקום סוכר וניל אפשר תמצית וניל? כמה לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2019 at 2:21 pm

אפשר בלי ברנדי 1/2 כפית תמצית וניל ולהוסיף כף סוכר

השב
User Avatar
בר
דצמבר 29, 2024 at 3:19 pm

הי קרן את חושבת שיעבוד עם קוניאק במקום ברנדי?

השב
User Avatar
אסנת
דצמבר 15, 2022 at 8:08 am

איך אפשר לחמם? עם לא אכלנו מיידית

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 16, 2022 at 1:55 pm

רק במיקרוגל וזה לא להיט

השב
User Avatar
גיל
דצמבר 25, 2024 at 8:50 pm

הכנתי לכבוד נר ראשון של חנוכה תשפ"ה. מהיר, בלי הרבה בלגן, טעים ובייתי. אחלה מתכון. תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2024 at 5:47 pm

תודה גיל

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2019 בשעה 15:22

נשמע מעולה! אפשר להמיר את הקמח הלבן בכוסמין? עדיף כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 28, 2019 at 8:28 am

אין בעי להכין מכוסמין לבן/מלא

השב
User Avatar
עדי אלון
דצמבר 9, 2023 at 10:04 pm

הכנתי יצא מדהים! מומלץ ופשוט להכנה! במקום ברנדי שמתי ויסקי.

השב
User Avatar
יוסי נוי
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2019 בשעה 15:22

נראה סוף הדרך השם ישמור אני חייב להכין את זה ושישרפו כל הקלוריות.חחחח

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 28, 2019 at 8:28 am

חנוכה רק פעם בשנה

השב
User Avatar
נעומי
דצמבר 23, 2022 at 10:03 pm

הכנו בקלות רבה, אבל משום מה ישנו טעם לוואי מריר. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2022 at 11:26 am

חד משמעית אחד מהמצרכים שלכם יצר את הטעם הייתי מהמרת על אבקת האפייה

השב
User Avatar
Dror aviv
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2019 בשעה 13:38

איזה מתכון אליפות❤️❤️❤️❤️ הכנתי סיבוב ראשון הילדים חיסלו הכל ודרשו סיבוב שני ‍♂️❤️ מתכון מעולה ממליץ בחום!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2019 at 2:55 pm

תודה דרור איזה כייף לשמוע

השב
User Avatar
רחלה
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2019 בשעה 08:52

אפשר לעשות את פרווה? זה נשמע וניראה סןף הדרך, יאמיייי

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2019 at 11:07 am

מישהי כתבה לי שהכינה עם יוגורט סויה ויצא לה מושלם

השב
User Avatar
גלית
דצמבר 28, 2024 at 10:01 am

מתכון מעולה! קלות להכנה, קלילות לעיכול והטעם סוףףף! אני אוהבת מאוד את המתכונים שלך, מכינה מהם הרבה❤️ אשמח להצטרף לאחת מהסדנאות שלך בשביל הכיף.

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2024 at 3:31 pm

תודה גלית

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2019 בשעה 07:58

נראה נהדר!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2019 at 9:26 am

הכי טעים תודה סיוון

השב
User Avatar
דבורה
נובמבר 29, 2024 at 4:00 pm

סופגניות מושלמות.. בשביל להכפיל כמויות צריך 2 ביצים גם? שואלת כי בהרבה מתכונים בכמות כפולה לא מוסיפים עוד ביצה

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2019 בשעה 15:12

נשמע נהדר אבל הבעיה הכי גדולה שלי שהסופגניות יוצאות לא מוכנות מבפנים (עדיין בלילה). מה הסוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2019 at 3:15 pm

הטמפרטורה של השמן צריכה להיות על 150 מעלות, כלומר לא חם מדי, מה שיגרום להן להשחים מהר מבחוץ ולהישאר לא אפויות מבפנים. אפשר במקום להשקיע במד חום, להקפיד שהטמפרטורה לא תהיה גבוהה מדי.

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2020 בשעה 00:23

אפשר לאפות במקום לטגן בשמן עמוק?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2020 at 7:21 am

כן

השב
User Avatar
חן
נובמבר 10, 2020 at 11:32 am

כמה מעלות בתנור ולכמה זמן?

השב
User Avatar
רויטל
נובמבר 30, 2020 at 6:44 pm

הי קרן תודה רבה על המתכון הטעים שאלה... כני רוצה להכין מחר הצהריים ולקחת איתי בערב לאיזה מקום, באיזה שלב אני אשים את הציפוי , האם לקחת איתי קערית סוכר + קינמון ורק כשאוכלים לשים? האם לחמם את הסופגניות קודם במיקרו אולי...?

השב
User Avatar
חן קלמר
דצמבר 14, 2022 at 2:10 pm

היי קרם האם אפשר להכין מקמח כוסמין לבן??

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2022 at 10:33 pm

בטח

השב
User Avatar
עדי הדר
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2020 בשעה 17:17

סתם להגיד לך שאני מקסימה ומוכשרת ברמותתת

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2020 at 6:45 pm

זה הכי לא סתםםםםםם זה הכי כייף לי ❤️

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
דצמבר 6, 2020 בשעה 17:16

אפשר להמיר לקרן קוקוס במקום יוגורט?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2020 at 7:47 am

טרם ניסיתי מניחה שכן

השב
User Avatar
מור גרוסי
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2020 בשעה 11:41

וואי זה נראה מדהים! את חושבת שיש אופציה להחליף את הביצה במשהו אחר ? (לילד אלרגי)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2020 at 12:00 pm

נסי 1/2 כוס רסק תפוחים

השב
User Avatar
רוני פישר
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2020 בשעה 20:52

לפי דעתך אפשר להכין את הבלילה יום קודם?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2020 at 10:51 pm

לא מומלץ בגלל אבקת האפייה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2020 בשעה 22:17

אפשר להשתמש בתמצית רום במקום רום או ברנדי ?

השב
User Avatar
טלי
דצמבר 9, 2020 at 10:24 pm

אם אני משמשת בשמנת חמוצה - איזה אחוז את ממליצה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 6:16 am

ממש לא משנה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 6:16 am

אפשר ממש מעט

השב
User Avatar
זהבה
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2020 בשעה 12:01

טוב טוב, היום אני מכינה את המושלמות האלה ומחר אשקיע בסופגניות ריבה של סבתא שרה! אני מניחה שאפשר להשתמש בקמח תופח ולא להוסיף אבקת אפיה? או שהיחס בינהם שונה במתכון הנוכחי? תודה רבה! xxx

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2020 at 3:36 pm

קמח תופח זה מעולה

השב
User Avatar
זהבה
דצמבר 10, 2020 at 10:55 pm

יצא מושלם! אפילו השכנים קיבלו צלחת... תודה על עוד מתכון מוצלח ומדוייק כמו תמיד. ❤️

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2020 בשעה 16:15

האם אפשר במקום קמח חיטה רגיל להמיר בקמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2020 at 4:16 pm

כן בטח

השב
User Avatar
שמרית
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2020 בשעה 14:08

הי אפשר להכין את הבלילה שעתיים שלוש לפני ולשמור במקרר עד לטיגון?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2020 at 5:53 pm

אפשרי

השב
User Avatar
Tamar
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2022 בשעה 22:54

היי קרן, ממש מקלקל אם מוגש כמה שעות אחרי ההכנה או אפילו בוקר אחרי שהכנתי בערב? והמלצה לקרם שאינו ריבה שיהיה נחמד למלא איתו ויילך טוב עם התפוז?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 12, 2022 at 3:10 pm

סופגניות אוכלים טריות

השב
User Avatar
מיכל סמוכה
דצמבר 14, 2022 at 2:43 pm

האם אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן?

השב
User Avatar
גבי
דצמבר 14, 2022 at 6:20 pm

אפשר עם קמח ללא גלוטן?

השב
User Avatar
מיכל סמוכה
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2022 בשעה 14:43

האם אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן?

השב
User Avatar
מיכל סמוכה
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2022 בשעה 14:45

אפשר לשנות לקמח ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2022 at 10:33 pm

כן

השב
User Avatar
אםרת
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2022 בשעה 21:10

קרן, אלו הסופגניות הכי טעימות שאי פעם יצאו לי. חג שמח!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2022 at 8:44 pm

אני שמחה ממש

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2023 בשעה 08:00

הי! באיזה שמן את משתמשת לטיגון הסופגניות?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2023 בשעה 21:23

עשיתי עם יוגורט חלבונים (זה של ה - 20 גרם חלבון:) יצא מעולה לאללה, טעים ביותר! לא היה לי סוכר וניל אז שמתי תמצית וטיפה יותר מ - 2 כפות סוכר. ליד זה עשיתי גנאש שוקולד וטבלתי קצת (כי זה קצת הזכיר לי צ'ורוס משום מה) בקיצור - מומלץ מאוד. קל נורא להכין וטעים מאוד לאכול. תודה על המתכון הנפלא והלוואי ויבואו ימים טובים יותר לכולנו.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 13, 2023 at 8:12 am

תודה מיכל

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img