img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
קינוחים

פחזניות קלאסיות עם קרם פטיסייר

אפריל 21, 2021 | 114 תגובות

img

114 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
מישל
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2021 בשעה 15:45

היי קרן! נראה מעולה! אין לי מיקס, האם אפשר פשוט לערבב הכל כרגיל עם מרית בקירות? (יש מעבד מזון של מג'ימיקס, יכול לעזור?) תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2021 at 3:13 pm

אפשר עם כף עץ

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2021 בשעה 20:31

נראה מדהים ושווה את ההשקעה! מתה להכין אבל עלתה השאלה.. איך מכינים את הבצק במיקסר דאבו? אין וו גיטרה..

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2021 at 3:12 pm

אין מצב שלדאבו אין וו גיטרה את בטוחה. ? בדאבו שלי יש

השב
User Avatar
קירה
מאי 14, 2021 at 7:09 pm

קרן האהובה❤️ התנור מתחיל על 190 טורבו ואז יורד ל170 ואז ל150.. אבל התנור נשואר על טורבובשלושת הטמפרטורות? כי כשהורדתי ל170 הורדתי גם את הטורבו.. הן נראו תפוחות... אחרי חצי שעה התחתית הייתה מוכנה הורדתי את הטמפרטורה ל150 ל7 דק( לא בטורבו) אבל איך שהוצאתי הן התחילו לצנוח ומסתבר שבפנים בכלל לא נוצר החור והבצק עוד היה לח אז לא הצלחתי למלא ככ.. יש לך רעיון למה קרה האסון? בלי קשר, מתה עלייך! ❤️

השב
User Avatar
רחלי
נובמבר 24, 2024 at 10:20 am

לדאבו הגדול אין וו גיטרה וזה היתה אחת הטעויות לקנות את המקסר הזה דפוק מתחילתו ועד סופו

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2021 בשעה 21:05

המתכון נראה מהמם! אפשר להכין את הקרם פטיסייר ולהשאיר לילה במקרר לפני מילוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2021 at 3:12 pm

בטח

השב
User Avatar
מאיה
ספטמבר 5, 2025 at 5:25 pm

כלום לא יצא, הקרם לא התייצב הבצק נשפך. מתכון משונה עם כמויות, טמפרטורות והוראות משונות, הייתי מלאת אמונה והתאכזבתי ככ, הבצק מלכתחילה לא התכדר יפה מאד לא ברור , יצאתי מאד מבולבלת מכל החוויה

השב
User Avatar
יובל
אפריל 23, 2021 at 7:48 am

אתגר פחזניה ללא גלוטן! האם יש מתכונן כזה??

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:50 am

אני מניחה שאפשרי מדובר בקורנפלור וכמות קמח לא גדולה אבל אין לי ככ המלצה לכמויות ובטח לא לאיך שזה יוצא ,שווה לנסות

השב
User Avatar
עינת
אוגוסט 1, 2021 at 10:31 pm

תכנסי לקבוצה של תמי בן דוד קולינריא. יש לה שם מעולים

השב
User Avatar
מישל
דצמבר 2, 2021 at 5:34 pm

אפשר את אותו מתכון בדיוק עם קמח תמי כתום או מילינו ירוק. בסוף לכבוד תנור לפתוח את הדלת עם כף עץ (חריץ) ולהשאיר חצי שעה לייבוש

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2021 בשעה 21:46

הי קרן, המתכון נראה מעלף!! שאלה לגבי הקרם, האם אני יכולה להשתמש בו לקרמשניט? האם הוא מתקשה יום למחרת ? תודה מראש אלה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2021 at 3:12 pm

נהדר ל קרמשניט ואין בעיה יום במקרר

השב
User Avatar
אנה בריצקו
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2021 בשעה 23:20

נראה פשוט מדהים !! האם יש אפשרות להחליף את הקורנפלור בקמח ? ומה הכמות ? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2021 at 3:11 pm

אין אפשרות

השב
User Avatar
תהילה
אוגוסט 1, 2021 at 9:44 am

היי קרן חייב שמנת להקצפה של 38% או שאפשר של פחות?

השב
User Avatar
ליאור
ינואר 7, 2022 at 2:50 pm

היי קרן, האם אפשר להכין את הבצק הרבוך אבל לאפות אותו יום אחרי? תודה.

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2022 at 10:33 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
מיטל בן חיים
יוני 4, 2024 at 12:12 pm

היי האם אפשר למלא את הפחזניות בקרם פטסייר ולהקפיא?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2024 at 7:33 pm

בהחלט

השב
User Avatar
יהודית מוסרי
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2021 בשעה 05:14

יש מצב להפוך הכל לפרווה? כדי שנהנה בשבת אחרי ארוחות בשריות? מים/ מרגרינה...

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2021 at 3:11 pm

כן נסי כפי שכתבת

השב
User Avatar
חן
אפריל 22, 2021 at 7:06 pm

היי קרן! מושלמת כתמיד, צפיתי בכל הסטורי והולך להכין מחר! אני רוצה להשתמש במקלות וניל במקום המחית וניל. בכמה מקלות את ממליצה להשתמש אחד או שניים? תודה רבה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:55 am

תלוי בגודל המקל אבל חושבת שאחד מספיק

השב
User Avatar
‫אסנת דקל‬‎
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2021 בשעה 19:49

הי קרן, כמה שאלות:) 1. איזה קמח? תופח? 2. מה גודל השקית זילוף? והאם כל הכמות אמורה להיכנס לשקית זילוף? תודה אסנת

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:55 am

קמח רגיל אחרת היה כתוב תופח לא כל הכמות נכנסת בשקית זילוף סטנדרטית

השב
User Avatar
‫אסנת דקל‬‎
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2021 בשעה 20:46

שלום, מה גודל השקית זילוף? האם כל הכמות של הבצק פחזניות נכנס בפעם אחת לשקית זילוף? באיזה סוג קמח להשתמש? רגיל? תופח? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:54 am

גודל שקית בזילוף לא משנה בכלל אם הוא לא מכיל את כל המסה אז ממלאים כל פעם מחדש.אצלי הכמות נכנסה לשקית בפעמיים קמח רגיל

השב
User Avatar
ליאה
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2021 בשעה 20:47

אם הבצק נוזלי מידי מה עושים ? הוא נדבק ויש חוט כשאני שמה בין האצבעות אבל לא ניתן לזילוף

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:54 am

אולי הוספת יותר מדי ביצים חוט זה נשמע מעולה אולי תוותרי על זילוף ותניחי תלוליות עם כף

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2021 בשעה 08:47

נראה מדהים. אשמח לטיפים לזילוף ובעיקר החלק של מילוי השקית...

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:50 am

הי מיכל אם יש לך חשבון אינסטגרם תוכלי לראות את כל הוידאו ברצף בהיילייטס שלי.

השב
User Avatar
מיכל לייסר
אוקטובר 28, 2021 at 6:44 pm

היי אפשר להכין בצורת אקלייר נכון ? תודה רבה !!!

השב
User Avatar
הדס שרף
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2021 בשעה 12:18

היי קרן, יצא מתכון פצצה, ממש שווה את ההשקעה! תודה ענקית❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2021 at 8:51 am

הכי משמח

השב
User Avatar
עידו
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2021 בשעה 22:02

היי!! טמפרטורת האפייה לא קצת נמוכה? תוכלי לכתוב את כמות הביצים שהשתמשת בה בגרמים? האם זילפת את הפחזניות בצורה מעגלית או מלמעלה למטה מבלי לשנות כיוון. אשמח מאוד שתעני תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2021 at 8:43 am

המתכון מדוייק כפי שהוא ולכן הטמפרטורה ושאר הנתונים במתכון נכונים לגבי משקל ביצים לצערי לא יכולה לכתוב אני לא שוקלת אלא משתמשת ביצה אחר ביצה עד שהבצק לא צריך יותר ופירטי בדיוק איך לדעת את הפחזניות זילפנו בצורה מעגלית מלמטה למעלה

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2021 בשעה 16:45

קרן האלופה, קודם כל אני חייבת להגיד שאני מטורפת עליך והמתכונים שלך מדהימים ואני מכורה אליהם! עשיתי את הפחזניות וכאשר הוצאתי מהתנור הן נכנסו פנימה (מלמטה). מה יכולה להיות הסיבה? הן גם לא יצאו ממש שזופות... אולי היה צריך יותר זמן בתנור? אציין שהצלחתי למלא אותן מלמעלה ואז הן התנפחו חזרה ובמבחן הטעם שלמות!!!

השב
User Avatar
נטע
מאי 11, 2021 at 10:58 am

אם פותחים את הפחזניות מוקדם יותר, הן קורסות לתוך עצמן כי הן לא מספיק יציבות עדיין. לכן תמיד חשוב להסתכל מבחוץ אם הן נראות שזופות ותפוחות ורק אז לפתוח את התנור, אחרת הן יצנחו..

השב
User Avatar
ארגמן
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2021 בשעה 20:12

היי תוכלי אולי לכתוב את מידת הביצים בגרמים? זה מאוד יעזור

השב
User Avatar
עידו
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2021 בשעה 21:19

היי שלום הקרם לאחר קירור יצא גרגירי למרות שעבר דרך מסננת ניפינו אצ הקורנפלור והוא אינו הבעיה איני יודע למה זה קרה יש לך אולי השארה? תודה

השב
User Avatar
רוז
מאי 9, 2021 at 8:57 pm

מה עושים אם במעבד המזון שלי יש רק וו הקצפה ווו לישה? אין לי גיטרה

השב
User Avatar
נטע
מאי 11, 2021 at 11:03 am

וו לישה יכול לעבוד, אם אין וו גיטרה

השב
User Avatar
נטע
מאי 11, 2021 at 11:02 am

הי, יכול להיות שלא עשית השוואת טמפרטורות הדרגתית ואז הביצים הפכו ל"מקושקשות". בנוסף אולי חיממת אותו יותר מדי והוא נשבר. האם את חושבת שאחת מאלו היא הסיבה?

השב
User Avatar
עדי ביטון
אוקטובר 4, 2021 at 9:29 pm

פעם ראשונה שהצליחו לי פחזניות ! את תותחית ! תודה

השב
User Avatar
עדי
מאי 25, 2024 at 5:02 pm

תודה על המתכונים המדוייקים!! וההסברים הברורים, גם לקרם וגם לפחזניות. הדבר היחיד הוא שהיינו צריכים כ תשע בייצים כדי להגיע למרקם הנוזלי, אולי כי השתמשנו בבייצים בגודל m ולא L?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2024 at 8:40 pm

כנראה

השב
User Avatar
דפי טנצר
starstarstarstarstar
מאי 9, 2021 בשעה 22:31

היי קרן, עוקבת באדיקות ומאוד נהנית מהמתכונים שאת מעלה. רציתי לדעת אם אפשר להוריד את החלמונים מהקרם?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2021 at 7:07 am

תודה דפי, הקרם לא יעבוד ללא חלמונים אז אני ממש ממליצה להכין קרם פודינג וניל הכי פשוט כפי שכתוב על האריזה של פודינג וניל זה עדיין יוצא מאוד טעים

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 11:04

הי- יכול להיות שלא עשית השוואת טמפרטורות הדרגתית ואז הביצים הפכו ל"מקושקשות". בנוסף אולי חיממת אותו יותר מדי והוא נשבר. האם את חושבת שאחת מאלו היא הסיבה?

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 12:18

הי קרן, נראה מושלם! האם אפשר להכין את הפחזניות, להקפיא וםמלא רק ביום ההגשה?

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 12:34

יצא לי די מלוח ועשיתי בדיוק עפ המתכון. בנוסף הפחזניות ממש תפחו בתנור ולאחר האפייה צנחו כמו פיתות למרות שעבדתי לפי השלבים הכתובים...

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 17:24

היי קרן הכנתי את הפחזניות ואני רוצה למלא אותן רק מחר, עדיף להקפיא עד מחר או להשאיר בחוץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 8:29 pm

בחוץ בקופסא אטומה

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
מאי 14, 2021 בשעה 08:55

היי, כמות המלח נורא גבוהה במתכון הזה. הקרם יצא מושלם, הפחזניות טובות ויפות אך נורא מלוחות גם עם הקרם והאבקת סוכר מעל ולצערי הן נזרקו לפח..

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2021 at 4:35 pm

הוספת כפית אחת של מלח? אם כן אז לא הגיוני שיצא מלוח. אולי בטעות הוספת יותר

השב
User Avatar
שני
ספטמבר 20, 2021 at 2:01 pm

מה אני יכולה לעשות אם הקרם יצא לי כמו מים??

השב
User Avatar
נעמה
ספטמבר 21, 2025 at 1:31 pm

הי קרן תודה רבה על המתכון קיבלתי מחברה נשמע ממש טוב רציתי לדעת אם מותר לנשים בהריון לאכול מהמתכון , האם התהליך שעושים להם הופך אותם למפוסטרות?

השב
User Avatar
Shir Hayuth
starstarstarstarstar
מאי 31, 2021 בשעה 09:01

כמה זמן הפחזניות מחזיקות במקרר עם המילוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2021 at 11:21 am

3-4 ימים אבל לקחת בחשבון שהן מתרככות מעט

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
יוני 22, 2021 בשעה 22:24

היי קרן. הפחזניות יצאו סוף הדרך, לא נפלו והטעם נהדר.תודה רבה לך על מתכון מאוד ברור שעזר לי להתגבר על הפחד מפחזניות. יש לי שאלה לגבי הקרם פטסייר, הוא יצא לי סמיך אבל אי אפשר היה לזלף. הכנתי בול לפי ההוראות, מענייני זמנים השארתי לילה במקרר לפני מילוי הפחזניות והוא היה נראה יציב אבל נזל לגמרי מהשקית זילוף. יש לך רעיון מה יכולה להיות הסיבה?

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
יוני 23, 2021 בשעה 11:10

היי קרן. אפשר מתכוון למילוי אחר? במקום קרם פטיסאר. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2021 at 12:37 pm

קרם וניל כמו שמופיע על האריזה של האינסטנט פודינג וניל

השב
User Avatar
שירי סאלם
starstarstarstarstar
יולי 4, 2021 בשעה 15:26

שלום רב! לרוב אני לא מגיבה כי אין לי זמן לדברים האלה אבל חייבת לציין למען הקהל שרואה את מתכונים הרבים באינטרנט! המתכון הזה נורא מוצלח ולפני הכל בזכות ההסבר הברור וטיפים להכנה נכונה. אישית הכנתי חצי מהכמות ובצק פרווה מכיוון שהתנור עם התורבו הוא בשרי (זאת אומרת ששמתי רק מים ובמקום החמאה שמתי מחמאה).... אמללללללהה יצא משגע! אני מאוהבת בפחזניות ברמה כזאת שלא אני ולבעלי יוצאים ממאפיה בלי פחזניות עבורי חח וזה המתכון ה7 שהכנתי ואני כן חובבנית אפיה ברמה קשה ככה שלא ממש הצלחתי עם שאר המתכונים לדייק ולהגיע למרקם הנכון של הבצק. תודה רבה רבה לך!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 2:59 pm

איך אני מתרגשת מתגובה כזו! תודה לך שירי

השב
User Avatar
סתו
יוני 3, 2022 at 4:50 pm

היי האם אפשר להכין את הבצק הרבוך יום קודם? לא ישפיע עליו? אם כן, איך שומרים אותו? תודה!

השב
User Avatar
אלונה
דצמבר 21, 2023 at 5:24 pm

היי קרן פעם שלישית שמכינה ויוצא פגז!!! אפשר להכין את הבצק לילה קודם ולשמור במקרר?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:17 pm

לא ניסיתי לשמור את הבצק של הפחזניות ללילה במקרר יש מצב שזה יעבוד

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוגוסט 5, 2021 בשעה 16:06

הבצק יצא נוזלי ? אפשר לתקן אחרי שהוספתי כבר ביצים?

השב
User Avatar
שירה בוטביקה
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 19:22

היוש:) יש אפשרות להכין אם אין לי מצב טורבו בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2021 at 9:35 pm

מניחה שכן

השב
User Avatar
ליטל סוויני
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2021 בשעה 10:02

יצא לי בול. וכמה מדהים. תודה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2021 at 10:49 am

תודה ליטל איזה כייף

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2021 בשעה 08:58

היי קרן, אם אני משתמשת במקל וניל אני גם צריכה לשים כפית מהתכולה שלו?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 21, 2021 at 1:14 pm

כן

השב
User Avatar
אפרת לביא
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2021 בשעה 23:33

מ ו ש ל ם !!!! קרן יקרה, תודה רבה רבה. הכנתי ויצא פשוט אליפות. שומרת בפנטאון של המתכונים שלי ♥️

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2021 at 8:18 am

תודה אהובה !

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2022 בשעה 16:28

אם הקרם יצא מיימי יש דרך למצק אותו או שצריך להתחיל מהתחלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2022 at 8:53 pm

להתחיל מהתחלה

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2022 בשעה 12:07

הפחזניות הכי טעימות שיצא לי להכין ולאכול

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2022 at 2:26 pm

משמח מאוד

השב
User Avatar
ליהיא
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2022 בשעה 17:57

האם ניתן להקפיא את הפחזניות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2022 at 6:09 pm

אפשר כן

השב
User Avatar
עינה
starstarstarstarstar
מאי 16, 2023 בשעה 13:30

אפשר להכין את קרם הפטיסייר עם מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2023 at 7:27 am

לא

השב
User Avatar
אירנה
starstarstarstarstar
מאי 24, 2023 בשעה 22:40

היי הכנתי את הקרם פטיסייר ויצא ממש נוזלי איפה טעיתי?

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2023 בשעה 11:33

היי קרן, יש אפשרות לעשות ללא גלוטן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2023 at 7:16 am

מאמינה שאפשר להשתמש בקמח ללג

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2023 בשעה 11:53

היי היה לי פחד לא מוגדר מלהכין פחזניות , וההסברים המדויקים שלך עזרו לי מאד , לקחתי נשימה עמוקה ועבדתי לאט לאט ... וגם שהבצק לא יצא כמו שצריך הוספתי עוד ביצים עד שהגעתי לשמונה ..ואח'כ ראיתי שזה בגלל שהיה לי ביצים M בסופו של דבר יצאו פחזניות טעימות ותפוחות , הכנתי את זה מאז פעמיים , וכל פעם יצא מדהים תודה רבה !!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2023 at 10:11 am

שימחת מאוד תודה מרים

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 18, 2023 בשעה 17:14

היי קרן, אפשר להחליף את החלב בפחזניות בחלב כלשהו ללא לקטוז? אם כן, איזה הכי יתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2023 at 6:58 pm

חלב סויה אחלה

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
מאי 13, 2024 בשעה 18:41

חייבת לומר שכל המתכונים שלך מדהימים כשאני רוצה להכין משהו קודם כל אני מחפשת באתר שלך:) ואף פעם לא התאכזבתי...הפחזניות יצאו נדירות תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:22 pm

איזה כייף!!!!!!!

השב
User Avatar
שלי
starstarstarstarstar
יוני 10, 2024 בשעה 23:53

היי קרן, תודה על המתכון. רציתי לשאול לגבי הכנת הפחזניות במיקסר דאבו פרו. ניסתי פעמיים להכין עם וו גיטרה אבל הבצק יצא נוזלי מידי. מה עושים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2024 at 11:27 am

אולי לא להוסיף את כל הביצים זה ממש מפורט

השב
User Avatar
בר
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2024 בשעה 20:33

היי לעומת כמו תגובות פה דווקא לי הבצק לא התחבר בהוספת הביצים נתתי לו קירור במיקסר, והוספתי בהדרגה, אבל הוא אפילו לא הגיע למצב שהוא התפרק והתאחד מחדש, פשוט נשאר גושי כל פעם שהוספתי את הביצים בתחושת הבצק הוא ספוח בנוזלים (ממה יוצא קול של משהו ספוח בנוזל כשנוגעים בו) אך הוא לא מתאחד לעיסה ניתנת לזילוף, ניסיתי להוסיף גם עוד ביצים אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הסיבה והאם יש פתרון לאם יקרה פעם נוספת?

השב
User Avatar
Incognito
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2024 בשעה 15:36

שלום, האם ניתן להמיר את החלמונים בקרם פטיסייר במשהו אחר שהוא לא ביצה? אני מעדיפה לא להשתמש בביצים חיות בלי בישול תודה!

השב
User Avatar
Incognito
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2024 בשעה 15:44

שלום, האם ניתן להמיר את החלמונים מהקרם פטיסייר במשהו שהוא לא ביצה? אני מעדיפה לא להשתמש בביצים חיות ללא בישול תודה רבה

השב
User Avatar
רועי
starstarstarstarstar
יוני 29, 2025 בשעה 19:33

תודה רבה קרן! אחרי ניסיון לא מוצלח לפני כמה שנים, פחדתי להתעסק עם פחזניות. היום הכנתי לפי המתכון שלך, ויצא מצוין

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2025 at 4:04 pm

תודה רבה, שמחה לשמוע!

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img