סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.
אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,
מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.
לפרטים והרשמה2025 ,3 | 0 תגובות
זמן הכנה: 5 דקות
זמן אפיה: 30 דקות
רמת קושי: אין קל מזה
פיצה מחציל! מנה צמחונית מדהימה לאוהבי החציל ,
אז נכון אין פה בצק אבל איזה טעים זה, אני הגשתי את המנה הזו נשבע בבראנץ ומיד כולם ביקשו מתכון וזללו הכל
אז זו פשוט עוד מנה וואו להגיש כתוספת מושלמת כשאתם מארחים
אפשר כמובן להיכן את החציל קלוי מראש ורק לפני הגשה להקרים אותו בתנור
נעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
זמן הכנה: 5 דקות
זמן אפיה: 30 דקות
רמת קושי: אין קל מזה
מצרכים למתכון–
2 חצילים פרוסים לפרוסות עבות
1 חבילת רוטב עגבניות (אני משתמשת ברוטב פיצה של מוטי)
200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
שמן זית
מלח גס
חופן עלי בזיליקום קצוצים
אופן הכנה-
מחממים תנור ל 210 מעלות. מפזרים על מגש עם נייר אפיה מעט שמן זית ומלח גס. מניחים פרוסות שמנמנות של חציל ומעליו מפזרים עוד מעט שמן זית ומלח גס. מכניסים לאפיה ל 20 דקות עד השחמה. מוציאים את התבנית מהתנור, מורחים על החציל רוטב עגבניות, מפזרים מוצרלה ועוד קצת מלח גס. מחזירים לתנור לעוד 10 דק להשחמה. מוצאים מהתנור מפזרים בזיליקום קצוץ וזוללים! שיהיה בתאבון!
0 תגובות גולשים
TAG חציל, עגבניות, פיצה, פיצה חציל