img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

פיצה ביתית בטאבון עם ירוקים ומוצרלה (או: הפיצה של יהונתן)

ספטמבר 15, 2022 | 66 תגובות

img

66 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
לידיה פליסקוב
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2022 בשעה 15:20

האם אופים את הפיצה בחום הכי גבוה או שמנמיכים את החום כשמכניסים את הפיצה לטאבון אחרי שהתחמם כמו שצריך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2022 at 3:21 pm

הכניסה של פיצות לטאבון מורידה באופו אוטומטי את הטמפרטורה שלו אז אין צורך להוריד חום

השב
User Avatar
מירב
פברואר 20, 2023 at 12:34 pm

האם ניתן להתפיח 24-48 שעות כאשר הבצק לא מחולק לכדורים? ולחלק אחרי שמוציאים מהמקרר? ואם כן כמה זמן לתת לו לתפוח שוב ככדורים?

השב
User Avatar
גילי קדיש
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2022 בשעה 15:45

הי קרן יש לי טאבון מזה שנה וחצי ואני לא מצליחה למצוא את המתכון המושלם.. אני משתמשתת בקמחים איטלקיים איכותיים, עובדת בדיוק לפי המתכונים שקיבלתי ו.. לא ממש.. עיקר הבעיה שהבצק יוצא קפיצי מדי וקשה מאוד לפתוח אותו ואז הוא יוצא מאוד עבה ולא משוטח דק כמו בתמונות המדהימות שצרפת למתכון. בנוגע למתכון הזה - באיזה טמפרטורה המים צריכים להיות ? קרים? טמפרטורה של מי ברז? חמימים ? אפשר להכניס את הבצק למקרר בלי לחלק לכדורים ולעשות אותם כשעתיים שלוש לפני השימוש ? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2022 at 4:21 pm

הי גילי, אני עובדת עם מי קרח, ממש מכניסה קרח למים ואז מחכה קצת לפני שמוזגת והמים קרים בזכות הקרח. חלק מהבעיה שלך , היא בדיוק מה ששאלת לגביו, הכדורים צריכים לשבת כמה שעות ככדורים ולנוח כדי שבאמת יהיה קל לרדד ולעבוד איתם בקלות ולהגיע לתוצאה שבה הבצק רך, ומתמסר בידיים .

השב
User Avatar
גילי קדיש
ספטמבר 15, 2022 at 8:23 pm

תודה , קרן אנסה ואעדכן

השב
User Avatar
ניצה שפירא
ספטמבר 16, 2022 at 11:18 am

רציתי לוודא רק 2 גרם שמרים לקילו קמח. לי יש טרבון 450 שנים והבצק קילו קמח עם 10 גרם שמרים מתכון של בת חן דיאמנט מלכת הטאבון לבדיקתך

השב
User Avatar
חלי
מרץ 15, 2024 at 9:27 am

האם מניחים את הפיצה בטאבון ישירות על האבן?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2024 at 6:57 am

כן בטח

השב
User Avatar
עופרה
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2022 בשעה 17:47

היי קרן, יש אפשרות להשאיר את הבצק שלם להתפחה במקרר כ24 שעות ובערך 3 שעות לפני להוציא, לתת להגיע לטמפרטורת החדר ואז לחלק לכדורים? במידה ומשאירים ככדורים 48 שעות האם הם לא יתייבשו? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2022 at 6:30 pm

אפשר את האופציה שכתבת

השב
User Avatar
בר
אפריל 22, 2023 at 4:28 pm

היי קרן, הבצק נפתח ממש טוב אבל ברגע שרציתי להעביר לתוך הטאבון הוא ממש הפך לנוזלי והיה קשה מאוד להעביר אותו ואיבד מצורתו העגולה והיפה, היה ממש לא יציב. מה אפשר לעשות ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2023 at 11:12 pm

קשה לי לדעת מה העניין , המעבר בין הרידוד לטאבון אמור להיות מהיר ןלהיעשות על גבי מרדה מקומחת אני לא יודעת מה בדיוק קרה

השב
User Avatar
מיכאל
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2022 בשעה 17:48

היי קרן. אכלתי באיטליה פיצה ביאנקה שהבצק שלה היה אפוי עם רוטב שאני לא יודע מהו, ואחרי האפייה פזרו עליה קרעי מוצרלה, נטיפי מסקרפונה ועלי רוגולה וכך היא הוגשה, ללא אפייה נוספת כשהבצק חם והתוספות קרות. מדהימה. השף הלך הביתה לפני שהספקתי לתחקר אותו. האם את מכירה? האם את יודעת איזה רוטב שמים על הבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2022 at 7:29 pm

לא מכירה :-) יש מצב שביוטיוב אתה יכול למצוא

השב
User Avatar
א
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2022 בשעה 17:50

היי קרן, יש אפשרות להקפיא חלק מהבצק באחד מהשלבים ולהפשיר כשרוצים להשתמש?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2022 at 6:29 pm

בטח

השב
User Avatar
Ariel
ספטמבר 22, 2022 at 6:28 am

מנסה את ההנחה באתר והקופון לא עובד.

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2022 at 10:31 am

הי, יש הנחה של 7% על הטאבון ללא קשר לקוד, הנחת הקוד תקפה לאביזרים נילווים ברכישה מעל 300 ש״ח, בדקתי וזה עבד לי. אם עדיין לא הצלחת צרי קשר בוואטסאם עם המפיקה שלי 0587980177

השב
User Avatar
הדר
נובמבר 25, 2022 at 6:30 pm

היי קרן, באיזה שלב מומלץ להקפיא חלק מהבצק אם לא רוצים להכין הכל?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2022 at 7:10 am

אחרי התפחה ראשונה

השב
User Avatar
אבי
פברואר 13, 2024 at 10:27 pm

ה יי קרן, אין סוכר לשמרים? אבי

השב
User Avatar
עמי
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2022 בשעה 18:52

נראה מעולה אפשר כמויות ויותר פירוט לממרח הירוק בבקשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2022 at 7:35 pm

שכחתי לכתוב במתכון את אופן ההכנה של הממרח ועכשיו הוספתי, תודה על ההארה

השב
User Avatar
מיכל תורגמן
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2022 בשעה 22:11

היי קרן... אין שמן זית בבצק? לא צריך למרות את התחתית ואת שולי הפיצה בשמן זית לקריספיות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 16, 2022 at 6:56 am

אין שמן בבצק, מריח השל שמן זית היא בחירה ולא מרחתי

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2022 בשעה 10:42

היי קרן, אני מבינה שזה לא בצק ספונטני אבל בא לי ממש לארוחת ערב. נראה לך ששבע שעות במקרר זה גם בסדר? בכל מקרה, אכפיל את כמות השמרים לפי ההמלצה

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2022 בשעה 12:01

היי קרן, אני מבינה שזה בצק לא ספונטני אבל ממש בא לי אותו לארוחת ערב. אפשר להסתפק בשבע שעות במקרר? ברור שאני אכפיל שמרים לפי ההמלצה של יונתן

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 17, 2022 at 12:06 pm

את יכולה להכפיל, זה ייצא שונה מבצק שיושב מספיק זמן אבל טעים בכל מקרה

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2022 בשעה 09:09

האם אפשר לאפות בתנור. אין לי טאבון

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2022 at 3:31 pm

בטח, לחמם את התנור ל 250 מעלות היטב לפני כניסת הפיצה לתנור

השב
User Avatar
רבקה
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2022 בשעה 12:59

שלום, קודם כל תודה על מתכונים מדהימים!!! רציתי לשאול לגבי הבצק ,אני הכנתי כמה פעמים בצק פיצה עם בצק מקדים פוליש מה לדעתך עדיף?? התפלה ארוכה של כל הבצק?? או הכנת פוליש?? ראיתי ברשת מתכונים שגם וגם אבל זה קצת כבד לי... יום קודם להתחיל בהכנה זה סבבה, אבל לא יותר.... מה לדעתך יעשה את הבצק אורירי וקריספי יותר???

השב
User Avatar
רבקה
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2022 בשעה 13:41

אשמח לקבל תשובה מה את ממליצה יותר? התפחה ארוכה של כל הבצק, זא' להכין את הבצק יום קודם?? או הכנת פוליש יום קודם + התפחה של כמה שעות? דעתך חשובה לי תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2022 at 4:51 pm

ממליצה על המתכון בדיוק כפי שהוא

השב
User Avatar
Avi_S
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2022 בשעה 14:15

היי, יש מתכונים נוספים לפיצה ביתית בטאבון? למשל נפוליטנית קלאסית ועוד כל מיני

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 27, 2022 at 2:32 pm

אפשר למרוח על הבצק רוטב לפיצה וגבינה וזהו והיא תצא נפוליטנית בבצק מתאים לכל הסוגים יש עוד מתכון באתר לפיצה ביתית מהממת (לא מהירת הכנה)

השב
User Avatar
מיקי
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2022 בשעה 11:11

הי קרן, אם רוצים להשתמש בשמרים טריים במקום יבשים, מהי הכמות? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2022 at 3:00 pm

מכפילים ב 2.5

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2023 בשעה 17:12

היי קרן! האם כששמים לתפיחה במקרר צריך להצמיד את הניילון הנצמד? נשמע לי טיפה מוזר כי איך הוא יתפח ככה? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2023 at 5:29 pm

הניילון נצמד לקערה שבתוכה יושב הבצק לא לבצק עצמו

השב
User Avatar
צופיה
starstarstarstarstar
מרץ 14, 2023 בשעה 11:44

איזה קוטר פיצה יוצא מ250 גרם בצק? תודה

השב
User Avatar
עידו
starstarstarstarstar
יוני 9, 2023 בשעה 08:40

היי קרן, אם אני מכין את הפיצות בתנור על אבן שמוט. עדיין להכניס אותה עם הרוטב ל-5 דקות אפייה לפני הגבינה והתוספות?

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
יולי 31, 2023 בשעה 20:07

האם יש תחליף למוצרלה פרסקה במים? אולי מוצרלה יבשה שאת ממליצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 1, 2023 at 8:42 am

בטח , כל גבינה צהובה מגורדת

השב
User Avatar
אורן
starstarstarstarstar
אוגוסט 21, 2023 בשעה 22:19

הי, אפשר להמיר לקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 24, 2023 at 9:46 am

פחות מתאים

השב
User Avatar
אורן
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2023 בשעה 09:58

אפשר להכין עם קמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 22, 2023 at 6:22 pm

אפשר פחות מתאים לפיצות אבל אפשרי

השב
User Avatar
אבי כרמל
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2024 בשעה 09:42

היי קרן, אין סוכר במתכון. זה בכוונה?

השב
User Avatar
אבי כרמל
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2024 בשעה 11:27

היי קרן, משום מה אני מוצא את עצמי כוצב את השאלה בפעם השלישית... (לא רואים אותה). במתכון של הבצק אין סוכר. זה בכוונה? תודה אבי

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2024 at 12:54 pm

הי אבי כן לגמרי בכוונה. יש כל מני סוגים של בצקים לפיצה, וברוב המתכונים לפיצות יותר לטאבון הבצקים ללא סוכר

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
מאי 1, 2024 בשעה 09:58

שלום. שאלה בסיסית ביותר... האם הלישה צריכה להיעשות ידנית או שאפשר במיקסר, ואם במיקסר, על איזו מהירות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2024 at 7:31 am

אפשר ידנית אין בעיה ללוש 10 דקות רצופות או במיקסר במהירות איטית

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
יוני 7, 2024 בשעה 17:37

חבל שלא צילמת או לפחות תיארת איך נראים הכדורים בסוף ההתפחה, כי אני לא יודעת למה לצפות. בינתיים, לאחר 24 שעות לא תפחו בכלל והם קשים. האם הם אמורים לפתח בועות אוויר ולהפוך לאווריריים כאלה? להכפיל את נפחם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2024 at 7:28 pm

הי טל, כנראה שהבצק שלך מאוד יבש אם לא תפח, כמות המים הגדולה הכרחית להצלחת המתכון, ואולי השמרים שלך לא טובים, הכדורים תופחים מאוד

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2024 בשעה 10:03

היי קרן אפשר להשתמש בשמרים טריים במקום יבשים? אם כן, מה הכמות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2024 at 12:11 am

אפשר אין בעיה

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
יוני 23, 2025 בשעה 15:09

היי קרן, אם יש לי בצק שמרים לפיצה, זה מחליף את התוספת שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2025 at 5:15 pm

כן

השב
User Avatar
ליטל חזן
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2025 בשעה 20:42

היי קרן, תודה על התכון האם 450 זה החום המקסימלי ? יש לי טאבון גז בלי מספרים אלא עוצמת חום מהנמוכה לגבוהה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 29, 2025 at 3:55 pm

גם אפשר גם פחות לא קריטי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img