img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
כיפור

סטיקי טופי פודינג

ספטמבר 21, 2024 | 26 תגובות

img

26 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2024 בשעה 18:10

היי קרן יקרה, אם אני רוצה להכין מתמרים ולא מממרח תמרים אז איך הכי כדאי? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2024 at 8:21 am

יש מתכונים ברשת זה תהליך של השריה במים חמים וסודה

השב
User Avatar
אורנית
ספטמבר 24, 2024 at 1:52 pm

היי קרן, אשמח לדעת מה יותר יתאים לכמויות שציינת תבנית עגולה קוטר 24 או תבנית פיירקס 20×30? (אין לי תבנית של 25×25) אני לא רוצה שהיא תיהיה נמוכה מידי... תודה מראש.

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2024 at 8:28 am

נראה לי שפיירקס

השב
User Avatar
מיטל
אוקטובר 1, 2024 at 1:45 pm

אפשר להחליף את החמאה בעוגה בשמן?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:38 pm

מניחה שכן ועדיף שמן קוקוס

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2024 בשעה 14:30

היי קרן, נשמע מעולה! יש דרך להחליף את הביצים במשהו אחר? בשביל מתכון טבעוני

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2024 at 7:24 am

לא ניסיתי אפשר לנסות רסק תפוחים

השב
User Avatar
שיר
ספטמבר 30, 2024 at 6:36 pm

היי, ואת החמאה הגיוני להחליף בשמן קנולה באותה כמות?

השב
User Avatar
אורנית
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2024 בשעה 12:46

היי קרן, האם אפשר להכין בתבנית עגולה קוטר 24 או לחלופין בתבנית פיירקס 25×30, מה יותר מתאים מבחינת כמויות כדי שלא תצא לי נמוכה? תודה

השב
User Avatar
Gil
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2024 בשעה 13:31

נראה פצצה! היא לחה וטעימה גם בלי הטופי נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2024 at 8:31 am

אם לא תאפי יותר יש יש מצב שכן

השב
User Avatar
אליאן
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2024 בשעה 21:30

במה אפשר להחליף ממרח תמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2024 at 8:29 am

אין להם תחליף

השב
User Avatar
הגר
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2024 בשעה 12:24

היי קרן מה שלומך? כמה זמן מראש אפשר להכין את העוגה אם אני רוצה אותה לערב חג?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2024 at 8:29 am

יום יומיים קודם ולעטוף טוב שלא תתייבש

השב
User Avatar
איריס עבדי
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2024 בשעה 13:48

הי קרן , את יכולה לרשום במתכון גם כמויות בכוסות /כפיות כמו תמיד ? תודה

השב
User Avatar
אביבית
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2024 בשעה 13:22

היי קרן אפשר להחליף את החמאה בבלילה של העוגה לשמן קוקוס?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2024 בשעה 07:53

הי, יש אפשרות להכין את הרוטב שיהיה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:21 am

קרם קוקוס או שמנת פרווה ומחמאה במקום חמאה אין בעיה

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2024 בשעה 17:39

אפשר סוכר רגיל בעוגה ובקרם טופי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:17 am

כן

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2024 בשעה 06:56

היי, חשבתי לשפוך את הסטיקי טופי על העוגה כשהיא שלמה. האם הרוטב יזל ממנה אחרי שאפרוס פרוסה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2024 at 7:57 am

הוא ייספג בעוגה זה מעולה

השב
User Avatar
‪tal
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2025 בשעה 12:25

הי קרן. צריך לשים את הרוטב על כל העוגה וכך לשמור אותה או להשאיר בנפרד ולרק לשפוך ולהגיש כל פעם

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img