שניםםםםםםם שאני רוצה להעלות מתכון של פחזניות לבלוג ולא יוצא לי.
אני יודעת ששמעתם את זה על הרבה מתוקים אחרים, אבל פחזניות זה אחד הדברים האהובים עליי
ביותר, ואני מסוגלת לאכול הר של פחזניות בלי לכבד לבדי.
אבל מה, הכנה של פחזניות כרוכה בהכנת בצק רבוך, והרגשתי הרבה פעמים שזה גדול עליי
לצלם את כל התהליך לבד, ודחיתי ודחיתי מתכון שלהם לבלוג.
עד שנופר המדהימה מהצוות שלי, הציבה עובדה ואמרה ״מחר מכינים פחזניות עם קרם פטיסייר״
ואני הרגשתי שאני לא יכולה לסרב לה, והתייצבתי למשימה ביחד איתה.
לשמחתי הרבה רוב העבודה נפלה עליה, ואני בשלב מסויים הרגשתי שיש לי סחרחורת.
נופר הכינה קודם קרם פטיסייר ואחכ את הפחזניות, שניהם דורשים תהליך לא קצר, אך
משתלם. וכדי שלא תיבהלו אני כבר אומרת ומכריזה, שאין שום בעיה לוותר על קרם פטיסייר ולהכין
קרם וניל הכי פשוט שיש, למלא בקרם פטיסייר מוכן, או להקציף שמנת מתוקה ולהתשמש רק בה.
אני יודעת שפחזניות אמיתיות הן עם קרם אמיתי, אבל אני ממש לא מתביישת להודות שאני אוהבת
פחזניות עוד כשהייתי ילדה ובארץ יו מכינים אותן עם אינסטנט פודינג וזה היה לי ככ טעים.
פעם פעם, כשרק הקימו בתל אביב על הטיילת את הדולפינריום שהיום כבר לא קיים, היתה שם
מסעדה בתוך מבנה עגול, ואבא שלי, שככ אהב לאכול במסעדות איתנו, היה לוקח אותי לשם באופן קסוע.
היתיי מזמינה משהו לאכול ורק מחכה כבר לקום לבר של הקינוחים שהיה מוגש כמו בבתי מלון או מינימום
אירוע על שולחן ארוך עם מפה, ועליו המון סוגי קינוחים, ואני הייתי הולכת ישר למגדל הפחזניות וזוללת
מהן עוד ועוד. מאז התאהבתי בפחזניות ואחת הסיבות שאני לא מרבה להכין אותן היא שבאמת
אני לא יכולה לעמוד בפניהן.
את המתכון כתבה נופרי, הוא כולו שלה, ואני מודה לה על ההשקעה והכתיבה המהממת והמדוייקת.
יש המון דיוקים בהכנה של פחזניות ובמקום לכתוב לכם אותם בהקדמה, הם מפורטים תוך כדי
המתכון עצמו, וכמו שנופרי כתבה״ קודם כל- נושמים… תהליך הכנת הפחזניות מיועד לאנשים עם סבלנות ואמונה״
פחזניות במילוי קרם פטיסייר:כ 30 יחידות
לקרם הפטיסייר:
2 כוסות+כף (500 מ"ל) חלב
1 כפית מחית/ תמצית וניל
8 כפות (80 גרם) סוכר לבן
4 חלמונים מביצה L
4 כפות (40 גרם) קורנפלור
מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה (38% שומן)
לבצק הרבוך:
1 כוס (240 מ"ל) חלב
1 כוס (240 מ"ל) מים
175 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
5 גרם (1 כפית) מלח
10 גרם (1 כף) סוכר לבן
250 גרם קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
5-6 ביצים טרופות
אופן ההכנה:
מתחילים בהכנת הפטיסייר:
מקציפים שמנת לקצפת יציבה, מעבירים לקערה נקייה ומניחים במקרר עד שהקרם מוכן
(לא שוטפים את קערת המיקסר- נשתמש בה ממש עוד מעט).
בסיר בינוני מביאים לרתיחה חלב יחד עם מחית וניל
במקביל בקערה בינונית טורפים יחד סוכר וקורנפלור כדי למנוע גושים בהמשך.
מוסיפים לקערה עם הסוכר והקורנפלוק חלמונים וטורפים נמרצות לקבלת "משחה" חלקה.
כאשר החלב מגיע לסף רתיחה, שופכים מחצית ממנו לקערת החלמונים- תוך כדי טריפה-
וזאת על מנת שהחלמונים לא ייקרשו.(מה שנקרא-השוואת טמפרטורות)
מסננים את תכולת הקערה דרך מסננת (חלמונים, סוכר, קורנפלור ומחצית החלב החם) חזרה לסיר-
וטורפים נמרצות, ללא הפסקה עד להסמכת הקרם והיווצרות בועות.
מעבירים את הקרם ישירות לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומקררים תוך כדי ערבול במהירות בינונית גבוה
עד שהקערה לא חמה למגע והאדים פסקו.
מקפלים את הקצפת שהקצפנו בהתחלה ושמרנו במקרר, מכסים בניילון נצמד ולמקרר, להתייצבות הקרם.
עוברים להכנת הפחזניות:
קודם כל- נושמים… תהליך הכנת הפחזניות מיועד לאנשים עם סבלנות ואמונה.
מתחילים כאשר כל המרכיבים שקולים לפנינו- וקערת המיקסר מוכנה לידינו עם וו גיטרה.
בסיר בינוני על להבה בינונית מביאים לרתיחה- מים, חלב, סוכר, מלח וקוביות חמאה.
מנמיכים את האש ומוסיפים בבת אחת את הקמח, תוך ערבוב נמרץ בעזרת כף עץ.
לאחר היווצרות בצק חלק, מגבירים חזרה את הלהבה ומבשלים את הבצק כ 5 דק,
עד שמופיעה בתחתית הסיר מעין שכבה לבנה. מעבירים את הבצק ישירות לקערת המיקסר
עם וו גיטרה ומפעילים אותו על מהירות נמוכה בינונית, עד שהאדים הרבים שיוצאים
בתהליך הקירור פוסקים והבצק נעים למגע.
בקערה נפרדת פותחים 5 ביצים וטורפים אותן. (לא בטוח שתשתמשו בביצה ה 6).
מתחילים בהוספת הביצים בהדרגה- לקערת המיקסר- תוך כדי עבודתו
בכל פעם מוסיפים כ 3 כפות מבלילת הביצים.
עכשיו מגיע ה"שלב המלחיץ"- בכל פעם שתוסיפו את הביצים- הבלילה תיראה מפורקת למדי-
אל ייאוש- הבצק מתחבר חזרה תוך כדי עבודת המיקסר- חשוב מאוד לתת זמן בין כל הוספה הדרגתית של הביצים.
שימו לב שכמות הביצים במתכון לפחזניות מקבילה לכמות המים בבצק שמרים-
הבצק מושפע מאוד מסוג הקמח, עונת השנה ויכולת ספיחת הנוזלים
(בתהליך בישול הבצק, התאדו לנו נוזלים וכעת אנחנו מחזירים לו נוזלים בדמות ביצים-
כך שמאוד תלוי גם כמה זמן בישלתם את הבצק)
ולכן יכול מאוד להיות שלא תצטרכו להשתמש בכל כמות הביצים במתכון.
אז איך תדעו כמה להוסיף?
לאחר שהבצק מתחבר ומתחיל להיראות כמו בלילה שניתנת לזילוף (קורה בערך בביצה ה 4),
בודקים אותו על ידי כמה סימנים-
- בעזרת שתי אצבעות לוקחים ככפית מהבצק ורואים שנוצר מעין חוט כאשר מרחיקים אותן אחת מהשנייה , אם הוא נקרע בעת המתיחה- זה אומר שהוא עדיין לא קיבל מספיק נוזלים ויש להוסיף עוד מהביצים המשוקשקות.
- שיטה נוספת לבחון האם הבצק מוכן- לוקחים לקקן ומעבירים אותו במרכז הקערה- אם השביל שנוצר אינו נסגר בכלל- יש להוסיף עוד ביצים. השביל שנוצר על ידי הלקקן אמור להיסגר לאט לאט- וזה מה שמראה לנו שהסמיכות של הבצק- טובה.
- שיטה אחרונה היא לקחת את וו הגיטרה ולהעמיס עליו גוש בצק- להרים אותו ולתת לבצק ליפול חזרה לקערה- הבצק שנשפך יוצר מעין משולש בקצה וו הגיטרה.
אפייה:
מחממים תנור ל 190 מעלות, טורבו.
לוקחים עם האצבע מעט בצק ומורחים על 4 פינות של המגש-
עליו מדביקים את נייר האפייה- כך שלא יעוף בזמן האפייה על הפחזניות בתנור.
מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר- אני השתמשתי בצנתר משונן בקוטר 12 מ"מ.
מזלפים פחזניות בגודל הרצוי _דמיינו כדור פינג פונג)ֿ
במרווחים שווים וגדולים (לוקחים בחשבון שהן מתנפחות בתנור)
(בעזרת אצבע טבולה במים משטחים קלות את השפיץ הנוצר בעת הזילוף, אם רוצים)
מכניסים לתנור שחומם מראש, סוגרים את הדלת ומורידים את הטמפרטורה ל 170 מעלות.
(בשלב זה של האפייה- לא פותחים את התנור! אחרת הפחזניות עלולות לצנוח ולהפוך לפיתות)
לאחר חצי שעה פותחים את הדלת ובודקים שתחתית הפחזניות שחומה,
מורידים ל 150 מעלות ואופים עוד כ 7 דק- לייבוש.
מוציאים לרשת צינון ועוברים למילוי.
מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר למילוי פחזניות.
בעזרת צנתר ייעודי או סכין קטנה מחוררים חור קטן בתחתית כל פחזנייה וממלאים עם הקרם
– מרגישים תוך כדי מילוי שהפחזנייה מתנפחת ונעשית כבדה- כך יודעים שמילאנו מספיק.
מקררים את הפחזניות הממולאות מינימום שעה ורצוי כמה שעות ומגישים עם מלא אבקת סוכר מעל.
** ניתן להקפיא פחזניות אפויות אם נשארו פחזניות ריקות ואין לכם מספיק קרם.
שיהיה בהצלחההההה!
108 Comments
היי קרן! נראה מעולה!
אין לי מיקס, האם אפשר פשוט לערבב הכל כרגיל עם מרית בקירות? (יש מעבד מזון של מג'ימיקס, יכול לעזור?)
תודה!
אפשר עם כף עץ
נראה מדהים ושווה את ההשקעה!
מתה להכין אבל עלתה השאלה.. איך מכינים את הבצק במיקסר דאבו? אין וו גיטרה..
אין מצב שלדאבו אין וו גיטרה את בטוחה. ? בדאבו שלי יש
קרן האהובה❤️
התנור מתחיל על 190 טורבו ואז יורד ל170 ואז ל150.. אבל התנור נשואר על טורבובשלושת הטמפרטורות?
כי כשהורדתי ל170 הורדתי גם את הטורבו.. הן נראו תפוחות… אחרי חצי שעה התחתית הייתה מוכנה הורדתי את הטמפרטורה ל150 ל7 דק( לא בטורבו) אבל איך שהוצאתי הן התחילו לצנוח ומסתבר שבפנים בכלל לא נוצר החור והבצק עוד היה לח אז לא הצלחתי למלא ככ.. יש לך רעיון למה קרה האסון?
בלי קשר, מתה עלייך! ❤️
התנור נשאר על טורבו אחרת היה כתוב אחרת
הי, טצא לנו נוזל פטיסייר ולא קרם, עשינו הכול כפי שרשום מלבד
זה שהחלפנו את הסוכר באבקת סוכר. עכול להיות שבגלל זה יצא נוזלי?
לגמרי בגלל זה
לדאבו הגדול אין וו גיטרה וזה היתה אחת הטעויות לקנות את המקסר הזה דפוק מתחילתו ועד סופו
יש וו גיטרה, את כנראה לא יודעת להתשמש בו, ממליצה ממש לבדוק בפייסבוק בקבוצה שנקראת אופים עם אנקרסרום
המתכון נראה מהמם!
אפשר להכין את הקרם פטיסייר ולהשאיר לילה במקרר לפני מילוי?
בטח
אתגר פחזניה ללא גלוטן!
האם יש מתכונן כזה??
אני מניחה שאפשרי מדובר בקורנפלור וכמות קמח לא גדולה אבל אין לי ככ המלצה לכמויות ובטח לא לאיך שזה יוצא ,שווה לנסות
היי באיזה גודל ביצים השתמשת?
האם זילות אותן בתנועה סיבובית או מבלי לזוז כאילו איך זילות יש סרטון הסבר?
כתוב ביצים לארג
זילפתי בתנועה סיבובית יש סרטון הדגמה בההילייטס באינסטגרם שלי
תכנסי לקבוצה של תמי בן דוד קולינריא. יש לה שם מעולים
אפשר את אותו מתכון בדיוק עם קמח תמי כתום או מילינו ירוק. בסוף לכבוד תנור לפתוח את הדלת עם כף עץ (חריץ) ולהשאיר חצי שעה לייבוש
הי קרן,
המתכון נראה מעלף!!
שאלה לגבי הקרם, האם אני יכולה להשתמש בו לקרמשניט? האם הוא מתקשה יום למחרת ?
תודה מראש
אלה
נהדר ל קרמשניט ואין בעיה יום במקרר
נראה פשוט מדהים !!
האם יש אפשרות להחליף את הקורנפלור בקמח ? ומה הכמות ?
תודה ❤️
אין אפשרות
היי קרן חייב שמנת להקצפה של 38% או שאפשר של פחות?
אפשר 32%
היי קרן,
האם אפשר להכין את הבצק הרבוך אבל לאפות אותו יום אחרי?
תודה.
כן אין בעיה
היי האם אפשר למלא את הפחזניות בקרם פטסייר ולהקפיא?
בהחלט
יש מצב להפוך הכל לפרווה? כדי שנהנה בשבת אחרי ארוחות בשריות?
מים/ מרגרינה…
כן נסי כפי שכתבת
היי קרן!
מושלמת כתמיד, צפיתי בכל הסטורי והולך להכין מחר!
אני רוצה להשתמש במקלות וניל במקום המחית וניל. בכמה מקלות את ממליצה להשתמש אחד או שניים?
תודה רבה 🙂
תלוי בגודל המקל אבל חושבת שאחד מספיק
הי קרן,
כמה שאלות:)
1. איזה קמח? תופח?
2. מה גודל השקית זילוף? והאם כל הכמות אמורה להיכנס לשקית זילוף?
תודה
אסנת
קמח רגיל אחרת היה כתוב תופח
לא כל הכמות נכנסת בשקית זילוף סטנדרטית
שלום,
מה גודל השקית זילוף? האם כל הכמות של הבצק פחזניות נכנס בפעם אחת לשקית זילוף?
באיזה סוג קמח להשתמש? רגיל? תופח?
תודה
גודל שקית בזילוף לא משנה בכלל
אם הוא לא מכיל את כל המסה אז ממלאים כל פעם מחדש.אצלי הכמות נכנסה לשקית בפעמיים
קמח רגיל
אם הבצק נוזלי מידי מה עושים ? הוא נדבק ויש חוט כשאני שמה בין האצבעות אבל לא ניתן לזילוף
אולי הוספת יותר מדי ביצים
חוט זה נשמע מעולה אולי תוותרי על זילוף ותניחי תלוליות עם כף
נראה מדהים. אשמח לטיפים לזילוף ובעיקר החלק של מילוי השקית…
הי מיכל
אם יש לך חשבון אינסטגרם תוכלי לראות את כל הוידאו ברצף בהיילייטס שלי.
היי אפשר להכין בצורת אקלייר נכון ? תודה רבה !!!
בטח!
היי קרן, יצא מתכון פצצה, ממש שווה את ההשקעה!
תודה ענקית❤️
הכי משמח
היי!!
טמפרטורת האפייה לא קצת נמוכה?
תוכלי לכתוב את כמות הביצים שהשתמשת בה בגרמים?
האם זילפת את הפחזניות בצורה מעגלית או מלמעלה למטה מבלי לשנות כיוון.
אשמח מאוד שתעני
תודה רבה!
המתכון מדוייק כפי שהוא ולכן הטמפרטורה ושאר הנתונים במתכון נכונים
לגבי משקל ביצים לצערי לא יכולה לכתוב אני לא שוקלת אלא משתמשת ביצה אחר ביצה עד שהבצק לא צריך יותר ופירטי בדיוק איך לדעת
את הפחזניות זילפנו בצורה מעגלית מלמטה למעלה
קרן האלופה,
קודם כל אני חייבת להגיד שאני מטורפת עליך והמתכונים שלך מדהימים ואני מכורה אליהם!
עשיתי את הפחזניות וכאשר הוצאתי מהתנור הן נכנסו פנימה (מלמטה).
מה יכולה להיות הסיבה?
הן גם לא יצאו ממש שזופות…
אולי היה צריך יותר זמן בתנור?
אציין שהצלחתי למלא אותן מלמעלה ואז הן התנפחו חזרה ובמבחן הטעם שלמות!!!
אם פותחים את הפחזניות מוקדם יותר, הן קורסות לתוך עצמן כי הן לא מספיק יציבות עדיין.
לכן תמיד חשוב להסתכל מבחוץ אם הן נראות שזופות ותפוחות ורק אז לפתוח את התנור, אחרת הן יצנחו..
היי תוכלי אולי לכתוב את מידת הביצים בגרמים?
זה מאוד יעזור
היי שלום
הקרם לאחר קירור יצא גרגירי למרות שעבר דרך מסננת ניפינו אצ הקורנפלור והוא אינו הבעיה איני יודע למה זה קרה יש לך אולי השארה?
תודה
מה עושים אם במעבד המזון שלי יש רק וו הקצפה ווו לישה? אין לי גיטרה
וו לישה יכול לעבוד, אם אין וו גיטרה
הי, יכול להיות שלא עשית השוואת טמפרטורות הדרגתית ואז הביצים הפכו ל"מקושקשות". בנוסף אולי חיממת אותו יותר מדי והוא נשבר.
האם את חושבת שאחת מאלו היא הסיבה?
פעם ראשונה שהצליחו לי פחזניות ! את תותחית ! תודה
תודה על המתכונים המדוייקים!! וההסברים הברורים, גם לקרם וגם לפחזניות.
הדבר היחיד הוא שהיינו צריכים כ תשע בייצים כדי להגיע למרקם הנוזלי, אולי כי השתמשנו בבייצים בגודל m ולא L?
כנראה
היי קרן,
עוקבת באדיקות ומאוד נהנית מהמתכונים שאת מעלה.
רציתי לדעת אם אפשר להוריד את החלמונים מהקרם?
תודה דפי, הקרם לא יעבוד ללא חלמונים אז אני ממש ממליצה להכין קרם פודינג וניל הכי פשוט כפי שכתוב על האריזה של פודינג וניל זה עדיין יוצא מאוד טעים
הי- יכול להיות שלא עשית השוואת טמפרטורות הדרגתית ואז הביצים הפכו ל"מקושקשות". בנוסף אולי חיממת אותו יותר מדי והוא נשבר.
האם את חושבת שאחת מאלו היא הסיבה?
הי קרן,
נראה מושלם!
האם אפשר להכין את הפחזניות, להקפיא וםמלא רק ביום ההגשה?
יצא לי די מלוח ועשיתי בדיוק עפ המתכון.
בנוסף הפחזניות ממש תפחו בתנור ולאחר האפייה צנחו כמו פיתות למרות שעבדתי לפי השלבים הכתובים…
היי קרן הכנתי את הפחזניות ואני רוצה למלא אותן רק מחר, עדיף להקפיא עד מחר או להשאיר בחוץ?
בחוץ בקופסא אטומה
היי, כמות המלח נורא גבוהה במתכון הזה. הקרם יצא מושלם, הפחזניות טובות ויפות אך נורא מלוחות גם עם הקרם והאבקת סוכר מעל ולצערי הן נזרקו לפח..
הוספת כפית אחת של מלח? אם כן אז לא הגיוני שיצא מלוח. אולי בטעות הוספת יותר
מה אני יכולה לעשות אם הקרם יצא לי כמו מים??
כמה זמן הפחזניות מחזיקות במקרר עם המילוי?
3-4 ימים אבל לקחת בחשבון שהן מתרככות מעט
היי קרן.
הפחזניות יצאו סוף הדרך, לא נפלו והטעם נהדר.תודה רבה לך על מתכון מאוד ברור שעזר לי להתגבר על הפחד מפחזניות.
יש לי שאלה לגבי הקרם פטסייר, הוא יצא לי סמיך אבל אי אפשר היה לזלף. הכנתי בול לפי ההוראות, מענייני זמנים השארתי לילה במקרר לפני מילוי הפחזניות והוא היה נראה יציב אבל נזל לגמרי מהשקית זילוף.
יש לך רעיון מה יכולה להיות הסיבה?
היי קרן. אפשר מתכוון למילוי אחר? במקום קרם פטיסאר. תודה
קרם וניל כמו שמופיע על האריזה של האינסטנט פודינג וניל
שלום רב!
לרוב אני לא מגיבה כי אין לי זמן לדברים האלה אבל חייבת לציין למען הקהל שרואה את מתכונים הרבים באינטרנט!
המתכון הזה נורא מוצלח ולפני הכל בזכות ההסבר הברור וטיפים להכנה נכונה.
אישית הכנתי חצי מהכמות ובצק פרווה מכיוון שהתנור עם התורבו הוא בשרי (זאת אומרת ששמתי רק מים ובמקום החמאה שמתי מחמאה)…. אמללללללהה יצא משגע!
אני מאוהבת בפחזניות ברמה כזאת שלא אני ולבעלי יוצאים ממאפיה בלי פחזניות עבורי חח
וזה המתכון ה7 שהכנתי ואני כן חובבנית אפיה ברמה קשה ככה שלא ממש הצלחתי עם שאר המתכונים לדייק ולהגיע למרקם הנכון של הבצק.
תודה רבה רבה לך!
איך אני מתרגשת מתגובה כזו! תודה לך שירי
היי האם אפשר להכין את הבצק הרבוך יום קודם? לא ישפיע עליו? אם כן, איך שומרים אותו?
תודה!
לא אפשרי יום קודם
מכינים ועובדים איתו מיד
היי קרן
פעם שלישית שמכינה ויוצא פגז!!!
אפשר להכין את הבצק לילה קודם ולשמור במקרר?
לא ניסיתי לשמור את הבצק של הפחזניות ללילה במקרר יש מצב שזה יעבוד
הבצק יצא נוזלי ?
אפשר לתקן אחרי שהוספתי כבר ביצים?
היוש:) יש אפשרות להכין אם אין לי מצב טורבו בתנור?
מניחה שכן
יצא לי בול. וכמה מדהים. תודה!!!
תודה ליטל איזה כייף
היי קרן,
אם אני משתמשת במקל וניל אני גם צריכה לשים כפית מהתכולה שלו?
כן
מ ו ש ל ם !!!!
קרן יקרה, תודה רבה רבה.
הכנתי ויצא פשוט אליפות.
שומרת בפנטאון של המתכונים שלי ♥️
תודה אהובה !
אם הקרם יצא מיימי יש דרך למצק אותו או שצריך להתחיל מהתחלה?
להתחיל מהתחלה
הפחזניות הכי טעימות שיצא לי להכין ולאכול
משמח מאוד
האם ניתן להקפיא את הפחזניות?
אפשר כן
אפשר להכין את קרם הפטיסייר עם מים?
לא
היי הכנתי את הקרם פטיסייר ויצא ממש נוזלי איפה טעיתי?
היי קרן, יש אפשרות לעשות ללא גלוטן ?
מאמינה שאפשר להשתמש בקמח ללג
היי
היה לי פחד לא מוגדר מלהכין פחזניות ,
וההסברים המדויקים שלך עזרו לי מאד ,
לקחתי נשימה עמוקה ועבדתי לאט לאט …
וגם שהבצק לא יצא כמו שצריך הוספתי עוד ביצים עד שהגעתי לשמונה ..ואח'כ ראיתי שזה בגלל שהיה לי ביצים M
בסופו של דבר יצאו פחזניות טעימות ותפוחות ,
הכנתי את זה מאז פעמיים , וכל פעם יצא מדהים
תודה רבה !!
שימחת מאוד תודה מרים
היי קרן, אפשר להחליף את החלב בפחזניות בחלב כלשהו ללא לקטוז? אם כן, איזה הכי יתאים?
חלב סויה אחלה
חייבת לומר שכל המתכונים שלך מדהימים כשאני רוצה להכין משהו קודם כל אני מחפשת באתר שלך:) ואף פעם לא התאכזבתי…הפחזניות יצאו נדירות תודה רבה!!
איזה כייף!!!!!!!
היי קרן,
תודה על המתכון.
רציתי לשאול לגבי הכנת הפחזניות במיקסר דאבו פרו.
ניסתי פעמיים להכין עם וו גיטרה אבל הבצק יצא נוזלי מידי.
מה עושים?
אולי לא להוסיף את כל הביצים זה ממש מפורט
היי
לעומת כמו תגובות פה
דווקא לי הבצק לא התחבר בהוספת הביצים
נתתי לו קירור במיקסר, והוספתי בהדרגה, אבל הוא אפילו לא הגיע למצב שהוא התפרק והתאחד מחדש, פשוט נשאר גושי כל פעם שהוספתי את הביצים
בתחושת הבצק הוא ספוח בנוזלים (ממה יוצא קול של משהו ספוח בנוזל כשנוגעים בו)
אך הוא לא מתאחד לעיסה ניתנת לזילוף, ניסיתי להוסיף גם עוד ביצים אבל זה לא עזר
מה יכולה להיות הסיבה והאם יש פתרון לאם יקרה פעם נוספת?
שלום, האם ניתן להמיר את החלמונים בקרם פטיסייר במשהו אחר שהוא לא ביצה?
אני מעדיפה לא להשתמש בביצים חיות בלי בישול
תודה!
שלום, האם ניתן להמיר את החלמונים מהקרם פטיסייר במשהו שהוא לא ביצה?
אני מעדיפה לא להשתמש בביצים חיות ללא בישול
תודה רבה