img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות שוקולד צ׳יפס חלב קריספיות

אפריל 4, 2021 | 125 תגובות

img

125 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
צביה הלל
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2021 בשעה 19:00

נראה לי שכוס ושליש קמח זה יותר מ - 180 גרם לא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2021 at 7:01 pm

זה 186 גר׳ אם לדייק אבל אני השתמשתי ב 180

השב
User Avatar
אלה
ספטמבר 10, 2021 at 3:45 pm

אופים פחות זמן אם עושים אותן קטנות יותר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2021 at 11:12 pm

מעט כן

השב
User Avatar
נועה
נובמבר 20, 2021 at 10:12 am

האם אפשר להשאיר במקרר ולאפות בהמשך היום?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2021 at 1:13 pm

כן

השב
User Avatar
מיכל חורב‬‎
ינואר 27, 2022 at 10:11 pm

אמאלה זה המתכון הטוב ביותר לעוגיות שוקולד צ'יפס שנתקלתי בו!! נפלא!!

השב
User Avatar
עדן רצון
פברואר 9, 2022 at 10:28 pm

היי הכנתי את המתכון פעמיים פעם אחיות יצאו מושלם כמו בתמונה ובפעם אחרת יצאו עוגתיות כאלה ותמכו כלפי מעלה..מה יכולה להיות הבעיה??

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2022 at 6:52 am

הורדת משהו? אבקת סודה? סוכר?

השב
User Avatar
אנה
יוני 12, 2022 at 1:21 pm

שלום קרן! האם יהיה מוצלח אותו בצק עם צימוקים/אגוזים/שקדים? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 13, 2022 at 12:34 pm

בוודאי

השב
User Avatar
ימית דולברג
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2021 בשעה 22:36

מה זה ביצה גדולה? אם יש לי m?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 7:03 am

גם מדיום זה בסדר

השב
User Avatar
שקד
יוני 24, 2023 at 8:43 pm

חמאה חומה יאמי אני המסתי את החמאה בסיר עד שהיא הושחמה וזה נותן טעם קרמלי מעולה https://youtube.com/shorts/OI0nFwCJeBY?feature=share4 בשילוב עם המתכון שלך יצא טעים

השב
User Avatar
inbar
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2021 בשעה 22:38

האם ניתן בכלל לוותר על הרוטב מייפל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 7:03 am

אפשר להמיר בדבש סילאן או סירופ תירס

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2021 בשעה 22:39

היי - האם יש סיכוי להמיר את הביצה ברסק תפוחים ויצא משהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 7:02 am

שווה לנסות יש מצב שיעבוד

השב
User Avatar
יובל
אוגוסט 13, 2024 at 2:13 pm

היי❤️ באילו שבבי שוקולד את משתמשת?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2024 at 10:28 am

מזמינה מחנויות שמתמחות באפייה שוקולד ציפס חלב

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2021 בשעה 09:13

היי קרן המהממת! מתה על המתכונים שלך. אני רוצה שיצאו לי לפחות 30 עוגיות, להכפיל כמויות או פשוט להקטין קצת את גודל העוגיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 10:12 am

תכפילי זה כייף שהן גדולות

השב
User Avatar
ליזה
יוני 27, 2021 at 11:29 am

היי קרן, העוגיות יוצאות קריספיות? האם אפית בתוכנית טורבו?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2021 at 8:04 pm

לא בטורבו והן,הן יוצאות קריספיות

השב
User Avatar
ירין
אוקטובר 6, 2023 at 12:42 pm

במתכון כתוב חמאה מומסת אבל בסרטון נראה שהשתמשת בחמאה רכה כשעשיתי עם מומסת התערובת יצאה ממש נוזלית צריך להשתמש בחמאה רכה?

השב
User Avatar
נעמה
ינואר 31, 2022 at 11:26 am

האם ניתן להכין כעוגיה אחת גדולה ולאחר מכן לחתוך?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2022 at 12:26 pm

מניחה שכן לא ניסיתי

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2021 בשעה 13:30

הי קרן, אפשר להשתמש בטבלת שוקולד חלב קצוצה במקום פצפוצי שוקולד? אין לי חלב ודווקא בא לי את הטעם החלבי.. ותודה על מתכונים מדהימים!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 1:42 pm

בטח

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 1:43 pm

אפשר בהחלט

השב
User Avatar
מור
אפריל 24, 2022 at 10:05 pm

יצאו לי ממש ממש שטוחות ומתוקות באופן מוגזם. /:

השב
User Avatar
גאיה כהן
אפריל 6, 2021 at 6:26 pm

אהובה יקרה ראשית - תודה. שנית, קראתי איפשהו שסודה לשתייה זה ביג נונו ובכל המתכונים אני מחליפה לאבקת אפיה. לאור ההקדמה שמציינת במפורש כי כל דבר ודבר חשוב, רציתי לשאול אם אפשר? מקווה שזה לא שאלה בסגנון "מתכון לחלה האם אפשר לעשות בלי קמח?"

השב
User Avatar
ofek i
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2021 בשעה 15:51

יצא לי ממש מתוק אפשר להפחית מהסוכר פעם הבאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 9:28 pm

המרקם ייפגע

השב
User Avatar
דנה שחר
פברואר 14, 2023 at 2:09 pm

מתכון פשוט מושלם כמו כל המתכונים שלך שקוטף מלא מחמאות תודה יקרה

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2023 at 9:44 pm

תודה דנה

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2021 בשעה 17:24

הי, קמח כוסמין לבן או מלא יעבוד?

השב
User Avatar
אנוניממ
אפריל 5, 2021 at 6:46 pm

היי אפשר להשתמש הסוכר חום דביק?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 9:26 pm

אפשר , המרקם עלול להשתנות אבל טעים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2021 at 9:27 pm

לבן מעולה או חצי חצי

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2021 בשעה 10:19

אם מורידים את המייפל כדאי להוסיף עוד סוכר? אם כן כמה?

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2021 בשעה 13:40

היי קרן, במה אפשר להחליף את הסודה לשתייה ? לצערי אין לי בבית ...

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2021 at 7:04 pm

אבקת אפייה והמרקם משתנה אבל אחלה

השב
User Avatar
ליאור
מאי 30, 2021 at 1:03 pm

היי קרן, יש אפשרות להמיר את החלב בחלב שקדים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2021 at 5:50 am

כן אפשר

השב
User Avatar
עמית
ספטמבר 30, 2024 at 11:45 pm

הכנתי ויצא לי ממש לא קריספי, מין מרקם עוגתי כזה.. יש סיבה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:42 pm

אולי הורדת אבקת אפייה או סודה לשתייה?

השב
User Avatar
ניקי
starstarstarstarstar
אפריל 8, 2021 בשעה 21:00

האם עדיף אפייה רגילה או טורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2021 at 9:10 pm

לא בטורבו, חום עליון תחתון

השב
User Avatar
לינוי דייאני
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2021 בשעה 11:00

היי קרן, האם חייב תמצית וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2021 at 1:44 pm

אפשר סוכר וניל אם אין ואפשר לוותר אני אוהבת

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2021 בשעה 13:21

היי עם שוקולד צ'יפס מריר יצא סבבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2021 at 1:46 pm

בודאי!

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2021 בשעה 19:16

את העוגיות אופים על טורבו או רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2021 at 7:26 pm

רגיל

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2021 בשעה 18:18

האם העוגיות יוצאות קריספיות רק מהצדדים או גם באמצע ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2021 at 8:21 pm

באמצע רכות יותר אפשר לאפות מעט יותר שיהיו קריספיות גם באמצע

השב
User Avatar
Liz
פברואר 4, 2023 at 8:02 pm

היי,עשיתי את העוגיות,בטעם יצכ פשוט מושלם אבל אחרי שצננתי הנחתי אחת על השניה והכל נדבק אחד לשני ,הן לא יצאן קריספיות,אפשר לדעת מדוע?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2023 at 9:50 pm

אולי לא להניח אחל על השניה יד מצב שעוד היו מעט חמימות ואולי השוקולד הדביק אותן

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2021 בשעה 21:01

היי הכנתי את העוגיות פעמיים, בפעם הראשונה השתתחו ממש יפה ובפעם השניה נשארו גוש.. מה אני עושה לא נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2021 at 3:12 pm

אולי בפעם השניה הורדת בכמות הסוכר ?

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
מאי 6, 2021 בשעה 12:28

עוגיות מעולות! אפשר לנסות להכין אותן ללא גלוטן? עם קמח שקדים או קורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2021 at 9:02 pm

הם לא יהיו תחליף מספיק טוב, אפשר לנסות לשלב קמח ללא גלוטן

השב
User Avatar
חן
אוגוסט 22, 2021 at 8:19 pm

העוגיות יןצאות לי קריספיות ואז כשהן מתקררות הן נדבקות אחת לשנייה וכבר לא קריספיות יודעת למה זה קורה?

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
מאי 8, 2021 בשעה 10:18

היי, רציתי לשאול למה כשהן יוצאות מהתנור ומתקררות הן קריספיות ואחר שעה שעתיים נהנות רכות? וזה בקופסא אטומה

השב
User Avatar
Shani
starstarstarstarstar
מאי 10, 2021 בשעה 22:34

אפשרי רק עם סוכר לבן? נגמר לי הסוכר חום וממש בא לי להכין

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 10:40 pm

אפשר רק לבן

השב
User Avatar
צליל
starstarstarstarstar
מאי 19, 2021 בשעה 16:40

וואו! יצאו מהתנור לפני זמן מה. אכן מדהימות. ממש התחשק לי עוגיות ביום קשה שכזה ולא היה לי הכל בבית אז עשיתי כמה שינויים - השתמשתי בשוקולד מריר במקום שוקולד חלב, בדבש במקום סירופ מייפל, וסוכר חום ככה (מהסוג הדביק והדחוס) במקום סוכר חום בהיר. תודה קרן על המתכונים המדהימים ובכללי אני חולה עלייך. כל טוב:-)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2021 at 8:54 am

תודה צליל נשמע מושלם השינויים שלך !

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
מאי 21, 2021 בשעה 17:21

תודה, עוגיות מושלמות!!! מה דעתך על הפיכתן לעוגיות שוקולד עם שוקולד צ׳יפס לבן? אפשר להמיר חלק מהקמח בקקאו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 6:24 pm

כן על הכל

השב
User Avatar
אתי
מאי 21, 2021 at 7:50 pm

תודה 3>

השב
User Avatar
מור ברדוגו
יולי 17, 2021 at 2:31 pm

הי קרן , אין לי אבקת סודה לשתייה בבית. מה אני יכולה לשים במקום ?. תודה

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
מאי 28, 2021 בשעה 00:16

היי קרן :) ציינת בהערות שניתן להקפיא את העוגיות לפני האפייה. איך בדיוק? לא הצלחתי להבין..

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2021 at 8:28 am

לכדרר לעוגיות ולהניח בקופסת פלסטיק אטומה, עם נייר אפייה בין שכבות העוגיות להפרדה וחילוץ קל

השב
User Avatar
maya
starstarstarstarstar
יוני 28, 2021 בשעה 19:06

קרןןןןן זו פעם שלישית שאני מכינה הבנות שלי מכורותתתת הפעם שמתי שמן קוקוס בטעם חמאה אליפותתתת

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2021 at 8:54 pm

אלופה את תודה

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אוגוסט 15, 2021 בשעה 10:16

הי קרן , תמיד אחרי שהעוגיות מתקררות הן כבר לא קריספיות ונדבקות לי אחת לשנייה יכולה להגיד לי למה זה קורה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 15, 2021 at 7:17 pm

תאפי קצת יותר

השב
User Avatar
ברוריה
נובמבר 12, 2021 at 7:11 pm

טעים טעים. הנכדים מאוד נהנו עם כוס חלב.

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2021 at 11:07 am

תודה ברוריה

השב
User Avatar
Jamutal
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2021 בשעה 11:24

שלום קרן! תודה רבה אני מנסה להחליף לסוג כלשהו של קמח מלא כמה שאפשר. אשמח לקבל הכוונה! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2021 at 7:58 pm

אפשר להמיר מחצית מכמות הקמח לקמח מלא כמו כוסמין מלא או קמח מלא

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2021 בשעה 16:30

היי קרן יש לך המלצה לאיזה שוקולד צ'יפס כדאי להשתמש?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 28, 2021 at 8:37 am

אני קונה בחנויות שמתמחות במוצריי אפייה שוקולד של קליבו, אבל זה לא חובה, כל שוקולד צ׳יפס יעבוד

השב
User Avatar
ברוריה
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2021 בשעה 19:27

עוגיות מעולות.אני לא מפסיקה לעשות אותם. שאלה ראשונה של הנכדים סבתא הבאית את העוגיות? תודה קרן.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2021 at 11:16 am

שמחה לשמוע ברוריה תודה

השב
User Avatar
כרמית
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2021 בשעה 13:33

מה השיטה לשים עדשים במקום שוקולד? למראה צבעוני ? השתמשתי בm&m והן נמסו והצבע נמס לעוגייה. פיזרתי אותן לאחר שהעוגייה השתטחה ונאפתה ולא בתערובת עצמה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2021 at 1:45 pm

לא ברור לי למה הסוכריות נמסו, זה לא אמור לקרות , בדרכ מערבים אותן כבר ישירות לבלילה

השב
User Avatar
גנית כץ
אוקטובר 1, 2023 at 8:31 pm

על תכנית טורבו ? כמה מעלות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2023 at 10:41 pm

חום עליון תחתון 180 מעלות כפי שכתוב במתכון

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2021 בשעה 23:11

יצאו מושלמות! הוספתי אגוזי לוז וחיסלתי מלא. תודה על המתכון!

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2021 בשעה 17:05

אפשר להמיר חלב במים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2021 at 11:40 am

אפשר

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2022 בשעה 10:59

הכנתי עכשיו. יצא מושלם.תודה.

השב
User Avatar
רננה
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2022 בשעה 12:14

הי! נראה מעולה האם אפשר להשמיט את הסוכר החום? או להוסיף סוכר רגיל/משהו אחר כתחליף? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2022 at 9:24 pm

להמיר בסוכר לבן באותה הכמות

השב
User Avatar
רננה
אפריל 7, 2022 at 3:56 pm

ואו יצא טעים ברמות!!!! תודה אימצתי אצ המתכון

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
מאי 13, 2022 בשעה 12:17

עוגיות מושלמות!!! החלפתי לקמח כוסמין 80% והורדתי מעט מכמות הסוכר שוקולד צ"פס לבן ומריר. אין טעימות כאלה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2022 at 2:08 pm

תודה אורלי

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
נובמבר 28, 2022 בשעה 15:47

טוב מצאתי את ה- מתכון לעוגיות שוקולד צ׳יפס חלביות קריספיות מושלמןת!! אסוררררר להכין אותן - אי אפשר להפסיק לאכול! עשיתי עם שוקולד לבן, להתעלףףף תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2022 at 12:29 pm

אלופה תודה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
מאי 3, 2023 בשעה 09:04

הי קרן, הבצק יוצא קצת סמיך ? לשים קצת במקרר לפני?

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
מאי 18, 2023 בשעה 09:51

הי קרן במידה ואני מעוניינת בעיה חומה, האם אפשר להוסיף קקאו?

השב
User Avatar
אוריה רומנו
starstarstarstarstar
יולי 26, 2023 בשעה 12:58

היי, מה הכוונה חצי חצי? אפשר להשתמש בקמח כוסמין 80%? האם ייצא טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2023 at 4:53 pm

אפשר כן

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2023 בשעה 12:06

העוגיות הקבועות שלי!! ושאלה- האם ניתן להכין עם קמח ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2023 at 1:57 pm

כן בטח ביחס של 1:1

השב
User Avatar
עופרי
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2023 בשעה 18:16

מתכון לפנתאון

השב
User Avatar
עופרי
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2023 בשעה 18:16

מתכון מושלם

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2023 בשעה 12:08

טעים ביותר! החלפתי חצי מהקמח לכוסמין והורדתי 1/4 כוס סוכר ויצא ממש מעולה!

השב
User Avatar
קורל
starstarstarstarstar
פברואר 27, 2024 בשעה 22:38

היי קרן, הכנתי את העוגיות ויצאו ממש טעימות!!! תודה על המתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:20 am

תודה קורל

השב
User Avatar
ליליאנה קליינר
יוני 17, 2024 at 9:37 pm

קרן מה אפשר במקום חלב.תודה

השב
User Avatar
שגיא
starstarstarstarstar
יוני 24, 2024 בשעה 16:26

בתנור נראות נהדר ואז רואה שהן נראות ממש אפויות , עוד קצת וישרפו, אבל שנוגעת רכות מאד. למה????

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2024 at 7:21 pm

כשעוגיות יוצאות מהתנור הן תמיד רכות ואז בצינון מתקשות אם תנסי לאפות אותן עד שייתקשו, אז אחרי צינון הן יהיו אבן

השב
User Avatar
שגיא
starstarstarstarstar
יוני 26, 2024 בשעה 12:56

למה הבצק יוצא לי או נוזלי או דביק שממש אי אפשר לעבוד איתו.. ? התוצאה הסופית טעימה ומושלמת אבל העבודה קשה... מה אני עושה לא בסדר?

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2024 בשעה 09:59

אפיתי בחיי מאות עוגיות שוקולד צ'יפס... המתכון הזה משובח, יצאו בדיוק כמו שאני אוהבת. הרוב חוסל תוך כמה שעות אז יללא לנגלה הבאה. תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 27, 2024 at 6:35 pm

תודהההה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יולי 2, 2025 בשעה 17:35

קרן, העוגיות יצאו מעולות רק מעט שמנוניות..מדוע? השתמשתי עם כוסות מדידה של אפיה..

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 3, 2025 at 11:26 am

אני משתמשת בכוסות מדידה כנראה זה השפיע לך על היחסים במתכון

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img