img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת חלב חם שאני מטורפת עליה

ספטמבר 25, 2020 | 223 תגובות

img

223 תגובות גולשים

User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2020 בשעה 19:29

נראה מעולה!! אפשרי להשתמש בקמח כוסמין לבן?

השב
User Avatar
אפרת
ספטמבר 29, 2020 at 11:20 am

משוגעת על העוגות שלךךך

השב
User Avatar
שרה ויצמן
ספטמבר 29, 2020 at 11:46 am

2 כוסות סוכר לא הגזמת בכלל. האם אפשר להקטין את הסוכר ל 3/4 כוס ? תודה ובשורות טובות. שרה

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 11:49 am

לא שרה, מציעה למי ששומר לא להכין עוגות עם הרבה סוכר יש המון מתכונים אחרים

השב
User Avatar
ליאור
נובמבר 7, 2020 at 10:49 am

למה להגיב בכזאת בוטות?! גסות רוח וחוצפה.

השב
User Avatar
ליאור
ספטמבר 29, 2020 at 12:25 pm

נראה מעולה כמו כל המתכונים שלך!! אפשרי להשתמש בקמח כוסמין לבן?

השב
User Avatar
אפרת
אוקטובר 15, 2020 at 2:14 pm

הי קרן, האם ניתן להמיר את הסוכר הלבן בסוכר חום?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2020 at 2:37 pm

כן חום בהיר

השב
User Avatar
נבו
נובמבר 10, 2020 at 10:32 pm

הי קרן, השם של העוגה כבר קנה אותי :) במתכון כתבת שלא צריך להחליף את בלון ההקצפה, תהיתי האם הכוונה היא לראש ההקצפה של המיקסר? זאת אומרת שאין צורך לעבור לוו גיטרה... אולי נפלה טעות בכתב? אם לא אז אשמח להבין למה הכוונה? תודה על כל מה שקורה פה בבלוג האדיר הזה!

השב
User Avatar
מיכל
דצמבר 16, 2022 at 7:44 pm

האם אפשר שמן בצקום חמאה? אם כן אז כמה?

השב
User Avatar
מירי בביץ'
פברואר 20, 2021 at 8:28 pm

נראה מעולה האם כמות מספיקה ל2 עוגות התבניות אינגלישק???

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2021 at 9:09 pm

כן

השב
User Avatar
תפארת
מאי 21, 2022 at 11:18 am

אפשר לשים מעל לקישוט ממרח ריבת חלב?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2022 at 2:24 pm

ברור לחמם אותה קודם קצת במיקרו לפני

השב
User Avatar
בר
נובמבר 16, 2024 at 10:12 pm

אפשר לעשות בתבנית אנגל עם הרגליים ולהפוך כדי שתצא גבוהה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2024 at 6:11 am

בטח

השב
User Avatar
לוריאל
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2020 בשעה 23:24

וואו הכנתי וזה יצא כל כך טעים!! תודה על מתכון נהדר :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2020 at 11:43 pm

תודה לורי!

השב
User Avatar
ליבי
ספטמבר 27, 2020 at 3:34 pm

עוגה מעולה!!!!! הכנתי עם קמח כוסמין לבן ופיזרתי באמצע ולמעלה תערובת אגוזים קצוצים/סוכר/קינמון. תודה :)

השב
User Avatar
‪gitta r‬‏
ספטמבר 30, 2020 at 2:38 pm

בטעות השארתי על 200 מעלות וכמעט שרפתי אותה אבל יצא מדהיםםם אחרי 20 דקות יצאה בנס ועכשיו הכי טעים שזה גם פריך;)

השב
User Avatar
עינב
אוקטובר 23, 2020 at 2:35 pm

היי קרן, את הסוכר להוסיף לביצים בהדרגה לאחר הקצפת הביצים בנפרד או ישר יחד ?

השב
User Avatar
מעין
ספטמבר 16, 2022 at 3:51 pm

הי קרן, אפשר להחליף לקמח ללא גלוטן? קמח שקדים / כל קמח אחר?

השב
User Avatar
רוחמה שריקר
ספטמבר 30, 2020 at 7:55 pm

מה אפשר במקום תמצית שקדים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 8:24 am

תמצית וניל ואפשר קינמון או לוותר על השקדים

השב
User Avatar
רונה
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2020 בשעה 05:23

נראה מעולה! כמה מעלות יש לאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2020 at 7:02 am

170

השב
User Avatar
שמרית
ספטמבר 26, 2020 at 10:45 am

אם יש לי רק ביצים M? האם לשים 4 או יותר?

השב
User Avatar
Nofar
ספטמבר 13, 2021 at 8:28 pm

נראה מעולה הולכת כבר להכין תודה לך :) רצוי לשמור את העוגה בתוך או מחוץ למקרר?

השב
User Avatar
א.נ
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2020 בשעה 10:29

נראית מעולה, מזכירה לי עוגת גבינה עם קמח במראה שלה...למרות שהתעלפתי מהסוכר מול קמח לא כדאי להפריד בצים ולהקציף חלבון לאווריריות ונפח/גובה העוגה ?!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2020 at 10:49 am

אין צורך היא ממילא גבוהה

השב
User Avatar
שמרית
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2020 בשעה 11:29

אם יש לי רק ביצים M? עדיין להשתמש ב4 ביצים או יותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2020 at 1:06 pm

אפשר חמש

השב
User Avatar
סיגל
ספטמבר 29, 2020 at 3:03 pm

את החלב מוסיפים מיד כשמורידים מהגז? רותח?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 3:19 pm

כן

השב
User Avatar
דקלה גבאי
אוקטובר 6, 2020 at 10:26 am

וואו! איזו עוגה מעולה! הייתה טעימה לכולנו. תודה.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 12:00 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2020 בשעה 14:31

אחרי שניסיתי עם חלב סויה מעדכנת שהיא יוצאת יבשה, כנראה רק חלב עובד

השב
User Avatar
חנה
ספטמבר 28, 2020 at 6:00 am

את הביצים מפרידים?ומקציפים לחוד? לא ברור כי א מקציפים ביצה שלמה זה לא כזה תופח

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2020 at 7:00 am

אחרי 4-5 דקות זה ממש אבל ממש תפוח

השב
User Avatar
שאנל
ספטמבר 30, 2020 at 5:21 pm

היי אפשר לוותר על תמצית וניל או סוכר וניל נגמר לי בבית

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2020 בשעה 14:42

האם אפשר להשתמש בקפח תופח? שנה טובה ותודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2020 at 3:22 pm

אפשר אין בעיה

השב
User Avatar
בתעמי
ספטמבר 30, 2020 at 1:48 pm

היי קרן, העוגה הזו משהוו ואת אין מה לדבר! מה את חושבת שיקרה אם אמיס בתוך החלב שוקולד מריר? יעבוד?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2020 at 4:00 pm

יש מצב לא ניסיתי

השב
User Avatar
shirli cohen
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2020 בשעה 16:01

תנור על חום עליון ותחתון? לא טורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2020 at 4:15 pm

לא טורבו , עליון תחתון

השב
User Avatar
לאה רונן
ספטמבר 30, 2020 at 8:28 am

האם לתת לחלב להתקרר מעט

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2020 בשעה 22:32

הכנתי את העוגה לאחרי הצום ולא התאפקתי וטעמתי אותה. הטעמים מאוד טעימים אבל היא קצת יבשה. במה אפשר לצפות אותה כדי שתהיה יותר מעניינת או רטובה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 7:51 am

ציפוי שוקולד או מייפל לדעתי היא מקבלת לחות דווקא ביום שאחרי (שמרתי במקרר)

השב
User Avatar
rachel
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 11:39

2 כוסות סוכר זה כמעט התאבדות

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 12:05 pm

לכתוב התאבדות על שתי כוסות סוכר זו הגזמה מטורפת, יש ככ הרבה עוגות שאפשר להכין שאין בהן שתי כוסות העניין

השב
User Avatar
סימה
ספטמבר 17, 2021 at 1:03 pm

האם אפשר להפחית בסוכר, אם כן כמה?

השב
User Avatar
אלון אורמלי
ספטמבר 27, 2020 at 1:35 pm

אני אופה להנאתי כבר עשרים שנה, זה אחלה תחביב. לפני זה הייתי איש מטבח מקצועי. מדובר על עוגה משעממת, לא שונה בהרבה מכל עוגת טורט אחרת, קצת יבשה ובעיקר.. חסרת אופי. נכון היא קלה מאוד להכנה, אבל מה מעניין בה? מה יש בה שאין באחרות? אפיתי לפני כיפור ונאלצתי לבקש סליחה מבני ביתי, על עוגה סתמית. (לפחות סגרתי את נושא הסליחות). תחסכו לעצמכם את המעט זמן שנדרש כדי להכין אותה ותדפדפו למתכון הבא.. או כמו שהבן שלי אמר בציניות "לך תסמוך על אתרי מתכונים של אשכנזים יבשים". בהתחלה מחיתי נגד האמירה, אבל התנאי שלו היה שאקח פרוסה מהעוגה, אז נכנעתי

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 2:09 pm

תגובה גזענית ומכוערת. גם אם עוגה לא מצאה חן בעינייך, שלוט ביד שלך במקלדת כשאתה נכנס לאתר שלי וכותב לי דברים כאלו. יש אנשים שאוהבים לאכול עוגות טורט יבשות, בלי קשר לאם הם אשכנזים או לא, אני קצת מפקפקת בידיים שלך, וחושבת שמי שידו כל כך קלה על המקלדת, לא יכול להוציא מהידיים האלו עוגות טעימות. ומקווה שבשביל הבן שלך, וכדי לתת דוגמת חינוך טובה, תתנצל. מעבר לזה, על טעם וריח לא מתווכחים, אבל למה שכתבת יש ריח ממש לא טוב. שנה טובה!

השב
User Avatar
איציק
ספטמבר 28, 2020 at 11:22 pm

לא יפה גבר להגיב ככה. גם עם זה לא מצא חן בעיינך לא מגיבים כך. קצת כבוד.

השב
User Avatar
אורלי
ספטמבר 30, 2020 at 9:21 am

אני בשוק מהחוצפה וגסות הרוח. פשוט מזעזע. קרן את מדהימה ומקסימה. אל תתני לאנשים קשי לב וממורמרים לקלקל לך את מצב הרוח.

השב
User Avatar
אתי
אוקטובר 3, 2020 at 5:51 pm

הבנו את הרעיון. ואם קרן היתה מזרחית מה היית כותב ? פשוט תכתוב שהעוגה יבשה ולא מצאה חן בעיני הבן המומחה לעוגות שלך . ואם אתה כזה מומחה שנים רבות היית יודע איך לשדרג אותה .

השב
User Avatar
עדי
אוקטובר 1, 2021 at 10:16 pm

תגובה דוחה וכנראה שאתה גם בנאדם כזה

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 11:41

קרן יקרה, רק להגיד לך שאת נפלאה, חג שמח, שנה טובה ומתוקה, גמר חתימה וכתיבה טובה. המתכונים שלך כמו תמיד נהדרים בדיוק כמוך. תודה רבה ושנה נפלאה ובריאות איתנה לך ולכל בני ביתך כל השאר בונוס.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 12:04 pm

תודה סיסי אהובה,שנה טובה!

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 12:09

הכנתי עכשיו בתבנית 24 והיא ממש ממלאת את התבנית (חד פעמית) כמעט עד סופה. זה הגיוני? היא עוד גובהת? כדאי להוריד לתבנית נוספת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 12:24 pm

חד פעמיות תמיד קטנות יותר, אל תמלאי יותר מ 3/4 גובה ואת היתרה בתבנית אחרת

השב
User Avatar
אני
אפריל 18, 2021 at 2:18 pm

אפיה זה מדע מדוייק אפשר לעשות ניסויים, אבל להתכונן נפשית לאכזבות.חלב רגיל וחלב סויה אולי דומה בטעם אבל לא דומה בכמיה שלו אני אישית לא טבעונית/צמחונית אבל אני יודעת שהרבה מישתמשים בחלב קוקוס או בתערובת של חלב קוקוס וקרם קוקוס כדי לדמות חלב רגיל כי חלב סויה לא שמן ולא מתוק מספיק באפיה

השב
User Avatar
מירי וינברג
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 14:27

מה ניתן לשים במקום חמאה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 2:47 pm

שמן קוקוס או מחמאה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 14:56

יצא מעולה!!!! איזה מתכון נהדר!! נכנס לרשימת המתכונים הביתיים. הכנסת לנו חיוך בתוך התקופה הלא פשוטה הזו. תודה! ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 4:34 pm

תודה דנה

השב
User Avatar
Sima Tal
ספטמבר 29, 2020 at 1:54 pm

קרן יקרה, הכנתי את עוגת התפוחים והקינמון והיא טעימה בטירוף. תבורכי על השיתוף וההענות שלך, את נהדרת

השב
User Avatar
שי
אוקטובר 2, 2020 at 7:33 pm

עוד מתכון שהולך להיכנס לארסנל. קרן המון תודה על הטוב שאת מעבירה ונותנת את הזכות להכיר את המתכונים שלך. הבלוג אצלי בפייבוריט בטלפון כבר מזמן.. אני בדרך כלל נוהג גם לקרוא את התגובות והשאיר לי טעם לא טוב התגובות שראיתי המתכון הנ"ל לצערי לאנשים קל להוציא את הרוע והכעסים העצמאיים שלהם מאחורי המקלדת וחבל שזה קרה ועוד לך שמבלי להכיר כולך בטוב ובנתינה מבלי שום אינטרס חוץ מרצון לעזור ולשתף מהידע שלך. על כל פנים אני מאמין שאחרי שאכין את העוגה זה ישתפר :) שתהיה שנה טובה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2020 at 8:23 pm

אתה מהמם אני מניחה שמי שכתב את התגובה לא מכיר אותי ונחשב לטוקבקיסט מזדמן שנה טובה

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 15:20

עוגה מהממת,רכה רכה

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 20:48

העוגה מעולה! הכנתי אותה פרווה, עם חלב סויה של תנובה, ומחמאה 3 ביצים M ואחת L כי זה מה שהיה בבית :) יצא אפילו מעט לח בפנים ולא יבש בכלל! קרן מדהימה כרגיל...

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2020 at 7:01 am

תודה אלמוג

השב
User Avatar
אור צ'ופי צ'רבין
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2020 בשעה 11:59

עוגה נפלאה! רכה, מריחה מדהים, אוורירית ומנחמת... קשה להוציא מהידיים שלך משהו פחות מנפלא...

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2020 at 5:18 pm

אור המהממת תודה אהובה ושנה טובה

השב
User Avatar
לנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2020 בשעה 12:27

הי, הכנתי ויצא מעולה, אבל רק טיפה יבשה ובתמונה היא ניראת יותר אוורירית מה יכול להיות שעשיתי לא טוב? הקצפתי ביצים 5 דק

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2020 at 5:18 pm

זו אכן עוגה קצת יבשה, לדעתי היא משתבחת במקרר כשהיא עטופה היטב, ואם אופים אותה כמה דקו יותר מדי זה גם משפיע ואולי זה מה שקרה.. להבא פשוט להוציא כמה דק קודם

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2020 בשעה 23:15

אפשר הסבר קטן? כשרשמת להקציף את הביצים, התכוונת רק את הלבן? או את כל הביצים? אמנם הכנתי 4 עוגות בחיי, אבל אני יודעת שאם יש אפילו קצת צהוב, זה לא יוקצף ויתפח.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 12:03 am

כל הביצה, הקצפה במיקסר למשך 4-5 דקות תניב תוצאה מאוד תפוחה

השב
User Avatar
חגית
ספטמבר 30, 2020 at 5:27 pm

נראה מעולה! אם רוצים שהעוגה תהיה יותר רטובה ועסיסית?

השב
User Avatar
Sarit
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 01:27

היי.האם ואיך ניתן להסב למתכון ללא סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 9:23 am

אין לי נסיון עם תחליפי סוכר לצערי אז לא יודית להמליץ.

השב
User Avatar
לינדה
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 09:02

קרן, תשובה נהדרת ומכבדת ביותר. . והמתכונים שלך פשוט נהדרים ומלווים בהסבר קליל וברור.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 9:22 am

תודה לינדה

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 13:24

היי קרן, כמו תמיד עוד עוגה שלל שאני חייבת לנסות!!!שאלה, האם את תמצית השקדים ניתן להחליף בכפית ממרח שקדים?

השב
User Avatar
רוחמה שריקר
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 13:37

האם אפשר להכין עם סוכר קנים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 2:56 pm

כן

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2020 בשעה 18:16

יצאה לי עוגה שלמות!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 8:24 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
רוחמה שריקר
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2020 בשעה 19:56

שימי 5

השב
User Avatar
מינימי
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2020 בשעה 00:25

אלון אורמלי.. לא חושבת שיש לך את הזכות להיכנס לאתר של קרן אגם בגלל. חוסר פרגון חוסר אנושיות ותת מודעות עצמית באופן שמצריך עזרה במיידי! ובכלל להזכיר את המילה "אשכנזים" גורמת לי לבחילה קשה. כמה חסרונות בבן אדם אחד,חבל!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 8:23 am

מקוה שהגיעו אליו המסרים :-)

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 15:14

הכנתי את העוגה ללא גלוטן עם קמח תמי. יצאה טעים. לא יודעת מה הטעם המקורי. מקווה שתשמר רכה גם מחר.. תודה על מתכון טעים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2020 at 5:27 pm

איזה כייף שניסית, ספרי לנו מחר

השב
User Avatar
יסכה
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 19:59

יואו נראית מהממת והשם שלה לחלוטין עושה את כל החשק!! מישהי ניסתה להכין אותה עם חלב שקדים/שיבולת שועל ויכול לדווח על התוצאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 10:40 pm

ניסו עם סויה ואני יודעת שחלק יצא מוצלח

השב
User Avatar
מרינה
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2020 בשעה 12:10

היי קרן. הכנתי עוגה - היא מאוד טעימה וקלילה, אוספתי אגוזים וקנמון ויצא לי עוגה - בסקויט - שמאוד הזכירה לי ילדות. תודה לך על המתקונים מעולים וחיוך הבוקר שלך. בגללך התחלתי ללכת כול בוקר לים. את מדהימה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 4:25 pm

תודה מרינה

השב
User Avatar
אושרת קריספיל
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2020 בשעה 10:38

העוגה מאוד טעימה ואוורירית. טעם החלב נשאר על הלשון, תענוג. האם ניתן להוסיף שומן כדי ללחך את העוגה? כגון שמן קנולה, חמאה. שאלה נוספת, האם ניתן להחליף את החלב בשמנת מתוקה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2020 at 2:38 pm

אפשר לנסות קצת שמן או חמאה לא ניסיתי אבל לא אמור להזיק לגבי השמנת המתוקה אותו כנ״ל

השב
User Avatar
אליי לוי
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2020 בשעה 21:22

הכנתי את העוגה לקינוח אחרי ארוחת שישי והיא מצויינת. כלכך רכה ועדינה, אוורירית ומחממת את הבטן והלב. קראתי קצת תגובות על כמויות הסוכר, חייבת לציין שהכמויות של קרן מדוייקות! לא להחסיר או להפחית דבר! תאפו אותה באהבה והיא תצא מעולה. תודה רבה לך קרן על כל סטורי שמעלה לי חיוך על הפנים! נהנת מאוד לראות את הידיים שלך עובדות, האוטנטיות שלך כובשת! שבת שלום❤️

השב
User Avatar
זוהר
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2020 בשעה 14:43

האם ניתן לעשות חצי מהכמות ולאפות באינגליש קייק?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2020 at 3:41 pm

כן

השב
User Avatar
נועם
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2020 בשעה 00:55

אני קוראת לה בפשטות ''המושלמת של קרן אגם''. נהדרת - גם העוגה וגם את.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2020 at 6:55 am

איזה כייף לי ולעוגה

השב
User Avatar
מירי להמן
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2020 בשעה 14:54

יצאה לי עוגה מדהימה כמו כל שאר המתכונים המעולים שאני מכינה מפה! תודה רבה רבה לך על כל מה שאת מביאה לפה!תבורכי

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 18, 2020 at 4:38 pm

תודה מירי יקרה

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2020 בשעה 01:20

טוב אמצע הלילה עכשיו אבל עכשיו היא יצאה מהתנור ואני חייבת לכתוב שהעוגה הזאת פשוט מושלמת! טעימה בטירוף וסופר קלה! תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2020 at 6:09 am

זה ככ משמח

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2020 בשעה 19:11

הכנתי לא פעם מתכון שלך ויצא מוצלח ונהדר! אני בחודש התשיעי ובין כל שאר העיסוקים העוגה הזו ממש קרצה לי כמשהו מנחם ונעים לימים הקרים שהגיעו... עשיתי הכל לפי השלבים וכן השמעתי כוס סוכר אחת. בתנור שמתי 30 דקות ואז בדקתי עם קיסם ונראה שהעוגה הייתה מוכנה. כשהוצאתי שמתי נייר נצמד (קראתי פעם שהאדם שנוצרים עוזרים לעוגה להיות לחה יותר) השארתי במקרר ויום למחרת חפצתי גם בקפצת אז שמתי מעל. הוצאתי את בערב ואכלנו אותה. והיא יצאה ממש דחוסה ולא אוורירית כלל כמו בתמונה...ממש לחם עם קצפת. מה עשיתי לא נכון? אשמח לנסות להכין שוב.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2020 at 9:35 pm

אם הורדת כוס סוכר הרגת את העוגה

השב
User Avatar
שירן
נובמבר 27, 2020 at 10:53 pm

אויש ברצינות? אני פשוט לא מבינה כלום ושום דבר בכימיה של אפייה. רק יודעת שכדאי להיצמד למתכונים. אבל כן לעיתים במתכונים אני משמיטה סוכר וזה לא פוגם במרקם...טוב אנסה שוב בהזדמנות.

השב
User Avatar
איל צוקרמן
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2020 בשעה 22:32

אפשר להכין ב2 תבניות אינגליש במקום אחת גדולה? אם כן, משתנה הטמפרטורה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2020 at 4:58 pm

טמפרטורה לא משתנה אולי הזמן מתקצר מעט יש לשים לב

השב
User Avatar
יהודית
אוקטובר 22, 2023 at 5:14 pm

היי קרן, האם אפשר לשלב בבלילה של העוגה פירות יער? ואם כן, באיזה שלב להוסיף אותם?

השב
User Avatar
נעה שרעבי
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 03:47

וואו קרן זאת העוגה הכי טעימה שטעמתי! ואני אפילו לא חובבת עוגות בדרך כלל.. כנרא ה פשוט לא יצא לו טוב... תודה לך על המתכון המעולה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 7:11 am

איך אפשר לא לאהוב עוגות???? אבל האמת שזה הכי משמח לשמוח שגם מי שלא מת על עוגות אוהב. תודה נועה

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2021 בשעה 21:43

הכנתי את העוגה בגרסה ללא גלוטן ויצא מעולה!! כמה התאמות- 10% פחות קמח, שליש קמח שקדים והיתר קמח רב תכליתי ללא גלוטן. תודה קרן!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2021 at 7:12 am

אלופה תודה על השיתוף

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2021 בשעה 22:40

קרן יקרה, בעלי התעלף על העוגה והכריז שמעכשיו זאת עוגת היומולדת שלו! תודה!!! היא פשוטה וטעימה!

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
מרץ 14, 2021 בשעה 19:18

יצא מדהים!! רכה ומדהימה!! תודה רבה :)

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2021 בשעה 18:48

הכנתי הרגע, יצאה מאוד.. רגילה. (הוספתי גרידת לימון שלם כי חשבתי שצריך קצת טעם) יש לי מחר אירוע עם חברים ואמרתי לעצמי שאם יצא טעים אביא להם - אני כנראה לא אביא להם.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2021 at 10:23 pm

חבל ממש שהתפקשש לך איתה היא אחת העוגות האהובות בבלןג, אבל זה לגמרי עניין של טעם

השב
User Avatar
מיטל בבאי
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2021 בשעה 16:14

קרן אגם את מטורפפתתת!!! מה זאת העוגה הממזרה והמדהימה הזו?!?!?!! ואו ואו ואו!!!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2021 at 6:24 pm

לגמרי מטורפת ! תודה אהובה

השב
User Avatar
יובל בן מור
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2021 בשעה 12:29

היי קרן! נראה מתכון מהמם. שאלה, אפשר למשל לחלק את הבלילה לחצי להוסיף מחית פיסטוק/ קקאו לחצי ממנה ולעשות עוגת שיש? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2021 at 2:08 pm

אפשר כן, שימי לב שקקאו נורא מייבש אז אני דוווקא הייתי ממיסה שוקולד מריר ומשתמשת בו לשיש

השב
User Avatar
שושה
starstarstarstarstar
ספטמבר 14, 2021 בשעה 22:35

מה המידה בערך של תבנית מרובעת בינונית? התבנית צריכה להיות עם דופן גבוהה?

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2021 בשעה 14:33

לפי התגובות נראה שרק לי לא תפחה, מה יכולה להיות הטעות? הריח מעולה אבל נראה שזה לא יהיה אכיל :(

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 16, 2021 at 7:56 am

לא תפחה יכולה להיות תוצאה של אבקת אפייה לא בתוקף, ערבוב יתר של הקמח בבלילה, תבנית לא מתאימה וכו.. אז קשה לי לדעת בדיוק שווה נסיון נוסף

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
ספטמבר 16, 2021 בשעה 12:56

שנה שלמה חיכיתי לכיפור להכין שוב את העוגה הנפלאה הזו!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 17, 2021 at 7:09 am

תודה רוני

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2021 בשעה 11:55

הכנתי אותה פעם ראשונה ביום כיפור ומאז כל שבוע היא מככבת אצלנו בענק! העוגה המושלמת! הילדים טורפים אותה! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2021 at 7:51 am

תודה דנה

השב
User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 18:54

תודה על מתכון מעולה! הכנתי פעם אחת והייתה הצלחה גדולה הבת 4 הכריזה שזאת העוגה שלה ליומהולדת ובתיכנון להכין לה קאפ קייק, האם יעבוד עם המתכון הזה? ואם כן, כמה זמן צריך לאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2021 at 7:21 pm

בטח שיעבוד. להתחיל לבדוק אחרי 15 דק

השב
User Avatar
מעיין בוארון
starstarstarstarstar
דצמבר 27, 2021 בשעה 17:29

עשיתי את העוגה לשבת, פשוט ואוו ! לא הספקתי לצלם איך יצא כי היא פשוט חוסלה !! תודה 3>

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2021 at 7:37 am

תודה מעיין שמחתי לשמוע

השב
User Avatar
Jamu
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2022 בשעה 20:07

הבחושה הכי טעימה שיצאה לי. ושילבתי גם קמח כוסמין מלא, יצא סוף הדרך וכולם זוללים... תודה על המתכונים❤

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2022 בשעה 09:51

אני מעוניינת להכין את העוגה כבסיס לעוגת 2 קומות. האם היא תחזיק? כמה היא תהרס אם אפחית בכמויות הסוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2022 at 1:20 pm

לא לגעת בסוכר וכן, אפשר לחתוך אותה בקלות לשניים

השב
User Avatar
ליאן
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2022 בשעה 00:00

עוגה מדהימה! אפיתי אותה ברינג של 20, ונוצרה גבעה במרכז העוגה שלא נפלה אחכ. רציתי לשעת מה אני אמורה לעשות כשי שלא תיווצר הגבעה הזו. רוצה להכין אותה כעוגת 2 שכבות ליום הולדת. תושה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2022 at 10:11 am

הגבעה נוצרה כי התבנית הזו קצת קטנה לבלילה... אבל אני דווקא אוהבת גבעו זה יפה בעיני :-)

השב
User Avatar
שירוש
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2022 בשעה 13:26

יצא פשוט מושלםםםםם תודה רבה קרן זה חוסל בשנה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2022 at 1:40 pm

תודה!

השב
User Avatar
לאה
יוני 2, 2022 at 7:56 pm

חובה לשמור את העוגה במקרר?! העוגה מושלמת, פעם ראשונה מכינה והיא כבר כמעט חוסלה....והיא בכלל אמורה להיות לשבת וחג

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
מאי 22, 2022 בשעה 09:56

האם אפשר להמיר את החמאה לשמן? ואם לא, למה לא? כלומר מה החמאה מוסיפה כאן ששמן לא יתן? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2022 at 10:12 am

אפשר להמיר

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
אוגוסט 7, 2022 בשעה 18:29

כל שנה אנחנו פותחים עם העוגה הזו (כבר שנה שלישית!) את צום תשעה באב, והיא פשוט מדהימה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 8, 2022 at 1:26 am

איך אני שמחה לשמוע , תודה

השב
User Avatar
HA
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2022 בשעה 20:09

העוגה יצאה טעימה ואוורירית כשיצאה מהתנור, אבל לצערי, נהרסה אחרי לילה במקרר. עוגות בחושות על בסיס חמאה מגישים בטמפרטורת החדר ובטח לא קרות. הקרור מקשה את החמאה ומשנה את מרקם העוגה. למדתי את זה בדרך הקשה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2022 at 11:49 pm

תוציאי לפני הגשה מהמקרר ותחזירי לטמפרטורת החדר

השב
User Avatar
ניר
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2022 בשעה 23:02

היי קרן חולה על המתכונים שלך והם תמיד יוצאים מושלמים. משום מה, משהו קרה עם העוגה הזו והיא לא נאפתה :( היא היתה בתנור 45 דקות ועדיין הייתה נוזלית )אני חייב לציין שהתנור טוב והטמפרטורות בו מדויקות, הכל תמיד מצליח לי(. הכנסתי אותה לעוד 4 פרקי זמן של 10 דקות ! אבל אז החלק הפנימי התקשה, והחיצוני היה כבר פריך. היא יצאה מאד טעימה בטעם, אבל משהו לא ברור עם הנוזליות שלה. יש לך מושג???

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2022 at 8:47 am

משהו השתבש בדרך קשה לדעת מה ניחוש שלי שהתבנית היתה קטנה מדי ולעוגה היה קשה להיאפות ממליצה לנסות שוב כי היא להיט

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2022 בשעה 19:57

אפשר להחליף את הסוכר לסוכר חום? ואם כן איזה כמות לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2022 at 8:18 am

אותה הכמות

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2022 בשעה 16:40

היי אהובה אפשר להוסיף בעוגה הזאת שמנת חמוצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2022 at 12:47 pm

מיותר

השב
User Avatar
פ
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2023 בשעה 14:04

היי, אשמח לדעת אם שייך בהגשה לזלף עליה מעט שוקולד מומס או שלא יתאים לה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2023 at 3:49 pm

בטח שיתאים

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2023 בשעה 08:59

היי אפיתי את העוגה בתבנית עגולה, כל המסביב יצא נהדר אבל החלק האמצעי נשאר לא אפוי. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2023 at 1:32 pm

שזה לא היה אפוי מספיק :-)

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2023 בשעה 07:55

יו קרן זה נראה נדיר. אפשר לשלב פה חלב מרוכז איכשהו על חשבון הסוכר? תודה ושנה טובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2023 at 9:30 am

לא חושבת שיש טעם להכביד עליה עם חלב מרוכז

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2023 בשעה 23:39

אני מתה על עוגות בטעם של פעם ובעיקר בחושות, ניסיתי לברר בסביבה שלי אם מישהו מכער עוגה כזאת וככל שאף אחד לא הכיר כך הסתקרנתי יותר לנסות! אמאלה איזו עוגה מושלמת!! אחת הטעימות שאכלתי אבר, מסוכנת ברמות כי אי אפשר להפסיק לאכול וכל מי שטעם קיבל לינק עם המתכון. פשוט אין עלייך!

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2023 בשעה 23:48

אני מתה על עוגות בטעם של פעם ובעיקר בחושות, ניסיתי לברר בסביבה שלי אם מישהו מכיר עוגה כזאת וככל שאף אחד לא הכיר כך הסתקרנתי יותר לנסות! אמאלה איזו עוגה מושלמת!! אחת הטעימות שאכלתי אבר, מסוכנת ברמות כי אי אפשר להפסיק לאכול וכל מי שטעם קיבל לינק עם המתכון. פשוט אין עלייך!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2023 at 9:26 am

תודה!

השב
User Avatar
נעם
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2023 בשעה 00:54

היי קרן, האם אפשר מחית וניל במקום תמצית וניל?

השב
User Avatar
נעם
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2023 בשעה 01:03

היי קרן, האם אפשר מחית וניל במקום תמצית וניל? ואם כן כמה?

השב
User Avatar
נעם
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2023 בשעה 01:03

היי קרן, האם אפשר מחית וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2023 at 9:25 am

בטח

השב
User Avatar
דנה שניידר
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2023 בשעה 20:08

מתכון מושלם עם קמח רגיל. לצערי לא עבד עם קמח ללא גלוטן יצאה דחוסה ולא נאפתה כמו שצריך בפנים

השב
User Avatar
גדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2023 בשעה 16:17

היי קרן, האם אפשר לשלב בבלילה של העוגה פירות יער? ואם כן, באיזה שלב להוסיף אותם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2023 at 8:13 pm

לפזר מעל

השב
User Avatar
וויני
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2024 בשעה 22:20

הי קרן נתקלתי במתכון הזה שלך, לפני כחודש ושמרתי אותו. הגיעו אלינו אורחים (מהארץ) והחלטתי לאפות אותה. הח'ברה טעמו והתלהבו. לאחר מכן שלחתי את הצעירים לבריכה ושמתי על השולחן (ליד הבריכה) את העוגה. לפני שעה אני רואה אותם ליד השולחן מחסלים את כוווווווווולה אמרו שכייף בבריכה, אבל עוד יותר היה כייף לזלול את העוגה. אפילו לא הספקתי לטעום. צריך להכין אותה שוב...... :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2024 at 11:29 pm

איזה כייף!

השב
User Avatar
רונה
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2024 בשעה 16:49

היי, אם אין תמצית שקדים? האם עדיין אפשר להכין את העוגה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 6:15 pm

ברווווור

השב
User Avatar
מטילדה
starstarstarstarstar
יוני 27, 2025 בשעה 15:51

אחותי הכינה את העודה וזה יצא ממש טעים, תודה לך. רק מה, אחרי שבועיים היא התייבשה....

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2025 at 4:46 pm

מי שומר עוגה לשבועיים ?

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2025 בשעה 11:14

מתכון מוצלח, עוגה טעימה מאוד, אני אישית הורדתי קצת מכמות הסוכר וגם הוספתי קצת גרידת לימון, יצא מדהים. תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2025 at 6:31 pm

תודה דינה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img