img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ללא גלוטן

עוגיות בראוניז ללא גלוטן

דצמבר 22, 2024 | 15 תגובות

img

15 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2024 בשעה 12:09

אפשר להחליף את החמאה בשמן או משהו אחר בשביל שיהיה פרווה?

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2024 בשעה 13:30

יש אופציה לפרווה? זה יעבוד להחליף את החמאה בשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 23, 2024 at 4:10 pm

שמן קוקוס

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2024 בשעה 12:07

אפשר להשתמש רק בסוג אחד של סוכר חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2024 at 5:50 pm

בוודאי

השב
User Avatar
רפאל
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2024 בשעה 03:23

הסרטון הכנה שולח אותנו לסרטון של גברים מסוקסים

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2024 at 5:49 pm

רק אצלך רפאל...

השב
User Avatar
רפאל
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2024 בשעה 19:00

בושות.. חחח בלי קשר, העוגיות מושלמות! כמו כל דבר שאת משתפת איתנו.

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2024 בשעה 14:38

אפשר להמיר את החמאה בשמן או במשהו אחר בשביל שיהיה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2024 at 2:44 pm

שמן קוקוס

השב
User Avatar
היי
יוני 30, 2025 at 2:47 pm

אםשר להקפיא את העוגיות?

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
ינואר 1, 2025 בשעה 05:37

אפשר להפחית את כמות הסוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2025 at 5:08 pm

לא , זה יפגום במרקם העוגיות

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2025 בשעה 15:33

העוגיות יצאו מעולה, חיכיתי עד שיהיו סדוקות - אבל התחתית התפרקה. מדוע?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img