img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ראש השנה

רולדות מעמול פיסטוק

ספטמבר 3, 2023 | 25 תגובות

img

24 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
בת שבע
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2023 בשעה 18:13

האם אפשר לעשות את הבצק בגירסה פרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2023 at 11:59 am

כן . מחמאה/נטורינה במקום חמאה ומיץ תפוזים במקום שמנת

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2023 בשעה 10:54

היי זה נראה מעולה ויש לי פיסטוקים שחיפשתי מה לעשות איתם... האם אפשר להכין פרווה? שמן קוקוס במקום החמאה או מה שאת ממליצה... תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2023 at 11:58 am

מחמאה / נטורינה במקום חמאה ומיץ תפוזים במקום שמנת

השב
User Avatar
שולי
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2023 בשעה 11:24

היי תודה אם אני רוצה פרווה מחמאה במקום החמאה מה לגבי השמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2023 at 11:57 am

מחמאה/נטורינה במקום חמאה ומיץ תםוזים במקום שמנת

השב
User Avatar
Aflalo Dorit
ספטמבר 6, 2023 at 1:22 pm

אפשר עם מלית פיסטוקים?

השב
User Avatar
Aishe
אוקטובר 16, 2023 at 12:02 am

החמאה צריכה להיות קרה? או בטמפרטורת החדר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2023 at 7:20 am

קרה

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2023 בשעה 11:27

היי קרן , האם אפשר להכניס למקפיא לאחר האפייה ? אני רוצה להכין מראש עבור אירוע

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2023 at 1:58 pm

אין בעיה להקפיא ולהפשיר

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2023 בשעה 13:38

הי מה אפשרי במקום המיץ תפוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2023 at 1:57 pm

מים

השב
User Avatar
אפרת ידין
אוקטובר 9, 2024 at 5:15 pm

אם אני רוצה לדלב מילויים, לטחון חצי מכמות הפיסטוקים עם חצי מהמי סוכר ואז אגוזים עם החצי הנותר של המי סוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2024 at 6:17 pm

אפשר

השב
User Avatar
שלומית בר תור
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2023 בשעה 13:59

וואו אני בדיוק מתעניינת במעבד מזון חדש (מג׳ימקס) אשמח לקבל ממך המלצה למכשיר מומלץ תודה מכורה למתכונים שלך, אין עלייך

השב
User Avatar
יפית
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2023 בשעה 07:32

היי , ראשית תודה. זה אותו מתכון שהיה פעם באתר, למעמול בגרסא המקורית שלו? זה היה המתכון המנצח שלי ומשום מה הוא ירד מהאתר.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2023 at 8:10 am

הי יפית המתכון של המעמולים ל נינט עבר לגור בספר החדש שלי זה מתכון שונה אבל גם ממש טעים

השב
User Avatar
אפרת ידין
אוקטובר 9, 2024 at 5:16 pm

אם אני רוצה לדלב מילויים, לטחון חצי מכמות הפיסטוקים עם חצי מהמי סוכר ואז אגוזים עם החצי הנותר של המי סוכר?

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2023 בשעה 13:24

היי קרן, המתכון נראה מושלם!!! האם אפשר להחליף מיץ תפוזים בשמנת להקצפה? תודה, דינה

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2024 בשעה 17:23

היי תודה על מתכונים טעימים .רציתי לשאול אם אפשר להחליף את הקמח לקמח ללא גלוטן

השב
User Avatar
מתן
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2024 בשעה 14:21

היי, תודה על המתכון! האם ניתן להשתמש במי ורדים במקום מי זהר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:11 pm

ברור

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img