img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

קרואסון שקדים ביתי

אוקטובר 5, 2020 | 149 תגובות

img

148 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
Merav
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 19:43

נראה מעולה, רצה להכין.. הבצק יכול להישאר לילה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 8:52 pm

ברור!

השב
User Avatar
נאוית כהן
אוקטובר 8, 2020 at 9:51 pm

אין לי מיקסר (כן כן) אבל יש לי מעבד מזון. יכול לעזור?

השב
User Avatar
אודליה
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 19:48

היי קרן האם ניתן להשתמש בקמח פוקאצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 8:51 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
מור
ינואר 21, 2021 at 12:42 pm

היי קרן במתכון כתוב 150 גרם חמאה ובנוסף לקיפול עוד 150 ? הכוונה 300 גרם ? גם בתוך הבצק וגם בקיפול?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2021 at 3:50 pm

כן

השב
User Avatar
יסמין
ספטמבר 25, 2024 at 9:45 pm

הי קרן, בגירסה פרווה במה להשתמש בקיפולים? שמן קנולה או קוקוס? תודה

השב
User Avatar
חגית מנשה.
ינואר 15, 2022 at 7:40 am

הי הקרם שקדים לא הספיק לי לכל הבצק הגיוני?

השב
User Avatar
אסנת MomCookinGuide
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 19:52

שנים שאני מחפשת מתכון כזה - תודה!!!

השב
User Avatar
ליליאנה
אוקטובר 9, 2020 at 8:05 am

לא ברור קרן כמה חלב תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 8:28 am

2 כוסות בעקרון, אבל להתחיל לאט לאט, יש מצבים בהם הבצק לא צריך ככ הרבה נוזל.

השב
User Avatar
מיכל
אוגוסט 24, 2021 at 9:13 pm

יצא פשוט מושלם תודה רבה❤️

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 20:44

איזה כיף קרן!! מחכה כבר להכין. כמה טוב שיש אותך במיוחד עכשיו בסגר! ממש מחכים למתכונים שלך! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 8:51 pm

תודה ספיר!

השב
User Avatar
חני
אוקטובר 22, 2020 at 1:17 pm

היי קרן, יש מצב להפוך את הבצק לפרווה ?

השב
User Avatar
אורי
פברואר 26, 2021 at 2:03 pm

היי קרן, אל איזה תוכנית אפייה ניתן לשים את הקוראסונים?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 26, 2021 at 4:47 pm

אני אופה תמיד בחום עליון תחתון

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 20:44

נראה מעולה! כמו כל המאפים שלך!!! כאשר עובדים עם מיקסר דאבו- איך מתייחסים לכמות הנוזלים - שמים רק מחצית בהתחלה ומוסיפים עוד אחרי הוספת הקמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 8:51 pm

אני מכניסה פנימה כמעט את כל הנוזל ואם יש צורך מוסיפה עוד

השב
User Avatar
נגה
אוקטובר 6, 2020 at 1:21 pm

עושים רק קיפול אחד במריחת החמאה? תודה על המתכון

השב
User Avatar
מאור
אוקטובר 5, 2020 at 11:28 pm

באיזה כוס את משתמשת לחלב? בדר"כ אני עובדת עם משקל אז איזה כוס לעשות

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 6:50 am

כוס מידה אוניברסלית 240 מ״ל

השב
User Avatar
שי
פברואר 1, 2021 at 11:59 am

היי קרן תודה רבה כל כך נהננתי מהמתכון שלך ויצא מדהיים, תודה רבה!:) רק שאלה.. רוב המילוי ברח לי החוצה , אולי את יודעת מה כדאי לעשות לפעם הבאה? (שמתי בדיוק מה שהיה כתוב..)

השב
User Avatar
טולי הרצוג
אוקטובר 20, 2022 at 4:07 pm

אהבתי את הסיפור עם החתולים ממש רציתי לשמוע המשך. איזה כייף גורים הקורסון בהכנה... תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2022 at 6:06 pm

תודה טולי, סימבה עדיים שובב ועדיים נסיך והוא אצלנו ואני אוהבת אותו כמו ילד שלי :-)

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2022 at 6:07 pm

סימבה עדיין אצלנו ואני אוהבת אותו כמו את הילדים שלי :-)

השב
User Avatar
הודיה
יולי 15, 2024 at 8:33 am

אני מנסה את הקרם שקדים בתוך קוראסון ממתכון מאולתר... נראה איך יצא לי..

השב
User Avatar
ריטה
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 20:57

בהתפחה לפני ההכנסה לתנור , להתפיח בטמפ החדר או במקרר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 9:41 pm

חדר

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 21:20

קרן תודה! מתכון מושלם לחג ולסגר יש תחליף לתמצית שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 9:41 pm

אפשר ליקר שקדים או אמרטו או לוותר

השב
User Avatar
עינת
אוקטובר 5, 2020 at 9:54 pm

אפשר ברנדי? אין את שניהם....

השב
User Avatar
נטע
דצמבר 15, 2020 at 7:05 pm

נראה מעולה. אפשר למרוח שוקולד במקום הקרם שקדים להפוך את הקרואסון לשוקולד עם אותו בצק?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2020 at 7:47 am

כן אפשר מלית שוקולדית

השב
User Avatar
ערן
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 21:21

אפשר להשתמש בקמח קוסמין לבן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 9:40 pm

כן בלי צורך בהמרות

השב
User Avatar
אורי
מרץ 12, 2021 at 12:38 pm

היי קרן, הקוראסונים שלך אז באיזה מרקם הם יוצאים דחוסים כמו לחם או אוורירים כמו קוראסון צרפתי? כי לי יוצא קוראסונים דחוסים ואני לא יודעת מה הבעיה שככה זה יוצא יש לך טיפים לשיפור?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2021 at 6:31 pm

קרואסון צרפתי מכינים מבצק שמרים מדופדף שדורש הרבה חמאה והרבה קיפולים אולי זו הסיבה שלא יוצא לך בבית ככה.

השב
User Avatar
Adi cohen
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 21:43

קניתי קמח פיצה 00 בכמות מוגזמת האם אפשר להכין בצק שמרים או שאר מאפים איתו? קרן תודה על המתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 10:06 pm

מתאים לכל מאפי השמרים אין בעיה

השב
User Avatar
זהבית
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 22:11

מהממת, איזה כייף מחר על הבוקר הולכת להכין. תודה רבה קרן. מחכה כבר להגיע אלייך לסדנא

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 11:15 pm

מחכה לך גם זהבית ❤️

השב
User Avatar
סמדר
אוקטובר 9, 2020 at 9:46 am

עשיתי ממש עכשיו, יצא מדהים, אבל אני חושבת שהייתי צריכה לרדד דק יותר את הבצק כדי שיהיו יותר כריכות בכל אחד מהקוראסונים.

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 23:10

כמה מיל' של חלב חמים? האם הכוונה לכוס מדידה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 11:15 pm

כן בטעות לא ציינתי שתי כוסות זה 280 מ״ל

השב
User Avatar
שירן
אוקטובר 6, 2020 at 1:34 am

:O כוס מדידה זה 240 מ"ל בערך. אני לא מכירה כוס של 140.. אז לשים פשוט 280 מ"ל? טנקס!

השב
User Avatar
עמית
אוקטובר 11, 2020 at 9:11 am

אשמח לחידוד השאלות שנשאלו פה, מהי כמות החלב שצריך לשים? 2 כוסות זה בערך 480 מל. הבצק יצא לי מאוד כבד ודחוס ולקח לו המון זמן לתפוח

השב
User Avatar
adidim
אוקטובר 16, 2020 at 8:46 pm

היי קרן לקרם שקדים יצא טעם של מרציפן. איך אפשר לשפר להבא? והאם אפשר למלא בנוטלה את הקוראסון?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 10:40 pm

מרציפן זה קרם שקדים לכן לא ניתן להימנע מהטעם ואפשר להבא למלא במה שאוהבים

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 00:00

נראה מדהים קרן! תודה!! 3> אשמח לדעת אם אפשר לשלב שוקולד עם השקדים ואם כן באיזה שלב כדאי למרוח.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 6:52 am

את יכולה לפ2 קצת שוקולד צ’יפס או שבבי שוקולד על המשולש עצמו אחרי שאת מורחת עליו קרם שקדים

השב
User Avatar
רוחלה
אוקטובר 6, 2020 at 2:33 pm

האם יש סדנאות שאת מעבירה?

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 03:05

האם ניתן לוותר על הליקר שקדים או להחליף במשהו אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 6:49 am

אמרטו, או תמצית שקדים או ליקר שקדים או להשמיט

השב
User Avatar
Dina
אוקטובר 6, 2020 at 7:15 am

נראה מהמם!! האם ניתן להחליף את הביצים במשהו?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 7:39 am

לא חושבת שכדאי בבצק הזה לוותר על ביצים, את שואלת עבור גרסה טבעונית ?

השב
User Avatar
עמית
אוקטובר 6, 2020 at 11:03 pm

היי, רציתי לדעת אם קיים הבדל בטעם בין הגרסה הפרווה לחלבית? ואיזה תחתליף של חמאה הכי עדיף לגרסה פרווה במריחה על הבצק?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2020 at 6:35 am

לא קיים הבדל אם משתמשים במחמאה או נטורינה

השב
User Avatar
קרן
אוקטובר 17, 2020 at 10:15 am

באיזה תנור את אופה קרן?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 10:49 am

יש לי תנור ביתי של דלונגי, ותנור מקצועי של EKA

השב
User Avatar
Natalie
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 05:34

היי :) האם אפשר להכין את הקרואסונים להניח במקרר ולאפות יום אחרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 6:49 am

ממליצה להשאיר הקיפולים במקרר ולהכין למחרת לא יודעת איך הם יחזיקו מעמד כשהם מגולגלים לילה קודם

השב
User Avatar
ספיר סידי
ספטמבר 29, 2021 at 9:21 pm

היי קרן, האם אפשר למלא את הבצק ולעשות צורה ואז להכניס למקפיא וכשאני רוצה לאפות פשוט להוציא להפשיר, להתפיח ולאפות אותו?

השב
User Avatar
שמחה
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 08:23

הקראוסון נראה נפלא. בטח אכין בסופש. בעניין הסיפור המקסים עם סימבה. אצלנו ממליצים תמיד לאמץ זוג חתולים. אני יודעת שנשמע מופרך, אך הם גדלים לחתולים רגועים ונינוחים. מומלץ

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 8:33 am

תודה שמחה אם הייתי מאמץ זוג חתולים זה אומר שכבר היו לי שלושה וכלב ולשם ממש לא בא לי להגיע

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 10:48

היי קרן המתכון נראה מדהים .!! אבל יש אפשרות להפוך אותו לללא גלוטן עם חמק תמי או כל קמח ללא גלוטן אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 12:00 pm

פשר להתשתמש בקמח ללא גלוטן אני מניחה אבל אין לי נסיון איתם לא יודעת להמליץ אם ההמרה היא 1:1

השב
User Avatar
נדין
אוקטובר 7, 2020 at 4:52 pm

חייב קורנפלור?

השב
User Avatar
דריה
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 11:48

טוב מהרגע שהעלית לסטורי את המתכון היה לי ברור שסוףסוף אני הולכת להכין קוראסונים!! 3 שאלות :D 1 - אפשר בלי מיקסר, רק לישה ידנית..? כי אין מיקסר (מכינה הכל בלישה ידנית 9-10 דק' באופן שבועי) 2- אני יכולה להכין חצי כמות, ולעשות את הקוראסונים קטנים יותר? זה משפיע על זמן האפיה..? 3 - אם אני רוצה לעשות מילוי אחר, נוטלה, או חמאה... אפשר? איך? זהו נראה מוש. תודה! חג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 11:58 am

אפשר לישה ידנית, 10 דקו לפחות עד לקלבת בצק חלק וגמיש אפשר להכין חצי כמות, לבדוק אותם אחרי 10 דק בתנור אם את עושה קטנים יותר כל מילוי יתקבל באהבה. בהצלחה

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 13:08

תודה על עוד מתכון מהמם❤️ כמה זה 120 גרם שקדים טחונים בכפות או כוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 1:34 pm

כוס זה 100 גר

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 15:12

היי קרן נושא הקפול של הבצק לא ברור מספיק.אשמח אם תראי זאת צעד צעד דרך היוטיוב .האם יש את זה שם ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 9:24 pm

זה באינסטגרם שלי בהיילייטס

השב
User Avatar
ורדה
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 20:35

האם ניתן להכין ולהקפיא לפני אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 9:22 pm

בטח

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 23:53

היי קרן...משהעלת את המתכון ירד לי הריר...הכנתי היום אבל משום מה הבצק יצא לי בצקי ולא עלים...וזה למרות שעשיתי אפילו 2 קיפולים ומנוחה במקרר...יש שלך מושג איפה טעיתי? אציין כי יש לי ניסיון רב עם שמרים אבל זו הפעם הראשונה עם קיפולים. אין ספק שיצא מעדן אבל המטרה הייתה העלים....אודה על תגובתך כדי שאדע איפה לדעתך טעיתי...תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2020 at 6:34 am

זה לגמרי לא מתכון. קלאסי להכנת קרואסון עלים כמו במאפיות, זה מתכון יותר אינסטנט. כדי להגיע לתוצאה של קרואסון אמיתי עם מרקם העלים שאת שואפת אליהם אני ממליצה על המתכון הזה https://www.metukimsheli.com/2014/11/7320/

השב
User Avatar
הילה
אוקטובר 7, 2020 at 10:07 am

תודה קרן אין עליך♥️

השב
User Avatar
Orly Yzhaky
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2020 בשעה 08:38

ניתן להקפיא את הבצק אחרי הרידוד ומריחת החמאה והקיפול ואחרי עמה ימים להוציא ולהפשיר ולהכין קורוסונים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2020 at 12:09 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 01:30

נראה מדהים! אם אני רוצה לקפל שוב את הבצק חייב לקרר אותו במקרר שוב שעה?

השב
User Avatar
Sophie
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 13:33

הבצק אליפות תענוג לעבוד עימו! אם הכינותי הבוקר את הבצק עד לשלב קיפולי המעטפה, האם ניתן להשאיר הלילה במקרר על מנת לאפות אותם מחר לערב החג? האם זה ישפיע על תפיחת הבצק/ השמרים, או שאין בעייה לדעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 10:43 pm

מקרר או מקפיא אין בעיה

השב
User Avatar
ליליאנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2020 בשעה 08:01

בבקשה כמה חלב בסוף 280 או 240 תודה

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2020 בשעה 13:09

היי קרן, זה נראה מושלם! אני תוהה אם אפשר להכין את המתכון בלי ביצים - כלומר, בגרסה טבעונית - ואם כן, במה ניתן להחליף אותן? הלוואי ויש משהו שאפשר לעשות! ממש ממש מתחשק לי!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 4:26 pm

מניחה שאפשר לא ניסיתי ממליצה בגוגל לכתוב בצק שמרים טבעוני לעוגה ולראות המרות יש מצב שפשוט קצת שמן במקום הביצים

השב
User Avatar
Shani
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2020 בשעה 14:12

היי קרן, כמה חמאה בסה״כ במתכון? 150 בבצק 120 בשקדים ועוד כמה למריחה על הבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2020 at 4:52 pm

150 זה כתוב במצרכים

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2020 בשעה 16:57

בזמם התפיחה של הקראסונים לפני ההכנסה לתנור ברח לי מלא קרם שקדים מהקראסונים. ממש התבאסתי.... מה לעשות אחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2020 at 8:50 pm

אם הוא יוצא נוזלי תוספי לו קורנפלור

השב
User Avatar
שני
אוקטובר 10, 2020 at 9:47 pm

הוא לא היה נוזלי בכלל כשהוא יצא מהקירור, היה לו מרקם כמו של מרציפן אחרי הקירור. אבל בזמן שנתתי לקראסונים לתפוח ברח לי הקרם שקדים מהקראוסון.

השב
User Avatar
לריסה
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 17:57

תודה קרן, אני מתה על בע"ח ויש לי כלב וחתול. גם מאכילה חתולים בחוץ. אנו במשפחה מאד אוהבים קרואסון שקדים וקרואסונים בכלל. תודה על המתכון. ישר כח

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 13:27

אמאלה ואבאלה, הם יצאו מושלמים!!! ממש סכנה להשאיר אותם בבית, לא שונה מהפטיסרי הצרפתי שיש לי ליד הבית ואגב יצאה לי כמות כפולה משלך (4 תבניות של תנור)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2020 at 3:43 pm

איזה כיייף לשמוע

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2020 בשעה 19:21

היי קרן, איזה כיף מאוהבת במתכונים שלך!! רק רציתי לשאול כמה זמן הקרם שקדים יכול להחזיק במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2020 at 8:43 pm

אצלי הוא כבר שבוע מחזיק מעמד:-)

השב
User Avatar
ליליאנה
ינואר 31, 2022 at 8:12 pm

הי קרן המתכון נירא 10 .אבל למה אין תמונות של הקיפול של הקוראסן. אולי יש לך במקום שאפשר ליראות. תודה

השב
User Avatar
יהל
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2020 בשעה 14:38

אפשר להוריד מכמות החמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 5:02 pm

לא מומלץ זה לא ייצא כמו שצריך

השב
User Avatar
dooly
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2020 בשעה 15:19

היי קרן אפשר לעשות את כל ההכנות המקדימות של הבצק(לפני המילוי)ולהניח במקרר ללילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2020 at 11:31 pm

בטח לילה במקרר זה אחלה

השב
User Avatar
יעל שטיינברג
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2020 בשעה 11:18

היי קרן סיימתי את השלב של חלוקת הבצק ל-4 חלקים מריחת קרם שקדים וקיפול הבצק. הנחתי במקרר חשעה. כעת אני רואה שעל הקרואסונים צריך למרוח קרם שקדים, לא היה רשום להשאיר מה ניתן לעשות? תודה לך

השב
User Avatar
ורד אנדרסון
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2020 בשעה 15:27

היי קרן, אפשר להשתמש ברוזטה במקום ליקר/תרכיז שקדים? יעשה את אותה העבודה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2020 at 5:01 am

מניחה שאפשר לא ניסיתי

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2020 בשעה 20:48

הכנתי ויצא טעים בטירוף, אבל איך מונעים מכל הקרם לצאת בתנור? הוא כולו נמס (שזה הגיוני כי הוא מבוסס חמאה) וברח החוצה... כמובן שעדיין נטרף, לחלק נגמרה לי המלית אז הכנסתי קוביית שוקולד ויצא נהדר

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2020 at 9:07 pm

אכן המלית קצת בורחת לכולם להבא לשים פחות

השב
User Avatar
עומר
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2021 בשעה 19:06

המתכון נראה מקסים והכנו אותו, הקרואסונים יצאו יפים מאוד אבל זה פשוט לא טעים. הבצק מרגיש כמו בצק פיצה וקרם השקדים לא טעים ומרגישים רק את הטעם החזק של התמצית(עשינו הכל לפי המתכון בדיוק). מבאס ממש אחרי כמה שעות של עבודה. אני חולה על קרואסון שקדים ומבואסת

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2021 at 8:06 pm

אני לא ככ מבינה מה הכוונה בבצק פיצה... זה בצק של עוגת שמרים, אם חיפשת מתכון לקרואסון שקדים קלאסי מדופדף זה לא המתכון הזה וחבל לי שלא אהבתכם אבל קורה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2021 בשעה 19:00

לכבוד הסגר החלטתי להתנסות קצת באפיה, והחלטתי להכין קוראסון. המתכון יצא מושלם! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2021 at 7:12 pm

תודה מירב שמחה לשמוע

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 13:03

הי קרן, לא בדיוק הבנתי מתי מורחים את קרם השקדים- האם זה על המשולשים שחותכים מהבצק? או לפני חתיכת הבצק למשולשים? תודה

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2021 בשעה 21:35

האם הקרואסון שקדים יוצא כמו בארומה? שהבצק הוא שכבות דפי עלים?

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2021 בשעה 14:23

הי, יש לי שאלות, האחת- עשיתי קוראסונים והקפאתי לאחר העיצוב והכנסת המלית לפני התפחה שניה. אם אני רוצה לאפות אותם בבוקר, עלי להפשירם לילה במקרר, לא צריך כלל להפשיר? ואז בבוקר להוציא לטמפ החדר ולהתפחה שניה? או מה ההתנהלות עם מאפים מהקפאה? שאלה שניה...במלית שונה- שוקולד למשל, את ממליצה לשים מעל עוד מי סוכר ? היות וזה יוצא מאוד דביק.. ובכל זאת הברק יותר יפה... בנוסף אני רואה אצלך בתמונה שהקוראסונים בעלי צבע יחסית שחום מאוד...כמה זמן זה אצלך בתנור? כי האם זה לא מייבש את הבצק אם משאירים יותר זמן (כלומר עוד 2-3 דקות ממה שרשמת)? המון תודה על המתכונים המהממים..אין מילה אחרת, מקור להשראה. תודה ושבת שלום

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2021 at 8:50 am

אחרי הקפאה מפשירים במקרר או על השיש ואז אופים סירופ סוכר אפשר בכח מלית זה עניין של בחירה המאפים נאפו אצלי בתנור בדיוק בזמן שרשום ומצויין במתכון מקוה שעזרתי:-)

השב
User Avatar
Efrat
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 07:20

הי, מה אפשר לשים במקום ליקר שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 7:44 am

תמצית שקדים

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2022 בשעה 11:59

היי קרן רציתי לשאול אם אפשר להוריד את הליקר שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2022 at 6:43 pm

בטח

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2022 בשעה 08:56

הי במידה ואין חיקר שקדים,כמה תמצית שקדים לשים? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2022 at 9:48 am

אותה כמות

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2022 בשעה 08:56

ליקר.

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
מאי 2, 2022 בשעה 14:42

המעבד מזון שלי בשרי... יש דרך להכין את המלית בלי מעבד? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2022 at 4:00 pm

כן לערבב בקערה אין בעיה

השב
User Avatar
רחל
מאי 3, 2022 at 12:37 am

הכנתי.... וואיייייייי אחד המעדנים :) תמיד חלמתי להכין ולא היה לי מיקסר עם לישה וביד היה נראה לי גדול עלייי עכשיו כשיש לי המתכון הראשון שניסיתי זה הקוראסונים. יצאו טעימים כמו מהקונדטוריה תודה על מתכון מוצלח

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2023 בשעה 21:15

הי אפשר להכין הכל עד לשלב האפייה ולהקפיא , וכשרוצים להכין אז להכניס לתנור...?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2023 at 6:02 am

כן

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
מאי 2, 2023 בשעה 10:34

היי קרן, ממש מחכה להכין!! האם אפשר להקפיא לאחר העיצוב, להפשיר להתפיח ואז לאפות בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2023 at 1:15 pm

בטח

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
יולי 7, 2024 בשעה 12:06

היי, אפשר להשתמש בקרם שקדים קנוי? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2024 at 9:00 am

לא ידעתי שמוכרים כזה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img