לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00)
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00.
נעים מאוד, קרן 🙂
אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.
מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!
עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…
המשך קריאה….סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂
יולי 30, 2024 | 0 תגובות

קראתי לו טיל כי הוא נורא טעים ומוכן ככ מהר שזה ממש במהירות של טיל, בורקס פיצה מהיר הכנה ככ טעים וסוגר אחלה פינה.
הוא יכול להיות סתם לנשנוש אחהצ או בבוקר או בערב או כתוספת לארוחה (אני הכנתי כזה בשישי כתוספת צמחונית לארוחת שישי בערב)
רק אל תשכחו לקנות בצק עלים מצונן הוא ממש כייפי לעבודה ותמיד תמיד מציל את המצב וסוגר פינה.

![]()
מצרכים למתכון:
1 בצק עלים מצונן מהמקרר מחולק לשני חלקים שווים לרוחב
3-4 כפות רוטב פיצה מוכן
חופן עלי בזיליקום או אורגנו
מעט מלח
6-8 פרוסות של גבינה צהובה לא משנה מאיזה סוג
להברשה:
חלמון ביצה
אופן ההכנה:
מניחים נייר אפייה על תבנית מלבנית (אפשר בגודל הבצק ואפשר את תבנית התנור)
ועליו מניחים חלק בצק ראשון
מעבירים את רוטב הפיצה לבצק ובעזרת כף מורחים אותו על פני כל הבצק
ממליחים מעט ומפזרים עלין של אורגנו/בזיליקום
מניחים פרוסות גבינה צהובה כך שיכסו את פני כל הבצק
מניחים מעל את חלק הבצק השני לכיסוי מלא ומהדקים מעט בצדדים
מברישים בחלמון ביצה ופורסים את הבצק למלבנים בעזרת גלגלת פיצה
אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 25 דקות
מגישים חם חם
![]()
תוספות אפשריות:
בצל, עגבניות טריות, תירס זיתים וכל מה שאתם אוהבים לאכול עם בורקס הפיצה שלכם
0 תגובות גולשים
TAG בורקס, בורקס פיצה טיל, פיצה