img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

עוגת תפוחים ופירורים זריזה

מרץ 5, 2025 | 10 תגובות

img

10 תגובות גולשים

User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2025 בשעה 16:54

האם אפשר להחליף את קמח השקדים במשהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2025 at 12:22 pm

קמח רגיל

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2025 בשעה 18:27

היי בצה אפשר להחליף את השמנת להקצפה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2025 at 12:25 pm

קרם קוקוס

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 13, 2025 בשעה 11:22

היי, איך הכנת את הקרם מעל? עם השירות יער...

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2025 at 5:21 pm

זה קרם פרש שמגיע מוכן ובישלתי קצת פירות יער קפואים עם טיפת מים וכפית סוכר

השב
User Avatar
סוזי
יוני 23, 2025 at 6:55 pm

לא הבנתי לגבי כמות אבקת האפיה 5 כפיות???

השב
User Avatar
אירית
starstarstarstarstar
יוני 23, 2025 בשעה 21:16

האם אפשר להחליף קמח רגיל לקמח תופח ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2025 at 7:37 am

כן בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img