img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
אוכל

רולדות בצק פילאס/עלים עם בשר

ספטמבר 10, 2023 | 41 תגובות

img

41 תגובות גולשים

User Avatar
תיקי
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2023 בשעה 21:42

אני מכינה מתכון לבצק שהוא שלך, עם בצק מהיר ומלוי בשר,

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2023 at 1:03 pm

רעיון נהדר

השב
User Avatar
נועה
ספטמבר 17, 2023 at 9:55 am

אהלן תיקי, לאיזה בצק הכוונה? אני לא מוצאת ולא ככ יודעת מה לחפש :-)

השב
User Avatar
תיקי
ספטמבר 18, 2023 at 7:34 pm

היי הכוונה לבצק מהיר שבעבר קרן כתבה אותו ,,2 כוסות קמח,כפית מלח,1/3 כוסות שמןקנולה ,1 כוסות מים רותחים ,מערבבים הכול ,נותנים מעט מנוחה ופותחים עם קמח, מתאים לכל סוגי המילוי ,

השב
User Avatar
דליה
ספטמבר 29, 2023 at 10:49 am

אפשר להכין בנינג'ה במקום בתנור?

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2023 בשעה 22:12

חבל שאין סירטו של הבצק עם המילוי

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 12, 2023 at 7:01 am

הנה הוא פה https://www.instagram.com/reel/CxA9u7VoKe_/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

השב
User Avatar
ניצה ה
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2023 בשעה 10:33

הי קרן אני מכינה 3 ימים לפני החג עד שלב האפיה ומקפיאה עטוף הייטב.בערב החג אופה.חוסך הרבה זמן

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 8:11 am

תודה על הטיפ ניצה

השב
User Avatar
שני יצחקי
ספטמבר 15, 2023 at 10:44 am

ואוו מתכון מושלם הילדים ליקקו את האצבעות וביקשו להכין להם רק ככה !! תודה על המתכונים טובים וטעימים

השב
User Avatar
נועה
ספטמבר 24, 2023 at 1:31 am

מותר להקפיא שוב את הבצק עלים שכבר הופשר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2023 at 7:46 am

לא מומלץ

השב
User Avatar
אוסי
דצמבר 5, 2024 at 2:49 pm

את משתמשת בבצק טרי? כי לא טוב להקפיא את הבצק שוב אחרי שהופשר?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2024 at 7:54 am

יש בצקים מצוננים למקרר של חברת שימרית

השב
User Avatar
זיוית
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2023 בשעה 20:57

הכנתי היום בדיוק לפי ההוראות (למעט הכמון) ויצא פשוט מצויין. תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 8:04 am

תודה!

השב
User Avatar
ניצה ה
ספטמבר 24, 2023 at 12:20 am

יצא מעולה .תודה על המתכון

השב
User Avatar
מירי
נובמבר 17, 2023 at 2:40 pm

הי, לאחר ההקפאה ולפני האפיה את מפשירה ואז אופה? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2023 at 4:03 pm

לא צריך להפשיר אלא ישר לאפות

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2023 בשעה 13:23

יעבוד עם בצק פילו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 1:42 pm

בטח

השב
User Avatar
מיכל
ספטמבר 24, 2023 at 7:48 am

גם אני חשבתי לעשות עם פילו ....האם זה אותו זמן אפייה ?

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2023 בשעה 10:53

לא צריך למרוח ביצה על הבצק לפני שמכניסים לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2023 at 12:15 pm

צריך זה גם כתוב אולי פסספת?

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2023 בשעה 17:33

כמה מעלות בתנור 180? תודה מתכון אליפות כבר נכנס לתנור לארוחת החג תודה

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2023 בשעה 15:04

כשאת כותבת פורסים את בצק הפילאס וחותכים לחצי את מתכוונת לרוחב או לאורך?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2023 at 10:08 pm

לרוחב

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2023 בשעה 15:08

כשאת כותבת לפרוס את הבצק פילאס לחצי את מתכוונת לרוחב או אורך?

השב
User Avatar
יס
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2023 בשעה 16:53

בכמה מעלות ובאיזה מצב (טורבו/למעלה למטה) לאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2023 at 8:15 pm

חום עליון תחתון הכל כתוב במצכון

השב
User Avatar
יורם
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2024 בשעה 19:57

יצא לי מ ע ו ל ה (חבל שאי אפשר לצרף תמונה), תודה על המתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2024 at 10:17 am

תודה יורם

השב
User Avatar
Ayelet
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2024 בשעה 07:31

איזה מילוי עוף את ממליצה במקום בקר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2024 at 10:17 am

לכתוב בגוגל רולדות עוף ולקחת משם

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2024 בשעה 03:36

זה משנה אם הקצב טוחן פעם אחת או פעמיים? מה עדיף? תודה

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2024 בשעה 09:04

מעולה!!! כולם, אבל כולם התלהבו.. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2024 at 4:30 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
רחלי
יולי 11, 2025 at 11:17 am

כדאי להוסיף שומן אווז כדי שהבשר יהיה יותר עסיסי?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 11, 2025 at 5:17 pm

אפשר אם רוצים לי לא היה חסר

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
יולי 11, 2025 בשעה 03:00

כדאי להוסיף שומן אווז כדי שהבשר יהיה יותר עסיסי?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img