img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות שוקולד ציפס לבן קינמון ופקאנים

יוני 28, 2021 | 56 תגובות

img

56 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
נאוה איילי
starstarstarstarstar
יוני 28, 2021 בשעה 18:28

היי, אפשר להחליף את הסודה לשתייה באבקת אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2021 at 8:56 pm

אפשר בכפית

השב
User Avatar
נאוה איילי
יוני 28, 2021 at 9:13 pm

תודה את נהדרת, נותנת אנרגיות טובות, וכיף להכין את המתכונים שלך, כל יום מחכה לצפות הסטורי שלך!!

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
יוני 28, 2021 בשעה 20:15

קרן יקרה האם הכוונה לסוכר חום כהה או בהיר? יש לי את שניהם

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2021 at 8:56 pm

בהיר

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
יוני 29, 2021 בשעה 00:56

העוגות הם קראנציות? או יותר רכות כאלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2021 at 2:46 pm

קריספיות

השב
User Avatar
אמונה
starstarstarstarstar
יוני 29, 2021 בשעה 11:47

היי אפשר להחליף את החמאה בשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2021 at 2:45 pm

שמן קוקוס כן

השב
User Avatar
שרית גרמולין
דצמבר 10, 2021 at 10:57 am

עוגיות מדהימות ! אני מכינה מקפיאה ומחלקת לבני המשפחה שיהיה להם בהקפאה אם מגיעים אורחים בהתראה קצרה ! אני שמה את המתוקה של איילת במקום קינמון וכולם שואלים מה זה הטעם המיוחד שלהם…תודה קרן

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2021 at 4:30 pm

שמחתי לשמוע תודה

השב
User Avatar
אורית
יוני 4, 2024 at 5:57 pm

מה זה המתוקה של איילת?

השב
User Avatar
מאיה מזרחי
starstarstarstarstar
יוני 29, 2021 בשעה 14:26

הי המתכון נראה סופר שווה כמו שאר המתכונים במה וכמה יכולה להחליף את החמאה?(לא סובלת את הטעם לצערי) והאם ניתן להפחית מכמות הסוכר? האם ניתן להחליף בקמח כוסמין מלא/לל"ג?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2021 at 2:45 pm

את יכולה להמיר חמאה בשמן קוקוס, לא להוריד בסוכר, ולהמיר חצי מכמות הקמח בקמח מלא

השב
User Avatar
מאיה מזרחי
יוני 29, 2021 at 2:50 pm

תודה רבה רק כמה שמן קוקוס לשים, אותה כמות? וניתן להמיר לקמח ללג? הבן שלי אוכל רק כוסמין מלא והבת צליאקית ופשוט חייבתתתת להכין את המתכון הזה סופר טעים ושווה אודה לך שוב על תשובתך

השב
User Avatar
אתי
יולי 8, 2021 at 4:15 pm

אפשר לוותר על הקינמון והאם העוגיות עדיין יהיו טעימות? (לא אוהבים פה קינמון אבל אוהבים עוגיות)

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
יוני 29, 2021 בשעה 22:59

היי העוגיות יצאו נהדרות! אך משום מה לא יצאו לי סדוקות כמו שלך. הן בכלל לא נסדקו לי, למה זה קרה לדעתך? תודה על המתכון!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2021 at 7:38 am

אולי הפחתת בכמות הסוכר?

השב
User Avatar
Noga
starstarstarstarstar
יוני 30, 2021 בשעה 10:43

עוגיות מעולות!! ממש כייף שגם מחכים בפריזר עוד 2 גלילים לפעם הבאה ויהיו עוגיות בצ'יק.. תודה רבה קרן יקרה

השב
User Avatar
דניאלה שבתאי
starstarstarstarstar
יולי 6, 2021 בשעה 10:54

שלום, האם ניתן להקפיא העוגיות האפויות. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 11:42 am

בטח

השב
User Avatar
גילי זלצר
starstarstarstarstar
יולי 6, 2021 בשעה 12:07

היי קרן מהממת. האם אפשר להחליף את הביצים? שיהיה טובעוני

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 2:55 pm

יש בבלוג עוגיות שוקולד ציפס טבעוניות תכיני אותן הן מדהימות

השב
User Avatar
יערה
יולי 9, 2021 at 6:42 pm

היוש קרן כרגיל כל מתכון שלך פשוט יותר הורס מהשני!! לאחרונה עשיתי כמה פעמיים את המקלות בייגלה עם תוספות וזה מטורף!!!! שמתי בטעות סוכר חום כהה האם זה משפיע על המרקם?

השב
User Avatar
אסיה
starstarstarstarstar
יולי 11, 2021 בשעה 00:18

היי, אפשר להחליף את הביצים לכמה כפות מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2021 at 2:12 pm

לא ניסיתי לטבען אותן נסי את השוקולד צ’יפס הטבעוניות שבבלוג

השב
User Avatar
הודיה
פברואר 6, 2022 at 2:41 pm

הפקאנים הם מסוכרים או טבעיים?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2022 at 8:20 am

טבעיים

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
יולי 11, 2021 בשעה 12:56

אפשר לוותר על הקינמון והאם העוגיות עדיין יהיו טעימות? (לא אוהבים פה קינמון אבל אוהבים עוגיות, aשוקולד לבן ופקאן)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2021 at 2:12 pm

כן אפשר לוותר

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
יולי 12, 2021 בשעה 20:41

תודה קרן 3> 3> 3>

השב
User Avatar
זוהר
starstarstarstarstar
יולי 25, 2021 בשעה 12:17

האם ניתן להוסיף טעם של קפה לעוגיות? (ומה עדיף, להוסיך אבקה/תמצית?)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 25, 2021 at 9:55 pm

אבקה זה מעולה

השב
User Avatar
זוהר
יולי 26, 2021 at 5:22 pm

וכמה צריך להוסיף? כפית זה מספיק?

השב
User Avatar
רותם
ספטמבר 20, 2021 at 2:58 pm

בצק העוגיות יצא לי ממש רך מה עושים?מה עשיתי לא תקין? הכמויות מדויקות

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2021 at 8:13 am

אולי החמאה היתה על גבול הנמסה או חמה מדי נסי להבא לצנן את הבלילה לפני עבודה

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2021 בשעה 14:31

בצק העוגיות יצא לי ממש רך מה עושים?

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2021 בשעה 09:10

היי קרן, האם אפשר לוותר על האגוזים? (אלרגיה לכל הסוגים) צריכה לשנות משהו בכמויות בגלל הוויתר עליהם?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2021 at 3:54 pm

אפשר להמיר בשוקולד צ’יפס או פשוט לוותר עליהם ללא שינוי

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2022 בשעה 12:34

היי קרן! האם מדובר הסוכר חום דמררה או גבישי?

השב
User Avatar
Sharon
starstarstarstarstar
מאי 26, 2022 בשעה 18:05

ווואווו… הכנו עם קמח ללא גלוטן (תמי ומולינו ירוק). יצא מעולה. קל, פשוט ומשמח. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2022 at 11:03 am

שמחה לשמוע שרון

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מאי 27, 2022 בשעה 11:59

היי קרן האם יש לך מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס רכות יותר כמו שיש גירסא של עוגיות מארווה רכות?

השב
User Avatar
שרה
מאי 27, 2022 at 12:07 pm

כמו כן העוגיות לא משטתחות לי….הם נשארו כדוריות

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2022 at 1:00 pm

לא מורידים בסוכר

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2022 at 1:00 pm

אין לי במיוחד כשאני רוצה רכות אני בדרך כלל אופה מעט פחות ומשאירה אותן קצת בטמפרטורת החדר שלא יהיו קריספיות

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2022 בשעה 13:11

היי אפשר לוותר על השוקולד צ’יפס? ולהוסיף עוד חופן אגוזים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2022 at 4:51 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
עדן
פברואר 1, 2023 at 12:41 pm

האם אפשר להחליף את הפאקן בשקדים ולהוסיף גם צימוקים?

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2023 בשעה 11:49

אפשר להחליף את הפאקן לשקדים ולהוסיף גם צימוקים?

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2023 בשעה 13:04

אפשר להכין כדורים מהבצק במקום גליל ולאפות ישר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2023 at 10:47 pm

בטח שאפשר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img