img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print
אוכל

שקשוקה פרמז'ן הכי טעימה שתטעמו!

2025 ,3 | 0 תגובות

זמן הכנה : 20 דקות

זמן בישול: 25 דקות

רמת קושי: קל פלוס

רגע לפני שאתם אומרים שככה לא מכינים שקשוקה או שלכם יש מתכון אחר מנצח, וכדי שלא תצטרכו להתנצל אח״כ 😉 קבלו את המתכון הכי טעים שיש לשקשוקה. אני מזהירה אתכם, מפה אין דרך חזרה!

למתכון img
featured-image

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שקשוקה פרמז'ן הכי טעימה שתטעמו!
img

0 תגובות גולשים

TAG ,

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img