img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות שוקולד רכות עם נטיפי חמאת בוטנים

מאי 30, 2018 | 20 תגובות

img

20 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
דורין
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2019 בשעה 15:36

אפשר להמיר את החמאה לשמן קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2019 at 2:03 am

אפשר להמיר ב 50 גר שמן קוקוס

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יולי 23, 2019 בשעה 17:46

יש אפשרות להכין ידנית, בלי מיקסר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2019 at 6:09 pm

בקלות

השב
User Avatar
מאשה
starstarstarstarstar
אוגוסט 24, 2019 בשעה 22:11

אפשר במקום שוקולד מריר קקאו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 25, 2019 at 6:09 am

זה לא יעבוד, בשוקולד יש שומן שאין בקקאו

השב
User Avatar
,רננה
נובמבר 9, 2023 at 4:19 pm

עשיתי את העוגיות והן יצאו לי ממש שטוחות,וגדולות(שמתי חצי כף בלילה)מה עשיתי לא נכון

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מאי 8, 2020 בשעה 16:50

עשיתי עם שוקולד צ'יפס יצא מושלם!! אוהבת שאת מתארת בקפידה את מהלך ההכנה, כולל הערות קטנות שעושות את כל ההבדל. תודה :)

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יוני 17, 2020 בשעה 17:05

אפשר להקפיא את העוגיות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2020 at 9:43 pm

בטח

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2020 בשעה 18:28

היי, האם אפשר להתשמש בקמח כוסמין במקום רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 12, 2020 at 8:18 pm

אפשר חצי חצי לבן ומלא

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2020 בשעה 20:13

יצא מדהים, תודה!! השתמשתי בקמח מלא במקום רגיל כי זה מה שהיה לי ועדיין היה מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2020 at 5:27 am

תמיד שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2020 בשעה 20:56

היי, סוכר חום - הכוונה לסוכר חום כהה או לדמררה?

השב
User Avatar
אורנה
דצמבר 17, 2020 at 8:57 pm

עכשיו ראיתי שרשום חום בהיר... תודה

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2022 בשעה 21:39

שוקולד מריר 70% תופס?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2022 at 12:49 pm

כן

השב
User Avatar
,רננה
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2023 בשעה 12:16

עשיתי את העוגיות והן יצאו לי ממש שטוחות,וגדולות(שמתי חצי כף בלילה)מה עשיתי לא נכון

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2023 at 12:34 pm

אולי החמאה היתה רכה מדי, נסי להבא לצנן אותה במקרר קודם

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img