סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.
אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,
מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.
לפרטים והרשמהנעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
זמן הכנה : 20 דקות
זמן בישול: 25 דקות
רמת קושי: קל פלוס
מצרכים-
6 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
בצל לבן גדול
ביצים
פחית עגבניות מרוסקות
ביצים
פרמז’ן 150 גרם
בולגרית / פטה 100 גרם
מלח ופלפל לפי הטעם
חופן בזיליקום טרי
חופן אורגנו טרי
אופן הכנה-
חותכים בצל לרצועות דקות. מחממים מחבת עם שמן זית. מטגנים את הבצל לשקיפות. מוסיפים את העגבניות ,העגבניות המרוסקות והבזיליקום ומבשלים עם מכסה סגור לחמש דקות . מוסיפים את הפרמזן ומבשלים עוד 2 דקות. שוברים פנימה את הביצים ומבשלים 5-10 דקות למידת עשייה הרצויה של הביצים. מפוררים מעל השקשוקה בולגרית ומפזרים מעל אורגנו טרי. מגישים ליד לחם חם!!
0 תגובות גולשים
TAG עגבניות, שקשוקה