img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

פוקאצ׳ה מהירת הכנה עם ירקות קלויים

ינואר 24, 2022 | 68 תגובות

img

68 תגובות גולשים

User Avatar
יריב
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2022 בשעה 17:28

החבר שהכין פיצה האם הכוונה לפיצה סיציליאנית? אם כן, אחת הפיצות המטריפות שיש הבצק קריספי מהשמן ומלא בבועות אויר. תודה על המתכון

השב
User Avatar
נטע
אוגוסט 3, 2023 at 11:55 pm

יש אפשרות להכין מהבצק הזה פוקאצות אישיות קטנות? במקום אחת ענקית.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2023 at 7:39 am

בטח

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2022 בשעה 20:03

אם אני רוצה להכין את הבצק בבוקר או אפילו ערב קודם, ולשמור במקרר, אפשרי? אם כן, איזה התאמות נדרשות למתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2022 at 8:12 am

אפשר אין בעיה, ואין צורך לשנות את המתכון

השב
User Avatar
פנינה
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2022 בשעה 08:45

תודה ! נראה מוש! אפשר עם קמח כוסמין ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2022 at 10:14 am

מלא? לא ממליצה יותר מ 1/4 כמות והשאר לבן ולהוסיף נוזלים לבצק

השב
User Avatar
שירה
אוקטובר 6, 2025 at 11:22 am

אני כבר על 7 דקות לישה הבצק לא מתגבש בכלל נראה כמו עיסה רטובה. שמתי את כל מה שאמרת.. הכפלתי כמויות. מה עושים? להוסיף קמח?

השב
User Avatar
נטלי
יוני 14, 2023 at 7:06 pm

טעים,נאכל מיד לא נשאר אפילו פירור.תודה קרן

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2023 at 6:40 am

תודההההה

השב
User Avatar
אורנה
ספטמבר 27, 2024 at 5:36 am

הפכת אותי לאגדה!!! לא נותנים לי לבוא לבקר ללא הפוקצ׳ה הזו! תודה ❤️❤️

השב
User Avatar
עדנה
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2022 בשעה 14:03

שלום רב קרן, אם מעוניינים להכין יום מראש, האם לשמור במקרר לאחר הלישה ולפני ההתפחות? או אחרת? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2022 at 6:45 am

בדיוק עדנה

השב
User Avatar
עופרה
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2022 בשעה 20:16

אם עושים במלוש אנקרסרום שמים את הכול ביחד?

השב
User Avatar
מאירה
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2022 בשעה 08:16

מתכון מדהים קרן ! האם אפשר לחלק את הבצק ולהקפיא חלק להכנה עתידית ? תודה :)

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2022 בשעה 10:09

נראית מעולה, מה גודל התבנית בערך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 8:24 am

45 על 30

השב
User Avatar
עינב
ינואר 27, 2022 at 11:55 am

תודה! :)

השב
User Avatar
אסתר
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2022 בשעה 19:34

נראה מעולה! יש תמונה של פוקאצה בלי ירקות מה יש מעל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 8:23 am

אכתוב גם במתכון, מלח גס ואחרי אפייה שמן זית

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 19:09

וואו!!! מה זה הדבר המושלם הזה? אף פעם לא יצאה לי פוקאצ'ה כל כך אותנטית ומעולה. נהדר! תודה רבה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2022 at 7:57 am

תודה מיכל

השב
User Avatar
אוקסנה
ינואר 30, 2022 at 4:18 pm

אבל איפה המהירה?? בהחלט אנסה את המתכון, נשמע מבטיח. אולי יש לך מתכוני בצק לארוחת ערב ציק צק לילדים? ספונטנית בלי הרבה שעות התפחה? וכוללת כמובן פחממת בצק מנחמת ומשביעה

השב
User Avatar
דיקלה
פברואר 7, 2022 at 12:34 pm

היי יצא נדיררררררר אין מאפים כאלוווו תודה תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2022 at 1:48 pm

תודה דקלה

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2022 בשעה 16:07

היי, אפשר להכין בתבנית תנור? אם כן, לחמם אותה בזמן שהתנור מתחמם ל-230 מעלות ואז להניח את הפואקצה שהתבנית חמה? תודה, תהילה

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2022 בשעה 02:11

היי אני רגילה לעשות פוקצ'ה לגודל של תבנית תנור מקילו קמח.. כך יוצאת לי עבה . האם כדאי להכפיל את המתכון כאן כדי למלא את כל התבנית תנור או להשאיר כך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2022 at 12:59 pm

תכיני כמות כפולה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2022 בשעה 18:14

היי, רציתי לדעת אם יש אפשרות להכין ללא וו לישה? פשוט אין לי, וגם אם זה יתפח טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2022 at 8:16 pm

אפשר לישה ידנית אין בעיה

השב
User Avatar
אנאל
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2022 בשעה 09:12

הפוקאצ'ה הכי טעימה שאכלתי בפער !

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2022 at 2:01 pm

תודה! כייף שאהבת

השב
User Avatar
שירן
אוגוסט 2, 2023 at 11:08 am

וואו יצא מדהים! איזה כיף למצוא מתכון לפוקצ׳ה עם זמן התפחה קצר יחסית:)

השב
User Avatar
michal
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2022 בשעה 14:19

באיזה תבנית את ממליצה להשתמש ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2022 at 7:34 pm

אפשק תבנית מלבנית או תבנית תנור גם עגולה בקור 28-30 תעשה את העבודה

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
יוני 18, 2022 בשעה 17:30

מתכון מטורף אפיתי כבר 8 פעמים 100%הצלחה את משהו קרן❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2022 at 1:52 pm

תודה ענבר יקרה

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2022 בשעה 00:47

הי קרן אני מנסה את התכונים שלך כבר שנים והם תמיד נפלאים! אז תודה רב על הנדיבות!!! ושאלה: כתוב במתכון לשים את המלח בהתחלה עם השמרים הקמח והסוכר. ממה שאני יודעת מלח מפריע לשמרים ואמורים להוסיף אותו בסוף הלישה אחרי שהשמרים כבר התערבבו טוב טוב עם שאר החומרים והמים.... אז ללכת לפי המתכון שלך (מפחדת שלא ית0ח לי ונמאס לי מפוקצות קשות ודקיקות) או בכל זאת להוסיף את המלח רק בסוף הלישה? ושוב המון תודה ושנה טובה מתוקה מלאה בטעם ויופי

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2022 at 7:39 am

תודה רבה רעות אני לא מפרידה שמרים יבשים ומלח אף פעם ולא קורה כלום אם את מפחדת תפרידי, זה לא משפיע על הבצק

השב
User Avatar
זמירה
starstarstarstarstar
נובמבר 15, 2022 בשעה 09:24

כרגיל אני בתוך המתכונים הנהדרים שלך. מה אפשר במקום סילאן ? תודה והמשך יום נהדר לך זמירה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 15, 2022 at 7:32 pm

תודה זמירה אפשר דבש או סוכר

השב
User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2022 בשעה 09:44

היי קרן הפוקאצה יצאה טעימה מאוד אבל לצערי התחתית לא נאפתה לי בכלל נשארה בצקית ולבנה מה יכולה להיות הסיבה לדעתך? איפה הטעות? *בוודאות שמתי על חום עליון תחתון תמיד אני שמה אותו* תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2022 at 10:32 pm

אולי התבנית לא מתאימה או שהחום התחתון לא תקין

השב
User Avatar
‪Orel
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2023 בשעה 12:53

היי, במה ניתן להחליף את הקמח הלבן/קמח פיצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2023 at 1:13 pm

קמח חלה, קמח מניטובה

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
מאי 26, 2023 בשעה 18:41

היי. האם אפשרי להכין את הפוקצ'ה בתבנית חד פעמי (אולימניום)?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2023 at 9:41 pm

אפשר

השב
User Avatar
נופית
starstarstarstarstar
יולי 25, 2023 בשעה 21:16

היי,במידה ורוצים קילו להכפיל כמוית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2023 at 4:52 pm

כן

השב
User Avatar
רגינה
starstarstarstarstar
אוגוסט 25, 2023 בשעה 14:48

הכנתי עכשיו. בצק ממש נוח. עוד מעט נכנס לתנור

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2023 at 4:47 pm

מקוה שיצא טוב!

השב
User Avatar
Orna Clark
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2023 בשעה 20:19

פשוט לא מכינה פוקצ׳ה בצורה אחרת!!! רק לפי המתכון הזה! פשוט נהדר נהדר נהדר וכל כל טעים!!! לימדתי את חצי קיימברידג׳שייר להכין את הפוקצ׳ה הזו. עם קרדיט מלא לקרן! טעים כבר אמרתי!!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2023 at 12:18 pm

משמח ממש!

השב
User Avatar
זהבה מרקס
starstarstarstarstar
דצמבר 18, 2023 בשעה 21:15

אני משתמשת בקמח חיטה או כוסמין מלא. כמה מים לשים במתכון עבור קילו קמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 19, 2023 at 6:08 pm

600-700 עד שהבצק רך וגמיש ולא יבש

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2024 בשעה 00:46

אפשר להכין אישיות ולשמן את הניר שעל גבי התבנית ועל איזה מצב אפיה בתנור תודה לך

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2024 at 1:08 pm

אין בעיה להכין אישיות חום עליון תחתון

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2024 בשעה 22:34

עשיתי בדיוק ויצא ככה ככה

השב
User Avatar
אפרת פרנקנשטיין
starstarstarstarstar
מאי 7, 2024 בשעה 17:04

היי קרן, תודה על המתכונים המעולים שאלה, האם אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר?

השב
User Avatar
אפרת פרנקנשטיין
מאי 7, 2024 at 5:05 pm

הכוונה לבצק, אם אפשר להכין מראש יומיים קודם?

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
יולי 1, 2025 בשעה 01:40

היי, האם אפשר להכין ולהקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2025 at 7:38 am

בטח

השב
User Avatar
ליאת א.
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2025 בשעה 23:49

יצא פגזי!!! חוסל !!! קיבלתי מחמאות שזו הפוקצ׳ה הכי טעימה שהאורחים אכלו ever. תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2025 at 3:30 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2025 בשעה 12:57

אני רוצה להכין את הפוקאצה- קמח כוסמין לבן טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2025 at 10:32 am

מעולה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img