img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

עוגת שוקולד ללא קמח מארבעה מצרכים בלבד

אפריל 28, 2014 | 8 תגובות

img

8 תגובות גולשים

User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2016 בשעה 18:14

נראה מהמם! האם אפשר לאחסן מבקרר או שמומלץ יותר לאכול חם?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2016 at 9:13 am

הי דנה, מקוה שלא מאוחר מדי, עדיף לאכול אותה חמימה לדעתי, לא הגעתי אף פעם לשלב שהיא נכנסת למקרר היא מתחבסלת ישירות מהתבנית :-)

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2016 בשעה 15:59

האם אפשר להמיר את החמאה בשמן לגרסה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2016 at 4:29 pm

לא בעוגה הזו, זה לא יעבוד :-(

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2017 בשעה 14:53

העוגה יצאה בלתי אכילה, היתה תחושה שהיא לא אפויה, למרות שקיסם יצא נקי

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2017 at 3:14 pm

העוגה יוצרת במרקם סופלה, זה מצויין במתכון, ולא במרקם עוגה בחושה, אולי לא אהבתם את המרקם או שמשהו התפספס לך בהקצפת הביצים אחרת אני לא רואה סיבה שהיא תצא בלתי אכילה, אני מכינה אותה המון .

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2018 בשעה 17:59

קרן, העוגה הפכה לדיירת קבועה בביתנו. לפעמים אפילו בתכניות קטנות אישיות ואז אני מכפילה כמויות. בקיצור תענוג צרוף!! זקוקה לעזרתך - בכמה להכפיל כמויות כדי לאפות בתבנית 24?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2018 at 6:31 pm

שמחה לשמוע שרית תודה! אני מציעה להגדיל ברבע את כל כמות המצרכים

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img