img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
קינוחים

קרם ברולה משפחתי

דצמבר 1, 2021 | 51 תגובות

img

51 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
עופרה
starstarstarstarstar
דצמבר 1, 2021 בשעה 16:53

היי קרן, אפשר להכין את הקרם בתבניות קטנות? אם כן כמה מעלות וכמה זמן בתנור והאם יש צורך לכסות. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2021 at 12:34 pm

כן לכסות ולאפות בתבנית עם מים ולהוריד זמנים אני מניחה שחצי שעה לפני הסרת הכיסוי ועוד 10 דק אחכ

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2021 בשעה 08:44

הי קרן נראה מעולה, האם ניתן להשתמש בסוכר קוקוס במקום? כנ"ל לגבי שאר העוגות שלך? (אם את מכירה האם יש שוני בין התוצאות בין הכנה עם סוכר רגיל לקוקוס) תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2021 at 12:34 pm

לא חושבת שיעבוד פה סוכר קוקוס אני לא מספיק מנוסה איתו לצערי אז גם לא יודעת להציע עזרה בהמרות לעוגות בחושות

השב
User Avatar
סוזן וכמן
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2021 בשעה 09:20

Good morning Keren, you say to use 1/2 the amount of sweet cream with sugar and vanilla and bring to a boil then add to yolks is the that 1/2 of sweet cream that you didn't heat

השב
User Avatar
אור סרוסי
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2021 בשעה 13:53

היי קרן מתכון קל ופשוט תודה!!! שאלה , לשם מה צריך לסנן את התערובת?... אור

השב
User Avatar
שרון ענבר
דצמבר 2, 2021 at 3:19 pm

היי קרן, לאחר שהעברנו מחצית מבלילת השמנת והוניל לחלמונים, מה עושים עם מה שנותר? שאלה נוספת - אם אני משתמשת בביצי xl האם אני צריכה להוריד חלמון?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2021 at 4:06 pm

מחזירים דרך מסננת בחזרה לבלילת השמנת זה בשביל השוואת טמפרטורות אם את משתמשת בביצים גדולות אפשר להוריד אחד

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2021 at 4:07 pm

כי לפעמים מצטברים שם קרומים ואנחנו רוצים את הקרם חלק חלק

השב
User Avatar
אמילי
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2021 בשעה 21:29

היי קרן שאלה קטנה, יש אפשרות להכין , במנות קטנות, לאפות ואז להקפיא וכשארצה פשוט להוציא מהקפיא ולשים סוכר עם הברנר? ואם כן, לכמה זמן זה טוב במקפיא? אודה לתשובתך :)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2021 at 1:21 pm

אפשר להקפיא לכמה שבועות

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2021 בשעה 13:10

היי ניסיתי את המתכון (ברגעים אלו עדיין בתנור) אבל עברו כבר ארבעים דקות ועדיין נוזלי למדיי מה לעשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2021 at 1:21 pm

להגביר מעט חום ולהמשיך לאפות

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2021 בשעה 16:47

אחרי שעה ועשרים אפיה והגברת חום נוזלי מאד.. התקרש למעלה ובפנים נוזלי רוקד בתבנית. מה עושים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2021 at 4:51 pm

נסי לאפות בכל זאת בטורבו

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
דצמבר 4, 2021 בשעה 11:31

הכנתי אתמול. יצא משובח. ליקקו אצבעות. אבל- אחרי השעה בתנור )20+40( היה נוזלי לגמרי והייתי חייבת להשאיר עוד חצי שעה עד שיתייצב. לפעם הבאה- להעלות טמפרטורה או להאריך זמן )הרבה זמן( כמו שעשיתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 4, 2021 at 6:33 pm

כן להאריך

השב
User Avatar
אריאל
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 19:42

היי קרן, אני אופה כבר כשעה וחצי (בתבניות אישיות) והקרם עדיין לא אפוי. העליתי מעט את הטמפרטורה לפני כרבע שעה ואין שינוי עדיין, מה ניתן לעשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 9:48 pm

הוא לא מתייצב לגמרי הוא מעט רוטט

השב
User Avatar
טלי
דצמבר 10, 2021 at 9:18 am

יצא מעולה. האורחים התפרקו. אבל בסוף השעה היה צריך להעלות חום ולהוסיף עוד 15 דקות , כי זה עדין היה מיימי

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2021 at 4:26 pm

שמחה שאהבו

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 19:53

הי קרן, מהתנור ישר למקרר? או לתת להצטנן קצת בטמפ החדר. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 9:50 pm

להצטנן קצת ואז מקרר

השב
User Avatar
ענבר מנור
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2021 בשעה 12:36

היי קרן, את בשלב של השחמת הסוכר (למי שאין ברנר) על איזו טמפרטורה במצב גריל התנור צריך להיות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2021 at 4:47 pm

גבוהה 220-230

השב
User Avatar
עופרה
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2021 בשעה 15:07

היי קרן, את הברנר עושים לאחר שהבלילה היתה במקרר מס שעות, נכון?

השב
User Avatar
תרצה
ינואר 17, 2022 at 8:38 am

היי קרן, המתכון נראה מעולה ואני מתרגשת לנסות אותו! האם לדעתך ניתן לקרמל עם המבער ואז לאכול את הקרם ברולה רק כמה שעות אחרי? אם כן, איך לאחסן?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2022 at 9:26 am

בטח שאפשר, במקרר

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2022 בשעה 10:28

היי, במקום מחית וניל/ מקל וניל אפשר תמצית וניל? אם כן, כמה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2022 at 12:09 pm

אפשר תמצית וניל באותה הכמות

השב
User Avatar
סימה
פברואר 15, 2022 at 8:02 pm

הי קרן אני רוצה להכין אין לי כלי מתאים מה במה אפשר להשתמש במקום ?

השב
User Avatar
גל בל
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2022 בשעה 12:55

מדהים מדהים הזמנים מדויקים אם עושים הכל נכון וכמו שהיא מסבירה ! אם הית אופציה היתי מצרפת תמונה ! בנוסף הוספתי כף של מחיט פיסטוק ויצא מדהים!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2022 at 7:19 am

תודה גל

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2022 בשעה 20:02

הי קרן אני רוצה להכין אין לי כלי מתאים מה במה אפשר להשתמש במקום ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2022 at 8:05 pm

לא ציינת איזה כלי כן יש לך

השב
User Avatar
סימה
פברואר 16, 2022 at 5:31 pm

צלחות

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
פברואר 16, 2022 בשעה 17:31

קטנות אישיות

השב
User Avatar
Ayelet Avisar
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2022 בשעה 21:16

היי קרן האם ניתן להכין את הקרם בורלה ערב קודם ואז למחרת להוציא מהמקרר להחזיר לתנור רק לקירמול הסוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2022 at 10:01 am

בטח!

השב
User Avatar
HT
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2022 בשעה 21:11

קרן שלום, השוואת טמפרטורות הלכה טוב אבל ברגע שמזגתי את המים הרותחים לתבנית הגדולה המסה התפרקה. למה? יש לך עצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2022 at 7:49 am

אין סיבה שזה יקרה אלא אם חדרו מים לתבנית של הברולה

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
מאי 8, 2022 בשעה 14:47

שאני שורפת הסוכר נשרף אולם מדי פעם עולה להבה גדולה מהציפוי . מה הסיבה לכך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2022 at 9:58 am

משהו בברנר שלך

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 30, 2022 בשעה 13:04

האם אפשר להכין את הקרם, ואחרי שהוא מתייצב וקר למלא איתו גליליות? מחפשת קרם טעים ויציב יותר מקצפת למילוי גליליות שלא כולל בתוכו גבינה...

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יולי 19, 2022 בשעה 19:55

היי :) איך כדאי להתאים כמויות לתבנית פיירקס מלבנית? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2022 at 9:49 pm

פי 1.5

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2023 בשעה 14:03

אלופה!

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2024 בשעה 20:10

היי קרן, יכולה להסביר בבקשה איך משתמשים עם מקל וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2024 at 8:52 pm

פותחים אותן באמצע עם סכין ומורידים את השכבה הפנימית שאלו גרגרי הוניל

השב
User Avatar
רעות
אוגוסט 17, 2024 at 9:12 pm

תודה! ואם אני מתכננת להגיש את הקינוח מחר בערב, כדאי להכין אותו מעכשיו או מחר בצהריים?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img