img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פסח

עוגת שיפון אגוזים ללא קמח

אפריל 5, 2018 | 23 תגובות

img

23 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2018 בשעה 13:03

הי, הבלוג שלך מקסים והמתכונים נהדרים הערה קטנה לגבי המתכון - קמח מצה מכיל גלוטן, ככה שהייתי משנה את השם למעלה בכותרת :) חג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2018 at 1:30 pm

נטע את אלופה תודה רבה! ברור שתוקן מיד.

השב
User Avatar
נטע
אפריל 5, 2018 at 2:10 pm

סתם צליאקית :) חג שמח

השב
User Avatar
סבינה
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2018 בשעה 10:34

אהלן, אפשר לפרסם את המתכון המקורי? ללא המרה לפסח :) ? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2018 at 10:47 am

בסוף המתכון למטה, מופיע הסבר במה להמיר לעוגה חזלשית לגמרי :-)

השב
User Avatar
שירה לשם
starstarstarstarstar
מאי 30, 2018 בשעה 11:21

האם קרם קוקוס נקרא גם נוזל קוקוס בקופסת שימורים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2018 at 12:06 pm

קרם קוקוס/חלב קוקוס זה אותו הדבר נוזל קוקוס זה שונה ולא לזה הכוונה

השב
User Avatar
adva
starstarstarstarstar
יוני 21, 2018 בשעה 15:39

רק אומרת, קרם זה לא חלב קוקוס, זה הרבה יותר שמן ועם הטיפול הנכון אפשר אפילו להקציף חלב הרבה פחות אחוזי שומן ונוזל עוד פחות אחוזי שומן... :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2018 at 6:31 pm

תודה על האינפורמציה אדוה.

השב
User Avatar
Goldy
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2019 בשעה 18:11

היי קרן, המתכון שלך עשוי בתבנית קוגלהוף וכתבת תבנית 24 האם יש הבדל או שחובה בתבנית קוגלהוף (Bundt)???

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2019 at 6:13 pm

הי גולדי, אין הבדל, שתיהן מתאימות

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2019 בשעה 18:01

היי קרן, מתה על המתכונים המופלאים שלך!! במה ניתן להחליף את קמח המצה לאלו הרגישים לגלוטן??

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2019 at 7:16 pm

תודה גלית את יכולה להחליף בעוד שקדים טחונים (קמח שקדים) כי אני חוששת שיותר מדי קמח תפוחי אדמה יכביד על העוגה אותה הכמות

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2019 בשעה 16:06

היי קרן,כמה מעלות אפייה?תודה וחג שמח:-)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2019 at 4:21 pm

170

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 22:52

היי קרן, האם ניתן להשתמש בקונפלור במקום הקמח מצה? ואם אבקת אפייה עדיים רלוונטית לרק קורנפלור ואגוזים טחונים למניהם ? תודה על שלל מתכונים מלבבים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 11:48 pm

כן חייבים אבקת אפייה ואפשר להחליף קמח מצה בעוד קמח תפא/קורנפלור

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
אפריל 8, 2020 בשעה 01:02

תודה רבה רבה על המענה

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
יוני 19, 2020 בשעה 11:43

היי, נשמע מעולה! האם אפשר להמיר את הקמח לקמח שיפון? אחרת לא הצלחתי להבין את שם העוגה תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 19, 2020 at 1:27 pm

זה סוג של עוגות ספיציפי שנקרא עוגות שיפון לא על שם הקמח המרה לקמח שיפון תניב תוצאה מאוד דחוסה

השב
User Avatar
קרן
יוני 19, 2020 at 1:28 pm

הבנתי תודה לך!!!

השב
User Avatar
הלן אוריה
starstarstarstarstar
אוגוסט 11, 2020 בשעה 14:06

היי קרן, ניתן לאפות את העוגה ב 2 תבניות אינגליש קיי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2020 at 3:38 pm

כן בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img