img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
אוכל

פשטידת ארבעת הבצלים לכשרה לפסח

אפריל 3, 2025 | 4 תגובות

img

4 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2025 בשעה 19:23

הי עם איזה גבינה אפשר להחליף ריקוטה תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2025 at 3:21 pm

טוב טעם או תבור או קוטג׳

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
יוני 5, 2025 בשעה 22:10

היי, הפשטידה יצאה לי ממש רכה/ נוזלית מבפנים, גם כשהחזרתי לתנור זה לא עזר.. למה זה? ומה ניתן לעשות כדי שזה לא יקרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2025 at 7:32 am

תוסיפי עוד קמח קצת

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img