img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

בורקס ביתי במילוי גבינות הורסססס

ינואר 25, 2021 | 61 תגובות

img

61 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
בר אוליאל
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 16:30

הביצים במילוי הם כבר קשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 4:38 pm

לא, ביצים לא מבושלות

השב
User Avatar
אסתי
פברואר 4, 2021 at 12:55 pm

הי קרן כמה גרם זה מיכל פילדלפיה?

השב
User Avatar
Rachel
אפריל 30, 2021 at 12:05 pm

תודה קרן על מתכונים מעולים! האם אפשרי להחליף את הפילו בבצק עלים?

השב
User Avatar
נעם
דצמבר 28, 2024 at 10:36 pm

תודה קרן, פעם ראשונה שאני מכינה בורקס ויצא ממש טעים. לא הייתה לי פילדלפיה אלא רק גבינת סימפוניה. אוהבת את כל מה שאת עושה ❤️

השב
User Avatar
לימור
ינואר 31, 2021 at 8:01 pm

מומלץ להוסיף ביצים טריות טרופות לתערובת גבינות, כשאלופים. כמו בעוגות גבינה. זה מסייע ליצירת תערובת הומוגנית ונימוחה. ואף יציבה. ללא ביצים התערובת תתפרק בחום.

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2021 at 8:15 pm

תודה על הטיפ לימור, התערובת הזו יצאה ככ טעימה שלא ראיתי צורך להוסיף ביצים ממליצה לנסות

השב
User Avatar
סיון אניב
פברואר 10, 2021 at 10:12 pm

הי!! נראה כמו חלום... אפשר לוותר על החלב בציפוי??

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 19:29

נראה מדהים !!! רציתי לשאול אם אפשר להפחית ביצה אחת מהמלית ? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 10:33 pm

אפשר

השב
User Avatar
בת-עמי
ינואר 29, 2021 at 11:51 am

קרן יקרה, מה אפשר במקום גביע פילדלפיה? לערי לא מוצאת

השב
User Avatar
Efrat efrati regev
דצמבר 30, 2021 at 8:19 pm

איזה עלי פילו, של איזו חברה

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2021 at 4:52 pm

המצוננים הם של שימרית

השב
User Avatar
Naomi Hersh
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 21:20

באנגלית מה זה קשקבל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 10:37 pm

Caciocavallo באיטלקית

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 22:08

"אגיד" ולא "יגיד". "אני לעולם לא אגיד". עברית שפה יפה, נא לא לקלקל, גם במטבח.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 10:33 pm

אבל זה המטבח שלי

השב
User Avatar
יעלי
ינואר 25, 2021 at 11:09 pm

כה צודקת ♥️

השב
User Avatar
מלי
ינואר 26, 2021 at 8:03 am

אני יגיד לך שאת מהממתאיזה מתכון אליפות..

השב
User Avatar
מיקי
ינואר 26, 2021 at 6:20 pm

מאה אחוז ולמעלה מזה......

השב
User Avatar
מיקי
ינואר 26, 2021 at 6:18 pm

גבירתי הנאווה!!! תקני שגיאות בביתך ולא בפוסטים, שאת קוראת ויתכן, שגם הואילו לך מסיבה זו או אחרת....

השב
User Avatar
מילי
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 23:50

תנסי לברר מעט אגוז מוסקט לילית זה מוסיף הץברמטת הבורקס נשמע טעים מאוד מאוד אעשה עם בצק עלים שעשוי מחמאה

השב
User Avatar
מילי
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 23:51

תנסי לברר מעט אגוז מוסקט במלית זה מוסיף המון אעשה זאת עם בצק עלים שעשוי מחמאה ואוסיף תרד או תפוח אדמה מבושל מגורר תודה רבה. יאמי יאמי

השב
User Avatar
Polina Klaiman
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2021 בשעה 09:12

במה אפשר להחליף את הזיתים? נגיד תרד?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2021 at 4:18 pm

כן תרד אחלה

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2021 בשעה 13:33

היי זיתים יכולים להיות גם : תרד / פטריות ,/ מנגולד וכו ??

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2021 at 4:19 pm

זיתים יכולים להיות מה שתרצי

השב
User Avatar
שונית
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2021 בשעה 18:11

קרן, את מדהימה!! אני נהנית לקרוא את המתכונים שלך וכבר משלב הצפיה הראשונית במתכון, אני מרגישה כאילו אני אוכלת את המנה (ותמיד היא אלוהית!!) לגבי המתכון, אני רוצה להחליף את גבינת הפילדלפיה בגבינה דלת שומן, אך מנסיוני הגבינה ה׳רזות׳ תמיד נוזלות באפייה. מה אפשר לשים במקומה ושלא יתפזר לכל עבר באפיה? וכנל לגבי הבולגרית, האם אפשר להשתמש ב 5% ותישאר יציבה באפייה?

השב
User Avatar
מיקי
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2021 בשעה 18:23

קרן אגם יקירה!!!!! את מדהימה במתכונייך.... אנא המשיכי להציף אותנו באהבתך.... תודה יקירה, תודה לך מכל הלב.....

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2021 at 6:11 pm

תודה רבה מיקי!

השב
User Avatar
ריקי
יוני 3, 2021 at 11:33 am

יש אפשרות במקום הציפוי פשוט למרוח עם שמן זית ושומשום . כי פעם קודמת נשאר הרבה אחרי שמרחתי למעלה את הציפוי ואז שפכתי את מה שנשאר היה נראה יותר מידי רטוב ..או שצריך להיות ככה

השב
User Avatar
לאה וסרמן
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2021 בשעה 13:29

היוש... מה יחליף את הפילדפליה? ... בורקס בורקס.... אבל מנסה להימנע מגבינת שמנת :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2021 at 2:42 pm

כל גבינה אחרת שאת אוהבת, טוב טעם, כנען, ריוקטה, חמד

השב
User Avatar
מיכל
ינואר 30, 2021 at 1:32 pm

יצא מושלם אלופה שאת

השב
User Avatar
ליני
פברואר 4, 2021 at 11:17 am

אני שמתי באחת הפעמים יוגורט עשיר וקוטג׳

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2021 בשעה 22:41

הי קרן, אפשרי להחליף את הפילו בבצק עלים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2021 at 6:39 am

כן אפשרי לגמרי וזמן האפייה מתארך

השב
User Avatar
Linor
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2021 בשעה 11:15

לא האמנתי שיחוסל כל כך מהר!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2021 at 3:31 pm

הזהרתי!

השב
User Avatar
ריקי
מאי 16, 2021 at 9:05 am

את אופה על תנור או טורבו?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 7:18 am

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
רינת
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2021 בשעה 19:56

אפשר להכין יום לפני ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2021 at 9:55 pm

כן

השב
User Avatar
שלי
מאי 8, 2021 at 10:55 am

ניתן להקפיא?

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
מאי 16, 2021 בשעה 09:18

האפיה היא בתנור טורבו או רגיל ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2021 at 12:49 pm

רגיל לא בטורבו

השב
User Avatar
זהבית
starstarstarstarstar
מאי 27, 2021 בשעה 09:28

הי קרן, האם יש לך מתכון למילוי תפוחי אדמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2021 at 8:44 pm

מבטיחה בקרוב

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2021 בשעה 19:51

היי קרן, אפשר לוותר על הזיתים? או שצריך להחליף במשהו, נשמע לי שכמות דפי הפילו הריקים גדולה, כדאי להפחית את כמות הדפים? או שזה לא יצא טוב? אם אני רוצה להכין בתור בורקסים בודדים, איך? והאם זה יצא או שהמילוי רך מידי?

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2022 בשעה 22:42

האם אפשר להשתמש בבצק פילאס?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 6, 2022 at 3:30 pm

כן אפשר, זמן האפייה מתארך ואין את שכבות העלים. אפשר לחלק את הבצק לשניים, חצי להניח בתחתית ומעליו את המלית ואת החצי השני מעל המלית.להבריש בביצה את הבצק העליון

השב
User Avatar
סיוון
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2022 בשעה 18:37

זה יצא מושלם. הכנתי עם בצק עלים חצי למטה וחצי למעלה. פיזרתי שומשום לבן ושחור ומרחתי ביצה. פשוט הבורקס הכי טעים ביקום. מילוי מושלם. תודה ענקית קרן!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2022 at 10:32 pm

שימחת ממש סיון תודה

השב
User Avatar
סיוןאניב
starstarstarstarstar
מאי 5, 2022 בשעה 21:50

הי הי הי !! האם ניתן להכין הכל יום קודם ורק לאפות למחרת בבוקר?

השב
User Avatar
סיוןאניב
מאי 5, 2022 at 9:52 pm

מצאתי תשובה בתגובות!! תודה : )

השב
User Avatar
Hila
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2023 בשעה 02:40

וואו אחד המתכונים האהובים. תמיד מתחסל בשניות וקוצר מחמאות! תודה קרן

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img