img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת ריקוטה מרנג לימון ושקדים ללא קמח

אפריל 14, 2024 | 96 תגובות

img

96 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
זהבה
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2024 בשעה 17:25

היי קרן ציינת במתכון 2 וחצי כוסות אבקת שקדים ורשמת 50 גרם. זה נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2024 at 9:55 am

תיקנתי ל 250 תרענני את הדף

השב
User Avatar
אסנת
אפריל 18, 2024 at 11:22 am

היי, איזה ריקוטה צריך?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:39 pm

ריקוטה פרסקה

השב
User Avatar
רונית דנגור
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2024 בשעה 17:35

מה משקל השקדים הטחונים שמוסיפים? לא ברור לפי המתכון 2 וחצי כוסות או 50 גרם? תודהההה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2024 at 9:55 am

250 גר תרענני את הדף ותראי את זה

השב
User Avatar
סוזי קליידר
אפריל 15, 2024 at 12:34 pm

במתכון עדיין מופיע 50 גר', גם אני לא הבנתי...

השב
User Avatar
יסמין
אפריל 16, 2024 at 7:17 pm

מה גודל התבנית?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:47 pm

כפי שכתוב 22 ואפשר גם ב 24

השב
User Avatar
דיה
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2024 בשעה 17:36

העוגה נראית מוש! רק הבהרה, במרכיבים של המרנג רשום סוכר אבל במתכון עצמו רשום אבקת סוכר. זה סוכר לבן נכון? תודה

השב
User Avatar
ורדה
אפריל 15, 2024 at 7:47 am

לא ברור השמוש בחלבונים. מקציפים ארבעה קצף של אחד מהם נכנס לעיסה והשאר למרנג?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2024 at 9:54 am

כתוב, מקציפים ארבעה חלבונים של בסיס העוגה לעוגה, ולאחר מכן עוד שלושה חלבונים למרנג, מציעה לעבור שוב על המתכון מתחילתו ועד סופו

השב
User Avatar
מירב
אפריל 21, 2024 at 2:36 am

איזה גודל תבנית?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2024 at 7:47 am

22-24

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2024 בשעה 17:37

הי קרן, קצת קטן לי קוטר 20, להכפיל פי 1.5?

השב
User Avatar
אורית
אפריל 14, 2024 at 6:09 pm

קרן, במתכון כתוב 2 וחצי כוסות שקדים טחונים , ובסוגריים 50 גר ' ...זו טעות? מה נכון?

השב
User Avatar
יעל
אפריל 14, 2024 at 11:35 pm

היי קרן, אפשר להשתמש בקמח שקדים? תודה רבה

השב
User Avatar
ספי
אפריל 14, 2024 at 11:53 pm

אפשר להשתמש בקמח שקדים? 2 וחצי כוסות?

השב
User Avatar
יהב שמרית
אפריל 22, 2024 at 11:07 am

גבינה רגילה תעבוד?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2024 at 1:29 pm

גבינה לבנה? לערבב עם גבינת שמנת

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2024 בשעה 09:05

האם ניתן להשתמש בגבינת טובורג במקום גבינת ריקוטה ?

השב
User Avatar
לבנה
אפריל 15, 2024 at 9:36 am

בםעם השניה שמקציםים חלבונים . כמה חלבונים? במתכון רשום 4 ובהכנה רשום להקציף שוב חלבונים מאיפה הגיעו עוד חלבונים וכמה? מתכון לא מפורט ולא מובן

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2024 at 9:53 am

מתכון מפורט ומובן לגמרי תעברי עליו שוב. לבסיס העוגה כתוב ארבע ביצים מופרדות , חלמונים וחלבונים שמוקצפים בנפרד. למרנג יש עוד 3 חלבונים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2024 at 9:53 am

בטח

השב
User Avatar
אירית
אפריל 15, 2024 at 10:55 am

הי לגבי הפרווה , מה הכמ ות של הקרם קוקוס ???

השב
User Avatar
מיקה
אפריל 16, 2024 at 9:11 pm

הי קרן, יכול להיות שהקישור לסרטון לא עובד?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:46 pm

לא יכול להיות

השב
User Avatar
עדי
אפריל 16, 2024 at 10:39 pm

היי קרן, האם ניתן להכין בלי הלימון?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:46 pm

אפשר, לא ניסיתי ואני מקוה שהיא לא תצא אנמית

השב
User Avatar
מור
אפריל 21, 2024 at 2:00 pm

אפשר להוסיף מתחת למרנג סוג של למון קארד? )קרם לימון כמו בפאי) ואז לשים יחד באפייה עם המרנג? חג שמח תודה על המתכון

השב
User Avatar
רותי
אפריל 24, 2024 at 12:20 pm

מאיפה הצלחת המדהימה הזו?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2024 at 5:46 pm

חנות יד שניה בשם כפיים

השב
User Avatar
אירית
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2024 בשעה 10:54

הי לגבי הפרווה , מה הכמות של הקרם קוקוס ???

השב
User Avatar
אירית מרנפלד
אפריל 26, 2024 at 4:20 pm

עשיתי היום את העוגה… המרנג יצא מהתבנית לגובה 5 ס״מ לפחות מה עשיתי לא נכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2024 at 10:18 am

יש מצב ולפעמים קורה אבל העיקר שהוא לא גלש ושהיא יצאה טעימה אני מקווה

השב
User Avatar
מיטל שלזינגר
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2024 בשעה 11:37

קרן העוגה נראית וואאאו! הבעיה שאנחנו לא אוהבים לימון בבית, זה מאסט? אם נוריד את הלימון במתכון, אפשר להחליף במשהו אחר או לוותר? מה את אומרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:51 pm

לא ניסיתי בלי לינון והוא מאוד עדין בטעמו, אם את מורידה תוסיפי עוד ונילוש

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2024 בשעה 11:41

היי קרן, לא אוהבים אצלי לימון,אפשר לוותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:51 pm

לא ניסיתי בלי אני מניחה שאפשר תוסיפי עוד ונילוש

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2024 בשעה 15:16

הי אגם, אעריך על קבלת כמויות לתבנית 24 או 26. תודה, נורית ל.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:50 pm

להכפיל ב 1.5

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
אפריל 16, 2024 בשעה 15:53

תודה על המתכונים המעולים! מכינה אותם הרבה , יש לי כמה עוגות קבועות שלך.. לגבי העוגה הזו - אפשר שמנת צמחית במקום ריקוטה? או תחליף אחר בלי קוקוס

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:47 pm

לא ניסיתי עם שמנת צמחית אני מניחה שיעבוד

השב
User Avatar
יסמין
starstarstarstarstar
אפריל 16, 2024 בשעה 22:36

הי קרן, פי כמה להגדיל את המרכיבים אם אני רוהכין תבנית 24 או 26?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:46 pm

1.5 לתבנית 24

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2024 בשעה 15:54

אפשר להכין מראש את החלק של עוגת הגבינה ולאפות עד הסוף ולהקפיא ואז להפשיר להכין את המרנג באותו היום ולהכניס לאפיה נוספת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:44 pm

לא זה לא יעבוד

השב
User Avatar
מיקי
אפריל 23, 2024 at 7:20 pm

עוגה מאוד טעימה, תודה, האם אפשר להקפיא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2024 at 5:47 pm

מרנג עובר פחות טוב הקפאות

השב
User Avatar
מירי מוריה
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2024 בשעה 00:17

לאפות עם המרנג עוד 30 דקות את בטוחה? כלומר סהכ אפייה 45 דקות. לא נראה לי. אולי התכוונת 3 דקות עם המרנג. אל תשכחי שאין שם קמח.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:42 pm

התכוונתי לכל מילה שכתבתי

השב
User Avatar
ענת
אפריל 22, 2024 at 3:45 pm

אפיתי 18 דק והיא יצאה לא יציבה וגם נזלה בתנור מהתבנית גודל 22. מה הסיבה? יש אפשרות לתקן?

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2024 בשעה 00:27

היי קרן, נראה מושלם. את חושבת שיעבוד להכין יום לפני הערב חג? או עדיף להכין ביום עצמו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:42 pm

בטח שיעבוד

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2024 בשעה 08:37

הי קרן, המתכון נראה מצוין ואני צריכה להביא עוגה לערב החג. ציינת שהעוגה יוצאת רכה מאוד, האם היא תשרוד נסיעה ברכב של כשעה וחצי? תודה וחג שמח.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2024 at 7:51 am

כן בטח

השב
User Avatar
caroline
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2024 בשעה 20:37

Hi Keren can I put oil instead of butter? If yes what quantity and what stage at what stage of the recipe. Thanks

השב
User Avatar
שרה
מאי 8, 2024 at 3:37 pm

האם יעבוד טוב עם תחליף סוכר כמן סוויטאנגו?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2024 at 10:18 pm

מניחה שכן

השב
User Avatar
ליביה
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2024 בשעה 11:40

קרן, בעקבות הצלחה של כמה מהעוגות שלך, מכינה פעם ראשונה לחג שתי עוגות נוספות שלך. זו אחת מהן. לצערי לא שמתי לב עד עכשיו להערות וקניתי גבינת ריקוטה קלאסית במקום פרסקה. האם זה יצליח או עלי להשתמש רק בפרסקה? אבדוק גם לגבי העוגה שנייה - עוגת שוקולד ענני ריקוטה... תודה וחג שמח!

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2024 בשעה 21:55

האם אפשר להכין הכל במיקסר עם בלון הקצפה?

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2024 בשעה 19:48

היי, תודה על מתכונים אליפות!! מתכוונת לעשות מחר את העוגה. יש לך רעיון מה לעשות עם החלמונים שנשארו? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2024 at 1:30 pm

שקשוקה או עוגיות עם חלמונים כמו אלפחורס לפסח

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2024 בשעה 20:23

שאלה של טירונית :) לטחון את השקדים עם הקליפה במטחנת תבלינים או רק שקדים קלופים? תודה וחג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2024 at 1:31 pm

עדיף קליפים

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2024 בשעה 20:25

אפשר להכין בתבניות אינגליש קייק? יתאים לחלק ל2 או 3 תבניות?

השב
User Avatar
מירי
אפריל 22, 2024 at 11:32 am

חילקתי ל2 תבניות, יצא טוב

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2024 בשעה 21:13

הלוואי שתעני לי! אני יכולה להכפיל כמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2024 at 1:30 pm

כן בטח

השב
User Avatar
אנה בוז'ור
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2024 בשעה 21:28

אם יש ביצים xl להוריד ביצה אחת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2024 at 1:31 pm

נכון

השב
User Avatar
יואב
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2024 בשעה 11:24

קרן הצילו!!! הבסיס לא נאפה לי למרות ששמתי חום 160 ל20 דקות, קיויתי שעם המרנג זה יתקשה אבל כלום... כישלון חרוץ. מה לא בסדר?

השב
User Avatar
מירי
אפריל 22, 2024 at 11:33 am

אני נתתי לו עוד 5-10 דקות עד שהיה יציב יותר. הנחתי את המרנג בגבעות ומרחתי בעדינות ואז המשכתי לאפות

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2024 at 1:33 pm

אולי אצלך בתנור הבסיס היה צריך יותר זמן

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2024 בשעה 09:44

וואו, בערב החג העוגה חוסלה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2024 at 5:49 pm

כייף לדעת אורית תודה

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2024 בשעה 12:45

מכל מבול העוגות לפסח שהועלו ברשת, בחרתי להכין את העוגה הזו . יצא פגז!!! תודה עלייך.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2024 at 5:49 pm

שימחת מאוד תודה דורית

השב
User Avatar
Anat
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2024 בשעה 16:58

היי, לגבי גבינה שכבר שאלו ריקוטה קלאסית...או רק פרסמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2024 at 5:45 pm

אפשר ריקוטה קלאסית

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2024 בשעה 09:29

אפשר לוותר על השקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2024 at 3:56 pm

לא

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2024 בשעה 23:40

העוגה יצאה מדהימה!!!!! כולם השתגעו עליה, עוגה קלילה לא כבדה ולא מתוקה מדיי אבל ממש טעימה! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2024 at 7:31 am

תודההה

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
מאי 14, 2024 בשעה 16:43

הכנתי היום, באיחור אפנתי ליום העצמאות- נהדרת ויפהפייה. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:21 pm

תודה נועה

השב
User Avatar
נדיה
starstarstarstarstar
יוני 21, 2024 בשעה 16:12

היי קרן , תנור טורבו או רגיל ?

השב
User Avatar
orian
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2024 בשעה 16:29

היי אשמח לדעת האם את העוגה לאפות ממש לפני הוספת המרנג ? או רק צריכה לקבל צבע ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2024 at 9:11 am

כפי שכתוב לפחות 15-20 דק

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img