img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות ממולאות בממרח בייגלה מלוח

נובמבר 22, 2020 | 28 תגובות

img

28 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
יעקב הילמן
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2020 בשעה 19:21

היי, אפשר מחמאה במקום חמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2020 at 7:27 pm

כן בטח

השב
User Avatar
נועה פדר
נובמבר 24, 2020 at 11:15 am

יש סטורי באינסטגרם של הכנת העוגיות?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2020 at 2:40 pm

כבר לא:-)

השב
User Avatar
שיר
נובמבר 29, 2020 at 10:12 pm

קרן מתכון מהמם! כמה כפות בערך צריך מהממרח? והאם כדאי לקרר או להקפיא לפני שימוש בממרח?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2020 at 5:26 am

מדובר בכנות קטנה יחסית אז בסהכ יספיקו 6-7 כפות עדיף לקרר את הממרח לפני מילוי

השב
User Avatar
שרון גורי
דצמבר 24, 2020 at 5:37 pm

היי, לחמם תנור על טורבו או למעלה למטה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2020 at 10:26 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
יעקב היחמן
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2020 בשעה 19:29

תודה רבה, אין כמוך!!

השב
User Avatar
ליאת נטיס
פברואר 21, 2021 at 4:14 pm

היי.אפשר שמן קוקוס במקום חמאה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:14 pm

הי ליאת, אפשר כמו תמיד 80% מכמות החמאה

השב
User Avatar
שמחה אבידן
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2020 בשעה 22:37

אני משתמשת שנים עם נטורינה בילוש לעוגיות וזה תחליף נהדר למחמאה או המרגרינה גם יותר בריא וקמח כמובן כוסמין לבן

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2020 at 7:10 am

נכון שניהם אחלה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2020 בשעה 22:41

הממרח ממש נוזלי..איך אפשר לשים אותו בתוך הבצק בלי שינזל?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2020 at 7:10 am

מרימים שוליים לעיגול הבצק כפי שהסברתי, ומניחים תלולית של כפית שטוחה במרכז וסוגרים ואם הוא קצת נוזל הרווחת קריספיות מבחוץ:-)

השב
User Avatar
שני
נובמבר 25, 2020 at 12:40 pm

הכוונה היא שבסך הכל שמים 280 גרם קמח? התבלבלתי כי כתבת כוס סוכר ושם זה 200 גרם

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2020 at 2:06 pm

כוס סוכר וכוס קמח לא שוקלות אותו דבר

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2020 בשעה 23:39

אפשר עם נטורינה במקום ? מה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2020 at 7:09 am

אותה כמות כמו החמאה

השב
User Avatar
רינתיה יעקבי פרץ
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2020 בשעה 09:39

אשמח להמלצה לממרח בייגלה מלוח. הבנתי שחלקך לא מוצלחים. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2020 at 7:41 pm

את שלי הזמנתי מהמזווה המתוק (שמתי גם לינק לאתר שלהם למעלה בפוסט) והוא מאוד מוצלח

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2020 בשעה 21:09

ישנתחליף לביצה?

השב
User Avatar
אילה
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2020 בשעה 22:06

האם הטעם של הממרח דומה לרוטב ביגלה של גולדה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2020 at 6:11 am

לא טעמתי את ממרח הבייגלה של גולדה אבל אמרו לי שהוא טעים ממש:-)

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2020 בשעה 07:44

וואו לא ידעתי שאפשר להקפיא עוגיות ...מה עדיף לפני או אחרי אפיה?

השב
User Avatar
Nurit Cohen
ינואר 20, 2021 at 1:41 pm

לפני לדעתי אחראי יהיו לחות. NuritCohen

השב
User Avatar
ליאת
פברואר 4, 2024 at 5:21 pm

הכנתי ויצא טעיםםםםם השתמשתי בממרח קרמל מלוח

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2020 בשעה 18:04

היי קרן, העוגיות נראות מגרות בטירוף! את חושבת שממרח חמאת בוטנים יילך?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img