img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות פרי

פאי אגסים בוניל

מאי 28, 2022 | 9 תגובות

img

9 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מאי 30, 2022 בשעה 13:17

נראה מדהים!! אפשר לוותר על הברנדי? מה מטרתו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2022 at 9:04 pm

נותן ארומה, אפשר לוותר

השב
User Avatar
צדקה
יוני 1, 2022 at 4:21 pm

נראה מזליל ואשמח לנסות. מעוניינת לשאול האם ניתן להכין את הבצק ללא גלוטן ?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2022 at 8:15 pm

אפשר להמיר קמח רגיל בקמח ללג ביחס של 1:1

השב
User Avatar
מאור
starstarstarstarstar
יוני 7, 2022 בשעה 17:29

אפשר להשתמש בקמח שקדים במקום קמח לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 7, 2022 at 8:47 pm

רק קמח שקדים לא יעבוד, אפש רלהמיר רבע כמות בקמח שקדים

השב
User Avatar
נעם
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2024 בשעה 15:20

הייי, בדיוק בהכנות תהיתי, בשביל מה האיקס מעל כל אגס? אפשר להמנע או הכרחי?

השב
User Avatar
מיטל אלטרסקו
starstarstarstarstar
יוני 5, 2024 בשעה 15:09

הי, אם אני מכינה עם משמשים במקום אגסים, גם אותם צריך לבשל? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2024 at 7:31 pm

אין צורך לבשל משמשים קודם הם מאוד רכים ממילא

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img