img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות סנדוויץ שיבולת שועל במילוי נוטלה

פברואר 5, 2014 | 6 תגובות

img

6 תגובות גולשים

User Avatar
ליאת פוקס
starstarstarstarstar
יולי 20, 2018 בשעה 12:25

נעים להכיר. פשוט מדהים וכמובן טעים. כייף לקרוא את מה שאת כותבת. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2018 at 12:31 pm

כייף שאת פה, תודה ליאת

השב
User Avatar
Hagit Brinker
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2020 בשעה 11:46

היי קרן, שיבולת שועל דקה אבל שאינה אינסטנט תתאים? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2020 at 11:55 am

כן

השב
User Avatar
אילן
אוגוסט 9, 2024 at 5:18 pm

רק 1/4 כוס קמח?? משהו הסתדר לי בכמויות..

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img