img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

רולדות בצק פריך במילוי בראוניז

מאי 3, 2019 | 27 תגובות

img

27 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
מאי 4, 2019 בשעה 00:23

קרן, מדהימה שאת, נראה מתכון שווה ומשהו לגוון סופסוף את המגולגלות תמרים הכה אהובות. 2 שאלות: מרדדים חצי מכמות מבצק ומניחים שליש מהמלית?! לא שליש ושליש? כי כתבת שיצאו לך 3 רולדות. ואת הבצק אין צורך לקרר לפני הרידוד? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2019 at 1:58 am

תודה שרית ! את צודקת ותיקנתי במתכון, מרדדים כל פעם שליש. אין צורך לקרר את הבצק לפני רידוד הוא אמור להיות ממש נח לעבודה כמו שהוא

השב
User Avatar
מיקה
starstarstarstarstar
מאי 4, 2019 בשעה 10:47

ראיתי את התמונות באינסטגרם וממש חיכיתי למתכון! מההתרגשות... שמתי 100 (!!!) גר אבקת סוכר בבצק.. מה אפשר לעשות? עומדת אובדת עצות מול המיקסר...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2019 at 11:16 am

מממ... הוא ייצא מתוק מאוד. את יכולה להכין חדש או להגדיל מאוד את כל כמויות המצרכים בהתאם ולהכין הרבה בצק, תוכלי להקפיא חלק ממנו.

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
מאי 6, 2019 בשעה 08:46

שאלה, מה עומק החריצים שיש לעשות על הבצק לפי הכנסתו לתנור? חריץ עדין או עד שרואים את המילוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2019 at 9:08 am

חריץ עדין רק לסימון, תודה על ההערה אוסיף במתכון

השב
User Avatar
ישראל
starstarstarstarstar
מאי 8, 2019 בשעה 15:31

היי קרן, נראה מדהים במו כל מה שאת עושה :) ורציתי לבקש, אם אפשרי, שתעלי תמונות גם של השלבים השונים של ההכנה, ולא רק של התוצר הסופי. לא ספציפית למתכון זה, אלא בכללי. אם זו כמובן לא טירחה רבה עבורך. זה מאד יעזור למוגבלי דמיון כמוני :) שלא תמיד מצליחים לדמיין איך הדברים אמורים להיות. תודה וחג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2019 at 4:18 pm

תודה רבה על מה שכתבת ישראל, מעריכה מאוד. אני מודעת לכך שתמונות של תהליך ההכנה עוזרות מאוד, זה תהליך ארוך ולא תמיד מתאפשר אבל מבטיחה להשתדל:-)

השב
User Avatar
עדה
starstarstarstarstar
מאי 10, 2019 בשעה 12:08

במה אפשר להמיר את החמאה? יש כזה מחסור, שאני לא מוצאת חמאה כבר מספר שבועות.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2019 at 1:44 pm

אפשר בשמן קוקוס 80 גר יספיקו

השב
User Avatar
עדי
מאי 21, 2019 at 1:47 pm

ניתן יהיה שבמילוי הבראוניז(שגם ככה ממיסים אותו) אשתמש בשמן רגיל ולא בשמן קוקוס או חמאה? יש לציין שעשיתי את המתכון המקורי ונהנתי מאוד מהתוצאה!!

השב
User Avatar
שפרה
ספטמבר 2, 2019 at 1:41 pm

אפשר להמיר במרגרינה?

השב
User Avatar
עדה
starstarstarstarstar
מאי 10, 2019 בשעה 14:09

תודה רבה, רבה!

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
מאי 13, 2019 בשעה 00:38

נראה נפלא, האם אפשר להקפיא את הרולדות המוכנות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2019 at 7:38 am

כן בטח

השב
User Avatar
אופיר
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2021 בשעה 01:27

קרן המדהימה! עקבתי היום אחרי הפרסבורגר פרג שהכנת שנראה מדהים אבל לצערי אני לא חובבת פרג בכלל וישר נזכרתי במלית בראוניז הזאת. לדעתך ניתן לעשות פרסבורגר שוקולד עם המלית הזו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2021 at 7:25 am

מדובר בבצק ומילוי שזה משהו שתמיד הולך יחד

השב
User Avatar
אסתר
starstarstarstarstar
מאי 6, 2022 בשעה 12:52

צהריים טובים הכנתי את המתכון ויצא נפלא :) לקראת הפעם השנייה שאכין ושאלת האם ניתן להוסיף כפית אבקת קפב למילוי להעשרת הטעם שלו, או אולי משהו אחר שאפשר להוסיף כדי לקבל טעם מודגש ודומיננטי יותר. תודה רבה מאוד

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2022 at 11:14 am

אפשר בהחלט

השב
User Avatar
ליטל לוי
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2022 בשעה 22:13

היי קרן, אפשר במקום המילוי בראוניז, פשוט למרוח נוטלה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2022 at 7:10 am

בטח!

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2024 בשעה 13:14

קרן, העוגיות עדינות, מאוזנות וטעימות כל כך. תודה על המתכונים המדויקים והמעולים.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2024 at 4:06 pm

תודה מיכל

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img