img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print
מתכונים כללי

עוגת גבינה אוורירית מארבעה מרכיבים

דצמבר 18, 2025 | 17 תגובות

זמן הכנה: 10 דקות

זמן אפיה: 45 דקות

רמת קושי: קל

אני באמת חושבת שאין מנצח ממראה של עוגה עם אבקת סוכר וכשמדובר בעוגות גבינה אבקת הסוכר שמעטרת אותה זה הדבר הכי יפה שראיתי.
פעם חשבתי שעוגות גבינה זה רק למנוסים ממש, שזה מסובך, שזה לא תמיד מצליח, ואז גיליתי שבבית, חלק מהיופי של עוגות גבינה זה שהן לא מסובכות, ומותר להן קצת ליפול, וזה לא גורע מהטעם ומהאווריריות שלהן
את העוגה הזו הכרתי במקרה ברשת וקראו לה עוגת גבינה מארבעה מצרכים, אבל אני חשבתי שעדיף לי להוסיף קצת אבקת אפייה שלא היתה במתכון המקורי, קצת תמצית וניל ואפילו קצת גרידת לימון ולשדרג אותה בלי שום קושיא
אז שומעים? מדובר בעוגת גבינה פשוטה להכנה, אוורירית ככ שאני ממש מקנאה בכם על ההתאהבות שלכם בפעם הראשונה שתטעמו ממנה

למתכון img
featured-image

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגת גבינה אוורירית מארבעה מרכיבים
img

17 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
אוריה מרידור
starstarstarstarstar
דצמבר 18, 2025 בשעה 22:54

היי נראת מעולה ובטוח טעימה כמו יתר המתכונים, יש לי תבנית עגולה 23 זה בסדר...

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2025 at 3:55 am

בטח

השב
User Avatar
סופיה
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2025 בשעה 08:00

3 כפות קמח בכף מדידה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2025 at 2:13 pm

כן

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2025 בשעה 10:11

נראה מעולה! אפשר לשים מעל ציפוי כזה של שמנת חמוצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2025 at 2:13 pm

בטח

השב
User Avatar
ללי
דצמבר 20, 2025 at 1:13 pm

מה הכוונה "מכסים את התנור ומשאירים את הדלת פתוחה"?

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2025 בשעה 10:25

מה ההבדל בין עוגת גבינה שיש בה קורנפלור, שאני מכירה , לבין זאת שאין בה? גם לגבי כמויות הגבינה שהן יחסית מועטות..

השב
User Avatar
נילי
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2025 בשעה 11:26

איזו תבנית? גודל?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2025 at 2:13 pm

גודל בינוני

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2025 בשעה 17:10

טעימה מאוד!!! מה עושים כדי שפחות תצנח?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2025 at 1:47 pm

לא בטורבו, לא להוציא מיד מהתנור, ולא לאפות בתבנית מאוד גדולה

השב
User Avatar
אילנה הלוי
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2025 בשעה 22:34

האם אפשר לשים כתחליף לסוכר ממתיק - כמו סוכר

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2025 at 1:46 pm

כן ממליצה מעט יותר מסוכר רגיל כי זה פחות מתוק

השב
User Avatar
ליאורה
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2025 בשעה 13:35

נראית מדהים! לאפות על טורבו או סטטו?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2025 at 1:46 pm

סטטי עדיף

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img