img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות שוקולד צ'יפס שוקולד לבן ופיסטוק

מאי 28, 2016 | 16 תגובות

img

16 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
יוני 24, 2016 בשעה 15:27

שלום קרן! התוודעתי ממש עכישו לבלוג הממם שלך ובא לי להיכן הכל!!! פשוט מקסים, לגבי העוגיות מדובר בסוכר חום כהה או סוכר חום בהיר דמררה? תודה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2016 at 3:57 pm

שלום רותי, שמחה שאת פה, הכוונה לסוכר חום בהיר דמררה, תודה על ההערה אתקן במתכון , בהצלחה!

השב
User Avatar
סיגלית
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2016 בשעה 16:49

קרן שלום, העוגיות יצאו מהתנור ובכלל לא השתטחו.. אין ביצים במתכון, זו טעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2016 at 10:02 pm

הי סיגלית אין ביצה במתכון, האם הכנת אותן בדיוק על פי הכמויות שרשומות במתכון? קיררת במקרה את הבלילה לפני כן?

השב
User Avatar
סיגלית
נובמבר 11, 2016 at 11:53 pm

בדיוק אותו דבר, בלי לקרר. הבצק יצא יבש.

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יוני 26, 2017 בשעה 20:15

ניסיתי יותר מפעם אחת והן מדהימות! תודה:) נראה לך שאפשר לשמור את הבצק במקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2017 at 6:56 am

תודה רבה, שמחה לשמוע עדי. אין בעיה להקפיא את הבצק ולאפות מאוחר יותר (מקסימום אחרי שבועיים-שלושה), לעטוף אותו היטב בניילון נצמד. ההפשרה תעשה במקרר ולא בחוץ, ועדיף לילה, כך יהיה נח יותר עבוד עם הבצק לאחר הפשרתו. בהצלחה.

השב
User Avatar
קתי
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 13:02

היי מהממת :) הפיסטוקים טבעיים נכון? לא קלויים? ומה זה כוס?? יש תמונה של ה כוס הזא

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 2:58 pm

פעסטוק טבעי, כוס מידה אוניברסלית אפשר לראות בגוגל, זה גודל סטנדרטי אם אין לך אז הכוס הכי קרובה בגודלה זו כוס חד פעמי לשתיה חמה

השב
User Avatar
אסתר
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2021 בשעה 22:07

היי קרן, דבר ראשון, ממש תודה על מתכונים אלופים וטעימים, הבלוג שלך מושלםם. הכנתי את העוגיות, ןהן יצאו ממש טעימות, אבל הבצק יצא לי יותר כמו קרמבל, ולא השתטח בתנור. אולי שמתי יותר מדי פיסטוקים, כי לא ידעתי אם צריך כוס אחרי הטחינה או לפני. אשמח אם תסבירי לי.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2021 at 8:56 am

הי אסתר, אין במתכון הזה טחינה אני מתיעה לבדוק איזה מתכון הכנת ולהגיב עליו שאוכל לעזור

השב
User Avatar
אסתר
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2021 בשעה 22:26

היה כתוב פיסטוקים טחונים.

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 11:29

היי אגם בוקר טוב יש אפשרות להחליף את שוקולד לבן לשוקולד חלב,לעוגיות פיסטוק תודה שבת נפלאה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 3:04 pm

כן בטח

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2023 בשעה 19:53

היי,אפשרי שמן קוקוס במקום חמאה? שיהיה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2023 at 4:46 pm

אפשר אין סיבה שלא יצליח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img