img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

עוגת שוקולד טבעונית

ינואר 9, 2015 | 20 תגובות

img

20 תגובות גולשים

User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2016 בשעה 11:55

ניראה טעים. מה עושים כאשר אין אבוקדו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2016 at 5:48 pm

הי, היא מעולה, ממירים אבוקדו ב 1/4 כוס שמן קנולה. בהצלחה:-)

השב
User Avatar
ליאת
אפריל 17, 2016 at 1:31 am

רבע כוס שמן קנולה

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2016 בשעה 14:36

תודה רבה על המתכון הוא נראה מעולה! אני מעונינת להתאים את הכמויות לתבנית 24 - איזה שינוי אני צריכה לעשות בכמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2016 at 2:49 pm

הי נועה תודה! אני חושבת שהכי כדאי להגדיל ב 50% את המצרכים בהצלחה

השב
User Avatar
נויה
starstarstarstarstar
יוני 13, 2016 בשעה 10:18

במתכונים טבעוניים רצוי לציין מהו המוצר המדוייק בו השתמשת. ישנם המון סוגים שונים ומשונים של חלב סויה (טרי, עמיד, ממותק, בטעם וניל, תנובה, אלפרו, ועוד) וההבדלים בטעמים משמעותיים ממש. גם בשמני הקוקוס השונים ישנם כאלה בעלי טעם דומיננטי יותר ופחות. תודה גדולה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 13, 2016 at 10:26 am

הי נויה תודה על ההערה, אני לא מעלה המון מתכונים טבעוניים לכן לא התעמקתי בזה, אקח בחשבון להבא.

השב
User Avatar
אפררתחיה
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2017 בשעה 00:43

שלום לך העוגה עושה רושם שמאד טעימה ומקווה שהילדים יאהבו רציתי רק לשאול אני צריכה להכין במגנטים לפי כמו של 30 לפי איזה כמויות מצרכים אני צריכה להכין תודה אפרת

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2017 at 7:42 am

יש גדלים שונים של מנג׳טים אבל בגדול נראה לי שכדאי להכפיל כמויות

השב
User Avatar
שמחה
starstarstarstarstar
יוני 16, 2017 בשעה 17:51

הכנתי היום עם קמח כוסמין ומים במקום חלב. את הסוכר החלפתי בחצי כוס סוכר קוקוס ורבע כוס סירופ מייפל. יצא משגע! כולנו פה טורפים! מגדול ועד קטנה :-)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2017 at 5:55 pm

כל הכבוד על ההמרות המוצלחות ותודה על הפידבק! בתיאבון:-)

השב
User Avatar
שמחה
יוני 16, 2017 at 5:57 pm

בכיף! תודה לך :-)

השב
User Avatar
Idit Peretz
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2018 בשעה 16:07

הי ממש אהבתי את המתכון אני רוצה לנסות לאפות אותה אבל מה התחליף לחלב סויה ... אני מכינה חלב שקדים בבית האם זה תחליף טוב ? אנחנו בבית לא משתמשים בדברי חלב וסויה !

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2018 at 4:11 pm

חלב שקדים אחלה

השב
User Avatar
אלוש
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 22:49

הי קרן! כמה גרם זה יוצא באבוקדו והאם אפשר להמיר את רסק התפוחים בבננות באותה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 11:37 pm

אף פעם לא שקלתי את האבוקדו, אני מניחה שאפשר להמיר תפוחים בבננות

השב
User Avatar
רו ני
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2020 בשעה 19:08

האם אפשר להשתמש גם ברסק תפוחים קנוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 8:58 pm

בטח

השב
User Avatar
אירית
starstarstarstarstar
יולי 23, 2025 בשעה 17:15

האם אפשר חלב רגיל במקום חלב הסויה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2025 at 4:24 pm

כן זה רק לא יהיה טבעוני

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img